18976
  • báttyó02
    valaki mondja már el,hogy hány csel van összesen,és hogy melyik az,hogy be tudjam állitani,mert én billel nyomom,de csak két cselt ismerek,a biciklicselt,meg a lövőcselt
  • báttyó02
    na az faxa lesz
  • Quaresma
    "Actually my buddy Yannick sorted out the decryption. The algorithms have been sent to Tato to incoprorate into a new version of WE Pic Decoder and AFS Explorer. Hopefully WE Graphic Studio can be updated too."

Azaz nemsokára itt a WE Picture Decoder meg a GS új verziója, ami támogatja a PES4 mezfájlokat!

• mohus
    miért nem használod a lestaktikát?
  • mohus
    úgy érted gyepek nélkül....

mert ha beteszem a gyepjeidet meghal a PS2 DVD:) varázsfű
    mondjuk úgy nem próbáltam h csak áthúzom a gyepeket, holnap lesz talán rá időm

még nem vagyok kész, mert alaposan megvizsgálom a stadionokat tükörképek miatt...nagyon elcseszik ezek a hangulatot...ha fordítva van valami...szerencsére a museum opció alatt be lehet barangolni az összes stadiont
  • mohus
    képzeld láttam a Cora Nike boltjában JUVE AEROW lasztit...nagyon dög
  • mohus
    wow:)
  • Breki33
    The Wolf Uniform Bin File Collection

Kits Decrypted and inserted into AFS ! ! !

The Wolf Uniform Bin File Collection

download
  • Gabe18
    Én is most voltam Pes-onlineon.Jó kis meccsek mentek,a legidegesitőbb az volt hogy egy Arsenal-os ellen iszonyatos akadozás,lagolás közepette kicsikartam egy 2-2-t,aztán a 11-esekkel kikaptam.
    Az utsó meccsen meg egy Barcelonát irányitó játékos ellen nem kis mákjaim voltak.Az első 20 percben alig birtam átjönni a térfélen,meg is szerezte a vezetést.A folytatásban is ő irányitott,volt ott minden a részéről,2 kapufa,legalább 3 oriási védés a kapusomtól olyan helyzetben hogy a 16-os oldalvonalátol beguritotta és olyan 11-ről kapásból ráküldte.Na de Kahn a helyén volt .Végül hosszabitás után 2-1 lett ide.A kapuralövési arány olyan 20-7 lehett neki...
  • Breki33
    Előtte vertem egy tökjó olaszt illetve franciát aki az első meccsen 2-0-ra nyert.

Visszavágon 1-0-re mentem egyenlített, de megint vezettem.
    Kiállították a játékosát és még abban a támadásban lóttem egyet 40-ről kapus felett a pipába (olyasmit mint amit annó kilinkeltem)

Kicsit jobb így, hogy cselezni is tudok

A döntőn meg 1-0-re nyertem.
  • Breki33
    Ja az a srác aki 6-4-re nyert úgy hogy feltolta a csatárait az alapvonalig és szögletből fejelt kkét gólt egy méterről valamin még kettő gólja volt egy méterről jön egy visszavágóval P
  • Breki33
    Ja bocsi hogy köszönés nélkül eltüntem a multiból de megen vmi gáz van a netemmel

mostis csak :
    A Te kapcsolatod 228.24 kbit/sec
  • Breki33
    nemén csináltam

én csak a gyepeket P
    ha megvan azokkal a javítás kilinkelhetnéd
  • Breki33
    igen legalábbis láttam képet róla P
  • mohus
    PC-n....
  • mohus
    Breki,

beraktam jópár textúrát stadionokhoz pluszban , mondjuk egy csomó használhatatlan mert:

-Sin reklámtáblái általábban sokkal csúnyábbak recésebbek ,mint Jonboyoért...nem értem miért
    -Delle Alpi borzalmas a két végében a közönség előtti bazinagy és tucatnyi juve címer miatt meg fastweb meg nike jel...RÁADÁSUL a stadion másik végében ezek tükörképe jelenik meg...röhejes

a kapuk mögötti cimer nike stb is tükörképként jelenik meg...elcseszve az egész stadiont...ezt is kiszedtem
    -Nou Camp..örömmel láttam a lelátóba belevésett nike jelet...de ez is tükrös lett a stadion második felében...ráadásul a kisebb lelátószeleteken a nike jel bele sem fért feldarabolódott...ezt is ki kellett venni...

thx a linkekért azért...szép meló
  • mohus
    opt file editorral leszedheted mindenki statját....egyszerre

ergo mindenki lassabban fut
  • mohus
    ezek valóságban is léteznek?
  • Placebo74
    Hello!

Megint van egy kis gondom!

Ugye ebben a Wolf peccsben, pl. az olasz csapatoknál nem lehet kiválasztani a gámában a mezszám típusát! Hogyan tudom elérni, hogy mégis módosítható legyen az Edit menüből?

Próbáltam az opsön editorral kiválasztani más számozást, de akkor meg eltünt a mez (sima fehér szímű mez lett pl. az Internél)!!!
  • csabóca27
    az
  • Johnny23
    [pangás]
  • csabóca27
    az mi?
  • Zizizi
    A GSt hogy tudom használni?
  • csabóca27
    a settingsben az ETC az mi???
  • csabóca27
    vmi új cuccot nem akar vki felrakn ide?
  • Gabe18
    Érdekes,ez hogy picit tul gyors,szinte mindenkinek feltünik.Nem értem hogy a Konami miért nem javitja egy patch-ben,nem hiszem hogy olyan nagy ügy lenne...
  • Breki33
    jah soxor túl gyors

de ha jó multiban hmmmmmmmmm
  • Norbu
    Nah én is kipróbáltam a gammát.Hát már nagyon vártam és nagyok voltak az elvárásaim.Előszőr csalódtam, de később egyre jobban élveztem a játékot.Engem 2 dolog dühit: az emberek futása és hogy egy kicsit unrealisztikus a sebesség.
  • Breki33
    nem
  • báttyó02
    nem mindegy
  • Quaresma
    Így van!
  • Breki33
    Breki a nevem............
  • báttyó02
    graphic studio
  • Zizizi
    hy breki az lenne a nagy kérdésem hogy azt a sárga adidas pelias lasztit hogy tudom berakni a játéknba? Mi az a GS???????????????
  • csabóca27
    rájöttem mi volt a gonD!!ne röhögjetek nagyoon!tegnap lett újrarakva a gép és az egyik ismerősünk csinálta meg.Mindent feltelepített de egyvalamit elfelejtett...

VIDEOKÁRTYA
  • csabóca27
    ok,kösz
  • Breki33
    ez lehet az egyik oka

• Breki33
    basic-re pl
  • Breki33
    bki

Amúgymeg GS-el simán be lehet rakni
  • csabóca27
    és ennek miköze ahhoz h nekem nincs kép cask hang?