15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • FREAK
    hát ja, repülés közben teljesen rendben van

de remélem ezt nem azlért írtad, mert ismersz olyan szimet, ahol minden fa 3D-s? :)
  • hiba
    jok ezek a 2D fak a talaj fole emelve :)
  • Braveheart
    Lock On multiban, elég érdekes néha :)
  • Random_
    Hú ez a game megvolt Amigán, de nem tudtam mit és hogyan kell benne csinálni. Mindig csak nyomkodtam a gombokat. :)
    Talán ha ma ülnék le elé már sokkal jobban menne. :)

Annak ellenére, hogy azt se tudtam mi micsoda benne sikerült ezt azt lelőnöm de semmi konkrét. :)
  • Braveheart
    IL2 Sturmovik FB
  • Esrohnoil
    Ez melyik gamma?
  • FREAK
  • FREAK
    Gáz van...

• FREAK
    össz-tűzpárbaj (a hajók nyertek :)

• FREAK
    kis tűzerő demo német részről (3 perc múlva már ő is a tengerben lubickolt, nagy volt az orosz túlerő)

• Ivan Pjodr
    Egy pár kép a Farcryból... ilyen tud lenni legjobb grafikai minőségben :)

Pár mutánssal leálltam pofozkodni, hát nem én nyertem...

• BBird
    PONG! -t nem lehet csak úgy leprogramozni! Az olyan lenne, mint Mona Lisa -t lefesteni. Az egy kincs, és örök! :-DDD

effpéess comming: Aliens vs. Predator vs. Veszett Maki 2.
  • Braveheart
    Lock Onból 1-2 kép:

• FREAK
    azt rögtön vágtam :)
  • DJ Skyline
    látod ezért írtam azt...mert én nem tok programozni!:P
  • FREAK
    aki tud programozni, annak a grafika 5 sor, és nem fog leállni paintezni :)
  • DJ Skyline
    a pálya,grafika,stb egy sima painttal megoldható 5 perc alatt...aki programozni is tud akkor annak egy óra max!:)))
  • BBird
    És akkor ne hagyjuk ki a PONG c. világ legelső virtuális játékát sem... amin ugyancsak játszottam még a 80-as években.
    Vagy a már említett Space Invaders... az meg is van. :-)

PONG!
  • BBird
    A "Jani" témát csak poénból mondtam, illetve azoknak, akik azt mondják, hogy milyen régi játék a Quake3 és társai. ;-)
    De hát mindenkinek megvan a maga nosztalgia-játéka, a maga gyerekkora, amiken felnőtt.
    Amúgy az, hogy nekem xt volt az első, nem jelenti azt, hogy előtte nem nyomtam. ;-))
    A C64 előtt az Atari gépek mentek, s ez nekem megvan a mai napig, ráadásul még müxik is. De ültem anno Spectrum gép előtt, kis joystick volt beépítve a bill-be. Haveromhoz jártam általános 1.-2.-ban C64-t koptatni, és suliban C+4,C16-os gépen programoztunk grafikát. Jó kis 80-as, 90-es évek... hajjajj... :-D
  • Bucser
    Etrtől nem leszel Jani:) Első számítógépes parancs amit megtanultam az Commodore-64-en a find és a Load volt:) LodeRunner, ChopLifter, Bruce Lee meg, Vol egy iszonyat régi F-14 szimulator amiben csak vonalak voltak... NAgyon gáz volt:)) ÉS meg mndig lezuhanatam meg kérte a 4. lemezt de nekem csak a 3. volt meg:) Lehettem 6-7 éves???
  • robotnyk
    1NSANE:

• hiba
    Ahh hihhetetlen:

W2kbol inditottam az exet es egybol kiment fullscrenre Ega felbontas, van zene meg hang es nem is kell lassitani a gepet :))
  • hiba
    OFF
    Retro games
    (letotlhetok)

http://www.flashback-aw.net/gamelist.php

ON
  • hiba
    http://www.mks-computer.de/Rams-es_GK/shots-pc-vette.htm
  • hiba
    Ez is utos volt :) nagy varos, autopalyak, azzem gyalgosok is voltak - ma mar sok ilyen game van :)

http://www.mobygames.com/images/shots/original/948951985-00.gif
  • hiba
    MotoGp2 Cartoon effekt, + Bring Ding din diiiiing motorhang helyett :)
  • hiba
    Train Simulator helyett ismet LocON :)
  • FREAK
    én akkor szerettem bele, amikor a CoV cikket írt róla

évekkel később, XT-n (Hercules moncsival) jutottam hozzá, és imádtam!

megcsinálhatnák újra multival, ütne
  • hiba
    hat ez mer nem m1?
  • hiba
  • hiba
    Sajnos nem az en kepeim :D de anno nagyon sokat jatszottam ezzel: Carrier Command (azota se jelent meg ilyen osszetettett megis egyszeruen nagyszeru startegia+akcio egyben - volt egy anyahajonk es szigeteket kellett elfgolalni, voltak vizi es legi jarmuvek mindent lehetett iranyitai, es parancsokat adni a kintlevo egysegeknek, iszonyat jo volt es 3Dben!

Ezt a remaket is talaltam de nem ismerem...

• FREAK
    nem a már említett Fighter Bomberre gondolsz?
  • ranGer2
    LHX ... nem?
  • copass
    volt egy repülő szimulátor aminek ,akkora 3d-s grafikája volt hogy iszonyat, foggalmam sincs már hogy mi a neve, de azért az a csúcson volt, külső nézet is volt, lehetett követni a rakétát, meg ilyenek. csak hát q..va lassú volt egy picit!:)
    emlékszem hogy a földön gurulva simán meg lehett csinálni 1-2 küldetést!
  • copass
    A Driller, azt hiszem ez a cime vagy ilyesmi, az is 3d-s volt, jó zenével
  • copass
    egyszer nyúzta én is, de borzalmas nehéz volt, ami ilyesmi volt az a total eclipse asszem, meg volt egy pár ilyen 3d-s fps előd, volt egy amiben egy várban kellet nyomni a logikai dolgokat, na az ott volt rendesen!:-D
  • Esrohnoil
    Régi játékok közül bennem a Banshee maradt meg, meg az Ishar, aztán a Druids mekkora volt... szinte már szerepjáték. :)
    Meg volt vmi Dark Side. Ilyen vektorgrafikás "emberszimulátor", ahol meghatározott időd volt h. végigvidd a játékot... Sose vittem végig. Vki végigtolta?
  • Alexease
    Scarabeus, az allat volt!!! Az tenyleg FPF volt!:)) A floppy meghajto zeneles az genyosag volt, szet eset hamar:)))

En irtam egyszer egy progit, ami a magnorol digitalizalt be zenet vagy barmit, komoly 1 bites (!) digitalizalas volt. Eleg sok elfert a memcsiben, allithato volt a mintavetelezes, es igen jol ertheto volt, visszahallhato az anyag:)))
    A munkatarsam erosen fikazott, mert neki akkor mar Enterprise-a volt, amin volt kis joy, es 8 biten tudott digitalizalni:))))
  • copass
    egy jó kis kis action replay csodákra volt képes!:))
    az volt jó hogy egy kártyával el lehetett érni a teljes $c000-$ffff "tükör" tartományt ahol az op.rendszer volt alapban!nem semmiért volt annyi amennyi egy bővítő kártya.
    Mondjuk én azon sz...rtam be egyszer amikor vmi progival zenélt az 1541 floppy drive!állítólag a fejet variálta, de atom volt!:-D
    az a vicces hogy most az össszes c64-game amit kiadtak egy cd-re felfér.
    nekem még megvan kazin a scarabeus!:-)az volt az fps elődje
    nyakam rá!:-D
  • FREAK
    mondjuk jót még nem játszottam telefonon, de az tény, hogy a legnagyobb élmény a C64 volt

ennek persze sok oka van