Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
ezt a jelenetet aranyba kéne foglalni annyira szép..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

passatgt
teljesen szimpatikus nyilatkozat volt

ProGabe
ebben benne van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
Valaki tudna linkelni egy videot gera parádés labdaszerzésérõl? Annyira szép jelenet, szeretném újranézni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Zsolti9014
ennek a hsz-nek minden szavával egyetértek.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Hát ez nem semmi volt, eddig nem tapasztaltam meg ebbõl az aspektusból, hogy milyen jó is lehet magyar foci drukkernek lenni😊 Még éjjel is felalá járkáltak az autók magyar zászlókkal a városban😊

Az meg aki a VB címüket kérdõjelezi meg, csak magát minõsíti.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nono84
Ez egy tét néküli meccs volt ahol felszabadultan játszottunk, a játékosok is ezt mondták. Majd Bosznia ellen már begörcsölünk és a szokásos balkáni fanatizmus és hozzáállás majd észzhez térít minket. Én nem azt mondom hogy nem kell örülni a tegnapi eredménynek csak helyén kell kezelni. Kanada ellen tavaly õsszel kint voltam a meccsen és tetszett a játék. Erre Görögország megvert minket egy abszolút motiválatlan csapatot, és Norvégiában is eghy olyan meccsen kaptunk ki amely nem úgy indult hogy ez lesz a vége. A védelelm még mindig nem állt össze. Olyan gólokat kapunk mindig ami miatt esküszöm a sírás kerülget néha 😊 . Azért ha itt lesz Fehérváron a bosnyák meccs akkor kimegyek rá és szurkolok a sikerért.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gercse
persze, örülni kell, a lényeg, hogy nem kell elszállni, és így kell akarni minden csapat ellen

ne máááááááár... hagyjatok minket ünnepelni, nem érdekel, hogy mi lesz majd, most ez van! élvezzük!!! a sok savanyú negatív pedig rájöhetne már, hogy a gondolatnak teremtõ ereje van!!

www.smart-bus.hu

ugyanezvolt. pár éve megvertük idegenbe Németországot sima 2-0-ra. aztán meg szenvedtünk máltán meg kikaptunk az összes nevesincs csapattól.

dudusrac
Nem tud valaki nagyméretû háttérképet adni a meccsrõl, vagy a stadionról.

zico87
a tegnapi mecsre az olaszok csak 1 DOLGOT HOZHATNAK FÖL KIFOGÁSKÉNT:

JOBBAK VOLTUNK !!!

csak így tovább......Bosznia nemlehet akadály ezekután

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

van olyan oldal ahol sok kép van ? mert csomószor fényképzezte fotos a közöngésgeT 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

báttyó02
<#smile><#smile><#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
Most 1 évig kölcsönben van az angol 2. osztályú Bristol City-hez. Egyébként az Újpestben játszik.

hát jah, futottunk metrótol stadionig aztán sorbaállás, aztán 10 perc míg megtaláltukk a helyünkert mert nincs kitáblázva, de jó meccs volt xD

Sopis figura mutatja h hullámot azt 3 szor körbement XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gercse
<#eljen>

Breki33
Stefánia út?

Tényleg akkora hülyeség volt.

10 perc a kezdésig erre nem engedik be az emret hanem ott szórakoznak ezzel a baromsággal
Breki33
Aki a franciákról hablatyolt itt korábban nézze már meg mit játszottak legutóbb....
Breki33
Breki33
Foci listáról

"elolvastam a Gazzetta dello Sport mai írását a meccsrol "Olaszország -vörös
figyelmeztetés". meglepoen önkritikusak és fantasztikus jelzoket írnak a
magyarokról. senki (a lap szerkesztoi és a nyilatkozó játékosok és edzok)
sem vonja kétségbe a magyarok gyozelmének jogosságát, a szinte
klassziskülönbséget a két csapat között -nem a korábban zsinórban öt
gyozelmet arató Squadra Azzurra javára. Buffon elnézést kér, Donadoni
motivációs különbségekrol beszél. A két hét múlva sorra kerülo franciák
elleni derbire gondol mindenki, de minden félmondatban a korábban lesajnált
magyarok dicsérete is ott van.

"a végén az ollézás is jogos volt", kezdi írását Gaetano De Stefano, Filkor
és Leandro beállítása változtatta meg igazán a táncrendet. a végén pedig
megállapítja: "Franciaország ellen más csapat fog a pályára kifutni"

a szurkolók kommnetjeiben csalódásukról és elismerésükrol írnak... jó így
együtt elolvasni oket... 😊

a 11-es jogosságát egyébként senki sem vitatja, bár ez -ismerve oket-
számomra tökéletesen meglepo... 😊"
a hátsó védõnk az a vaskó ugye? az jól játsztott. de neki mi a klub csapata?

ZS90
Háth most már talán lehet egy kicsit reménykedni:

-átlag életkor: 22
-fantázia dús játék
-jó eredmény a vb ellen barátságos meccsen

már csap tét meccsen kell eredmény és a "a magyar név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez" na jó ez így nagyon optimista, de ha belegondolok, hogy a két liverpooli, meg a real madridi fiatal itt se volt, háth, nah mit mondjak, én kezdek bízni... csak nehogy csalódás legyen...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Serpa
az aranylabdás Cannavaro nagyon gyenge volt, porba verték.

zaki
ÁÁ, hogy pont akkor nem látom a meccset, mikor legyûrjük a világbajnokot... Most várhatok megint 20 évet... 😄

Zenszkij
12:45kor Eurosport összefoglaló.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Csirke4
Mikor ismétlik?😛
teljesen ugyanez 😄 mögöttünk Olaszok voltak ott ugattak végig és az 1. maghyar golnál amit nem adtak le elöttünk ülú hátrafordult és beleordított a fejükbe h GÓÓÓÓÓL, a de a bejutás rossz volt xD "Elnézést , merre van az E szektor?" "Hát én azt nem tom"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csacsi
Tegnap élõben egy nagyon jó kis meccsen vettem részt. Mindenki szurkolt, mindneki tombolt, nagyon jó hangulat volt. Minden tökéletes lett volna, ha a szervezõk nem rontják el az egészet. A bejárat elõtti kordont, ahol egyserre 2 ember fér át. Aki kint volt, az tudja mirõl beszélek. Semmi értelme nem volt. Csak gratulálni tudok hozzá. 30 perc kell, hogy bejusson az ember a stadionba.

Egyébként szép volt fiúk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

azt tudod, hogy mostantól minden meccsen kint kell lenned!!! ha kikapunk és nem voltál ott, akkor az a te hibád lesz! 😄

www.smart-bus.hu

az a jelenet akár a játszótéri homokozóban is játszódhatott volna, Inzaghi megbosszúlta, hogy a nagyobb fiú elvette a labdáját... 😊) a Fülöp helyében megsimogattam volna a buksiját, hogy ne fájjon neki...😄

www.smart-bus.hu

RaulwakY
Végre már valami!-nemsok csak annyi hogy lealáztuk a VILÁGBAJNOKOT-ha nem hajtottak ha igen ez akkor is kurva nagy dolog bárki bármit mond 😉-"Szép volt"

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zsolti9014
Szép volt fiúk!
Ahogy Gera is mondta, azért a helyén kell ezt kezelni, de nagyon szép volt!

Hajrá Magyarország!

gercse
lehet,
mondjuk én még a köv. meccsen sem várom el a csapattól, hogy nyerjen nagy fölénnyel vagy hasonlók,
most kijött a lépés, a helyzeteinket sikerült belõni, az olaszoké kimaradt, ami volt,
egy szó mint száz, higgadtnak kell maradni, és a földön járni

husztival lehet mégjobb lett volna..

9csöves9
így van

és az a legjobb,hogy nem amiatt mert láthattam volna a sztárokat hanem a zseniálisan játszó Magyar válogatott miatt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
😊, szép álom, de bízni kell

mondjuk VB döntõn

hunbasser
szerintem most pár tízezer ember megbánta,hogy mégsem ment ki a meccsre 😊

ReaL MaDRid x siempre

gercse
Reméljük, hogy felejthetetlenebb lesz, ha egyszer tétmeccsen is legyõzzük az aktuális világbajnokot 😄,

hunbasser
de jó ezeket olvasni 😊

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
Életemben elõször votlam kint magyar válogatott meccsen és tessék: ekkora mákot 😊. Hihetetlen egy este volt a Népstadionnál. Felejthetetlen lesz számomra meg szerintem minden jó érzésû futball szurkolónak 😊

gercse
ja, ott néztem én is, hogy játsza az eszét 😄, de mindig ezt csinálja 😊

GanXstaZoleeWrk
Szép volt fiúk! 😊

Volt egy mókás jelenet a végén Inzagi és Fülöp összecsúszott majd Inzagi belerugott finoman Fülöpbe majd mutatta neki hogy bibis lett a könyöke 😄 na itt hangosan röhögtem.

GanXstaZolee#2709

89
Bocs...akkor te nem láttad a meccset. Ha nézted volna láttad volna Inzaghi elborult fejét, meg a többiek sem voltak túlságosan lazák...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

helo!nagyon jól nyomtuk tegnap...3-1 jó kis eredmény,csak ezt a formát kéne megtartani,vagy még jobb.û
nem mint az angolok(angol drukerr vagyok)na nekik meg nem igazán megy😞hiába az a sok jó játékos.

gercse
eleve a mondat is furán hangzik( nem inkább Vaskó által visszafejelt labdát?, de nem vagyok nyelvész😄)
hát írnak jó sok hülyeséget manapság, de szép lövés volt amúgy

"A tizenhatoson belül egyedül hagyott egykori csatár fejjel tette a kapuba a Vaskó Tamás visszafejelte labdát."

Az index cikkében...azért a meccet legalább látni kelett volna cikírás elõtt. 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!