15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Maxtreme
    Még 2 matrixos vid by me :D
    Video 1
    Video 2

Összméret 50 mb. Az első a jobb :D
  • Maxtreme
    Igen az :)
    Sztem a patchek javítottak a dolgon. Én még bugba nem nagyon futottam bele, pedig már elég sokáig elvittem.. :)
  • Istencsászár
    Ez az utólag megjelent Mátrix gém? azt megnéztem, igen warez :D, de valami brutálisan bugos és grafikai hibás, akadós szemét volt. A hangulata és maga a gém bejött, de nemsokáig bírtam vele ilyen körülmények közt játszani...
  • Maxtreme
    Csináltam 1 kis gameplay múvit a matrixból :) (20mb jobb klikk hivatkozás mentése más néven)
    Aki még nem ismeri a játékot, annak erősen ajánlott megnézni. :)
    Természetesen ennél jóval több van a játékban, ez csak 1kis 1 vs 1 bunyó.
  • Dexantreal
    Mivel nem sokára jön Force of Corruption, ezért egy kis Star Wars Empire at War kép sor.

Star Wars Emprie at War

Üzenet

Halálcsillag gyártása folyamatban

Kész a Halálcsillag

Carida-i űrcsata - kezdés

Halálcsillag

Carida-i űrcsata - benne a közepén

Carida-i űrcsata - győzelem

Carida-i űrcsata - vége és az eredmény

http://sgupload.uw.hu/1161621066.jpg

Harc Caridáért a földön - magányos lépegető

Harc Caridáért a földön - erősítés érkezik

Harc Caridáért a földön - csata és Vader az élen

Harc Caridáért a földön - mindenki előre

Harc Caridáért a földön - jönnek a bombázók

• Istencsászár
    Buggal még nem találkoztam ( grafikain kívül ) ami a gémpéljben zavart vagy hátráltatott volna... egyetlen óriási hibája van, hogy nincs benne fizika-fizikai szimuláció és ezzel el is cseszték az egészet, pedig ez simán év egyik durranása lehetett volna, de ezek ellenére sem tudom letenni mivel a hangulat brutálisan jó, a grafika gyönyörű ( nem mindenhol de összességében szép ), az akciók hangulatosak, sok a jópofa mozgás és trükközés, és a bejárható terep nagyon nagy... ezzel a helikopterrel csak egy részét jártam be, de meguntam:)) majd valami gyorsabb repcsivel feltérképezzük:D:D
  • mila69en
    jó lenne ez ha nem lenne egy búg halmaz:/
  • Istencsászár

• Maxtreme
    Megen mátriksz :D

• Istencsászár

Forró nyári napnyugta.

• arty
    Alarm Für Cobra 11 - Cobra Demo

• Dexantreal
    Jó játék, csak nem tudtam végig vinni, mer egy három dimenziós lépcsős házban, ami az űrben volt, elakadtam. Na de nem baj.
  • Maxtreme
    Akarom mondani:
    Matrix: Path of Neo:)
  • Maxtreme

• Maxtreme
    Matrix path the neo

• Istencsászár
    Mer az is :D:D:D:D
  • arty
    ez tisztára world racing engine-nek tünik :)

nem a synetic csinálja? (megyek nézem is meg :) ) kösz a kedvcsinálot!
  • Jeff Gordon
    10 kép következik:
    F1Challenge 99-02 Index mod Talladega 500
    jellemzö: full gáz, over 400 km/h speed, és kb 10-20centis távolság.
    nagyon lehet élvezni, a küzdelem óriási, remélem a képek visszaadják :)

• Kmarha
    Én még kihozok belőle új és új kupákat, majd csak útána váltok valami neves brazil csapathoz :) Vagy egy kevéssbé ismert másodosztályhoz.

Egyébbként egy kép csak kicsibe jelent meg. Ez lenne az, mely mutatja Steadnek milyen jól sikerült a .. khmm.. beilleszkedés a csapatba. Mindenkii naaagyon szereti ;):

Valahogy mindig a Sims jutt eszembe e képről, ahogy ott lebeg a fejük felett két kis szivecske :)))
  • Dexantreal
    Jah amúgy második szezonom Fifába és elejétől kezdve Manchaster Uniteddel nyomulok, bár lehet, hogy szezon végén majd elmegyek más klubba picit.
  • Dexantreal
    Alien versus Predator 2 multi képek:

• Dexantreal
    MU rulz.
  • Kmarha
    lehet hogy szebb :D nekem az élmény fontosabb, és tényleg, a magyar kommentár sokat dobb rajta :)

• acsati
    szerintem a fifa 07 nagyon ronda én csak a magyar kommentárok miatt játszok vele de egy idö után biztos megunom. Egy nhl vagy nba sokkal szebb!
  • Kmarha
    No még egy kis gyüjtemény a Fifa 07 világából.

Elsőnek hogyan is nézz ki a bevonulás. Még pályán kívül, felmérve, ki mennyire remeg az igzalomtól:

Itt pl a dühtől remeg főhősünk, de hát erre mondják, IJ:

Egy kis beállás a fényképmanusoknak.. de tisztára valami énekkar jutt az eszembe róluk:

Hát itt nem a cipőt csókolgatják :). Annyira édesek, és ráadásul a csapatom két legjobb csatárja. A Kicsi és a Nagy:

Egy kis dicsekvés is hadd jöjjön:

A végére pedig egy kis összevágás, arról az emberemről, akin a legnehezebb kiigazodni. Sosem tudja az ember, hogy most jót mondott e neki, vagy nem. Azt hiszem a kép magáért beszél. Az "egyarcú" Smith:
  • Hmuda
    WH40k - Dark Crusade

A "főhős" a játék elején.

Tech-pap meg robbantani.

Imperial Guard vonulás.

Imperial Guard vonulás 2.

Imperial Guard szemle.

Terminátorok egy medic-kel.

Két Apothecary.

A Necronok avaratja.

Necronok pózolnak.

-1 Monolith
  • Esrohnoil
    Az elsőnek nem ilyenrajzfilmszerű a grafja, mint a 2.-nak.
    Nekem a Gold verzió van meg belőle, és hatalmas hangulata van. Néha még most is elővesszük haverokkal. :)
  • Dexantreal
    Nemtom, rég volt már és akkoris csak picit toltam, mer nekem valamiért kifagy, de nem baj, jó nekem a 2 és kész.
  • Sland
    Alarm für Cobra 11: NITRO Demo

Konfig: 2.8GHz Intel, 1.5GB RAM, 9600XT 128MB
  • Esrohnoil
    Gondolom nem próbáltad az elsőt multiban, v. a single kampány részét képező bónusz küldetéseket, amik sokkal durvábbak mint a kampány alap küldetései. :)
  • Dexantreal
    Jah, jó.
  • Dexantreal
    Nekem a második jobban bejön.
  • Hmuda
    Kösz, lehet megnézem magamnak.
  • Istencsászár
    Cinema módba ha visszajátszás van akkor ott a logo ( RTL a játék hivatalos szponzora ). Sajna a demo túl rövid és túl korlátolt. Autopályán való száguldás, üldözés, forgalom, balesetek stb... összességében jó, de hogy a teljesbe milyen ötletek kerülnek bele, a karrier mód milyen lesz az majd kiderül. Én még igyis többre értékelem mint az újkori NFS-eket, van benne fizika, az autók törnek, nem a mosott képet kell bámulni, graf szép, irányítás kellően árkéd és kellően feelinges ( érzed hogy ez egy autó ).
  • Hmuda
    Az RTL logó ott a sarokban nem kicsit gáz.

Amúgy milyen a játék?
  • mila69en
    loller hogy micsoda?:D ilyen is van?
  • Istencsászár
    Cobra 11

• Kmarha
    Nos, ennyire régen tudott bármi is lekötni, mint a Fifa. Sosem voltam oda érte, most is csak azért raktam fel, mert hallgattam szobatársam gépéről Hajdú és Faragó eszméletlen szócséplését, úgyanis immáron magyar kommentárral játszható a játék. Eszméletlen milyen hangulatot tudnak varázsolni.
    Szóval jöjjön pár kép, a Fifa 2007-ről!

Elöször is, az én kis büszke csapatom. MU, és mielött jönne a fikázás hogy milyen könnyü útat választottam, hogy nagy csapattal játszok, megjegyzem, a fokozat az nem alapszinten van. Az első idényben a csapatot a végén nagy nehezen visszahúztam a 18. helyről a 12.ig.

No, ők lennének azok:

Ha a bal szélső guggoló figurát nem ismeritek fel nem gond, őt szerződtettem. J. Stead, és hatalmas játékos lett. Ő most a gólkirály, nem is kevés elönnyel.

Aztán akkor megmutatom mennyit fejlödtem én is a játék során. Az első idény bénázása után, most igy néz ki a paletta (és egyben a játék menüjének a stilusa is):

Maga a játék, meccs alatt ilyesmi képet mutat:

Szabadrúgás Rooneyval. Bár nagyon ellenszenves egy figura, azért a tehetségét el kell ismerni. Ezt a helyzetet meg persze lehetetlen volt kihagyni :P :

Ez itt elvileg Saah kapúra lövése. Igy kimerevítve inkább bemelegítésnek tünik a dolog. Mellesleg itt észrevehetőek a sárfoltok. Emberünk ott sározódik, ahol a legtöbbet csuszkált a sártól ellepett pályán:

Itt egy jóütemű becsúszás közelről elkapott pillanata:

És legvégül a legszebb kép, a naplementés focipályáról, a sokszor átkozott, sokszor imádott kapusom háta mögülről fotózva:
  • Esrohnoil
    Az első része sokkal királyabb. :) Hangulatra is.
  • mila69en
    inkabb úgy mondanám hogy gothic 3 béta:(