Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérésem: én nem vagyok annyira pro ebben a twiekelésben, ezért szeretném kérni hogy valaki ha beállítaná nekem a ge3.ini fájlt erre a gépre: P4 2.6 GHz, 1 GB RAM (duálba) 6600 GT videókártya 128-as...nekem ugy sikerült beállítani hogy minden médiumon van, SM 3.0 Deap of csúszka maxiumumon árnyékok kilõve 1024x768 75 MHz-ben és így fut oylan 20 FPS-sel mindenüt. Ezen lehet még tovább finomítani?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Elvileg nembántanak.Én egy light verzióban nyomom és ettõl még haverkodnak velem.Nem olyan mint a G2-ben hogy rádtámadnak ha másik páncélban vagy.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Hunnenkoenig
Nekem ez jobban bejön...

Bocs Hmuda :-)))

Hunnenkoenig
Akkor legalabb ezt az oldalt olvasd el es mindjart tudni fogod a valaszt. Legalabbis a patchel kapcsolatban.

rotator
Én most arra a 70k-s Rebel Heavy Armort gyüjtök...csak nem fognak bánti az orkok ha azt viselem?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ottto
Megcsináltam õket, de nekem nem jött össze.
Kezdek türelmetlen lenni....

Más: Bannert minek tettetek be újat?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
A másodikat csak azért tettem be mert jól néz ki. 😄
Nagyon tetszettek úgy az orkok. Brután néz ki. A játékban kicsit lite-osak.
Nem a bannerbe gondoltam, sorry ha nem mondtam. ;D

I can eat death like nobody\'s business.

Shaman
noh akkor pénteken jön a magyar?

vagy 1 hete nem olvastam a topigot,jött már ki valami patch?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hmuda
Az elsõt lehetetlen normálisan kivágni, hogy illeszkedjen bármilyen másik háttérhez, a második meg...had ne rakjunk már mocap alapállásos figurákat bannerbe. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lilithn
Nem lehet, hogy a questes világtérképet nézed? Mert ott is van egy, de külön menüben van a kovácsolás, alchemy stb. mellett a térkép is, iránytû jelzi.

Lilithn
Igazad lehet. 😄
Hát ez:

ez meg jól néz ki.

Hmuda
Plusz: nincs valami mod ami eltünteti vagy legalább jelzi valahogy az olyan recepteket az árusoknál amit már ismerek? Ritka frusztráló, hogy annyi van belõlük mint a fene, és emiatt sose tudom, hogy mit tudok és mit nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
A kezdö faluban egy orkot megöltel, akinel volt egy vilagterkep, vagy barmelyik üzletben vehetsz egyet. Az M gomb megnyomasaval hivod elö. Azon kell lennie nyilnak. Olyan nincs, hogy nincs.

Szerintem te meg mindig valami rosszat nezel.

Hmuda
Kérdés: ha jól tudom csak a sivatagban lehet kétkezes harcot tanulni. Egész pontosan hol van a legközelebbi taító Cape Dun-hoz vagy a hasonlóan déli városokhoz képest? Lehet átruccanok, mert már van két tûzkardom.

Esrohnoil
"ritka idiótán néz ki"
Talán mintha kissé kevés foga lenne.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Bandzsa. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hmuda
Ez azért nem jó, mert ha úgy akarom berakni, hogy a kard is látszódjon, akkor kicsi, ha meg normális méretben, akkor meg csak egy babma, tátogó orkot kapunk, ami ritka idiótán néz ki.

Lilithn
Vagy megpróbálsz lopni az orkfõnöktõl, aki rád támad, megölöd, de mivel senki sem látja a házban, senki sem támad rád. De azért a biztonság kedvéért a többiekkel is végeztem. Egyedül. Gorntól többet kaptam mint a többi orktól, az úgy nem vicces.

Hunnenkoenig
A Kochmedia (kiado) egy emailben azt irta egy frusztralt usernek, hogy a Patch meg ezen a heten kijön, de a tartalmarol nem tudnak meg bövebbet mondani.
"Sehr geehrter Kunde,

es tut uns Leid, dass Sie mit dem Spiel so unzufrieden sind. Ein Patchrelease ist noch für diese Woche geplant, über den genauen Inhalt können wir an dieser Stelle jedoch noch nichts genaueres sagen.

ACHTUNG: Wenn Sie auf unsere Mails antworten, senden Sie bitte stets den gesamten Inhalt der empfangenen Mail mit zurück (nicht als Anlage!) und setzen Sie Ihre Antwort unbedingt an den Anfang Ihrer Mail. Danke!

Mit freundlichen Grüßen,

Ihr Hotline-Team

KOCH Media Deutschland GmbH
Technischer Dienst
Lochhamer Str. 9
D-82152 Planegg/München"

Hmuda
:-) Egyelõre ennyiben hagyom a dolgot, a játékkal is haladni akarok.

Lilithn
ez milyen?

Hunnenkoenig
Gorn-t meg kell venni az Orktol. Asszem 2000 arany.

@Hmuda: Kiraly! :-)

Hmuda
fixed

grebber
Irtad hogy a lúdtoll feletti térképen van kis piros nyíl ami jelzi az adott helyzetünket!
Na megnéztem nekem ott holt üres hely van ,ez mitõl lehet ?? 😞

Gorn-t hogyan tudom kiszabadítani mert az a küldi de nemtok elindulni sehogy nemtudom mit kell csinálni??

Összeugrasztottam az orkokat az élõholtakkal és én jártam jól az úccsó ütéseket én vittem be mindig a csontok ellen mert 1-1 ellen esélyem nem lenne a zombik azok meg sima ügyek voltak egyedül is!

Next PC upgrade: 2022

Lilithn
Hehehehe.

Nekem se tetszik az új 30e-s rebell páncélom mondjuk, kicsit olyan csípõriszálósan fut benne. Ha eltakarná a felsõ rész szoknyarésze mindjárt nem lenne ilyen ... érdekes. De azért okés.

Hunnenkoenig
A szöke csavo fejeböl meg kiszedhetned a feher konturt... eleg zavaro.

Lilithn
Az a kép róla, amikor tartja a gömböt nagyon tetszik. Az jó lenne, csak nem tudom mennyire megy a kép másik feléhez. <#eljen>

Hunnenkoenig
Mondjuk ezt a jatekot valami transzvesztita designolta, mert minden ferfi pancelbikiniben rohangal...

A szöken is mik azok a kerek bigyok? Ugy nez ki, mint egy tul kicsire meretezett melltarto...

Lilithn
Emlékeim szerint az egyik elsõ render volt.

Hmuda
Próbáltam Xardast, de nem találtam róla normális képet.

Hunnenkoenig
Akar maradhat is, bar nem valami gothicos...

Es ki az a szöke csavo a kepen? En vagy egy orkot, vagy Xardast tennem ra...

Lilithn
BANNER: Nekem tetszik.

Ti mennyit költötök HP-re az LP-ékbõl? (most nagy 200 HP-és beruházásom volt..😄)
Staminára még egy fityinget nem költöttem.
Amúgy egyre jobban szerelmes vagyok. Most sikerült kevésbé zötyögõsre betweekelni, a töltõképernyõt is egyre kevesebbszer kell bámulnom, nordmarba meg lefelé a hassassinokhoz még nem mentem le, tartogatom.

Viszont a crossbow milyen egy öngyilkos találmány. Nem is költök rá többet. Az íj viszont szuper. Lazán elintéztem két trollt is vele.

Hmuda
Nah, maradjon?

Hunnenkoenig
Hat Muerteben (vagy Mentoraban vagy hogy hivjak...szörnyü...neveket 24 oraig sem vagyok kepes a fejemben tartani) en is elkezdtem gyakni az orkokat, mert mar nem birtam es a fönököt nem tudtam leölni persze. A rabszolgak szepen besegitettek, de Gorn (akit elhoztam a zombi varbol) egy idö utan engem kezdett el ütni.

Viszont egyszercsak kaptam ket küldi jelentest, hogy az "öld meg a rabszolgaörzö orkokat" es az "Üzlet Bashirral" cimü questek sikeresen befejezve. Na most en ezeket a questeket fel sem vettem, tehat valszeg meg valahol kell lennie küldiknek, amik elinditjak a lazadast.

Szoval betöltöttem ujra az elejetöl. Meg rohangalok egy darabig, hatha talalok valamit.

Amugy Vengardot megcsinaltam lvl 15-17-en. Erre büszke vagyok. Nagy szopas volt az elejen, de a vegere egesz belejöttem.

Hmuda
Hát ha nincs jobb, ez is megteszi. <#idiota>

MrStokes
Van mar vmi erdemi info az eljovendo, megvaltokent vart patch-rol?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kandurex
Hmuda: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=gothic+fansite&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta= Jobb ötletem nincs 😊

Mr_no_Name: ÚGY! Harapd le a fejem 😊

akkor kiveszem ezt a szutykot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Ha adsz egy fansite-kit elérhetõséget akkor összedobok egyet. :-)

Nah megvan a tábbor, most elküldtek Gothába hogy rendezzem a számlákat az orkokkal :d Gondlom ki kell írtani mindegyiket 😄

Mr_no_NaMe
Förtelem :S
Az elõzõ miért nem volt jó??
Kandurex
Beraktam átmenetileg egy bannert, aki szeretne egy jobbat gyártani pls, pls tegye meg.

hmmm, hát nekem nem tetszik...nektek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grave Digger
Off: vissza lehet állítani a menüjét a régire, én is megtettem 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

izsook
Köszike!

-😮FF:-

felraktam az új nVidia Drivert, hogy az mekkora szar, vagy csak Én nem értek hozzá? Ilyen weblap szerû vmi

-😮FF:-

Grave Digger
A hálós rész az a tábor teteje, oldalt van a bejárat, még út is visz oda😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Udv, kerdesem volna. (Bocs ha mar valaszolva volt, a 7. oldalig ovlastam vissza, de nincs sok idom netezni)

Egyszoval kerdes:
Hol a manoban lehet varazslatokat tanulni?

Maguska szeretnek lenni, de foggalmam sincs, hogy hol lehetne spelleket tanulni. Sokadik szintig eljutottam (olyan 200+ learning point), az LP-ket szinte semmire nem koltottem, hogy majd kitapasztaljam mire erdemes.

A kozepso regioban par varos kivetelevel mar mindben jartam, es 75+ korul vagyok, eszakon pedig felterkepeztem a varosokat.

A magusok sehol nem tanitanak spelleket, maximum kepessegt, meg staffot stb (ancient knowledge), meg a Monasteryban sem :-/
SPOILER
Egy druidatol talaltam eddig egy alakvalto spellt (sapper), es eszakon van egy druida aki farkassa valtozo kovet adna, de ahoz meg nem talalom a White Rippert akit le kene meszarolni, de majdcsak megtalalom.
Plz valaki válaszoljon....

A szentelyeknel es eldugott druidaknal tudsz spelleket tanulni es az is LPbe meg goldba kerul.
Hogy tudok bejutni Okarába? mert már megvan az a bemélyedés vay mi, de fölötte egy háló van amin járkálni tudok csak...plz help me !!!

hiba
Itt a targyakat nem lehet piszkalni (megfogni, eldobni, vonszolni stb..)- ahogy esik ugy puffan es ott marad?