18976
-
valaki mondja már el,hogy hány csel van összesen,és hogy melyik az,hogy be tudjam állitani,mert én billel nyomom,de csak két cselt ismerek,a biciklicselt,meg a lövőcselt -
na az faxa lesz -
Quaresma #5882 "Actually my buddy Yannick sorted out the decryption. The algorithms have been sent to Tato to incoprorate into a new version of WE Pic Decoder and AFS Explorer. Hopefully WE Graphic Studio can be updated too."
Azaz nemsokára itt a WE Picture Decoder meg a GS új verziója, ami támogatja a PES4 mezfájlokat!
-
miért nem használod a lestaktikát? -
úgy érted gyepek nélkül....
mert ha beteszem a gyepjeidet meghal a PS2 DVD:) varázsfű
mondjuk úgy nem próbáltam h csak áthúzom a gyepeket, holnap lesz talán rá időm
még nem vagyok kész, mert alaposan megvizsgálom a stadionokat tükörképek miatt...nagyon elcseszik ezek a hangulatot...ha fordítva van valami...szerencsére a museum opció alatt be lehet barangolni az összes stadiont -
képzeld láttam a Cora Nike boltjában JUVE AEROW lasztit...nagyon dög -
wow:) -
The Wolf Uniform Bin File Collection
Kits Decrypted and inserted into AFS ! ! !
The Wolf Uniform Bin File Collection
download -
Gabe18 #5876 Én is most voltam Pes-onlineon.Jó kis meccsek mentek,a legidegesitőbb az volt hogy egy Arsenal-os ellen iszonyatos akadozás,lagolás közepette kicsikartam egy 2-2-t,aztán a 11-esekkel kikaptam.
Az utsó meccsen meg egy Barcelonát irányitó játékos ellen nem kis mákjaim voltak.Az első 20 percben alig birtam átjönni a térfélen,meg is szerezte a vezetést.A folytatásban is ő irányitott,volt ott minden a részéről,2 kapufa,legalább 3 oriási védés a kapusomtól olyan helyzetben hogy a 16-os oldalvonalátol beguritotta és olyan 11-ről kapásból ráküldte.Na de Kahn a helyén volt
.Végül hosszabitás után 2-1 lett ide.A kapuralövési arány olyan 20-7 lehett neki...
-
Előtte vertem egy tökjó olaszt illetve franciát aki az első meccsen 2-0-ra nyert.
Visszavágon 1-0-re mentem egyenlített, de megint vezettem.
Kiállították a játékosát és még abban a támadásban lóttem egyet 40-ről kapus felett a pipába (olyasmit mint amit annó kilinkeltem)
Kicsit jobb így, hogy cselezni is tudok
A döntőn meg 1-0-re nyertem. -
Ja az a srác aki 6-4-re nyert úgy hogy feltolta a csatárait az alapvonalig és szögletből fejelt kkét gólt egy méterről valamin még kettő gólja volt egy méterről jön egy visszavágóval P -
Ja bocsi hogy köszönés nélkül eltüntem a multiból de megen vmi gáz van a netemmel
mostis csak :
A Te kapcsolatod 228.24 kbit/sec -
nemén csináltam
én csak a gyepeket P
ha megvan azokkal a javítás kilinkelhetnéd -
igen legalábbis láttam képet róla P -
PC-n.... -
Breki,
beraktam jópár textúrát stadionokhoz pluszban , mondjuk egy csomó használhatatlan mert:
-Sin reklámtáblái általábban sokkal csúnyábbak recésebbek ,mint Jonboyoért...nem értem miért
-Delle Alpi borzalmas a két végében a közönség előtti bazinagy és tucatnyi juve címer miatt meg fastweb meg nike jel...RÁADÁSUL a stadion másik végében ezek tükörképe jelenik meg...röhejes
a kapuk mögötti cimer nike stb is tükörképként jelenik meg...elcseszve az egész stadiont...ezt is kiszedtem
-Nou Camp..örömmel láttam a lelátóba belevésett nike jelet...de ez is tükrös lett a stadion második felében...ráadásul a kisebb lelátószeleteken a nike jel bele sem fért feldarabolódott...ezt is ki kellett venni...
thx a linkekért azért...szép meló -
opt file editorral leszedheted mindenki statját....egyszerre
ergo mindenki lassabban fut -
ezek valóságban is léteznek? -
Hello!
Megint van egy kis gondom!
Ugye ebben a Wolf peccsben, pl. az olasz csapatoknál nem lehet kiválasztani a gámában a mezszám típusát! Hogyan tudom elérni, hogy mégis módosítható legyen az Edit menüből?
Próbáltam az opsön editorral kiválasztani más számozást, de akkor meg eltünt a mez (sima fehér szímű mez lett pl. az Internél)!!!
-
csabóca27 #5865 az -
[pangás
]
-
csabóca27 #5863 az mi? -
Zizizi #5862 A GSt hogy tudom használni? -
csabóca27 #5861 a settingsben az ETC az mi??? -
csabóca27 #5860 vmi új cuccot nem akar vki felrakn ide?
-
Gabe18 #5859 Érdekes,ez hogy picit tul gyors,szinte mindenkinek feltünik.Nem értem hogy a Konami miért nem javitja egy patch-ben,nem hiszem hogy olyan nagy ügy lenne... -
jah soxor túl gyors
de ha jó multiban hmmmmmmmmm -
Norbu #5857 Nah én is kipróbáltam a gammát.Hát már nagyon vártam és nagyok voltak az elvárásaim.Előszőr csalódtam, de később egyre jobban élveztem a játékot.Engem 2 dolog dühit: az emberek futása és hogy egy kicsit unrealisztikus a sebesség. -
nem -
nem mindegy 
-
Quaresma #5854 Így van! -
Breki a nevem............ -
graphic studio -
Zizizi #5851 hy breki az lenne a nagy kérdésem hogy azt a sárga adidas pelias lasztit hogy tudom berakni a játéknba? Mi az a GS???????????????
-
csabóca27 #5850 rájöttem mi volt a gonD!!ne röhögjetek nagyoon!
tegnap lett újrarakva a gép és az egyik ismerősünk csinálta meg.Mindent feltelepített de egyvalamit elfelejtett...
VIDEOKÁRTYA

-
csabóca27 #5849 ok,kösz -
ez lehet az egyik oka
-
basic-re pl -
bki
Amúgymeg GS-el simán be lehet rakni -
csabóca27 #5845 és ennek miköze ahhoz h nekem nincs kép cask hang?