124119
  • Shaman
    heee csinájjad meg!!44
  • Noodlee
    Jó reggelt beléd is :)

Meg úgy mindenkibe!
  • Shaman
    gonoszak vagytok!!!44 mingyá 2K azt elviszem!!44
  • kiserik
    Egyre gondoltunk :)
  • kiserik
    Mét nem? Neked az úgy is jól megy :)

Egyébként jó reggelt all!
  • Noodlee
    Erre is LOL.
    Megy az neked nem féltelek :)
  • Noodlee
    LOL
  • Shaman
    na legyen má itt valaki,nem akarok önszpemmelni!!!!444
  • Shaman
    Bazz hajnal 4-ig ittam,aztán jöttem 6-ra dógozni.... kissé kómás vagyok....
  • Shaman
    Secura

Egyébként nézd meg a tibia.uw.hu -t,ott van kezdőknek útmutató (bár egyelőre még csak doksiban)
  • Shaman
    Na hol a mai szpem?
  • Shaman
    Egyébként meg köszönöm,hogy megelőlegeztetek nekem egy halált,de egyelőre még lev 23 druid vagyok,nem lev 22:-))
  • Shaman
    1.tegyük mán be az uw-s oldalt ide a topig bannerbe. Vagy a kép legyen a link vagy alatta "egy klatty" felirat vagy valami.
    2. az uw-s oldalon még mindig a letölthető doc-ok vannak. Tessékl átkonvertálni html-é és szépen úgy rakni be. Annyira nem nehéz feladat (bölcsöde 2. osztály)
    3...már nem is tom mit akartam.....
  • Grimbusz
    Na skacok fergeteg nevü karim lassan eléri a 5 szintet már csak 98 xp kell és cuccai olyan jók mint Grimbusznak, sajna Grimbuszhoz nem tudok belépni :( közben fejlesztem a másik karim mert vele be tudok lépni Tibiára.

jk éjt mindenki go Home :))
  • Grimbusz
    szia a Secura-ba :)
  • Ams
    melyik worldbe reggeljek?:)
  • Grimbusz
    na by mindenki jó éjt :))
  • Grimbusz
    sehol senki :O kár, Fergeteg néven bennt vagyok Tibiába keressetek meg !!!! ha vagytok
  • Grimbusz
    Ha valki találkozik Horeshio-val az nyugodtan üzletelhet vele, mert engem nem vert át és tök jó fej manus :))
  • Grimbusz
    én meg vadászom neki, tök buli :)) és még mindíg 1 szintű vagyok :))
  • Grimbusz
    :))
    az 1 szintű Fergeteg-em jobban áll lassan mint a másik :) tárgyakban! sokkla olcsobban vettem cuccokat és bedolgozok egy food kereskedőnek aki tölem veszi az árut :)) adott kötelet, helmet stb :)
  • Bobber
    nem regen:)
    illetve volt abban is egy nagy space:):)
  • Grimbusz
    Bobber mióta nyomod a játékot?
  • Grimbusz
    oksi mennék de nem tudok belépni :)
    egy másik akrim fut most is aTibián Fergeteg néven egy másik világba, vele mindíg be tudok lépni!! lehet előbb elsz 8 sz mint másik :)))
  • Bobber
    n elennek ilyen kurva becsuletes:)
    most nyulhattam volna 6 platinat:(:(
    de nem vitt ra a lalkiismeret hogy eltegyem:(
  • Bobber
    hehe elsore beengedett most a game:):)
  • Bobber
    ne vegyel majd talasz ill ha nem akkor ios ha megleped a 8 as szintet fillerekert lehet 5x olyan jo gatyot kapni a main kontinensen mint mait te ott egyaltalan talahatsz szal arra ne aldozz:):)
    ha valamit venni akar a kezdo szigeten az ember akkor azt meg rogton a lgelejen erdemes megtenni 7 es szinten mar szerintem teljese3n feleselges:)
    inkabb menjel hentelni es gyere at minnel hamarabb
  • Grimbusz
    Gatyát hogy lehet venni, nem találtam a listákban, mi a nevük?
  • Grimbusz
    Egyébként (magyar tibia oldalon láttam magam) még momnetán nem vagyok 8 színtű, szeretnék máááá, de csak most léptem meg DE-t a 7-et.
  • Grimbusz
    [csak ff olvasoinknak szól, kérem gyengébb idegzetűek ne olvassák el.]

-"Mellesleg"- igen szeretjük azt is.
  • CattiBrie
    Mellesleg név szerint legyen és azon belül karakter szerint, mert én Catti-Brie vagyok és nem Catti-bia és nem is CattiBrie. Catti-bia csak a karakterem neve (sajna). :) A szintek frissítését sztem midenki maga változtassa majd. Heten vagyunk. Mindneki megkaphatja a hozzáféréshez szükséges adatokat.
  • CattiBrie
    Megvan! Nem magyarok, inkább tagok legyen. :)
  • Grimbusz
    dicséretes balszerencse, öröm az ürömben :)))) örülök hogy így végződött, ha felnövök lassan is, de segítek majd később nektek!
  • CattiBrie
    De cukiii! :)

Jó. És mikor beszélünk szkájpon? Ma este?

Ja ezt így nem mondtam, de nagyon élveztem a tegnap estét!!! :)
  • Noodlee
    UH= Ultimate Healing Rune
    GS= Giant Spider
    BH= Beholder
    HMM= Heavy Magic Missile

De majd ilyet is akarok :)
    Jajj de sok mindent akarok :))
    Majd Skypén elmondom, mert úgy könyebb.
  • Noodlee
    Ja ezt én is akarom majd bele.

Név
    HP
    XP
    Támadás
    Immunitás
    Speciális
    Nick

Ezeket tartalmazná a szörny lista.
  • CattiBrie
    Ma este megint egy hármas parti? Vagy éppen többes. Bár gondolom másnak nem biztos, hogy az a legélvezeteseb, ha engem kell istápolni. :)
    Na mindegy. Lesz ma este valaki?
  • CattiBrie
    Ja és már megint nem tudom, hogy mi az a HMM, pedig már egyeszer-kéccer el lett mondva. :)
  • CattiBrie
    Rövidítéseket sem ártana felrakni, mert plö sokáig nem tudtam, mi a GS, vagy hogy mi a GP-ből a P. Mármint ez még most sem tudom. :)
  • kiserik
    Ez egy furi nap volt. Kerestem vagy 1500 gp-t, de egy árva szintet se léptem :( A skilleim is csak 1-et nőttek :( Olyan lassan fejlődök, mint egy kivénhedt, szenilis anyatetű. Soha se érem el a 20-as szint környékét :((((