15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#1423 És a hibás kép (pedig halálpontosan ugyanaz az URL ).
-
#1422 És a szokásos 10-es határ miatti kép. Hatalmas gyökérláma aki kitalálta. :P
-
#1421 Meglepetéééés...
-
#1420 Nem látszik? A fene, nálam gond nélkül megjeleníti.
na akkor így:
Bocsi a kellemetlenségekért! Aki meg eddig is látta, annak is elnézést! :-) -
#1419 így nem látszik, fwről tudtommal így kell a linknek kinéznie:
http://www.fw.hu/bbird/honapkep/sw_lego_sw.jpg -
#1418 Na de, hogy ne csak a szöveg menjen, íme két SW képem:
"Egyedül is szembeszállnék az egész birodalommal" - én ez esetben lehet nyúlcipőt húztam volna... :-)
A demó alapján bár gyerekjátéknak tűnik, de szerintem nem lesz annyira rossz, mint sokan hiszik:
-
#1417 ok megvan:)
Jól el volt dugva :-D
ne köszönd, ez a minimum ha már1x te is reklámozol engem (vagyis az oldalt :D) -
#1416 Ne a linkek menüpont alatt keresd. A kiemelt linkeknek külön szekcióm van, de majd idővel csinálok extra részt a linkek alá. Szóval a menüpontok alatt az Extrák -ra kattints. Ott lesz középtájt. Köszi egyébként! :-) -
#1415 Mhh. Nem rossz az oldalad, határozottan tetszik.
Bár a linkem rohadjak meg nem találom. :D Lehezt hogy kéne 1 szemüveg =) :) -
#1414 Akkor énis követem a példád ha nem baj:)
Legalábbis ha lesz időm 1kicsit foglalkozni az odallal is :D
1ébként thx ;) -
#1413 Ha jól emlékszem 1-2 éve talán már próbáltam egy korai Jdoom változatot, de az nem volt ilyen szép. :-) -
#1412 Ismerem az oldalad, kinn is van az oldalamon a linked, az extra linkeknél. :-) -
#1411 Kedvenc hídépítős játékom:)
Bridge it:
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban -
#1410 jaja kezdetben baromi randa volt az egész:)
Jó nem azt mondom hogy msot a legszebbek, de annyira nem vészesek sztem. (md2, md3= quake 2,3 modellek)
Nameghát nem doom3 vagy farcry szinthez kell hasonlítani:)
1ébként ha érdekel a dolog, látogasd meg az oldalam: http://gamesreloaded.uw.hu
Itt van 1 kép az 1ik monsztáról (lost soul)
Kép -
#1409 Monsterről nincs is kép? Vagy ez az a fajta "remake", ahol baromi ronda? Pontosan melyik ez egyébként? (Ha jól tudom volt több is) -
Nagyban -
#1407 Doom 2:) (nem ez sem az eredeti :D)
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban -
#1406 :-(
Híres autót alkotott (amit a film csak mégtovább népszerűsített). -
#1405 Ha tudtam volna, hogy nem megvehető akkor én se adom el. :P -
#1404 Nem tudom, érdekel-e titeket, de az ominózus kocsi atyja, John Z. DeLorean 5 napja halt meg:
http://www.delorean.com/
DB -
#1403 én megnyert és nem megvehető autót sosem adok el:) -
#1402 Ez szomorú, akkor beérem egy igazival is... neked úgyis olyan jól megy mostanában... ;-) -
#1401 Őőő, a De Lorean-ra visszatérve, sajna tuti nem lesz már róla kép. Mint azt már írtam, jópénzért túladtam rajta és sajna olyan helyen nyertem, amit már nem lehet mégegyszer újrakezdeni. -
#1400 Nem elég, hogy Las Vegasban(?) fotózgatsz, de még ilyen járgányokat is nyersz? Leszünk barátok? ;-) -
#1399 Még a végén fejvesztve mennek a gyerkőcök a boltokban megvenni a Q1-t. Miért nem tetted hozzá, hogy ez nem a sima alapa Quake? :-) -
#1398 Gondoltam én is hozzájárulok a topikhoz 1-2 saját gyártmányú képpel:)
(a screenshotok 1024be készültek, de lekicsinyitettem őket hogy ne húzzák szét a fórumot)
Farcry
Quake 1
-
#1397 Naszóval, ezt a drágát ma nyertem. :-)
-
#1396 Majd ha lesz pénzem akkor veszek egy másikat és csinálok, de most úgyis mindenem elmegy a Mustang felspécizésére. -
#1395 Énisénis!!!
DeLorean POWER!!!
Valami csendéletes kép is van? :) -
#1394 akaromakaromakarom -
#1393 Nézd meg a Vissza a jövőbe-nt. :-)
Amúgy ez:
Az a gond, hogy már eladtam mert kellett a pénz és sokat adtak érte. :P -
#1392 az melyik?
van igazi fotód rola? -
#1391 Nah két darab Mustang GT és három darab '67-es Skyline.
-
#1390 Nekem továbbra is egy DeLorean rendel! Köffi! :-) -
#1389 Húzd ki a memokártyát. :))
Most nem a piros Mustang miatt mondom, hanem előfordulhat, hogy lesz olyan kocsi, amit szivesen lefotóznál, de nem akarod megvenni. Ilyenkor jól jöhet ez a megoldás. -
#1388 Na ja, főleg mert automentés van. Annyit nem ér meg a szenvedés, hogy szórakozzak a menük között az autosave ki-be kapcsolgatásával pár képert, plusz ha megint lesz annyi pénzem akkor 100%, hogy nem megint Mustangra költök, inkább tuningolom. -
#1387 Pedig megoldható, hogy ne veszíts pénzt.
Vedd meg a pirosat (biztos van már rá pénzed), csinálj pár shotot, de ne mentsd el.
Így pénzt sem veszítesz és képek is lesznek. :)) -
#1386 nem gond :) -
#1385 Lehetett volna, de ha választanom kellene piros és ezüst Musti között akkor maradok az ezüstnél. Most nincs kedvem megint kiadni érte 26k creditet, csakhogy legyen pirosban. Ugye nem gond? :-) -
#1384 pirosban nincs? :)