18976
-
#5564 klikk -
#5563 Hedge
Nem tudok kijelentkezni az FH ról. Lap nem jeleníthető meg
Vagy ha megkérlek törlöd az Unicornis regisztrációmat ? -
#5562 Spark's kitpack pour KitServer
All my PES4 kits are included in this pack (+ new numbers) ready to use with kitserver.
Available on the Patches section.
Big thanks to ZiZooM for the kit's importation and transparency's management ;)
-
#5561 ezt nem tudod megoldani
már ígyis sokféle exe van -
csabóca27 #5560 de pont ezt mondom h mindenkinek ugyanaz a roster lenne.legalábbis a BL-ben mindenkinek.és akkor Rooney mindenhol a MU-ban lenne -
#5559 figyi nekem bent lenne Manchesterben Rooney másik embernek meg Evertonben
Egymás ellen játszanátok
.... -
csabóca27 #5558 úgy gondolom h mindenkinek az aktuális rostere lenne.és így kéne játszani a BL-ben is.így se jó?én nem értek hozzá azért kérdezem.meg elég fura h MU-ban nincs Rooney. -
Gabe18 #5557 Valószínűleg nagy barátság lesz... -
#5556 szted hogy lehetne?
mindenkinek különböző lenne a rostere? -
#5555 PP
((((majd 1patch javitani fogja))) -
csabóca27 #5554 most akkor az online-os rosteren nem lehet javítani?akármit csinálok Gera mindig pados lesz és 26-os?meg Rooney nem lesz a MU-ba? -
#5553 most legutobb egy horvat csavoval haverkottam össze... ugy klapott ki uccso meccsen,h utolso elotti percbe recobat atvittem jobbra,és egy 38 méteres bomba beakat.. :D montam neki,nesze HUNGARY -
csabóca27 #5552 ammikor szaggat akkor a kapus már messzirQl vonzza a labdát -
Gabe18 #5551 Én most voltam PES on-lineon,2 emberrel játszottam összessen 5 meccset.Hát mivel a host én voltam igy nekem ugye tökéletes volt,de az ellenfelek is olyan szép megmozdulásos,tudatos jó játékot játszottak hogy feltételezem nekik sem lehetett nagyon rossz a kapcsolat.
Amikor nekem akadt valakivel,akkor az olyan volt hogy alig tudtam a labdát vezetni,nem hogy normálissan játszani. -
csabóca27 #5550 sztem is.játszotttam egy londonival nagy Arsenal drukker volt és olyan jó MU-Arsenalokat játszotttunk h marha jó volt.nem is szaggatott -
csabóca27 #5549 király!!!kedden vagy szerdán indul a BL? -
#5548 sztem meg külföldivel jobb -
csabóca27 #5547 W.B.A. -
#5546 kösz, megvan, csak most épp párosan vagytok :) -
Gabe18 #5545 Nem,én,mert nem tettem hozzá hogy Quakenet szeveren van.
Tehát mirc,quakenet szerver,és azon belül fifahungary szoba -
#5544 Ilyen szobát nem találok, bár egy magyart se, úgyhogy nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem bennem van a hiba :-(
Tudom, marha nagy láma vagyok... -
#5543 Olyat eddig nem nagyon használtam :-S -
Gabe18 #5542 #fifahungary szoba a mirc-en -
#5541 Elkezdtem on-line játszani, de elegem van. Vagy én kések, vagy a másik, attól függ, ki a kliens, de vagy neki nem jó vagy nekem. Ez így nem pálya. Csak magyarral jó, mert ott nincs lag.
De ahogy láttam, a PES Online programot alig használja magyar. Nincs kedve játszani valakinek direkt csatl.-sal?
Amúgy hova jártok még játszani, ahol több magyar van? -
csabóca27 #5540 van wolf 2.0ENNYI ja meg elindul lassan a bajnokság és má nem lehet nevezni ENNYI ja és vannak új mezekENNYI ASSZEMja meg új adatbázi ami szar -
#5539 re.. elbaszodott egesz gepem,és magatol ujraformazodott :((((
volt valami érdekes? nincs kedvem visszalapozni 6 oldalt -
csabóca27 #5538 mivan?fent van a konami patch a wolf is .ja és én voltam a cient -
#5537 mert mint 26*elmondtuk az exe-ből veszi -
#5536 nekem is ez van,bár segithet az,hogy beteszed a kezdők közé :D -
csabóca27 #5535 az mé van h beállítok mindent az EDIT MODE-ban felállást pl és amikor ONLINE játszok akkor pl GERA cserepados és 26-os a száma meg minden az eredeti szar -
#5534 arra csak
én az inditót cseréltem -
#5533 nem hálisten P -
csabóca27 #5532 W.B.A.-val leszek az online bajnokságban és velük gyakorlok,nekik kell egy jó stadion -
csabóca27 #5531 Background patch az az amit berakok a menübe?pl a Ronaldos vagy a Nistelrooy-os? -
#5530 BREKI!
nem is rossz ez a Background Patch
Azt irja "ingame graphic" javitás is van benne,
na akkor ez most csak a meccskijelzőre,ill. a menüre vonatkozik, VAGY magába a "játék alatt/ban" is van vmi ????(mondjuk én nem nagyon vettem észre)
Észrevétel? -
#5529 Az sg-s fórumon kint van
klikk
De itt egy másik is
klikk -
#5528 minek az neked??? -
csabóca27 #5527 ez jó:robinrood,eltévesztettem tom h roadszóval vkinek van?PES4-HEZ!!!!!!!!! -
#5526 -