124119
-
#1857 heee csinájjad meg!!44 -
Noodlee #1856 Jó reggelt beléd is :)
Meg úgy mindenkibe! -
#1855 gonoszak vagytok!!!44 mingyá 2K azt elviszem!!44 -
#1854 Egyre gondoltunk :) -
#1853 Mét nem? Neked az úgy is jól megy :)
Egyébként jó reggelt all! -
Noodlee #1852 Erre is LOL.
Megy az neked nem féltelek :) -
Noodlee #1851 LOL -
#1850 na legyen má itt valaki,nem akarok önszpemmelni!!!!444 -
#1849 Bazz hajnal 4-ig ittam,aztán jöttem 6-ra dógozni.... kissé kómás vagyok.... -
#1848 Secura
Egyébként nézd meg a tibia.uw.hu -t,ott van kezdőknek útmutató (bár egyelőre még csak doksiban) -
#1847 Na hol a mai szpem? -
#1846 Egyébként meg köszönöm,hogy megelőlegeztetek nekem egy halált,de egyelőre még lev 23 druid vagyok,nem lev 22:-)) -
#1845 1.tegyük mán be az uw-s oldalt ide a topig bannerbe. Vagy a kép legyen a link vagy alatta "egy klatty" felirat vagy valami.
2. az uw-s oldalon még mindig a letölthető doc-ok vannak. Tessékl átkonvertálni html-é és szépen úgy rakni be. Annyira nem nehéz feladat (bölcsöde 2. osztály)
3...már nem is tom mit akartam..... -
#1844 Na skacok fergeteg nevü karim lassan eléri a 5 szintet már csak 98 xp kell és cuccai olyan jók mint Grimbusznak, sajna Grimbuszhoz nem tudok belépni :( közben fejlesztem a másik karim mert vele be tudok lépni Tibiára.
jk éjt mindenki go Home :)) -
#1843 szia a Secura-ba :) -
#1842 melyik worldbe reggeljek?:) -
#1841 na by mindenki jó éjt :)) -
#1840 sehol senki :O kár, Fergeteg néven bennt vagyok Tibiába keressetek meg !!!! ha vagytok -
#1839 Ha valki találkozik Horeshio-val az nyugodtan üzletelhet vele, mert engem nem vert át és tök jó fej manus :)) -
#1838 én meg vadászom neki, tök buli :)) és még mindíg 1 szintű vagyok :)) -
#1837 :))
az 1 szintű Fergeteg-em jobban áll lassan mint a másik :) tárgyakban! sokkla olcsobban vettem cuccokat és bedolgozok egy food kereskedőnek aki tölem veszi az árut :)) adott kötelet, helmet stb :)
-
#1836 nem regen:)
illetve volt abban is egy nagy space:):) -
#1835 Bobber mióta nyomod a játékot? -
#1834 oksi mennék de nem tudok belépni :)
egy másik akrim fut most is aTibián Fergeteg néven egy másik világba, vele mindíg be tudok lépni!! lehet előbb elsz 8 sz mint másik :))) -
#1833 n elennek ilyen kurva becsuletes:)
most nyulhattam volna 6 platinat:(:(
de nem vitt ra a lalkiismeret hogy eltegyem:(
-
#1832 hehe elsore beengedett most a game:):) -
#1831 ne vegyel majd talasz ill ha nem akkor ios ha megleped a 8 as szintet fillerekert lehet 5x olyan jo gatyot kapni a main kontinensen mint mait te ott egyaltalan talahatsz szal arra ne aldozz:):)
ha valamit venni akar a kezdo szigeten az ember akkor azt meg rogton a lgelejen erdemes megtenni 7 es szinten mar szerintem teljese3n feleselges:)
inkabb menjel hentelni es gyere at minnel hamarabb -
#1830 Gatyát hogy lehet venni, nem találtam a listákban, mi a nevük? -
#1829 Egyébként (magyar tibia oldalon láttam magam) még momnetán nem vagyok 8 színtű, szeretnék máááá, de csak most léptem meg DE-t a 7-et. -
#1828 [csak ff olvasoinknak szól, kérem gyengébb idegzetűek ne olvassák el.]
-"Mellesleg"- igen szeretjük azt is.
-
#1827 Mellesleg név szerint legyen és azon belül karakter szerint, mert én Catti-Brie vagyok és nem Catti-bia és nem is CattiBrie. Catti-bia csak a karakterem neve (sajna). :) A szintek frissítését sztem midenki maga változtassa majd. Heten vagyunk. Mindneki megkaphatja a hozzáféréshez szükséges adatokat. -
#1826 Megvan! Nem magyarok, inkább tagok legyen. :) -
#1825 dicséretes balszerencse, öröm az ürömben :)))) örülök hogy így végződött, ha felnövök lassan is, de segítek majd később nektek! -
#1824 De cukiii! :)
Jó. És mikor beszélünk szkájpon? Ma este?
Ja ezt így nem mondtam, de nagyon élveztem a tegnap estét!!! :)
-
Noodlee #1823 UH= Ultimate Healing Rune
GS= Giant Spider
BH= Beholder
HMM= Heavy Magic Missile
De majd ilyet is akarok :)
Jajj de sok mindent akarok :))
Majd Skypén elmondom, mert úgy könyebb. -
Noodlee #1822 Ja ezt én is akarom majd bele.
Név
HP
XP
Támadás
Immunitás
Speciális
Nick
Ezeket tartalmazná a szörny lista. -
#1821 Ma este megint egy hármas parti? Vagy éppen többes. Bár gondolom másnak nem biztos, hogy az a legélvezeteseb, ha engem kell istápolni. :)
Na mindegy. Lesz ma este valaki? -
#1820 Ja és már megint nem tudom, hogy mi az a HMM, pedig már egyeszer-kéccer el lett mondva. :) -
#1819 Rövidítéseket sem ártana felrakni, mert plö sokáig nem tudtam, mi a GS, vagy hogy mi a GP-ből a P. Mármint ez még most sem tudom. :) -
#1818 Ez egy furi nap volt. Kerestem vagy 1500 gp-t, de egy árva szintet se léptem :( A skilleim is csak 1-et nőttek :( Olyan lassan fejlődök, mint egy kivénhedt, szenilis anyatetű. Soha se érem el a 20-as szint környékét :((((