Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó éjt! <#wave>#wave>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Open this file with Graphic Studio, then go to the uniXXX files, and drag and drop the new kits (BMPs) into the old ones. Click the black button, sort out the transparencies, and then re-import the 0_text.afs back into your image and burn it.
Itt a kép a füvedröl. A felsö részén fekete pöttyök vannak. Frissítettem drivert, de az sem használt.

-kommentátor borzalmas,még annyit sem mond mint a WE7-ben
viszont sikerült beraknom GS-el a cipõket,amik még a demo-idejében nyomattak ki,csak szo mi szo elég csunyácskák
Breki,amiket belinkeltél délben (Name patch,Boot patch...) ezeket honnan lehet leszedni??
most berakom a gyepet és a reklámtáblákat remélem megy
ha nem akkor kér asf-em lesz de eléggé zavaró lenne
vedd vissza a hardveres gyorsítás
amúgy hangban nem valami nagy
nekem is késik vmikor
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
és hoálá , jó lett<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ennek hatására semmi különös változás nem történt,kivéve,hogy észrevettem a rohadt gyors gameplay sebesség lelassult a WE7-ben levõ sebességre!!!!!----->ÉS EZ JÓ!!!!!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
még csak két meccset nyomtam de nagyon nagyon bejön!!!!
Még jobb, hogy nem lehet kilépni a meccsbõl.
Úgy tûnik a sávszél igény is nagy, havernak és nekem is /128-as netünk van és laggol a kliensnél rendesen.
Simán látni milyen felállást lõ be az ellenfél. Szal van itt hiba rendesen azért.
-mintha rettentõ gyors lenne az egész,nem lehet vhol a gameplay sebességet állítani?????
-borzalmas gyengévé válik ligameccs alatt a HUD
-summa-summárum lesz mit rajt patchelgetni az már 1x bitos!!!!!
Tudna valaki segíteni a hangal kapcsolatban?Nekem késik a hang és kéne egy kis help<#help>#help>
Elõre is kösz!<#worship>#worship>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
megtévesztõ,mert van amikor ugy jön ki a pályára a csapatod(2 sorban egymás mellett a kijáróban,Liga,Match),hogy az ellen már kinnt várja a gyepen és van mikor egymás mellett jön a két csapat(Cup)! Szóval evvel semmi gond!
A játékosnevek mellett viszont a stadion nevek helyessége sem korrekt ill. pl.a San Siro-ban játszottam és simán kiírta az ellenfelem pályájának a nevét bevonuláskor...érdekes bug ez is.
Amit még észrevettem és 1picit negatívum számomra,hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a radart (WE7-ben simán kilehetett,amitõl jóval TÖBBET LEHETETT LÁTNI A PÁLYÁBÓL) hisz van aki nem használja!