Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
gercse
De az emberek mások voltak(gondolom), jobban szerette szerintem mindenki a focit, és nem szólt minden a pénzrõl, ma meg...

scs17
Az aranycsapat idejében sem volt valami üdítõ a helyzet.

Randal
A legjobb kérdés komolyan mondom😛
Ilyen alapon azt is megkérdezhetnék, hogy melyik magyar csapat játsza majd a BL döntõt😛

gercse
Amíg az ország ilyen helyzetben van, addig a foci sem lesz jobb, sajnos

petee
Szerintem itt a csapatjáték gyõzött,én mindig ezt mondom.Mivel a foci csapatjáték,álltalában ha megfigyelitek,mindig az gyõz akinek az adott meccsen jobban megy a közös játék.Nem hiába gyõztek az olaszok a vb-n, õket összetartotta az,hogy bizonyítaniuk kell a botrányok miatt,meg volt csapattárs balesete is összekovácsolta õket,gondolom emlékeztek rá.Most nekünk volt szerencsénk,és remélem lesz több ilyen eredményes válogatott foci,igazat adok azoknak akik jelenleg nem hisznek a magyar fociban,majd ha 10 tétmeccsbõl több mint a felét megnyerjük,akkor már derengeni fog valami,de ez csak a válogatott, mikor lesz már épkézláb NB1?Mert ami most van az minden,csak nem foci.Elsõsorban egy erõs bajnokságot,(erõs klubbokkal) kéne összehozni,az vinné elõre az egész sportágat,de ez álom marad egy jó darabig sajnos....

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LasDen
hát már csak õ maradt...sajnos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Most az ifjabbikról beszéltek?

LasDen
mivel õk nem állnak az RTL alkalmazásában így továbbra is Ledérert kell hallgatni, amíg a meccseket az RTL adja.....(régi szép idõk mikor ezek is az MTV-n voltak)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ZS90
és? attól még szívesebben hallgattam volna egyiküket mint a Léderert<#wink>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

LasDen
Faragó Sport TV, Hajdú B. Viasat és Eurosport2....Knézy meg jobban szeret biciklizést közvetíteni....

ZS90
Ahelyett, hogy a Faragó vagy a Hajdu B. vagy netalán a Knézy közvetítette volna... õk még értenek is hozzá...

Muki100
Majd amikor R itka T udatlan L éderer 30 év múlva büszkén emlékezik hogy ezt a meccset õ közvetítette ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

zaki
Azt kellett volna kérdezniük, hogy a 2008-as EB-re kijutunk-e... 😄

nono84
Magyar média : Fókusz felmérés: Ön szerint kijut-e a magyar válogatott a vb-re ? Igen nem
Igen olyan 60% körül lett XD nevetséges ez az egész ami ebben azországban folyik meg pont a léderer közvetíti a meccset aki szerintem még ilyen jellegû tanulmányokat sem folytatott.
Kaplan: én úgy tudom hogy fehérváron lesz a meccs , legalábbis ezt irta a helyi hírlap .

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

vmvr
egyetértek

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

olympus
Vettem gyorsba egy magyar mezt 😊

Tommy:
ha a szurkolók nem biznak a csapatba, akkor, hogy az isten f..ba akarod, hogy a pályán is bizzanak magukba???

Divatcsapatok OLÉ!

gercse
hát szándékosság biztosan nem volt, ha nem magától sérült volna le, de nekem 8, nem fiatal már Mate, ilyenkor már könnyebben sérül az ember

ZS90
OFF:
húha mert te 18-25 között vagy... szeretem amikor azt hiszi vki hogy mert pár évvel idõsebb biztos jobban tudja... elhisszük, megértjük véleményedet, de azért mert vki vitába száll vele nem kell lenézni

bocsika de ez most nagyon szúrta a szememet... mellesleg a remény hal meg utóljára...

srácok, ki volt a Zidane-rajongó, aki tett a franciáknak egy szívességet?

vagy magától sérült Materazzi le?😊

http://gaborszantai.co.uk/

sok gond van itt, fõleg az úgynevezett szakmai stábbal!! továbbra is rühellem a kócost és társait, de most ünnepelni kell! majd, ha pár meccs után újból szarok vagyunk, akkor ráérünk elmélkedni...

www.smart-bus.hu

gercse
így van, a lényeg, hogy bízni kell nekünk
a játékosoknak pedig alázattal és mindig 100%-ot vagy többet hozva kell focizniuk, nekik is érdekük, mindenki dicsõíti õket, ha így menne a szekér tovább akkor többen mehetnének külföldre stb.
csak így tovább, de nem szabad elszállni

Muki100
Igen és szerintem eddig ez volt az évtized legjobb magyar válogatottja, habár volt még a 2-0 a németek ellen, de ha ezentúl így játszanának kinézné belõlük az ember hogy teljesítsék az általad leírtakat. Lehet hogy egy év múlva elfelejtjük majd ezt is mert folytatódik a rossz sorozat, lehet, hogy nem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

vmvr
lényeg az, hogy most az elkövetkezednõ napokban szarjunk le mindent és ünnepeljük a sikert! a magyar válogaott legyõzte a világbajnokot, méghozzá magabiztosan, és jobbak voltunk.
ismétlen, most nem kell a jövõvel fogalkozni, ráér, most örülni kell!

gercse
lesz itt foci, csak most egy meccs miatt mindenki felfújta hogy hú de jók vagyunk,
szerintem sem vagyunk sehol, mert ez csak 1 meccs volt, lehetett egy jó napunk, az olaszoknak rossz, ennyi, ha a következõ 10 meccsünket nyerjük zsínorban (najó egy pár x-szel) akkor azt mondom hogy van foci, de ez csak álom,
kell még jó pár év, vagy több, hogy legyen itt foci,

ForzaInter
14-18 között...majd rájösz te is...

Yo, Bitch!

scs17
Legutóbbi alkalomkor se volt,de azért gyõztünk 3-1 re. Szevasz!

ForzaInter
majd pár év mulva te is rájösz😊

Yo, Bitch!

cicai
mi meg igen, na csumi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ForzaInter
nem fogjuk...bosnáykok ellen már esélyünk se lesz hidd el...én már rég nem hiszek magyar fociban...

Yo, Bitch!

Muki100
De igen, ha így is tudnak játszani és nem elégednének meg ezentúl azzal hogy legyintenek miután végigsétálnak egy meccset, akkor lehet hogy esetleg megindul valami. Már ha a környezõ országok színvonalát elérnénk az szerintem nagy lépés lenne a jelenlegi állapothoz képest.

ForzaInter
szálljatok márr le a földre, megvertük az olaszokat ennyi szép eredmény nagyon, de ettõl nemlett jobb a focink semmivel... nem indult itt be semmi...

Yo, Bitch!

vmvr
most volt Várhídi a zuhanyhíradóban és nagyon szimpatikusan beszélt a tegnapi meccsrõl. Hegyi Iván szinte könnyes szemmel beszélt arról, hogy micsoda eredmény a tegnapi, és hogy ilyen fél évszázadban egyszer van.

és jó volt hallani az olasz nyilatkozatokat:

"jobbtól nem szégyen kikapni"
"magyarok küzdöttek, és technikailag és taktikailag is jobbak voltak, mint mi"

büszke vagyok a csapatra, és az egész szakmai stábra

lehet, hogy valami elindult? a bosnyák meccs talán erre is választ ad

HAJRÁ MAGYAROK!

Muki100
Nem tudom itt ki hogy érzi, de ha a bosnyákokat is egy meggyõzõ játékkal elvernék akkor én elhinném, hogy a válogatottnak tényleg van keresnivalója a porondon...és talán õk is elhinnék. A nyilatkozatok alapján nincsenek elszállva maguktól szerencsére de azért még lehetnek meglepetések. Szerintem azon a meccsen nagyon sok fog "múlni" nem csak a pontok szempontjából hanem a megfiatalított csapat megítélése szempontjából is, noha várhídi bá megmondta hogy még kell pár év.
Jó lenne még pár nagy csapatot kioktatni így mint a világbajnokot <#eljen>

Csacsi
Most kezdõdik a második félidõ a sport2-n, ha valakit érdekel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

egyébként le a kalappal az olaszok elõtt, nagyon normálisan nyilatkoztak a meccs után. ezek után mégjobban imádom õket! 😄 persze geráék közelébe sem érhetnek! 😄

www.smart-bus.hu

Csirke4
Most fölmegyek a WoW-ba és mivel 50%-a olasz szétoltom az összes emberkét.<#idiota><#eplus2>
Persze csak finoman.<#buck>
cicai
Naon szép volt a tegnapi meccs!!!!!!!!!!!!!!!
Így tovább!!!!!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Randal
Nincs meg valakinek az egész mérkõzés? Letölteném torrentrõl😊

Csacsi
Pontosan, de hogy mi értelme volt, azt szerintem senki nem tudta megmondani, Éljen a magyar szervezés. Olaszországba Juventus meccsre 10 perccel kezdés elõtt értünk oda, és meg kellett kerülni az egész stadiont, mert a másik oldalt volt a kapu, ahol be kellett menni. És érdekes, mert a kezdõrugásra odaértünk. 😄 Szóval, hogy a kordon minek kellett tegnap oda, mikor belül volt csak jegyellenõrzés, meg motozás, azt senki nem tudja ?!

De mind1. Jó meccs volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kaplan
Én is tudok, csináltam egy-két mûvészit. Vegyél fel MSN-re.
Apropó, a Bosnyákok ellen melyik stadionban fogunk játszani? Van aki Fehérvárat mondott van aki Szuszát.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
vszinû tudok majd