Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brothers in arms

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

arty
lehet, képen nem jön ki, mozgásban gondolom korrekt 😊

Forza.

Azért ilyen mert épp elkezdik összeszerelni,de mint látod egyböl szétis lövik,vagyis széthullik.

Nem,ott épül az ürhajó.

arty
elsõ képen mi az a fekete összevisszaság ? gfx bug ?

Forza.

STREEX
haegemonia

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

AnarchoiD
Archlord (mmorpg)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

arty
http://picbox.cjb.hu/kepestar/

ez ált megy, bár nem a leggyorsabb 😊

Forza.

mohus
a szekér még nem megy....😊 legalábbis ilyen kerékkel nehezen fog😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

és akkor honnan a francból töltsek fel ide képeket?...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

arty
lelõtték az oldalt, ahol a képek voltak 😞

Forza.

nálam is:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

teddymac
valaki help !!!<#wow1>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Miért van az,hogy nem látszik a kép? Csak egy fehér kocka piros x-el ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

chicco
de jó kis játék volt.Nézegettem 1 warez oldalt és fent volt a Half life 2 kiegészítõ.És képzeljétek nem nyomtam rá a letöltésre mert emlékeztem hogy paráztam annak idején ettöl a játéktól.Sõtétbe fülhallgató azt valaki megfogaja a vállad.Vágjátok a szitut.Hát hiába most már gyengébbek az idegeim<#gun><#violent><#nevetes1>

Ma feltettem ismét BiA: EiB-t és csináltam pár képet róla.

Brothers in Arms: Earned in Blood

Véres ház

Amcsi hulla

Halot németek

Német bajtársakkal lapulás

Németekkel

reaper4
hát fullon azért nem így néz ki 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

arty
attol függetlenül, a képek sem tul szerencsések ... helyenként azért ennyire nem rossz az nfsmw 😊

Forza.

Fejes021
Néhány "szakértõ" azért mondja szépnek a MW garfiját, mert benne vannak a legújjabb csili-vili effektek, igaz hogy mellette mosottas, kisfelbontású textúrák vannak, low poly modelleken, de mindez nem számít. Az a lényeg hogy csillogjon a cucc és akkor már szép is.

http://www.panoramio.com/user/518310

Sanyix
Sztem is. Nemtudom hogy honnan jönnek ezek a "Hát nem egy Most Wanted grafika" hozzászólások pár topikban, amikor jóhogy nem MW grafika, mert az ronda.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

acsati
hát most wanted...
Esrohnoil
Nem tom... vhogy ez nekem ronda.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Need for Speed: Most Wanted:

Blokád áttörése:

Üldözés:

Még egy blokád került az utam elé, bár ezt nem sikerült rendesen áttörnöm:

Üldözés2:

Madden NFL 2007:

A 80-as vagyok én, WR a pozícióm:

Mecsrõl egy kép:

Atisz
Hát igen, csecsemõnek minden vicc új. Szerintem a középkori fantasy stílust kéne erõltetni, mert abból még mindig kevés minõségi alkotás született...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen az legalább egy üde színfolt lenne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hmuda
Ez sajnos csak Multiban/Skirmishben lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gabber_saviola
nagyon komoly

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reaper4
én annak is nagyon örülnék ,hogyha a németek oldaláról hentelhetnék. 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Serpa
aha, RTS.

arty
ez inkább rts amugy?

Forza.

Hmuda
OFF

És azért szép a világ mert különbözõek vagyunk. Egyesek ezért navajognak, mások azért. Különbség nincs. Mindenki nyavajog.

ON

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
OFF
elõre leszegezem nem akarok megsérteni senkit, de aki meg szereti a WWII játékokat, azok pedig ezt a nyavagást unják.
ON

Hmuda
Én már veszettül, emlegettem is, hogy jobb lett volna ha WW2 helyett DOW2-t csinál ezzel a Relic, de hát sajnos most a WW2 a menõ.

Atisz
Nem unják még ezeket a játékokat?

Hmuda
Company of Heroes béta demo

STREEX
Haegemonia:

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Atisz
Tényleg nagyon szép...

mohus
nyomok egy videót is ide róla ha már felvetõdött😊
LETÖLTÉS INNEN 14MB WMV

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ati2002
Szép, de ha a Post-Processing-et kikapcsolod, sokkal szebb lesz a kép, nem lesz a sárga szín ennyire uralkodó. Nekem legalábbis jobban tetszik úgy.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

acsati
FlatOut 2-röl egy-két kép:

Aquir
(:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😊

mohus
nagyon jó😊

Pontosítok: bejön, csak mikor feltölteném a képet: 404 - hiba, az oldal nem található és valami tök mást hoz be:S.

ez a feltöltõ oldal valamiért nekem nem jön be. Tudtok adni egy jó képfeltöltõ oldalt?:S

De kib*tt zsír! 😄

12346
gyááá nekem a skodri és a polisz ladik még új. eddig csak megvolt, de akkor most meg is lesem a modot.

Mafia: The City of Lost Heaven, Ikarus moddal spékelve:

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

reaper4
de. hidd el sokan úgy vélik... és az agyi károsodással megszûnne a koponyában a terhelés 😊