15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#1143 Puzzle pirates? Én ugyhallottam elég gyenge próbálkozás. :-) -
#1142 Ja elfelejtettem mondani; Arrrgh :P -
#1141 Szolgálatra jelentkezem :)
-
#1140 Ha már SWG akkor maradjunk témánál. Lecseréltem a régi házam egy kisebbre és így már rendesen be tudom rendezni a szobáimat. Egyelőre csak egy készülget, de még azon is van mit dolgozni rendesen. A másik valószinűleg az üzletrész lesz. Naszóval az irodám:
-
#1139 Nah, újabb termés. Összejött pár magyar és elmentünk egy turistaútra egy YT-1300 feldélzetén. Íme:
-
#1138 Én inkább római beállítottságú vagyok ilyen téren. :-) -
#1137 Egyetértek... :)
A Pharaoh majdnem ugyanaz, mint a caesar csak egyiptomi köntösben.
De nekem jobban is tetszik igy. -
#1136 Nah, itt vanna a képek a karakteremről és a jelenlegi hajómról:
-
#1135 Nekem a Sim City az überetalon városépítés terén, de azért a 3000+4 is elég jóra sikerült, de sajna hangulatilag nem hozza a 2000-et. Amúgy ezekben az ókori játékokban főleg a Caesar2 volt a kira. :-) -
#1134 Hehe...
Én imádom. Nemtom miért.
Valahogy szeretem nézni ahogy fejlődik.
Fura, a SimCity a 2000-ig tetszett de utánna már nem... -
#1133 Csöppet nagy kép. :P
Amúgy tényleg jó game volt, bár soha sem volt türelmem annyira belemelegedni, hogy komolyabb kulturális központokat létesítsek. :-) -
#1132 Nagy kedvencem, PHARAOH:
-
#1131 Hát nem is vagyok. Három napja jött meg a JTL, gondoltam ha már fizettem érte, akkor kihasználom. Ja, hogy ez már függőség? Boccccs.... :PPP -
#1130 jo latni hogy nemvagy fuggo ;))) -
#1129 Holnap (alias ma) érkezik majd kép a karakteremről és a mostani hajómról (TIE Interceptor :-) ). -
#1128 Szóval azzal kezdődött, hogy elmentem küldizni. Találkoztam egy sráccal akivel csatlakoztunk egy kis rebelirtásra, erre egy leszállásnál beszól, hogy itt van egy csapat, akik épp egy YT1300-al (Millenium Falcon a gyengébbek kedvéért :-) ) akarnak kirándulást tenni a veszélyzónákba, ahhol épp egy Csillagromboló trónol. Íme az esemény három képbe tömörítve. :-)
-
#1127 Amúgy csak az zavar ebben az egész JTL-ben, hogy baromi tirki-tarka barbiház lett az egész űr, mindenhol ott virítanak a tarkábbnál tarkább nebulák, de persze a filmekben egy darabot nem lehetett látni és úgy sokkal jobb is volt. A fényes rikító gázfelhők amúgyis baromi ritkák szóval ez a része a játéknak csúny lett de nagyon. -
#1126 Ajja, mi az hogy! :-)
Baromira sajnálom, hogy elvesztek a PS képeim, pedig jólsikerült darabok voltak. :-( -
Braveheart #1125 régen én is SWG-ztem még a triallal :)
jó is volt :)
hú meg nyáron a Planetside... :D
régi szép idők... -
#1124 Hát már egy jóideje. :-) -
Braveheart #1123 baz már az űrkieg is kijött? -
#1122 Akkor ennek örömére még SWG képek. :-)
Társammal nyomulunk a köd felé. Állítólag A-Wingek garázdálkodnak arra (tényleg ott voltak, de nem sokáig :-) ).
Illetve egy kis X-Wing vadászat. Könnyű préda. :-)
-
#1121 Akkor már egy kis Lineage2 is :))
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Resize of Shot00059.jpg[/IMG]
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Resize of Shot00090.jpg[/IMG]
-
#1120 Hmuda után szabadon... én is pózolok egy mmorpg-ben. ;-))
Knight Online - Karácsonyi feeling.
-
#1119 Nah, ismét képek érkeztek a frontról.
Gondor hős katonái csatarendben a kaput védve.
És egy képesorozat. Címe: "The Jedis gonna feel this one!"
-
#1118 Két kép Pierro (ő ül a megasztár zsűrijében balszélen ) új kalandjátékából az AGON-ból, ami már nálunk is megjelent, magyar felirattal.
-
#1117 Sudden Strike - Resource war
-
#1116 Nah, a Fehér város megvédve, nem volt valami nehéz, még a szellemek nélkül is csuklóból meg lehet csinálni. :P
De azért jó látni, ahogy a maradék pár orkon végigtarolnak a kisértetek. :D
De azért még időben megérkeztek a rohani lovasok is, szépen végigszántották az orkok sorait.
Ez meg már csak slusszpoén. Persze pontosan azelőtt törte be a kaput, hogy az utolsó katapultlövedék lecsapta volna. :P
-
#1115 Osgiliath védelme. Ismét egy "csavarás" a történeten. :P
Gandalf rávilágít a lényegre (az egyik gyűrűlidércre, aki rögtön beadja a kulcsot).
Samu az ork erőd ellen, gondori katonák gyürüjében. Természetesen ott figyel a gondori tábor a bejárat előtt, elvégre miért is ne. :PPP
-
#1114 Kis belharc a mordori orkok között. :-)
A gondori íjászok rendet vágnak a mordori orkok között, nem kis sikerrel.
-
#1113 Jó az, jó az... :-)
Muszáj volt végre egy co-op. A többi "nagy durr co-op" már kilőve. :-) -
#1112 Daikatana, atyaég - ez már a vég kezdete, remélem tudod :) -
#1111 Na most tessék engem is pofán verni 1024 miatt. Megérdemlem! :-)
Daikatana - Garreth halott! :-))
-
#1110 úristen -
armies of exigo -
Braveheart #1108 az 1104-esre mondtad azt hogy áll 1-2 forma vmi placcon?
Akkor Te még nem láttad milyen a RTW mikor 5-6-7000 ember csap össze...
amúgy azért raktam be azt a képet mert meglepdőtem, hogy amikor az ellenfél utolsó városát ostromoltam az uralkodójuk mindenféle testőrség nélkül nekirontott végső elkeseredettségében a hoplitáimnak... -
#1107 szrt jobb mint a:
1104
meg a
1071
üziben lévő képek -
#1106 nekem inkbb az a nyűgöm, hogy a képek 90%-a semmit mondó, kalap kula. áll 1-2 forma vmi placcon és kész. jee... az 1097-es legalább jól el lett kapva -
#1105 Ez miből van?
Egyébként minek kell ennyi HL2-es kép? elég belőle pár is...
-
Braveheart #1104 Rome:Total War