Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen alapon azt is megkérdezhetnék, hogy melyik magyar csapat játsza majd a BL döntõt😛
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Igen olyan 60% körül lett XD nevetséges ez az egész ami ebben azországban folyik meg pont a léderer közvetíti a meccset aki szerintem még ilyen jellegû tanulmányokat sem folytatott.
Kaplan: én úgy tudom hogy fehérváron lesz a meccs , legalábbis ezt irta a helyi hírlap .
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Tommy:
ha a szurkolók nem biznak a csapatba, akkor, hogy az isten f..ba akarod, hogy a pályán is bizzanak magukba???
Divatcsapatok OLÉ!
húha mert te 18-25 között vagy... szeretem amikor azt hiszi vki hogy mert pár évvel idõsebb biztos jobban tudja... elhisszük, megértjük véleményedet, de azért mert vki vitába száll vele nem kell lenézni
bocsika de ez most nagyon szúrta a szememet... mellesleg a remény hal meg utóljára...
vagy magától sérült Materazzi le?😊
http://gaborszantai.co.uk/
www.smart-bus.hu
a játékosoknak pedig alázattal és mindig 100%-ot vagy többet hozva kell focizniuk, nekik is érdekük, mindenki dicsõíti õket, ha így menne a szekér tovább akkor többen mehetnének külföldre stb.
csak így tovább, de nem szabad elszállni
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ismétlen, most nem kell a jövõvel fogalkozni, ráér, most örülni kell!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
szerintem sem vagyunk sehol, mert ez csak 1 meccs volt, lehetett egy jó napunk, az olaszoknak rossz, ennyi, ha a következõ 10 meccsünket nyerjük zsínorban (najó egy pár x-szel) akkor azt mondom hogy van foci, de ez csak álom,
kell még jó pár év, vagy több, hogy legyen itt foci,
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
és jó volt hallani az olasz nyilatkozatokat:
"jobbtól nem szégyen kikapni"
"magyarok küzdöttek, és technikailag és taktikailag is jobbak voltak, mint mi"
büszke vagyok a csapatra, és az egész szakmai stábra
lehet, hogy valami elindult? a bosnyák meccs talán erre is választ ad
HAJRÁ MAGYAROK!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Jó lenne még pár nagy csapatot kioktatni így mint a világbajnokot <#eljen>#eljen>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.smart-bus.hu
Persze csak finoman.<#buck>#buck>
Így tovább!!!!!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De mind1. Jó meccs volt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Apropó, a Bosnyákok ellen melyik stadionban fogunk játszani? Van aki Fehérvárat mondott van aki Szuszát.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!