Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A játékosok neveit is át lehet Edit Mode-ban írni simán! De ez a része a játéknak olyan kiforrott hogy ilyet még nem láttam... piros hosszú hajú szemüveges maszkos játékost raktam tegnap össze 😛
Brekivel futott a legsimábban ...
Mármint játék közben is...
Átírjuk a játékosok nevét is ????
Na emberek ???
szóval a mult-val kapcsolatban,tegnap probáltam Karesszal,de nem ment se host-ba se client-be;Waitingol-t azt semmi! Sztem nem tökéletes ez a rész sem a gammának!!!!
Pedig naggyon kiváncsi lennék pl Breki kollegára,reméljük "eljön az az idõ is"
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Csak nehezen fogtam fel egy kicsit tegnap...
De ez már a múlt...
Ja és mûködik a WE7i opt fájl konvertálás 😛
Az angol bajnokság csapatainak is át lehet írni a nevét nem ???
Írj Breki,hogy lehet e berakni cumókat...
Pl válogatott mezeket a WE7-bõl be lehet rakni ebbe...
Mert akkor nekiállhatunk.....
Egy ami nem tetszett, hogy az egész játék olyan szürke vhogy, nem tetszenek az alap gyepek fõleg nem mikor olyan csíkos ami nem egyenes.
Szerencsére ez megoldható.
VMint nekem elsõre szokatlanul gyors volt nem igazán tudtam kezelni több meccs után jöttem kicsit bele.
A másik meg multinál sztem irtó undorító hogy állandóan BReki ki van írva a játékosom felé remélem ezt ki lehet vhogy szedni.
Igen lehet multizni azzal a verzióval ami kijött, sõt hálisten lehet cserélni a dolgokat, javítani a grafikát.
Ezzel kapcsolatban asszem leírom majd a multizási szabályokat.
Akik régóta multiznak ugye tudják, de kicsit unom már nyorcszor elmagyarázni ugyanazt.
Ezeket nem én találtam ki, de jól bevált egy szerû és elkerülhetõvé teszi az akadások-at a mikor jössz már kérdéseket.
Röviden
1. Nem kell feltétlen futnia a játéknak mikor ellenfelet keresel.
Deha megy nem gond
2. Az egyik játékos ugye hostol a másik connect-ol.
A hostoló indít mindig.
EZ azért nagyon lényeges, mert anélkül, hogy õ Hostolna úgymond a másik hiába megy. Soxor látom, hogy a connectolo go-go-zik mi lesz már felkiáltással. Deha a másik nem ér pont rá akkor õ hiába akar csatlakozni.
A másik go azért kell, hogy a HOstolo tudja, hogy indíthatja úgymond.
Hogy ne feleslegesen indítsa.
Tehát vhogy így néz ki a menete
természetesen ip cim felírása után
1. Mehet a játék?
2. Mehet
3. Akkor go
4 go
Akik több éve multiznak ugye tudják, hogy amíg a másik nem válaszol go-val tehát úgymond nem jelzi hogy kész nem indulunk.
És ez nem, túlbonyolítás, hanem pont egyszerûbbé teszi és csökkenti a várakozási idõt.
Ezeket nem én találtam ki, de beválltak és jól mûködnek.
ESetleg annyi módosítással, hogy itt kell kb 10-30 másodperc a connectelõnek, hogy beírja az ip címet, bár lehet, hogy lehet vhogy rögzíteni.
3. Akkor
Warez és torrent, azokban megy a TCP/IP simán! Kódot nem kér! Szerintem az az online mód nincs bent amirõl te beszélsz csal TCP/IP... de ezt már említettem! 😄
Eredeti még senkinek sincs 😛 Majd jön ha megjelenik nov végén! Hivatalosra pontos dátum kérdéses! Nov vége dec eleje!
Ha leszedted csak net kell a multihoz 😛 meg egy partner aki játszik veled! Hosztol valamelyikõtök! IP alapján pedig csatlakozik a másik és mehet is a gamma!
remélem...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Valamelyikõtök a menüt szólta le. Nos tudjuk, hogy ez portolt játék így nem is várhatjuk el tõle, hogy PC-s szintû menügrafikákat kapjunk. Ennek ellenére szerintem marha jól és GYORSAN kezelhetõ illetve rengeteg információt találhatunk akár bajnokság, akár ML közben. Az egy dolog, hogy valaki ezeken nem igazodik ki. Az nem biztos, hogy a menü kuszaságának a hibája. Egyébként szépnek tényleg nem szép, de itt nem is annak kell lennie...
A HUD gyengesége ligameccsek alatt (gyk.: más grafikájúak lesz a kijelzõk a bajnokság meccsei alatt mint friendlyben) pedig tök szubjektív.
Ja a stadion neveket meg át lehet írni az Edit Mode-ban. 😛
Asszem hirtelen ennyi. A saját véleményemet is leírom a game-rõl hamarosan!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
1. Nem kéne dicsekedni
2. Asszem nem csak ez a meccsünk volt
3. Ugye már fáradt voltam és nem akartam játszani, csak megkértél
Én sose jöttem a fórumra hírdetni, ha öt nullra vagy hatra elvertem valakit aki idejár.
El lehet ezen gondolkozni.