15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Hellsing47
    egyik legjobb, igen nagy kár hogy a folytatása nem ütötte meg ezt a szintet :(
    azonban nem értem hogyan birod ezt fps-ben játszani :D
  • Maxtreme
    Suffering 1

No igen. Ez az a game amit nem a kinézete miatt kell szeretni :D
    Viszont a hangulata csillagos 5-ös. (szvsz az 1ik legjobb horror game)Ez alá kellene volna a Jericho motorja xD
  • arty
    Alyx mappán kivül szivesen lemásolnám a hl2 könyvtáradat :) thx a csodás képekért! (kivéve ahol ez az uj alyx is látszik :D )

---

Hurrican (Turrican Re-Make)

• fery02
    Azért ez nem semmi teljesítmény volt. Kurvaszép képek
  • Maxtreme
    éés a befejező adag ep2 :D

Köszönöm a figyelmet xD
  • Maxtreme
    No az uccsó 2 adag ep2 pikcsörsz (sokak örömére gondolom :Ð )
    Tőlem mostanában nem láttok több hl2-t, eskü :D

• Maxtreme
    és hl2 ep2 retextured part2

• Maxtreme
    ééés akkor a teljesség kedvéért, hl2 episode2 retextured part 1 :)

• fery02
    Mennyél már télleg. :O Ne legyen már szebb az 1. rész, mint a 4.
    Újra ki akarom így játszani, meg a hl2-őt is, de sajnálom, hogy nincs már rájuk időm...
  • Maxtreme
    első kép linkelését elszartam:))
    Tehát akkor még1x, ismét quake1 tuninged edisün:)))

• Maxtreme
    ismerem őket thx :-)

De a személyes kedvencem akkor is ez az összes közül:

Quake1: ( :D )

IMG]http://www.hsmk.hu/pics/ten1.jpg[/IMG]

• fery02
    Találtam amúgy a Doom 3-hoz is érdekességeket. Az se semmi játék, ugyanúgy, mint a HL 2. Arról is néznék képeket, feltuningova. itt vannak cuccok, ha érdekel. :P (Extreme Quality Mod, 1024x texture, paralax mod, brilliant mod....stb...stb....)
  • fery02
    banyek :O
  • Maxtreme
    ep1 retextured part 2 :)

• Maxtreme
    Hl2 ep1 retextured :)

• Maxtreme
    Nem, ez alapból ilyen :-D
  • fery02
    Csak azt ne írd, hogy ezen is ENB dolgozik
  • Maxtreme
    Overlord :D

• fery02
    Azok a kamionok olyanok, mintha makettek lennének
  • V43 1105
    18 Wheels of Steel : Haulin

• fery02
    Köszi az infókat. Az a 20 giga ahhoz képest nem is sok, többre számítottam. Már abból kiindulva, hogy a HL 2 nekem megvan egy 1,7 gigás telepítőfájlba, a 2 kiegészítő meg összesen 3 DVD-re fér ki.
  • Maxtreme
    hát az ep1/2-t is felruháztam új textúrákkal, így a 3 játék 20gb-t foglal csupán xD
    A textúráknak igazából csak Vram/ram kell dögivel :) (az Enb mod már más kérdés. Oda 1 viszonylag brutál vga is kell. )
  • fery02
    10 gigányi anyagból? :O így a játék akkor nálad mennyi helyet foglal? Mondjuk látszik is a textúrákon, bár rég játszottam már a játékkal. De ha nem is játszottam volna vele, akkor is szembetűnhet, hogy akkoriban játékban még azért nem igen láthattunk ilyen brutál felbontású textúrákat.
    Szívesen végigtolnám így a játékot megint (ez a játék valahogy nem csúnyul, főleg így), de gondolom az aláírásomban szereplő gépen nálam is diavetítés lenne, annak ellenére, hogy régen teljesen maxon, élsimítással, 1280*1024-as felbontásba játszottam a HL2-t.
  • Maxtreme
    Akkor tehát még1x, látom kicsit nehéz.

Idézném az előző hozzászólásom:
    Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.

De az aláírásodban szereplő géppel én nem próbálkoznék, mert diavetítés lesz belőle.
  • Bence94
    még egyet mester annak idején a pro streetba hogyan raktál plusz effektet mert nincs hozzá?
  • Neoncsoves
    aham értem. Kár. Pedig jó lenne a jó öreg CoDdal játszani! :) Mármint "új" grafikával.
  • Maxtreme
    Hát nem is a föld alól terem.
    Tudtommal az alá semmi nincs (a fusion packon kívül ami sokat nem ér)
  • Neoncsoves
    És olyat nem lehet hogy monnyuk CoD:UO grafikáját turbózzuk igy fel? :) vagy meg kell várni amig a srác megcsinálja a modot hozzá?
  • Maxtreme
    Basszus ennek ilyennek kellett volna lennie alapból :)

Ismét HL2 képek

A Bloom miatt Ravenholm jóval sötétebb, miszikusabb. A textúrák pedig szintén rengeteget dobtak rajt :)

#5586: Írtam már hogy ENB series... Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.
    A textúrákat kb 10 gb anyagból raktam össze, innen onnan. (nagy részben a Fake factory cinematic modot használtam)
  • Bence94
    áruld el mi a grafika javító patch mert nem találom és hogyan raktál rá bloomot?
  • Maxtreme
    Ismét hl2 :) (ma ilyen képes nap van :D)

Azért így ez nagyon odvávg szvsz. Nem attól szép hogy shader hátán shader, meg agyon van bumpolva, olyan természetesnek hat :)
    (igen a bloomot még kicsit nem ártana precízebebn finomhangolnom, dehát a való életben is van olyan hogy vakít a fény :))) )
  • Maxtreme
    játszani nem, de minden mást igen...
  • gyuri12
    Azt még tudom,hogy mire való egy techdemó,de hogy mi az,hogy interaktív techdemó... Lehet benne forgatni a kamerát,meg zoomolni? Lehet benne játszani?
    Szóval: Inkább hagyjuk.
  • Maxtreme
    na igen :)))
  • fery02
    Mit kell ezen tovább mondani? hagyjuk szerintem is, szép és kész. :)
  • fery02
    Most bizonyosodik be, hogy mennyi újszülöttel vagyunk körülvéve. :)
  • gyuri12
    Ezt nekem mondhatod tovább,inkább hagyjuk.
  • Maxtreme
    nem videó..realtime techdemo.
  • gyuri12
    Olvasni tudunk,de hogy ez egy videó,vagy játék,vagy mi azt még most sem tudom.:|
    (Gondolom videó)
  • Bulykin
    hát én láttam, csak nemtom micsoda, de most már sejtem, hogy vmi tesztes izé