18976
-
#5524 Anfield Road
Jóhogy nem robinrood P
-
#5523 nekem nincs -
csabóca27 #5522 vkinek van Anfield Rood stadionja? -
csabóca27 #5521 vkinek van Anfield Rood stadionja? -
#5520 na ez igaz -
#5519 nem -
#5518 Na azért a stadionok jók P -
#5517 5465 -
#5516 fasza játék -
csabóca27 #5515 ja és jó is a menü!kösz mg1x EMINEM.te jelentkeztél FH-s online bajnokságra? -
#5514 :DDDD ( eminem ) -
csabóca27 #5513 ja sztem se és KÖSZ FORDÍTOTT E -
#5512 az optionfile-t keresd a fifahungary-n,vagy soccergaming-on
mondjuk a wolfpatch szerintem se nagy szám -
ZsilKEANE #5511 IGen meglehet,mert én az AFSel raktam be a Ronaldo menüt!
amugy nemtom nem olyan sok mindent tartalmaz ez a wolfpatch,vagy ugyis fogalmazhatnám,hogy már megvan a nagy része...az optionfilet hol kell letölteni külön? (még nem nagyon kerestem,ugyhogy ne vágjatok le ha vhol ott lesz vmi tök alap mellett
thnx -
TuaPapa #5510 A friss wolfos azoknak van, akiknek nincs fennt a kitserver -
#5509 ezt azthiszem megtudod csinálni asf explorerrel is -
#5508 graphic studioba betöltöd a dat mappából a 0_text.asf fájlt,fájlok közt jobb klikk,import file(s)or folder(s)by name,és tallózod a van nistelrooy-os menüt. -
csabóca27 #5507 a Van Nistelrooy-os képet h tom berakni a menübe?VKI PLS -
#5506 C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 4\kitserver\KDB\ -
csabóca27 #5505 mikor indul a bajnokság?ja és a Van Nistelrooy-os képet h tom berakni a menübe? -
csabóca27 #5504 kösz Breki!!! -
Rossi1 #5503 kitserver könyvtár mindenestül a főkönyvtárba, azon belül van a KDB vagy mi, azon belül meg az uni és azon belül meg a számozott mappák. a kitserverben elindítom a setup exe-t és kiírja, hogy succesfull és ekkor elindítom a Pes4 könyvtárban lévő exe-t és kiír egy hibaüzenetet, hogy az exe-vel gáz van. Az lehet baj, hogy a főkönyvtár neve Pro Evolution 4 és nem PES4????? -
#5502 egyenlőre nincs ilyenről hír
de nemis olvastam ilyenről
sztem valamit rosszul telepitesz -
Rossi1 #5501 Na végre itthon egy pár percre...
Breki!!!
Azt tudom, hogy anno szóltál, hogy lesz Wolf 2.0, de én azt kérdeztem hallottál-e olyanról, amihez nem kell majd kitserver...Mert mint bizonyára tudod nálam tudja a jó isten miért nem működik... Ezáltal nincsenek mezeim. egyébként senkinek nnincs ilyen problémája rajtam kívűl???? Mert ha igen akkor írjanak légyszi valamit ők mit tudtak vele csinálni... Előre is köszi -
#5500 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/proevolutionsoccer4.htm -
csabóca27 #5499 nem tudná vki ide belinkelni a konami patch-hoz a CRACK-et?megköszönném nagyon!
-
#5498 köszi, sikertült kikapcsolni -
csabóca27 #5497 igen,most beraktam a régi wolf-osat és most ok!
de nem értem az összefüggést a 2 között -
csabóca27 #5496 nekem? -
TuaPapa #5495 szvsz az option fájlod a szar. -
csabóca27 #5494 nem tudná vki ide belinkelni a konami patch-hoz a CRACK-et?megköszönném nagyon! -
#5493 Ez elég gázosan hangzik. Ezt az opciót (ismételt lövés=löbb) le tudod tiltani amúgy. Azért ki kéne deriteni miért van ez... -
csabóca27 #5492 1x sikerült szélről,de hát nem akartam,vagyis nemtom h h csináltam,me szélről azé nem akarok gólt rúgni -
csabóca27 #5491 jah -
#5490 ez jó kérdés,ezt én is szeretném megtudni! -
hocsa #5489 Hogy lehet szabadrúgásnál,ha 2 játékos áll a labdánál,akkor az egyik legurítsa a másiknak -
#5488 jóh, de nekem így kéne:
szöktetés
ívelés lövés
passz
És lehet, hogy tudom mi a problem....ugye ha a d-t kétszer nyomod egymást után, akkor lesz ez az emelés...nos észrevettem a menüben, hogy ha megnyomok egy gombot, azt két nyomsának veszi...és ez meccsen is így van...
Mit csináljak szerinted? :) -
#5487 négyzet az 2-es nálam
x-1 es-es -
#5486 az is megvolt...négyzet a 3-ason (vagyis valójában a 4-esen) van, és meccs közben mégsem lő... -
#5485 nemtom
az iryítást kint a settingsben lődd be