15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2989 ebben tulajdonképpen 'mit kell játszani'?? -
#2988 Jó kis játék ez, bár kicsit elborzaszt hogy 40 éve kb defcon 2-es állásba állt a világ. (Persze ez a helyzet nem biztos hogy mára megváltozott) -
DEFCON
Európa megszívta...
Nagyon buli, ahogy a játék változtatja a térkép szinét annak fügvényében, hogy hányan haltak meg a saját területemen.
Fejenéknt egy város, 200Millió lakos, mehet a móka.
Most lett igazán hű a játéka saját jelmondatához...Mindenki Meghalt.
-
lord nihilus #2986 madden nfl 07
-
Nwis86 #2985 Nincs fent mod, nem tudom pontosan milyen bealításokba volt mert akkor csináltam a képeket mikor megjelent játék, már nem emlékszem hogy játszottam de blur + Fsaa+ antistropic(vagy hogy kell írni) de nem ilyen bealításokban játszottam mert így akadt, csak + néztem hogy néz ki :) -
Dexantreal #2984 Passz, ezt már senki nem tudja meg. Írj a fejlesztőknek. Ettől függetlenül szerintem jó játék. -
#2983 Nem tom hogy 2006-ban mért nem lehet pl.:26 fokos szögú elágazást csinálni?
Mért lehet csak 45-90 fokos szöget rakni az útba?
Szerintem sokkal hangulatosabb lenne a játék, zeges zugus utca rendszerrel, kanyargós sikátorokkal.
Nem hinném hogy az ókori rómában ennyire kínosan ügyeltek volan erre. -
Dexantreal #2982 Nem kötelező vele játszani:P és nekem tetszik:P. -
Dexantreal #2981 Caesar IV
Most kezdtem el csak vele játszani.
-
#2980 hát ez randa :-c -
#2979 Milyen modok vannak fent és milyen beállításokkal nyomod? Blur?
-
Dexantreal #2978 NBA Live 2007
-
Nwis86 #2977 The Elder Scrolls IV Oblivion
(valaki + mondhatná hogy kell így felosztva képeket berakni mint előttem lévő ember.)
-
#2976 Bloodrayne
-
#2975 Flatout 2
-
#2974 Nagyon szép, kár hogy már kinőttem a stratégiákból (kivéve Warhammer, mert az nem semmi) -
#2973 Just Cause
Nem nagy cucc, de jól el lehet vele hentelni egy kicsit.
Ha belegondolok, hogy egyes nemzetek milliókat kültenek ICBM-ekre, mikor elég lenne engem bedobni. :P
- Kösz a fuvart, itt leszállok.
- Ó, igazán nincsmit.
-
Nwis86 #2972 Earth 2160 (előbb elszartam... )
-
#2970 The Guild 2
-
Dexantreal #2969 Nemtom, nekem bejön:P és, ha fejlődést akarsz, irány a bolt a magyar kommentárért, magyar Fifáért. Sajna a tegnapi warez nem magyar, de majd lesz magyar féle is. -
#2968 atyaég, ez visszafele fejlődik? utoljára 2000 körül játszottam focis(fifa) játékkal, de mintha nem történt volna változás. vagy játékmenetben csodát művel?:) -
Dexantreal #2967 Fifa 2007
-
#2966 Egyik kedvencem volt az első rész! Nem is tudtam, hogy van 2. rész is. -
Dexantreal #2965 (a szörnydarabólós és társaira). Oké, majd lehet, hogy leszedem, infot thanks! -
#2964 Hát olyami, de nem az a szörnydarabolós, kiskirálylánymegmentős, világvégemegelőzős darab, hanem inkább gazdasági/plitikai/dinasztia menedzselős RPG, és nem egy fantasy világban játszódik, hanem az 1400-as évek Európájában. -
#2963 Hát így hirtelen. :-)
A főhős mostmár testi valójában is ott van a szeren, külön kell irányítani a város(ok)ban. Külön kell elsétálni a városházára a gyűlésekre, külön a piacra ha venni akarsz valami cuccot/ajándékot, sőt akár munkára is foghatod az egyik épületben. Ugyanígy lehet irányítani a feleséget és később a gyerekeket ha már felnőttek.
A fejlődést kissé átalakították, mostmár nem úgy van, hogy évente kapsz ennyi meg annyi AP-t, hanem a különféle teljesítményekért (beválasztanak a tanácsba, házasságot kötsz, gyereked születik, megdorgálod a munkásokat, stb, stb) kapsz XP-t, amit elköltesz képességekre és egy adott mennyiség elköltése után jön a szintlépés. Sajnos mostmár nem úgy megy a dolog, hogy külön el kellene menni valami nagy világvárosba tovább tanulni a mesterséget, hanem ha szintet lépsz akkor lehet fejleszteni a boltokat.
Mostmár alig van pár fő foglalkozás, azokon belül lehet specializálódni, de ez csak abbol áll, hogy milyen épületet építesz. Ha craftsman vagy akkor akár egyszerre lehetsz kovács, ács, szabó, bányász, miegymás, az egész így ömlesztve van. Még vacillálok, hogy ez az új fejlődési rendszer most tetszik-e vagy sem. :-/
A kezelőfelület meg rengeteget fejlődött. Mostmár nincs az, hogy minden üzlethez külön oda kell menni ha valamit el akarsz intézni. A jobb oldalon ott van minden. El kell küldeni a bánya tartalmát a piacra? Ráklikkelsz az ikonjára, bepakolod a cuccot a talicskába, a listából kiválasztod a kocsit, jobb-klikk a piac ikonjára és a hordár odamegy. Ha ott van akkor csak klikk a második ikonra és be is hozza a megfelelő ablakot amivel lehet pakolászni.
Így hirtelen ennyi jut eszembe, de van még dögivel újítás, jók is, rosszak is. Most épp a tolvajcéh igazgatását tűztem ki célul. ^.^ -
#2962 Heh, ennek van folytatása? De jó tudni :)
Esetleg rövid kis review hogy mi változott az első részhez képest? -
Dexantreal #2961 Ez....rpg?:S. -
#2960 [center]The Guild 2
-
#2959 Még három JustCause kép: 1 , 2 , 3 -
Dexantreal #2958 Call of Duty 2
-
#2957 (Y) -
Dexantreal #2956 Just Cause:
-
#2955 rengeteg kép az El Matadorból(összesen csak 800kbyte):
-
Dexantreal #2954 Készítettem pár új képet NHL 2007-ről.
-
#2953 Valaki tud nagyon jó értékre állított graffal játszott Just Causeról képet berakni?
Érdekelne, hogy hogy nézne ki ha sokkal jobb videókarim lenne... -
Dexantreal #2952 hoppá, a "gólöröm St Loui-zal és az első kép ugyanaz,sry, véletlen ment fel kétszer. -
Dexantreal #2951 NHL 2007
St Louis mesterhármas után
St Louis és bíró
Üveg betörve ütközés után
St Louis az első sztár mecs után
gólöröm St Louis-zal
Vincent Lecavalier örül a góljának
-
Dexantreal #2950 Nem tudom, nem játszottam azokkal, amiket említettél, de nekem ez bejön. Egy próbát szerintem megér neked is. -
#2949 ez jobb mint a PTTM vagy mint a Convoy? megéri szerinted letölteni?