Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
atyaég, ez visszafele fejlõdik? utoljára 2000 körül játszottam focis(fifa) játékkal, de mintha nem történt volna változás. vagy játékmenetben csodát mûvel?😊

*Posse*T.W.D*

Fifa 2007

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

I.C.ram
Egyik kedvencem volt az elsõ rész! Nem is tudtam, hogy van 2. rész is.
<#idiota><#hehe>(a szörnydarabólós és társaira). Oké, majd lehet, hogy leszedem, infot thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmuda
Hát olyami, de nem az a szörnydarabolós, kiskirálylánymegmentõs, világvégemegelõzõs darab, hanem inkább gazdasági/plitikai/dinasztia menedzselõs RPG, és nem egy fantasy világban játszódik, hanem az 1400-as évek Európájában.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát így hirtelen. :-)

A fõhõs mostmár testi valójában is ott van a szeren, külön kell irányítani a város(ok)ban. Külön kell elsétálni a városházára a gyûlésekre, külön a piacra ha venni akarsz valami cuccot/ajándékot, sõt akár munkára is foghatod az egyik épületben. Ugyanígy lehet irányítani a feleséget és késõbb a gyerekeket ha már felnõttek.

A fejlõdést kissé átalakították, mostmár nem úgy van, hogy évente kapsz ennyi meg annyi AP-t, hanem a különféle teljesítményekért (beválasztanak a tanácsba, házasságot kötsz, gyereked születik, megdorgálod a munkásokat, stb, stb) kapsz XP-t, amit elköltesz képességekre és egy adott mennyiség elköltése után jön a szintlépés. Sajnos mostmár nem úgy megy a dolog, hogy külön el kellene menni valami nagy világvárosba tovább tanulni a mesterséget, hanem ha szintet lépsz akkor lehet fejleszteni a boltokat.

Mostmár alig van pár fõ foglalkozás, azokon belül lehet specializálódni, de ez csak abbol áll, hogy milyen épületet építesz. Ha craftsman vagy akkor akár egyszerre lehetsz kovács, ács, szabó, bányász, miegymás, az egész így ömlesztve van. Még vacillálok, hogy ez az új fejlõdési rendszer most tetszik-e vagy sem. :-/

A kezelõfelület meg rengeteget fejlõdött. Mostmár nincs az, hogy minden üzlethez külön oda kell menni ha valamit el akarsz intézni. A jobb oldalon ott van minden. El kell küldeni a bánya tartalmát a piacra? Ráklikkelsz az ikonjára, bepakolod a cuccot a talicskába, a listából kiválasztod a kocsit, jobb-klikk a piac ikonjára és a hordár odamegy. Ha ott van akkor csak klikk a második ikonra és be is hozza a megfelelõ ablakot amivel lehet pakolászni.

Így hirtelen ennyi jut eszembe, de van még dögivel újítás, jók is, rosszak is. Most épp a tolvajcéh igazgatását tûztem ki célul. ^.^

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CrucifX
Heh, ennek van folytatása? De jó tudni 😊

Esetleg rövid kis review hogy mi változott az elsõ részhez képest?

Ez....rpg?:S.

Hmuda
The Guild 2

CS@
Még három JustCause kép: 1 , 2 , 3

Call of Duty 2<#eljen>

Sland
(Y)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Just Cause:

arty
rengeteg kép az El Matadorból(összesen csak 800kbyte):

Forza.

Készítettem pár új képet NHL 2007-rõl<#eljen>.

Sland
Valaki tud nagyon jó értékre állított graffal játszott Just Causeról képet berakni?
Érdekelne, hogy hogy nézne ki ha sokkal jobb videókarim lenne...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hoppá, a "gólöröm St Loui-zal és az elsõ kép ugyanaz,sry, véletlen ment fel kétszer.

NHL 2007

St Louis mesterhármas után

St Louis és bíró

Üveg betörve ütközés után

St Louis az elsõ sztár mecs után

gólöröm St Louis-zal

Vincent Lecavalier örül a góljának

Nem tudom, nem játszottam azokkal, amiket említettél, de nekem ez bejön. Egy próbát szerintem megér neked is.

Jeff Gordon
ez jobb mint a PTTM vagy mint a Convoy? megéri szerinted letölteni?

The only speedometer is in your head.

18 Wheels Of Steel Haulin:

Jeff Gordon
húha. jól néz ki, nagyon is.

The only speedometer is in your head.

mohus
OFF
A TRAILER UTÁN ITT A TELJES VERZIÓ

MOHUS DIGIT VIDEO - FLATOUT 2 PC

74MB - WMV
ON

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

grebber
Azon a részen a gamebe amikor a hegyre kelett mászni sastollért na ott kb fél órát a vít bámulásával töltöttem el mert nagyon-nagyon odaver!!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Call of Juarez

Maxtreme
GTR2

Maxtreme
nemtom, enyém eredeti :-)

Atisz
Mennyit vadásztam ezt a játékot...lehet még valahol kapni vagy letöltikézni?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maxtreme
Bloodrayne 1 (ki ne ismerné😊 )

Maxtreme
[b]Quake 1 Sin city edition xD

Quake 1 "fulltuning" edition 😊

acsati
hát ezek tök jok <#vigyor>
Hmuda
Company of Heroes

Ha valaki repülni akar, akkor annak meg kell adni a kezdõlökést.

Fritz még lenyom egy utolsó Heil-t mielõtt lepottyan.

"Tudtam, hogy túl sok paprikás babot ettem."

"Wheeee! Látom a házunkat!"

"Madárlesen."

arty

settlers2 10th anniversar edtition - meseszép!

Forza.

AnarchoiD
kocce mar gugli teso is megmondta 😉 csak eddig iranitani nem sikeralt , de probalkozok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sanyix
Ûrszimulátor, és itt http://orbit.m6.net/ + pár tuningtextúra és konfig innen onnan 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

AnarchoiD
meselj / url mi ez az orbiter ?😊 jo szep

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hmuda
Nem mintha érdekelne, csak eddig mindegyiket kipróbáltam, gondoltam ezzel is teszek egy próbát, hátha fejlõdött valamit.

Béta volt de holnap zárul le 60.000 tesztelte/játszot a gameval..
October 17. jelenik meg amerikaban szoval 25. lehet mar nalunk kapni...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mikor jelenik meg? Vagy megjelent?

Hmuda
Ez most béta/demo/mikutyafüle?

Bazz nekem nem hajlando screenshotot csinálni.... csinál egy .png nevû fáljt és 0 bájt.. jajj de jó..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

UnknownAsshole
uff de durva :x
AnarchoiD
meg egy kis Battle Field 2142

AnarchoiD
Bf 2142 beta

Riddick73
Call of Juarez

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Serpa
Faces of War multidemo

arty
Ghost Recon 3

Forza.

Atisz
Hmm...ez tiszta Lineage. Mennyi a havidíja?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Brothers in Arms: Earned in Blood