15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Hellsing47 #5615 egyik legjobb, igen nagy kár hogy a folytatása nem ütötte meg ezt a szintet :(
azonban nem értem hogyan birod ezt fps-ben játszani :D -
#5614 Suffering 1
No igen. Ez az a game amit nem a kinézete miatt kell szeretni :D
Viszont a hangulata csillagos 5-ös. (szvsz az 1ik legjobb horror game)Ez alá kellene volna a Jericho motorja xD -
#5613 Alyx mappán kivül szivesen lemásolnám a hl2 könyvtáradat :) thx a csodás képekért! (kivéve ahol ez az uj alyx is látszik :D )
---
Hurrican (Turrican Re-Make)
-
#5612 Azért ez nem semmi teljesítmény volt. Kurvaszép képek -
#5611 éés a befejező adag ep2 :D
Köszönöm a figyelmet xD -
#5610 No az uccsó 2 adag ep2 pikcsörsz (sokak örömére gondolom :Ð )
Tőlem mostanában nem láttok több hl2-t, eskü :D
-
#5609 és hl2 ep2 retextured part2
-
#5608 ééés akkor a teljesség kedvéért, hl2 episode2 retextured part 1 :)
-
#5607 Mennyél már télleg. :O Ne legyen már szebb az 1. rész, mint a 4.
Újra ki akarom így játszani, meg a hl2-őt is, de sajnálom, hogy nincs már rájuk időm... -
#5606 első kép linkelését elszartam:))
Tehát akkor még1x, ismét quake1 tuninged edisün:)))
-
#5605 ismerem őket thx :-)
De a személyes kedvencem akkor is ez az összes közül:
Quake1: ( :D )
IMG]http://www.hsmk.hu/pics/ten1.jpg[/IMG]
-
#5604 Találtam amúgy a Doom 3-hoz is érdekességeket. Az se semmi játék, ugyanúgy, mint a HL 2. Arról is néznék képeket, feltuningova. itt vannak cuccok, ha érdekel. :P (Extreme Quality Mod, 1024x texture, paralax mod, brilliant mod....stb...stb....) -
#5603 banyek :O -
#5602 ep1 retextured part 2 :)
-
#5601 Hl2 ep1 retextured :)
-
#5600 Nem, ez alapból ilyen :-D -
#5599 Csak azt ne írd, hogy ezen is ENB dolgozik -
#5598 Overlord :D
-
#5597 Azok a kamionok olyanok, mintha makettek lennének -
#5596 18 Wheels of Steel : Haulin
-
#5595 Köszi az infókat. Az a 20 giga ahhoz képest nem is sok, többre számítottam. Már abból kiindulva, hogy a HL 2 nekem megvan egy 1,7 gigás telepítőfájlba, a 2 kiegészítő meg összesen 3 DVD-re fér ki. -
#5594 hát az ep1/2-t is felruháztam új textúrákkal, így a 3 játék 20gb-t foglal csupán xD
A textúráknak igazából csak Vram/ram kell dögivel :) (az Enb mod már más kérdés. Oda 1 viszonylag brutál vga is kell. ) -
#5593 10 gigányi anyagból? :O így a játék akkor nálad mennyi helyet foglal? Mondjuk látszik is a textúrákon, bár rég játszottam már a játékkal. De ha nem is játszottam volna vele, akkor is szembetűnhet, hogy akkoriban játékban még azért nem igen láthattunk ilyen brutál felbontású textúrákat.
Szívesen végigtolnám így a játékot megint (ez a játék valahogy nem csúnyul, főleg így), de gondolom az aláírásomban szereplő gépen nálam is diavetítés lenne, annak ellenére, hogy régen teljesen maxon, élsimítással, 1280*1024-as felbontásba játszottam a HL2-t. -
#5592 Akkor tehát még1x, látom kicsit nehéz.
Idézném az előző hozzászólásom:
Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.
De az aláírásodban szereplő géppel én nem próbálkoznék, mert diavetítés lesz belőle. -
#5591 még egyet mester annak idején a pro streetba hogyan raktál plusz effektet mert nincs hozzá? -
Neoncsoves #5590 aham értem. Kár. Pedig jó lenne a jó öreg CoDdal játszani! :) Mármint "új" grafikával. -
#5589 Hát nem is a föld alól terem.
Tudtommal az alá semmi nincs (a fusion packon kívül ami sokat nem ér) -
Neoncsoves #5588 És olyat nem lehet hogy monnyuk CoD:UO grafikáját turbózzuk igy fel? :) vagy meg kell várni amig a srác megcsinálja a modot hozzá? -
#5587 Basszus ennek ilyennek kellett volna lennie alapból :)
Ismét HL2 képek
A Bloom miatt Ravenholm jóval sötétebb, miszikusabb. A textúrák pedig szintén rengeteget dobtak rajt :)
#5586: Írtam már hogy ENB series... Ugyanúgy müxik ahogy a többi játéknál.. be kell másolni a game mappájába, és az ini-t izlés szerint szerkeszteni.
A textúrákat kb 10 gb anyagból raktam össze, innen onnan. (nagy részben a Fake factory cinematic modot használtam) -
#5586 áruld el mi a grafika javító patch mert nem találom és hogyan raktál rá bloomot? -
#5585 Ismét hl2 :) (ma ilyen képes nap van :D)
Azért így ez nagyon odvávg szvsz. Nem attól szép hogy shader hátán shader, meg agyon van bumpolva, olyan természetesnek hat :)
(igen a bloomot még kicsit nem ártana precízebebn finomhangolnom, dehát a való életben is van olyan hogy vakít a fény :))) ) -
#5584 játszani nem, de minden mást igen... -
gyuri12 #5583 Azt még tudom,hogy mire való egy techdemó,de hogy mi az,hogy interaktív techdemó... Lehet benne forgatni a kamerát,meg zoomolni? Lehet benne játszani?
Szóval: Inkább hagyjuk. -
#5582 na igen :))) -
#5581 Mit kell ezen tovább mondani? hagyjuk szerintem is, szép és kész. :) -
#5580 Most bizonyosodik be, hogy mennyi újszülöttel vagyunk körülvéve. :) -
gyuri12 #5579 Ezt nekem mondhatod tovább,inkább hagyjuk. -
#5578 nem videó..realtime techdemo. -
gyuri12 #5577 Olvasni tudunk,de hogy ez egy videó,vagy játék,vagy mi azt még most sem tudom.:|
(Gondolom videó) -
#5576 hát én láttam, csak nemtom micsoda, de most már sejtem, hogy vmi tesztes izé