6531
-
#1106 nemá -
#1105 Ezzel lehet neten is játszani ? -
#1104 Miért? Van benne multi? -
Thanatos #1103 egyetértek, sajnos :( -
Caponee #1102 Bazmeg ez már kezd agyrémé változni. Bele olvasok a fórumba és minden második hozzászólás. VAN BENNE MULTI? Általában a 12-18 éves korosztály kérdezi, vagy az aki kise meri írni, hogy hány éves.
Az sg már egy szemétdomb, amin soha sem fogom megtalálni az érdekes véleményeket és ezt mind a 2 évesek flodolásának köszönhetem.
FASZ KIVAN…..
Bocsi az OF-ért
ON
-
Thanatos #1101 nincs, a fejelsztési fázis végén kiszedték a gamebol mert ugydöntöttek hogy mgése jó... -
#1100 Van Multi ??:D Eredeti cd kell hozzá? amúgy azt próbáltam mint te de azt mondja a pali, hogy ez nem az amit ő kért:D mondtam h kapja be de semmi:D -
#1099 A disco-s küldetésnél nálam is nagy előszeretettel lövették le magukat a társak. :)
-
#1098 A 3. küldit szinte az összes lehetséges fegyverpárosítással végigpróbáltam, kezdve a nem halálos felszerkótól a mindenkinél G36C típusú gyilkos-irtó felszerkóig. Egyszerűen maga az AI hülye. Egy folyosó védelmét nem merem rájuk bízni, mert arra is képtelenek, akár simán hagyom ott őket, akár cover parancsal. -
#1097 talán jobbegér gomb nyomvatart és ott kiválasztod a parncsot, parancsok között tab-al váltasz, space-el meg kiadod a parancsot, multiba igy van :D -
Gabe18 #1096 Csapattagok a másik szobában vannak,nyisd ki nekik az ajtót.Ha jól emlékszem... -
#1095 -
#1094 őő elakadtam a trainingben. Amikor vmi fall in parancsot kell adni mit kell csinélni vagy hogy kell csinálni? -
#1093 nem a fegyverükkel van a gond hanem, hogy figyelmetlenek a társak -
#1092 miert nem adsz nekik bing bang fegyvert??? de ez nemtom miert nem jut eszedbe alapbol -
#1091 az a poén single-be még nem is toltam a gamét :D -
#1090 swe coop cra 100mbit -
#1089 en meg nem nagyon jatszottam a jatekkal de amit eddig latttam az tetszik, igaz en raven shield hivo vagyok, az talan kicsit gyorsabb.
kicsit furcsa az az uvoltozos dolog. amin nagyot rohogtem a kikepzesen lelottem az oktatot, probabol, a celkereszt rajta maradt, de a fegyver lefele volt. azert szamitottak a keszitok ilyen idiotakra mint en :)
multit probaltam de egyelore a ruhakat megkulonboztetni eleg nehez, de majd megszokom.
na csak ennyi.
tjay -
Smokk #1088 mi volt a szerver neve? -
#1087 majdnem 6 órát nyomtam svéd szerveren, isten :D -
Thanatos #1086 sajnos :/// -
Smokk #1085 Ahogy elnezem meg jo sok barom nyomja a neten :( -
Thanatos #1084 :P -
#1083 LOL, visszaolvastam :) És meg is találtam :) De csak azután hogy üzentem, ennyire talán nem kéne felkapni a vizet :)
PEACE -
#1082 Soha nem is volt...és nem is lesz...és visszaolvasni is tilos! -
#1081 Tudtok magyar szerverről? Ha nincs ilyen kinke lenne kedve csatlakozni ha csinálnék egyet? -
#1080 Részemről most annyira szídom az AI-t, amennyire a plafon bírja. Valami szörnyű, milyen bénák a társaink. Kiadom nekik, hogy Cover egy szobára (két ajtó, az egyik az, amelyiken bejöttünk), erre egyszer csak hallom, hogy lövések dörögnek, és mindkét krapekot lelőtték. Máskor olyan történt, hogy az ajtóban megálltak (elvileg bang & clear volt kiadva), jövök be a másik oldalról, erre az ő ajtajuk mögött álló bűnöző egy lövéssel leterít (én meg gondoltam, hogy ki van már takarítva a szoba...). Szóval valami iszonyú idegesítően bénák. Viszont kellenek, mert nélkülük meg védtelen vagyok. Nem 1x esett meg, hogy Optiward-ozok, erre mögém kerül egy rosszfiú, és szabályosan kivégez - és erre úgy is volt példa, hogy a társaim két méterre áltak a gyanusított mellett, a sarok mögött... -
#1079 A swat 4-hez?? -
#1078 Igen. Ma elméletileg elkészül(ök) vele.... -
#1077 ok. Szedem. -
Vlala #1076 Az imént volt róla szó, tessék a társaknak is less lethal fegyvereket osztani, akkor nem lesz baj... a társaidért Te felelsz. (a hármasban volt pálya, ahol csak úgy tudtam ép bőrrel megúszni egy küldetést, ha a társakat kint hagyom, hogy coverjenek. A hülék mentek előre a csatornában, a "buckalakók" meg dirr-durr, oldalról mindig lekapkodták őket.) -
cleric #1075 Nektek is volt már olyan (single), hogy egyet sem lőttetek, mégis volt a végén unauthorized use of (lethal) force? Ezek szerint az AI is keménykedik? Nyilván a társaim voltak, na de most ezt így hogy? -
#1074 ja szerintem is erdemes letolteni -
#1073 Szuperjó! Naná, hogy érdemes! -
#1072 Jó game a swat 4? Érdemes leszedni szerintetek? -
#1071 ok mert ma lestem de nem lattam azokat :) -
#1070 update és keresd a Df vagy HUNGS servert... -
#1069 mivel tudok magyar szervereket keresni?? -
#1068 Halotam valamit a magyarosításról, tudtok valami konkrétumot?? -
Vlala #1067 a 3-asban a második patch kellett hozzá, hogy ha én lesslethalt töltök a pisztolyba / M4-be, akkor a többiek is tegyék ezt. (egyszer próbáltam shotgunt osztogatni a rászorulóknak, aztán élvezettel néztem, ahogy a "life saving organization" tagjai Igaly Diána nyomdokaiba lépve szabályos agyaggalamb-lövészetet rendeznek a rosszfiúk között...)