Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várható volt. Majd lesz sírás amikor vesztesként vonul le az ellenünk lejátszott EB meccsen és kiesnek hazai pályán. 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

nono84
Várható volt, mégis csak ki akar jutni valami világeseményre.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

😊

nono84
Koman Vladimir döntött és az ukrán válogatott meghívójára vár.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

GanXstaZoleeWrk
jja utanna autóban is tû éles kép lesz 😄

GanXstaZolee#2709

Mibõl gondolod?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

vmvr
egyébként BSZ!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Én meg nem is vágom, mirõl van szó :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

banok
DVB-T-n soha nem lesz Sport1 vagy 2 de szvsz SportKlub se.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

A digitális földi sugárzás jövõre jönn, onnantól nem lesznek problémáink 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

GanXstaZoleeWrk
Fene se tudja ki mennyit kap de azért az gondolom nyilvánvaló hogy az RTLt az egesz országban mit a sport1-2õt sokkal kevesebb helyen lehet fogni. Innentõl világos hogy sport1-2 kevesebbet tud fizetni mivel a reklámokért õk is kevesebbet kapnak stbstb.

A kommentárok minõségét ne keverjük ide egyértelmû hogy sport1-2ön jobb a kommentálás.

GanXstaZolee#2709

banok
a magyar meccs 16.00-kor lesz, a francia-olasz 20.50-kor.

ProGabe
sport1 közvetíti!minek ugorjon rá az a sz.rhatár csatorna?hogy a világi petikének meg a léderer ákoskának legyen mit közvetíteni,és a szurkolóknak megint a stadionban kelljen ebédelniük?
szerinted mennyit kapnak/kaptak a klubok a közvetítési pénzbõl?ez nem egy anglia!gondolom itt lenyúlja a 80%-át az mlsz,amúgy sem hiszem,hogy a tv-k ilyen szintû meccsekért zsákszámra adják a húszezrest

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Thanks infot, megnézem valszeg.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

magyar-bosnyák meccs 15:30körûl szombaton rtl klub

GanXstaZoleeWrk
Nem bánnám ha RTL ráugrana nem csak a válogatott hanem NB1es meccsekre is, jól jönne az a pénz a klubboknak. Pl. hétvégi Honvéd-Debrecent megnéztem volna élõben.

Mindenesetre: úgy néz ki sok változtatás nem lesz az olaszokat verõ csapaton.

GanXstaZolee#2709

De mi vazzeg? 😛

RTL

Mit?
Mikor lesz amúgy a bosnyákok ellen?
Na és olaszokénak a franciák elleni?

Melyik tv közvetít?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lol megijesztettél! 😛
Azt hittem, h vmi fasság miatt, mert törvény elleni cselekményt hajtott végre... erre meg csak élménybeszámoló.
Az mindjárt más.

Il Giornale: "A nyári formában játszó Olaszország újra nagyyá tette magyarország." =Il Giornale: "A nyári formában játszó Olaszország újra nagyyá tette Magyarországot."

Elírtam, sry.

Arcok!
Nemtom mennyire voltak a meccs után bemásolva az olasz lapok véleményei, de most nesztek!

Sztár Sport eheti számában volt:

Il Messaggero: "Micsoda katasztrófa, Magyarország megalázott bennünket!"

La Stampa: Félhetünk a franciák elleni mérkõzés elõtt!"

La Gazetta dello Sport: Olaszország! Riadó! Magyarország átgázolt rajtunk! Toni csak árnyéka volt önmagának, Cannavaro betlizett. A franciák ellen teljesen més felfogásban kell játszani."

Corriere dello sport: Csúf kilátások a franciák ellen selejtezõ elõtt."

La Replubica: Olaszországot megalázták Budapesten. Három gólt kaptunk egy nagyon elszánt magyar csapattól, igaz a felkészülésben még nem tartunk ott, ahol kellene."

Corriere della Serra: "Keserû nyárvég Donadoni kékjeinek, Magyarország megvert minket 3-1-re.

Il Giornale: "A nyári formában játszó Olaszország újra nagyyá tette magyarország." (hehh 😛PPPP, fáj nekik a verés lol)

Calcio.com: "Kiábrándító Olaszország, kiábrándult Donadoni: kevés dolognak örülhettünk."

Eurosport.it: " Barátságos meccs - mekkora égés!" (egyetértek!<#eljen><#hehe><#vigyor2>)

<#eljen><#worship><#worship><#hehe><#wink><#hawaii>

Matthew Prosac
szerintem pedig azt akarják hogy foghíjas lelátók helyett legyen egy teltház, ami atmoszféráját tekintve elõnyösebb lehet. emelett tényleg csak 10.000-15.000 érdeklõdõre lehet számítani ezért a Puskást márcsak spórolásból is kizárhatják. Ettõl függetlenül énis inkább a Puskásba mennék..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
még az olaszok elleni meccs elõtt lett eldöntve, hogy Fehérváron lesz a meccs.

mert a miskolci stadion egy romhalmaz

Kaplan
Ha a pénz a fõ szempont akkor butaságot csináltak. Nem mondom, hogy kiment voltna 36.000 ember újra. De, hogy 20.000 fõ kint lett volna teljesen biztos vagyok benne. Ehelyett?! Leviszik a meccset Fehérvárra, amely történetesen csak 8.000 szurkolót képes befogadni. Na akkor számoljatok. (Szerencsés helyzetben vagyok, faterral megyünk kocsival)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

akyyy
hát pedig könnyû: PÉNZ!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kaplan
Igazság szerint, én egy dolgot nem értek.. Miért nem a Puskás Ferenc nemzeti 60.000 ezres stadionban játsza a Magyar Nemzeti válogatott az összes meccsét.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

...tulajdonképpen nem értem az MLSZ Székesfehérvár-mániáját (lásd-EB pályázat). Ismét nem akarok megbántani egy Fehérvárit sem, de talán Debrecen, vagy Miskolc jobban rászolgált egy válogatott meccsre, mint Fehérvár.

Kaplan
Maradt Székesfehérvárott.. Nem baj, megyek!

pontosan, a magyar szurkolókat - különösen az ultrákat (az ultra nem hool)- semmibe veszi az MLSZ. Csak a zsé kell tölük...

😮

:C

vmvr
ez meg már csak múltidõ😄

vmvr
8.-án lesz

szept 4

akyyy
mikroles KÖV MECS?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lammer
inkabb mondjuk azt, hogy manapsag a fiataloknak sokkal tobb valasztasi lehetoseguk van(extrem sportok, uj sportok) igy sajnos a tehetsegeket nem tudod "egy helyre" koncentralni... regen mi volt? meg tudtad szamolni ket kezeden az aktiv sportokat... atletika, birkozas, k-kenu, vivas, ropi, vizilabda, uszas, kezi, kosar, foci gg
mamar? extrem f4ssagok, egyre tobb uj sportok stb... (ha 20 kezem lenne akkor sem tudnam megszamolni)sajna :/

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szeptember 4ig biztos 😊

Kaplan
Kéne írni levelet sorozatosan az MLSZ-nek hátha, bár gondolom mennyire semmibe vesznek minket.

vmvr
remélem az illetékesek is érzik, hogy nem lenne a legjobb döntés székesfehérvárott játszani meccset, mert azért vélhetõen pesten nagyobb lenne a nézõszám, mint amott.
tudja valaki, hogy mikor derül ki a helyszín?

rooney8
Ha a Puskás-ban lesz lehet én is kimek, de ha Fehérvárom akkor nem valószínû

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kaplan
Ezután az Olaszok ellen gyõzelem után én is arra gondoltam, hogy hátha a Puskásban lesz a következõ meccs is. Én azon vagyok minden erõmmel, hogy minél több embert vigyek ki magammal a meccsre. Kötelességemnek érzem 😄

elvileg most van rá némi esély, hogy a Puskásban lesz. bár engem ilyen szinten nem érint, mert mind2-hez elés sokat kéne utazzak, fõleg a pestihez, de akkor is, én így vélem, hogy a nemzeti csapatnak a Puskásban a helye

Kaplan
Ha Fehárvárott lesz a meccs akkor kevesebb az esélye, hogy le tudok utazni. Sajnos. Viszont ha esetleg a Puskásban lesz, vagy a Szuszában mindenképp ott leszek!

remélhetõleg a bosnyák meccs is a Puskás stadionban lesz

nekem nem nagyon jön be hogy a nemzeti csapat nem a "nemzet stadionjában" játszik

én kinn voltam<#taps>

Breki33
Breki33