6531
-
Lordred #786 Elindult a Deathfellows Clan első SWAT4 servere
[dF]Swat4 Hun server
Jelszó: "swathu" -
#785 Ha ez megfelel nektek mint logo, én szívesen felajánlom!
-
#784 hogy egyszerre mitől azt áruld el nekem ha megnézted, mert elfelejtettem. köszi -
CUCLI #783 Kéne egy banner :) -
cleric #782 Megcsináltam, és rémlik is ilyesmi, de mitől fognak egyszerre bemenni? Ebben a konkrét esetben pl. látom mind a 2 teamet, de ha egymás után adok parancsot adok, akkor pár mp. eltéréssel mennek be. De megnézem még1x a tréninget. -
#781 Nem csináltad meg a tréninget?
A másik csapat "nézetére" kapcsolsz,nyomsz egy Caps Lock-ot,és akkor őket is irányithatod,mint pl. a mesterlövészt. -
#780 És nem írtam oda,hülyegyerek?? -
#779 -
#778 spojler -
cleric #777 Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a red teamet a helyiség egyik, a blue teamet a másik bejáratához állítom, és azt akarom, hogy egyszerre rúgják be az ajtót? Az még jobb lenne, ha mondjuk csak az egyik csapat dobna be gázt közben.
Ez már milyen hülyeség, hogy a túszok nem adják meg magukat a kommandósoknak! Szerintem inkább elélvezniük kellene, hogy kiszabadítják őket :) Van egy fickó, akiről elsőre azt hittem, hülye, mert hirtelen úgy értettem, hogy azt mondja "qwak-qwak" és még idiótán is mozgott hozzá :) Aztán kiderült, hogy azt mondogatja "what-what" :) De azért kár a drága gázt az ilyen seggfejekre pazarolni, ha az ember 100%-ra megy, akkor kincs a taktikai felszerelés... -
cleric #776 Nekem is viszonylag sokat tölt. Meg azért is tűnik soknak, mert a mission restart is majdnem ugyanolyan sokáig tart, és a bevezető rizsát is minden alkalommal meg kell hallgatni. -
Narancs89 #775 gyertek hungsra
hárman már jó a coop -
#774 Gépinditás utáni első inditáskor kb. 45 mp.-1 perc.
Visszatöltésnél kb. 20-30 mp.
P4 2.4,1 giga -
Narancs89 #773 vki nem jön hungsra?
üres...
-
pinehead #772 vmi gond lehet nálam, vagy máshol is töltöget kb.3 percet/pálya 1GB 400-as DDR mellett, 2800+-al, 6800GT-n?
néha már bosszantóan sokáig tölti be a pályákat....:/// -
Kovász #771 Nem kell, nyugi, én is ezen izgultam -
bazze #770 THX
És továbbra is CS RULEZ
NPx | Gumimaci -
bazze #769 He faktorok ugye nem kell neki semmilyen servíz pekk??
Mondjátok hogy ugye nem jáccani akaok még ma vele!!! -
#768 Mi a fasz van? -
#767 -
#766 SPOILER
A szállodás,ahol bombákat kell hatástalanitani,az az utolsó ELÖTTI -
#765 pfff...így fejből
Talán 10 körűl.
Spoiler!!!
Az a kutató-laboratóriumos az utolsó. -
#764 mennyi pálya van ?
-
#763 Na,tegnap végigvittem :P
Jó volt,de lehetett volna több pálya :S -
#762 a nevemet nem én adtam magamnak, nem én regisztráltam, de ez hosszu.
jaja, az a tuti!
csak mi általában csak a filmeket szedjük,a zenék+játékok,az másikon van, azé nem jutott eszembe! -
#761 Hááát.... Miért is Láma a neved? :DDDDDDD
Amúgyis a Kolihálónál nem sok jobb dolog van :DDDDD Én is kihasználom rendesen. -
#760 huh, bazz azt meg se néztem!:))
felmentem, és mit ad isten?
háá ottvan!!:DDDD
ugy látszik hü maradtam a nevemhez!:))
azért köszi! -
#759 Akkor nem értem a problémádat... Gondolom van belső háló is, nemigaz, hogy senkinek sincs meg a SWAT 4. -
#758 legalábbis mi használunk!:) -
#757 ftpt lehet. hál' istennek, akkor lenne lázongás ha azt se lehetne!!:) -
#756 Én nem olyan trükkre gondoltam, mint amire te gondolsz :DDD -
#755 De az FTP is tilos akkor? Végülis az is fájlcserélőnek számít nem? -
#754 nem kell trükk, csak fájlcserélöt tilos használni. lehet hogy sms lesz belöle. -
#753 hmmm, beírnátok nekem a hungs címét? -
#752 Hidd el megér 160+áfát... Sőt ezért a pénzért, ha koleszban vagy kicsi trükkel akár hetekig is tölthetsz ;DDD -
#751 semmi gond.:) -
#750 ja, nem szóltam, bocs. -
#749 csak nekem azt itt tilos.(kollégium) -
#748 pedig dc-ről is gyorsan jönne. -
#747 értettem.
Korrekcio!
pliz priviben a cimet!
[eleget tesz a kérésnek,mert rendes]