Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
jajj itt mindenki ilyen lesz?

milyen cipõk ezek?
RemX
KApható még valaki egy multira?!?!?!?! 😊

Johnny23
nah akkor majd holnap verek tönkre mindenkit<#ravasz1>

Jó éjt! <#wave>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
vagy vki jön?

Johnny23
Breki 1multi??

jAsOn VoOrHeEs
Már megjelent !!!
<#idiota><#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Gépedrõl nem fogsz képet belinkelni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

doncarlos
Hi! A megjelenéssel kapcsolatban mi a helyzet? ÁÁáhhh már naggyon várom és még mindíg kibírtam hogy ne nézzek bele a demókba, de már nem birom sokáig...<#csodalk> Melyik honlapon tom nyomonkövetni a megjelenéseket (pl.:nforce.nl??? és a magyarországit???) Elõre is köszönöm.. Ja! és BREKI: Ha megjelent a game számíthatok rád peccs ügyben??? Thanx elõre is ...!!! bye all... Még vmi... melyik chat-en vagytok fenn pes4 kedvelõk...szeretnék csatlakozni<#email> Remélem nem zártok ki köreitekbõl fanatizmusomért (nem nézem meg demo),és kapok tölletek help-et!

Johnny23

Johnny23

Johnny23
egy "lite"-osabb bootpack ,akit érdekel :

spike_ee_tex.bin
spike_gs_tex.bin

Breki33

Open this file with Graphic Studio, then go to the uniXXX files, and drag and drop the new kits (BMPs) into the old ones. Click the black button, sort out the transparencies, and then re-import the 0_text.afs back into your image and burn it.
Egy online ?

Johnny23
<#worship>

Breki33
Radar Patch

link
Breki33
hát nálam nem ilyen illetva a szabadrúgásoknál kicsit

de nem ennyire
Breki33
ja nem P
Breki33
a kép lemaradt
Bocs, hogy ilyen nagy lett, nem szándékos.

Breki33
onnan P

csak regisztrálni kell
Breki !

Itt a kép a füvedröl. A felsö részén fekete pöttyök vannak. Frissítettem drivert, de az sem használt.

Johnny23
..legalábbis mintha lassult volna kicsit<#ravasz1><#idiota>

-kommentátor borzalmas,még annyit sem mond mint a WE7-ben

viszont sikerült beraknom GS-el a cipõket,amik még a demo-idejében nyomattak ki,csak szo mi szo elég csunyácskák

Breki,amiket belinkeltél délben (Name patch,Boot patch...) ezeket honnan lehet leszedni??

Breki33
ez a veszély egyenlõre nem fenyeget

most berakom a gyepet és a reklámtáblákat remélem megy

ha nem akkor kér asf-em lesz de eléggé zavaró lenne
Breki33
hm és multi ment utánna?
Breki33
menürõl nem írtam semmit

sztem jó
Breki33
mindent minden nap el kell mondani?

vedd vissza a hardveres gyorsítás

amúgy hangban nem valami nagy

nekem is késik vmikor
fhsasa
multiba be fog zavarni ha majd mezeket stb rakok a gameba?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fitutufi
rámész az egérrel az uninstall ikonra és nextelsz és a finish-re kattintasz
és hoálá , jó lett<#eplus2><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Johnny23
Nos,a Settings-ben az "Etc." fül alatt van ugye az a konvertálás dolog....ezt megtettem a Wei7-bõl az option file-t konvertáltam bele a PES4-be (csak a WEIU részt PES3 -ra kell átírni (tehát így--->KONAMI-WIN32PES3OPT) .

Ennek hatására semmi különös változás nem történt,kivéve,hogy észrevettem a rohadt gyors gameplay sebesség lelassult a WE7-ben levõ sebességre!!!!!----->ÉS EZ JÓ!!!!!!

fitutufi
melyk hozzászolásban mert visszaolvastam de nem találtam és hol a pecs mert elég írrítál a menü meg minden menüs dolog....

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

TLD Robi
HELP!<#help>Másnak is van hang hibája?Hogy kell megcsinálni,hogy ne késsen a hang????????<#kerdes>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

dartonita
fifa mar az elozo resszel sem tudta felvenni a versenyt 😊 nekem holnap reggelre lentlesz....isssszonnnnew kivancsi vagyok

RemX
Én komolyan csak egy dolgot szeretnék mondani: R.I.P. FIFA! 😊

még csak két meccset nyomtam de nagyon nagyon bejön!!!!

Breki33
ja már megvan

de nem laggol
Breki33
hm?
Breki33
Ezt mais tegnap is leírtam, had ne írjam ujra
mazsa
Ronaldinho egy kicsit durván kemény lett. De nem baj, mert az életben is ilyen. 😊

pluhi
Kicsit utánanéztem ennek a sávszél dolognak. Nem az lesz a kevés, hanem ping sok. Megpingeltem a havert, és átlagosan 500ms jött ki. Hát nem csoda ha lagolt. A sráchoz, akivel du. játszottam átlagosan 120 volt (30-40 próbálkozásból). Az nem is volt túl vészes.
Srácok hogyan kell belõni a Mirc-et??? Letöltöttem feltettem..most hogyan tovább???Köszi
pluhi
Sehogy. A Host elmentett kameraállását használja. Alapból normal long.
Még jobb, hogy nem lehet kilépni a meccsbõl.
Úgy tûnik a sávszél igény is nagy, havernak és nekem is /128-as netünk van és laggol a kliensnél rendesen.
Simán látni milyen felállást lõ be az ellenfél. Szal van itt hiba rendesen azért.
Johnny23
Az a benyomásom annak ellenére,hogy mennyire húzták a kiadást,mintha 1picit egyes részeit összecsapták volna a gammának!No mindegy,majd kipaccseljük!!!

-mintha rettentõ gyors lenne az egész,nem lehet vhol a gameplay sebességet állítani?????

-borzalmas gyengévé válik ligameccs alatt a HUD

-summa-summárum lesz mit rajt patchelgetni az már 1x bitos!!!!!

Breki33
Multiban hogy lehet állítani a kamerát?
Breki33
Egy csomó keresztel kezdödö név van elöttem a mircen de hova menjek esetleg egy új szoba ilyesmi ?

Itt vagy Breki ? A mircen hova kell menni ?

Mircen milyen szoba vagy hol talizunk ???? Írjatok...

TLD Robi
Hi mindenki!<#wave>
Tudna valaki segíteni a hangal kapcsolatban?Nekem késik a hang és kéne egy kis help<#help>

Elõre is kösz!<#worship>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Johnny23
akkor helyesbítenék!
megtévesztõ,mert van amikor ugy jön ki a pályára a csapatod(2 sorban egymás mellett a kijáróban,Liga,Match),hogy az ellen már kinnt várja a gyepen és van mikor egymás mellett jön a két csapat(Cup)! Szóval evvel semmi gond!

A játékosnevek mellett viszont a stadion nevek helyessége sem korrekt ill. pl.a San Siro-ban játszottam és simán kiírta az ellenfelem pályájának a nevét bevonuláskor...érdekes bug ez is.

Amit még észrevettem és 1picit negatívum számomra,hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a radart (WE7-ben simán kilehetett,amitõl jóval TÖBBET LEHETETT LÁTNI A PÁLYÁBÓL) hisz van aki nem használja!

Breki33
miért kavarna?
abszolut nem kavar
sõt a multisok ott gyülekeznek

antialiasing élsímítás
miért mirc-en????? az nekem mindíg bekavar!! Most játszottunk 2 meccset Fitutufi-val!király volt bár nekem eléggé szaggatott,mert a vidikártyámon rajta van az anti-at..... szóval a vibrálás gátló vagy mi a szösz, de jól mûködik a cucc...