6531
-
GabiWong #946 sziasztok,
ha CO-OP servert csinálok a nehézséget hol tudom állítani ?
thx -
#945 Talán ezt: Tactical Operations Center -
#944 Ne idegeljetek, végignyomtam az egész küldit, már csak ezt kellett volna megcsinálni? Nem baj, nekiugrok mégegyszer. Köszi! -
Narancs89 #943 az mindenképpen ott van
csak jelenteni kell róla -
#942 Egyszerűen jelenteni kéne
Azt tudja valaki, hogy minek a rövidítése a TOC?
Szótárban csak ezt találtam: Table of Contents - tartalomjegyzék
-
#941 Jó estét! Elakadtam a 6. pályán, amikor több szintes épületben kell rendet tenni. Mindent megcsinálok, csak a rescue hostage-ot nem. Van egy gyanúm, az elején egy ember nyöszörög fekve, miközben a lift állandóan becsukja a fejét. Megkötözni nem tudom, de ha lelövöm, akkor failed mission. Lehet, hogy gyorsabban kellene az elején cselekednem, hogy ne lőjék le? -
#940 wtf server?
-
#939 Tisztisd ki sztem a coolert, vagy vegyél rá erősebb hűtöt ahogy mondták itt többen is. Tudomásom szerint kékhalált ramhiba is okozhat. -
#938 Ha csak játékközben fagy, 90% hogy VGA kártya hűtéstől lesz. -
#937 Vagy processzortól. ;D -
#936 Rakj erősebb ventit a VGA kártyádra! Attól fagy! -
#935 Nem kék halál. Egyszerűen lefagy és csak a reset segít! -
#934 Thx. Narancs. Látszik hogy este 11-kor kezdtem teszteli, mánap meg nem emléxem mi, mi volt :-))
Csuhai G: kék halál? az nálam is van néha. -
#933 Heló!
Bocsi, ha volt már ilyen kérdés, de mitől van az, hogy egy idő után lefagy a játék?
Előre is köszi! -
Narancs89 #932 h-val veszed elő a kötözőt -
#931 Üdv.
2 kérdésem lenne:
1. hova tünt a megkötözésre alkalmas "fegyverem" vajjh?
2. hol vannak a játék mentései.
Thx. -
#930 konkrét -
-
Gabe18 #928 Swat kommandós,bahatolós,parancsosztogatós,taktikázós,túszmentős,lehetőleg nem agyonlövős,de ha kell mégis kinyirós,a végén teljesitménypontozós game... -
Thanatos #927 van, a game jó :)
megfelel? :) -
#926 Hy! Van benne Multi??? És valaki összegezné nekem egy mondatban a gemt?? THX -
Kovász #925 Ha minden feladatot megcsináltál, akkor jelents minden embert a központnak (ránézel és F) és szedd fel az összes fegyvert, vagy pedig nyomsz egy ESC-et és a jobb felső sarokban debrief (de így kevesebb pontot kapsz). -
#924 Settings->options és ott a Direct Sound Buffer Size
Én erre gondoltam, de lehet hogy az is segít, ha a csatiban valami rosszabb minőségű codec van beállítva. -
#923 konkrétum? mert nálam alacsony latencyre van állítva. Vagy a Channel codecet is le kell venni? -
#922 mi nem játszunk TSel, én nem érdekel hogy késik-e!:DDDD -
#921 Gyenge hangminőségre és kis latencyre kell állítani. -
#920 Mi is TSel játszunk és szinte semmit sem késik. -
#919 mi TS-el játszunk de nagyon sokat késik... -
#918 Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell csinálni a végén, amikor kiírja hogy mission completed, vagy vmi ilyesmi. -
#917 Ok elvileg már jónak kell legyen! -
cyrus #916 teamspeakkel lenne az igazi.... -
#915 ezt most tapasztalod?
-
#914 hmm, az miért van, hogy joinolok a hungs-ra, de nem kér jelszot, rögtön tölteni kezd és utána meg kiírja, hogy be kell írnom a jelszót? beírnám én, de nem tudom hova :) -
#913 kicsit kaotikus még az online játék a többiekkel, mintha mindenki fragre menne :)
na meg össze-vissza parancsolgatunk egymásnak, nincs megbeszélve, hogy ki legyen a vezető -
#912 gyenege? csinálj jobatt, mérkell leszólni más munkáját... -
#911 LOL amúgy télleg sokat tölt, többet mint anno a beta, igaz az csak 1 pálya volt :P -
#910 A vicc az, hogy 1.1 celeron 384sd mx440-en is ugyan annyi ideig tölt, mint egy ajánlottként feltüntetett konfigon :) -
#909 Jól esik hallani, hogy nem csak nekem tölt sokáig :) Csak az a gond, hogy nem csak pályák betöltésénél, hanem játék előtti betöltésnél is. Állítgattam low-medium-high beállítások között, de ez nem változtatott rajta semmit, csak az effekteket. -
#908 Sajnos nekem is ilyen. Pedig van 1,5Gb Ramom is. -
Kovász #907 Elég sokat tölt a játék, nekem majdnem az ajánlott konfig van, és így is kb 1 perc mire betölt egy pályát.