15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#1383 No, ezeket megrendelésre csináltam, de ha már megvannak ,akkor ennyi erővel fel is tölthetem őket. :-)
-
#1382 Méééég szebb. :D -
#1381 754 paci:) -
#1380 Cééép. :-) -
#1379 GT4 - Audi RS6
-
#1378 El kell igazábol képzelni azt, amint berakom ezeket mind egy slideshow-ba, és alatta az "Oh, Yeah" megy a Yello-tól. :-) -
#1377 Hihetetlenül csodálatos -
#1376 És ami a gyökér 10-es korlát maitt kimaradt...
-
#1375 Noh, következő adag, only Mustang (Oh, Yeah!).
-
#1374 szerintem odraktam a végére ezt: :D
akkor komolyan gondolom?
-
REAL_CIÁN #1373 Szerinted direkt volt? Fos explorer. :DD -
#1372 ha nem mondod el 2x, tán el sem hiszem :D -
REAL_CIÁN #1371 Ez bitang szép! -
REAL_CIÁN #1370 Ez bitang szép! -
#1369 GT4 - Gran Turismo Skyline
-
#1368 jók lettek.... -
#1367 Bocs, nyereményautókat nem adok semmi pénzért. :-) -
#1366 DeLorean!!! IDE VELE!!! :-))
Mennyiért adod? ;-) -
#1365 Az első kép 1024*768-as méretben ITTEN. -
#1364 Néhány Guild Wars kép, egyelőre csak egy bőrfejű "testápoló" főszereplésével. :)
-
#1363 Na azért ;) mostantól a nevem Darth Checkerboy vagy Checkerboy mester ;) -
#1362 Nyah, itt vannak a beigért GT4 képek:
-
#1361 Én sem estem a Mesternek! Csak Hmudanak szóltam. :-) -
#1360 Elnézést, én nem estem neked, csak közöltem a tényeket. -
#1359 Khmm, akkor megint benyögném a szokásos szöveget...
Újreg powa! :) -
#1358 Hidd el, mi igazából azt sem tudjuk mi az a WoW, meg crack, tört szerver, regelni... csak játszuk a fejünket, Mester! :-)) Remélem elhíresülsz úgy, mint Aki legyőzte a Blizzardot! ;-D -
#1357 basszus már qrvára keztek az agyamra menni és kurvára nem érdekel h tudok regelni v nem !!! Én csak kérdeztem mi legyek és rögtön letámadtok ekkora faszfejek vagytok v csak játszátok a fejeteket? -
#1356 Mondom, hogy megoldja. Ért hozzá... "Nem mi vagyunk bénák, a fickó túl profi!" :-D -
#1355 Ha nem veszed meg akkor nem fogsz tudni regelni, nem lesz accountod, nem tudsz játszani csak tört szerveren. Ez máshogy nem működik. -
#1354 B-Bird menny a francba ne avatkozzál bele ... -
#1353 Bazmeg -.- ;) -
#1352 Hagyd rá, nagyfiú, meg tudja oldani. Mégha jó fejnek is tartja magát, hogy feltöri a játékot. Kemény a srác, és fő, hogy tiszta a lelkiismerete... ;-) -
#1351 Figyelj én fizetni fogom rendesen a játékot stb. de megvenni nem fogom .(Nem biztos h nem veszem meg) -
#1350 Hát minden dobozban vagy egy darab CD kulcs és nemhinném, hogy lenne olyan idióta aki majd kirakja a netre a drága pénzért (12k Ft) vásárolt CD-klucsát, hogy majd talán más beregeli helyette. Maradhatsz az illuzióromboló tört szervereknél vagy pengetheted érte a 12k forintot plusz havidíjat. -
#1349 Egy ilyen rohadt népszerű játékhoz csakhogy van 1-2 cd-key -
#1348 Nem elvenni akartam a kedved, csak szóltam, hogy nagyjából ezekre lehet számítani véletlenszerűen. -
#1347 Szupi ;) Most egyáltalán nem vetted el a kedvem -.- ....
Megoldom ;) -
#1346 Hát igen. Mehetsz tört szerverekre, amin a következő "javítások" fordulhatnak elő:
- a küldetések 99%-a teljesen hiányzik.
- nem lehet felvenni küldiket.
- nem lehet leadni küldiket.
- nincsenek NPC-k.
- nincsenek MOB-ok.
- ha vannak is, akkor valószinűleg csak kb level 20-ig mehetsz el velük, utána mintha elvágták volna.
- instanceok konganak az ürességtől.
- a térkép nem frissíti önmagát, magyarán felderítés nuku.
- aukciós ház nuku.
- vendorok vagy nem vesznek semmit, vagy nem adnak el semmit, vagy esetleg fullon hiányoznak.
- stb.
- stb.
Ja és ami állandó jelleggel minden tört szerveren fellépő dolog, ami abszolút "előny" a hivatalos szerverekkel szemben a fenti listához képes:
A játékosok száma nem haladja meg a 200-at (szerintem most baromi nagyot mondtam), kb félévente belefutnak egymásba, integetnek aztán megy tovább a szólózás.
Szóval én nem lennék valami boldog ha trt szerveren kellene szenvednem. Nem akarom elvenni a kedved, csak gondoltam szólok, hogy a tört szerverek a rendes játék kb 10%-át sem adja vissza. -
#1345 Ugye milyen kár h vannak crack oldalak -.- -
#1344 Az első kettő nem annyira jön be, de ez a harmadik elég aranyos. Majd holnap benyomom !talán! az én képeimet is.
Azt imádom a fénykép módban, hogy tisztára olyan képeket produkál, mintha ultra részletes renderek (néha mintha igazi fényképek) lennének, pedig ugyanazokat a modelleket használja, ami a rendes versenyek alatt is vannak. Egyetlen árulkodó jel a kicsit gyenge árnyékok...