15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#1504 GT4 - Chevy 54' (with backfire)
-
#1503 Ha nagyleszek, Rexxar leszek.
És végre megvan Razor tesója. :D
-
#1502 Second Sight -
#1501 NFS Most Wanted '05.nov.06
-
#1500 Én az őr helyében összecsináltam volna magam. Fisher helyében is, amikor meglátta a "grimaszt". :-) -
#1499 Frissen a sütőből:
A nevem Carebear Fisher...
...csak az a rohadt lift ne akarna felkenni a plafonra. :P
Imádom ezt a képet! :D
Ilyenkor tudom nagyon hiányolni a HDR-t. :P
[URL=http://www.sg.hu/galeria/9867529631113507666.jpg]Szija, hátte? [/URL]
Szólajjámámeg!
Majd a grimaszom elijeszt! Muhahaha! -
#1498 Kép a második küldetésből. :)
-
#1497 Természetesen egyre jobb az AI, de hős komandósaink még mindig gyakran elkalandoznak és ilyenkor az első arra járó suttyó lekaszálhatja az egész bandát. :)
-
#1496 Hát mivel nem játszottam az első hárommal nincs viszonyítási alapom, de bár már a demóban se okozott dondot az AI, mert azt csinálták amit mondtam nekik (és elálltak az útból, ha nagyon lökdöstem őket :-) ). -
#1495 Hangulatos ( A második küldetés olyan, mintha a Bárányok Hallgatnak-ot és még pár horrort összegyúrtak volna ), viszont a csapattársaink "inteligenciáját" még mindig nem vitték túlzásba. -
#1494 Lehet ideje lenne nekem is kipróbálni a fullt. :-/ -
#1493 -
#1492 Lineage2 -
Gear #1491 Ez miez? -
-
Csini vagy nem jarunk egyutt? :) -
#1488 Mi? -
#1487 Próbáltam úgy világosítani őket, hogy lehessen látni mi is van a képen, de ne legyen túlvilágosítva se (+20-20%-os fényerő és kontraszt).
-
#1486 Uh bazz ez mi volt? -
Lego Star Wars. Azért alpból nem ennyire komolytalan:)) -
#1484 Doom 3 with Xio's skinpack:
1024x768, high. shadow on, 2XAA
-
#1483 -
#1482 Azokon nem működött semmiféle AA, mert kimondottan ellene volt (még ha rá is eröltetted akkor asszem nagyon elkezdett hibás képet mutatni). Itt már alapból be van építve a dolog és meg is látszik rajta. -
Igaz,...lehet hogy 800x600-on 4x-es élsimitással több értelme van játszani,mint 1024-ben anélkűl....
Mert az 1-is,de a 2.-nél szvsz még szembetünőbb volt a fésűsödés.
1024-ben úgy nézett ki,mint más játék 640-ben :P -
#1480 Hááát, itt csak 4x-es az élsímítás de 16x-os az AF. 800x600-on átlag 15-20 FPS-el fut és eléggé gyenge gépem van (1.6GHz, ATI 9600xt, 576 ram). -
#1479 Ja,persze ezt még nem próbáltam,azért nincs lövésem,hogy milyen lett a graf :)
-
#1478 Tök szép a graf.Már nem olyan pixelesek az élek.
Vagy vmi izom géped van,és 8x-os élsimitást használsz?
Én a 2.-ben a jó öreg 9600xt-re ráraktam a 2x-es élt,és hát volt vagy 10 FPS-em :P
(meg még szemetelt is) -
#1477 egy kis CS:S:
a többi a galériámban. -
#1476 -
#1475 Mivel a régi képeket leszedtem és ezentúl csak kivilágosított képeket rakok fel (lásd #1473). -
#1474 azt vágom, de volt, hogy csak kettő darab világító pöttyött láttam a képből, mást semmit.
most már a kép se jelenik meg:) -
#1473 No, itt vannak az új hullám képei. Véleményezzétek, hogy így jobbak-e:
Lecsapni vagy nem lecsapni? Ez itt a kérdés.
MCAS Banco de Panama
Vajon ezen elfutna a Dúmhárom?
Még jó, hogy nincs tériszonyom. :P -
#1472 Hát mivel ez a game főleg árnyékokkal dolgozik, sok benne a sötét hely. De ha nagyon kell akkor kivilágosítom egy kicsit. -
#1471 a sulis monitor ennyire sötét, vagy tényleg nem látni gyakorlatilag semmit a legtöbb képen? -
#1470 Képek. :-)
Ja és megvan a full 100%.
Ezzel a 100%-al baromira megszenvedtem. A Bathouse utolsó része iszaonyat nehéz, minden kütyüt be kellett vetnem, hogy megússzam teljesen észrevétlenül. Az egész pályán tartalékolnom kellett a sokkolókat, hogy maradjon elég a végére, ahhol már tényleg szükségem van rájuk (plusz füstgránát is jól jött egy helyen, hogy elslisszoljak hátom infrás, hőlátásos grunt mellett. -
-
#1468 A páros retinaszkenner örömei. :P
Valaki itt kicsit paranoid. :D
Szija, hogyityeg? :-)
Hm, én bemegyek és leütöm, te meg lövöd a maradékot.
(Abszolút kudarc... :D)
"Tudod, csak egy kézfogás, semmi homofíling." :D
Nem valami akrobatikus, de azért megteszi.
-
#1467 Ezeket a képeket kizárólag a megrögzött spoilerimádók nézzék meg!
Splinter Cell - Chaos Theory
Kihallgatás 1
Kihallgatás 2
Kihallgatás 3
Kihallgatás 4 -
#1466 .ddd -
#1465 Ez is GT4....