6531
  • ForRedGlory
    Mutasd meg neki milyen fegyvered van, oszt lődd le vele. Vagy gyakorold a "spary-dobálást" :DDD
  • AirborneRanger
    Télleg ha error a folypsó végén van ahova már nem visz el a sokkoló meg a spré, és hiába ordibálok, lövöldözök, nem adja meg magát, akkor lelőhetem?
  • AirborneRanger
    Hát... ha bekukuccsolsz, és észreveszed a terroristát, akkor a terrrorista általában elindul az ajtó felé és rádnyit :D
  • Sith
    Nem akarok nagyon belepofázni de azért a száloptika vége nem teniszlabda nagyságu igy ha kicsit is ért hozzá a kezelője nem lehet egykönyen kiszurni másrészt ha bent vagy mondjuk 2 órája nem hiszem hogy nonstop az ajtót fogod nézni
    esetleg lehet kisérletezni hogy ki medig birja figyelni az ajto réseit ill kulcslikat folyamatosan :)
    Cifu saját AI hülyesége végig kiséri a sorozatot... pld a 3. részben is volt olyan alkotás hogy szépen egymás után sorjáztak ki a gonosz terorr elé s szólitották fel hogy dobja el a fegyvert, persze lőni véletlenül sem lőtek volna
    persze a terornak nem voltak ilyen fentartásai
    ahhoz képest szerintem fejlödött az AI
  • ForRedGlory
    De ált. a terrosristák nem diplomás emberek, bár lehet az ajtót fokozottan figyelik :DDD
  • gergod
    Le lehet, de azért kisebb az esélye, de most ezen kár vitatkozni.
  • Tibor
    én 13 múltam és kiírom és utána jártam nem pedig megkérdeztem
  • Fenrir
    most ha a realitásról beszélünk akkor a száloptika végének is kéne látszania az ajtó alatt, ergó úgy is le lehet bukni :)
  • gergod
    Na jó
  • Bucser
    Optiwand
  • gergod
    Csak mert azt írtad, szereted megtudni mi van bent. Hát ha megmozdítod az ajtót és én terrorista lennék, szarrá lőnélek, így meg nem veszem észre.
    Mellesleg azt hittem nem tudod mi az az optiward :)
  • ForRedGlory
    Szinte tudtam, hogy valaki megjegyzi. Nem vetted észre, hogy nem arról beszélek, hanem az ajtónyitásról? Tudom mire való az a "szerszám"...
  • gergod
    Arra való az ajtó alatt bekukucskáló szerszám
  • ForRedGlory
    Ugy legyen. Csak kár az ajtónyitásért :DDD
    Mivel kíváncsi típus vagyok, szeretek bekukucskálni, hogy mi a helyzet, de nem lehet ebben a játékban :DDD
  • Bucser
    Vannak hibái de ez még 1.0 az engine erősen modolható (ugyebár unreal engine) és a játék kb összesen 1 hetes hivatalosan is. Szóval szerintem egy idő után megszaporodnak az új pályák és modok fegvyerek ahogy a Swat 3 esetén is volt...
  • ForRedGlory
    Egy dolog szar benne, de az nagyon. Nemn lehet résnyire kinbyitni az ajtót, mint pl. a Raven Shieldben. vagy ha lehet mondjátok már el, mert n4em jöttem ráé magamtól :DDD
  • arty
    jah, és imádjuk az érveidet, tökös gyerek lehetsz :D
  • arty
    na végre valaki .... 1000+ hsz kellett, hogy valakinek végre ne tessen ;)
  • arty
    van multi nem tudja valaki? és honnan lesz szeriálom? tud valaki multira is jó szeriált ?

segitsetek, mert aki segit felveszem a klánomba ... ;)

(egek ura, ide is beszabadult az iq-lovasság ... :( ilyenkor sajnálom, hogy van warez ... )

CIFU: más játékok AI-jához képest (saját csapat AI) még mindig elég türhető ... az OPF ben is előszeretettel lövették le magukat a társak ... ráadásul ez még csak 1.0 ... sztem van remény, csak addigra már mindenki ugyis csak multizik ... :)
  • Bucser
    egyszerű a megoldás:D Ne játszd.
  • steweee
    nekem óriási csalódás a játék.
  • Zsolo007
    Mi tetszik ennyire? :)
  • Stotoo
    lol
  • Thanatos
    "válbafogos nézet" = iron sight :)
    amugy igen, az sokkal jobb és élethübb mint gagyi nagyitás ... :/
  • Fenrir
    mondjuk belerakhatták volna a mostanában annyira divatos "vállbafogós" nézetet is a zoom-os célzás helyett
  • Zsolo007
    Senki sem akar Coopozni?
  • Thanatos
    nem, ez az egyik ut de másfele is van másik ut de mind1... :)

lézer pointer és/vagy aimpoint tényleg jó lenne amuyg de mivel sima iron sight sincs ugyse kerül bele semmijen patchel :/
  • Fenrir
    igen, ahonnan álltál kismillió van csak odáig kéne eljutni :)

mondjuk egy lézer pointer elférne a játékba, esetleg egy aimpoint, ezek mind swatos cuccok
  • Thanatos
    az csak eccer volt és kb az ucso fél percben nemtom feltünte :)
    amugy potn azon a mapon kismillio másik ut van pont a swat kezdőről szal azért nem kell mártirkodni :)
  • Zsolo007
    Pedig kiszúrja a szemed a főmenüben....
  • Fenrir
    tudom, ma játszottam ellened, voltál olyan rendes, hogy a swat spawn közelében, az egyetlen ajtóra kempeltél amin jöhettünk :)

így tényleg nem nehéz a pozitív kdr :)
  • EmThor
    akkor nincs
  • Stotoo
    Multi ebben? Lehet en vagyok hulye de sztem nincs.
  • Thanatos
    isten mencsen a gyorsitástól, bőven jó ez igy és ezért van két féle páncél...
    amugy érdekes én majdnem midnig könyü páncélt viszek és mégis esetek nagy részében több a killem mint a halál szal csak nem oylan rossz az... :P
  • Zsolo007
    Van magyar coop szerver? Vagy van valakinek kedve coopozni, mert ha igen én csinálnék szervert, mondjuk TS-el lenne igazán király....
  • CSOCSO
    hat en is megcsinaltam az elso 4 palyat.. nekem mindig 70% felett teljesitunk. nekem az boven eleg.. szinte sosem halnak meg az embereim es mindent veluk egyutt csinalok meg
  • Fenrir
    amúgy elférne 1-2 peccs, először is kicsit fel lehetne gyorsítani a játékosokat mert multiban ha könnyű páncéllal mész akkor az öngyilkosság, ha nehézzel akkor meg csak sétálsz kb aminek nem sok taktikai előnye van

a legtöbb map meg masszívan terror, ha ott 1x bekempelnek soha nem törnek át rajta a swatosok
  • Thanatos
    nem
  • EmThor
    igen és zsír, de olvass vissza van elég élménybeszámoló :o)
  • Fenrir
    próbáltátok már onlájnban?