15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Hmuda
    No, ezeket megrendelésre csináltam, de ha már megvannak ,akkor ennyi erővel fel is tölthetem őket. :-)

• Hmuda
    Méééég szebb. :D
  • mohus
    754 paci:)
  • Hmuda
    Cééép. :-)
  • mohus
    GT4 - Audi RS6

• Hmuda
    El kell igazábol képzelni azt, amint berakom ezeket mind egy slideshow-ba, és alatta az "Oh, Yeah" megy a Yello-tól. :-)
  • ati2002
    Hihetetlenül csodálatos
  • Hmuda
    És ami a gyökér 10-es korlát maitt kimaradt...

• Hmuda
    Noh, következő adag, only Mustang (Oh, Yeah!).

• gabber_saviola
    szerintem odraktam a végére ezt: :D
    akkor komolyan gondolom?
  • REAL_CIÁN
    Szerinted direkt volt? Fos explorer. :DD
  • gabber_saviola
    ha nem mondod el 2x, tán el sem hiszem :D
  • REAL_CIÁN
    Ez bitang szép!
  • REAL_CIÁN
    Ez bitang szép!
  • mohus
    GT4 - Gran Turismo Skyline
  • mohus
    jók lettek....
  • Hmuda
    Bocs, nyereményautókat nem adok semmi pénzért. :-)
  • BBird
    DeLorean!!! IDE VELE!!! :-))
    Mennyiért adod? ;-)
  • 0Fritz0
    Az első kép 1024*768-as méretben ITTEN.
  • 0Fritz0
    Néhány Guild Wars kép, egyelőre csak egy bőrfejű "testápoló" főszereplésével. :)

• Checkerboy
    Na azért ;) mostantól a nevem Darth Checkerboy vagy Checkerboy mester ;)
  • Hmuda
    Nyah, itt vannak a beigért GT4 képek:

• BBird
    Én sem estem a Mesternek! Csak Hmudanak szóltam. :-)
  • Hmuda
    Elnézést, én nem estem neked, csak közöltem a tényeket.
  • 0Fritz0
    Khmm, akkor megint benyögném a szokásos szöveget...

Újreg powa! :)
  • BBird
    Hidd el, mi igazából azt sem tudjuk mi az a WoW, meg crack, tört szerver, regelni... csak játszuk a fejünket, Mester! :-)) Remélem elhíresülsz úgy, mint Aki legyőzte a Blizzardot! ;-D
  • Checkerboy
    basszus már qrvára keztek az agyamra menni és kurvára nem érdekel h tudok regelni v nem !!! Én csak kérdeztem mi legyek és rögtön letámadtok ekkora faszfejek vagytok v csak játszátok a fejeteket?
  • BBird
    Mondom, hogy megoldja. Ért hozzá... "Nem mi vagyunk bénák, a fickó túl profi!" :-D
  • Hmuda
    Ha nem veszed meg akkor nem fogsz tudni regelni, nem lesz accountod, nem tudsz játszani csak tört szerveren. Ez máshogy nem működik.
  • Checkerboy
    B-Bird menny a francba ne avatkozzál bele ...
  • Checkerboy
    Bazmeg -.- ;)
  • BBird
    Hagyd rá, nagyfiú, meg tudja oldani. Mégha jó fejnek is tartja magát, hogy feltöri a játékot. Kemény a srác, és fő, hogy tiszta a lelkiismerete... ;-)
  • Checkerboy
    Figyelj én fizetni fogom rendesen a játékot stb. de megvenni nem fogom .(Nem biztos h nem veszem meg)
  • Hmuda
    Hát minden dobozban vagy egy darab CD kulcs és nemhinném, hogy lenne olyan idióta aki majd kirakja a netre a drága pénzért (12k Ft) vásárolt CD-klucsát, hogy majd talán más beregeli helyette. Maradhatsz az illuzióromboló tört szervereknél vagy pengetheted érte a 12k forintot plusz havidíjat.
  • Checkerboy
    Egy ilyen rohadt népszerű játékhoz csakhogy van 1-2 cd-key
  • Hmuda
    Nem elvenni akartam a kedved, csak szóltam, hogy nagyjából ezekre lehet számítani véletlenszerűen.
  • Checkerboy
    Szupi ;) Most egyáltalán nem vetted el a kedvem -.- ....
    Megoldom ;)
  • Hmuda
    Hát igen. Mehetsz tört szerverekre, amin a következő "javítások" fordulhatnak elő:

- a küldetések 99%-a teljesen hiányzik.
    - nem lehet felvenni küldiket.
    - nem lehet leadni küldiket.
    - nincsenek NPC-k.
    - nincsenek MOB-ok.
    - ha vannak is, akkor valószinűleg csak kb level 20-ig mehetsz el velük, utána mintha elvágták volna.
    - instanceok konganak az ürességtől.
    - a térkép nem frissíti önmagát, magyarán felderítés nuku.
    - aukciós ház nuku.
    - vendorok vagy nem vesznek semmit, vagy nem adnak el semmit, vagy esetleg fullon hiányoznak.
    - stb.
    - stb.

Ja és ami állandó jelleggel minden tört szerveren fellépő dolog, ami abszolút "előny" a hivatalos szerverekkel szemben a fenti listához képes:

A játékosok száma nem haladja meg a 200-at (szerintem most baromi nagyot mondtam), kb félévente belefutnak egymásba, integetnek aztán megy tovább a szólózás.

Szóval én nem lennék valami boldog ha trt szerveren kellene szenvednem. Nem akarom elvenni a kedved, csak gondoltam szólok, hogy a tört szerverek a rendes játék kb 10%-át sem adja vissza.
  • Checkerboy
    Ugye milyen kár h vannak crack oldalak -.-
  • Hmuda
    Az első kettő nem annyira jön be, de ez a harmadik elég aranyos. Majd holnap benyomom !talán! az én képeimet is.

Azt imádom a fénykép módban, hogy tisztára olyan képeket produkál, mintha ultra részletes renderek (néha mintha igazi fényképek) lennének, pedig ugyanazokat a modelleket használja, ami a rendes versenyek alatt is vannak. Egyetlen árulkodó jel a kicsit gyenge árnyékok...