15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#462 kinek a pap, kinek a paplan.... -
#461 Azokkal semmi baj, a monitorok sötétek. :)) -
#460 Es attol jobb lesz a screenshot:)))))) -
#459 A monitorfényerő felvétle csodákra képes :))
-
#458 Valamivel takarni is kell az engine-nek a 300 poligonos korlatjat:))))) -
Borg #457 Fantasztikus. Van olyan kép is, aminek nem fekete a 99%-a? :) -
#456 Hat ez tenyleg fantasztikus -
#455 Találtam néhány rohadt jó multiplayeres képet a Rune: Halls of Valhallából.
Kicsit sok kép, de nem tudtam válogatni közöttük, mind jó :))
-
#454 -
#453 jostick=joystick -
#452 hát...nem egy xp-re tervezték a játékot...nem ismeri fel a hangkártyámat tehát hang az nincs...irányítással meg csak annyi a problem hogy az sincs...elején azzal jött nekem hogy nincs a jostick beállítva,folytatja??beállítottam hogy no jostick...nem baj úgy se megy...csak valamit szöszmötöl... -
#451 egyébként a legmagasabb altitude amit elértem az 80000 fölött volt...ott már látszódott az "űr-alja"...aztán onnan merőlegesen lefelé...yeeeee...
-
#450 köszi!:))))
egyébként csak 1 bajom volt a rendes carrier (Top Gun) móddal...hogy mindíg kiküldtek minket a p*csába hadgyakorlatozni...2 perc alatt lelőttük egymást 8-an utánna durván 10 perc mire visszaérsz a támaszpontra ha nem több...pláne ha autón van....képes úgy 400 speedel végig kirándulni...én nem bírtam sose s mindíg full gázzal vissza...
-
#449 Kár hogy nekem nem jönnek be az ilyen hent MMO gamék. Jobban szeretem a kiterjedt kasztrendszert és a változatos játékmenetet. -
#448 Lineage -
-
#446 Ez miböl van? -
#445 középső -
-
#443 -
#442 Top Gun: Fire at will képek, ha már valaki nem tud keresni ;-))) -
#441 :P -
#440 nincs bazz...örülök hogy ennyit találtam a neten!:PPPP
ezt a kettőt... -
#439 KIssebb nincs??:P
Asszittem ez is ujabb gém..:/ -
#438 még 1 kép...
Requirements: 486 DX-66 MHz processor, 8 MB RAM, 30 MB hard disk space, 32-bit SVGA video card, DOS 5.0, 2X CD-ROM, joystick, mouse, 100% compatible SoundBlaster
nem egy lokkon de én jókat szórakoztam vele...az a legobb mikor 4en mentek és kilövöd az egyik havert...a többi kettő ellened fordul és leakarnak lőni...nincs menekvés...meg amikor az anyahajódat akarod szétlőni...jujjj... -
#437 Asszem maradok a LOCK ON-nál:PP -
#436 de nem ilyen szar csíkos a grafikája...cskhát nem tudom hogy xp-n elfutna e... -
#435 pilóta fülke...
és mást nem is találtam róla... -
#434 Top Gun(volt film Tom Krúzzal)...és abból csináltak játékot...keresek valami képet róla... -
#433 Nem... Infót,képet PLÍZ :P -
#432 de a Top Gun fire at will???
ismered? -
#431 :)
Mondjuk én is csak azt + a Lock On-t nyomom
(na nem mintha lenne sok választás.. :I ) -
#430 igazából nem, C64 időkben az voltam, PC-n egészen a Combat Flight Simulatorig semmi nem fogott meg, utána jött egy rövid FS98 korszak, aztán bebaszott a Sturmovik, azóta repdesek vele :) -
#429 Hmmm...te is nagy repszim-buzi vagy?? -
#428 -
#427 Nomeg a gépigényből:P -
#426 Igazából csak így látni milyen szép is ez a játék... -
#425 -
#424 -
OPM #423 hehe, ez az Alley Cat mekkora játék volt! :) nem tudod elküldeni nekem valahogy?