6531
-
Kaslerka #826 Én magammal vittem a Sprayt-t. Szembefújod és rá sem kell ordítani. Kapásból térdel, mint a jó kislány :) -
Tockos #825 De meg tudom parancsolni a kollégáknak hogy billincseljék meg a mamát?
Milyen parancsal? -
Tockos #824 Ok ,koszi fiuk sokat segittetetek,akkor bepakolok legkozelebb valami gázsprayt vagy valami sokkolot is. -
Lemming #823 Nem tudom... fiacskáját elkaptam, meg annak haverját, a nyanya nem ugrált sokat amikor 5en rárobbantottuk az ajtót. :D -
Kovász #822 bevetés előtt belehet állítani, hogy mit vigyél magaddal, akció közben meg kiválasztod (6-os v. 7-es gomb a gázspré, sokkoló). de ahogy Bucser is mondta, pl. babzsákos puskával is el lehet intézni a dolgot -
#821 ne lámázz -
#820 van már magyar tört szerver?
-
Tockos #819 Vigyéll bazz less lethal Shotgun-t--Ezt nem értem hogy Bucser hogy mit kell csinálnom.Melyik az a elektrosokkolo? -
#818 Vigyéll bazz less lethal Shotgun-t fejbe lövöd 4-szer aztán már le is ül a földre.... Meg persze folyamatosan kiabálni kell vele... -
#817 megvaltozott a hungs neve és a pass? -
Tockos #816 A második levellel kapcsolatban már tobben is kérdeztétek hogy mit kell csinálni az oregcsajjal. Hogy parancsoljam meg a tobbieknek hogy az elektrosokkal sokkolják de melyik az a parancs angolul?Vagy melyik az a billentyu parancs?
-
#815 :DDD -
#814 köszi
hogy kell őket arra utasítani? -
#813 van már magyar tört szerver? -
Thanatos #812 szvsz du 6 körül érdemes átrakni addig nem hiszem hogy sokan lennének :) -
CUCLI #811 :DDDDDD -
#810 Szóljatok, ha majd többen jönnétek be HUNGS-ra, akkor átrakom 16 fősre. -
#809 a csapattársaidnak add ki a vezényszót hogy adjanak az öregasszonynak az elektromos sokkolóval és utána bilincseltesd meg a muttert ^.^ én is 3. nekifutásra jöttem rá. utána vagy 4x megrázattam a mammát sokkolóval^.^ -
#808 Ez jobb :) -
#807 a 2. pályát hogy kell átvinni?
minden megvan
de a csajt hogy kell kiszabadítani? -
Thanatos #806 minek? én sims 2 logot akarok a topic tetejére...!!!! -
#805 ezzel egyetértek... -
Lemming #804 Nos... mi a teendő, ha haveroknak meg magamnak akarok nyitni egy co-op szervert?
Tudok-e úgy, hogy nem dedikált?
olvastam itt vmi dll-ről... -
neuro #803 nem kötekedni akartam "öreg" csak gondoltam ha már logót csinálsz, akkor használj képet az adott játékból
de nekem aztán teljesen mindegy mlyen kép van a topik tetején... -
#802 Öreg! Én csak jót akartam, nem értem miért kell most kötekedni? -
neuro #801 SA-80-as a SWAT-nak? Nem hiszem... -
#800 Köszönöm a segítséget! -
#799 Igazatok wan, de ha az equipmentet nézzük nincs különbség! :) -
#798 Egy alternatíva...
-
#797 itt is lehet szolni,de már vettem a bátorságot és szoltam -
Kaslerka #796 Ja, ez kicsit gáz Rainbow Six 3 kép SWAT 4 logo-val. -
#795 nem, traXionnak nem lehet, mert nem házigazda, szal modinak -
#794 vagy traXionnnak, vagy a játékos modik közül vmejiknek. -
neuro #793 ez a kép a raven shield-ből van nem? -
#792 Kinek kell szólni és kihez, hogy bekerülhessen vagy bekerüljön?
hatamoto <<< -
#791 szerintem is kira -
#790 Sztem ez zsir -
#789 Appááááám elképesztő egy hangulata van ennek a játéknak O.O -
#788 A tört szervereken biztosan...bár a részemről hanyagólható, mert mire betőlti a pályát, addigra vége is a felének...:( -
#787 ha nem eredeti game?
akkor lehet neten játszani?