15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#1544 az -
#1543 Ez a vision múvi? Mert akkor nem szedem le. -
#1542 GT5 - video - 25 MB -
#1541 Úgylátszik ez megdöglött :) -
#1540 -
#1539 Sorry erről az oldalról még gyakorolnom kell -
#1538 -
#1537 http://img201.echo.cx/img201/6210/xenusshot11gw.th.jpg -
#1536 -
#1535 -
#1534 Nekem első ilyen izgalmat az Indianapolis 500 nyújtotta. Abban azt imádtam, hogy baromi nehéz volt felküzdened magad jó helyre. Majd jött az Indycar, Nascar,...
Amiben még szép karambolok voltak, az a Destruction Derby. Bár az már más kategória. ;-) -
#1533 Jáj, ezzel irtó sokat játszottam (főleg a többiekkel szemben... :P). Irtó látványos karambolok vannak benne. :D (akkori szinthez mérve, de mssot is jókat lehetne vidulni rajtuk :-)) -
#1532 Nascar - 1994
Apró grafikai különbség azért van, szerintem. :-) -
#1531 GTR...2004-es (?)
de ott nem a grafon van a lényeg :) -
Borg #1530 Ez mikori game? A Nascarnak volt ilyen grafja valamikor 95 tájékán...lol. -
#1529 -
#1528 Én vizelem le a csajt aki ettől rókázik egy embereset :D -
#1527 lol de elmebeteg játék ez :D Az a csaj ott hugyozik? :D -
K.András #1526 Bocsi hogy nagyba de nincsen kedvem kicsinyitgetni :P
Képek GTR-böl vannak...
-
#1525 Guild Wars
-
#1524 Megöltem a fórumot :P -
#1523 Kedvem támadt egy kis céltalan vérengzéshez :D :D
POSTAL 2 xDDDDD
-
#1522 Anyád
De jól néz ki ! -
-
#1520 Thief Deadly shadows
-
#1519 civis honda...
-
#1518 Hm, ez poén. Pont az EA termékektől várná el az ember, hogy csilli-villi grafika nulla tartalommal. Úgynézki most pont fordítva sült el. :D -
#1517 az F1 99-02 nem mai darab ráadásul EA termék. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam:)
a GTR, LFS tényleg OKÉSAK -
#1516 semmi gond...
igazad lehet
HPCC-t és a GTR-t is toltam már...
de itt most kifejezetten a "látvány"-t nézzük...ebben jó a gt4 és nem a hűdefizikában:)
ja itt egy GTR videjó is...
ja aproposz...hogy néz mán ki ha egy videó szaggat? sztem nagyon gáz és amatőr -
#1515 2 példa: 1, F1 challenge(pc) vs F1 200x(ps) grafba lehet hogynem de fizikába realisztikusságba oda vissza fel le veri a cahllenge azt az izét.
2, GT4 vs GTR aki látta a gtr-t és gémelt vele egy kicsit rájön hogy közelébe sincs semmi lehet az a gt4 vagy akárami ps2 csoda -
#1514 Komolyan kérdeztem. Nézegettem, de látható fizikának nyomát se láttam benne. Grafika nem izgat (a PS2 pixelessége se zavar egyáltalán), de ha 200-al vesz be egy 90fokos kanyart akkor ott már gondok vannak. Mióta kipróbáltam a GT4-et még az NFSU-ra se tudok ránézni (nemmintha eddig olyan angyon odáig lettem volna azért az arcade csillogásért).
Amúgy most GT4-től vonatkoztassunk el. -
#1513 jajj...most hagyd abba
egy apró élc volt csak...semmi több
F1 99-02 - PC -
#1512 Amúgy milyen játékból van a videó? Valami arcade micromachines utáncatból? -
#1511 Szerintem magasan veri a csilli-villi "autócsodákat" amik mostanában megjelentek (NFSU és tsai.). Egyedül a nézők az ami gagyi, de minden más baromi részletes. -
#1510 lehet hogy "ronda" ki tudja, ez szubjektív: kinek mi a szép!?. sztem 2005-ben a gt4 "kinézet, látvány" az alapszint elvárás agy autós gammától, hisz egy 5 éves vason leledzik...
ennél szerencsére mérföldekkel "szebb" sztem, vagy ha úgy tetszik szerencsére nem így néz ki 2005-ben a GT sorozat...de ez persze ez is szubjektív:) és természetesen sztem. -
#1509 CSinálj jobbat! -
#1508 jó ronda ez a gt4 -
#1507 -
#1506 Mohus digit videó: Chevy 54' - 17MB - MPG -
#1505 Szemből iss!!