124119
-
Noodlee #4188 LOOL :D -
#4187 Sajna kezdünk az amérikás dagadtak országa lenni..... Ha látnád élőben Noodlee vagy Gyudron hatalmas pocakját,megértenéd miről beszélek
Jah és Tibia király!!!4:-p -
Noodlee #4186 Hali Grimbi! Újra köztünk? -
#4185 ok mikozben beszélgetünk írjuk a szövegbe hogy TIBIA az jó játék éppen azony nyomulok, vagy valami mást :) akkor nem lesz off
Ja igazad van! kicsit el vannak hizva. (nagyon el vannak hízva) -
#4184 mer már jóléti társadalmat élünk,s elkezdted dagadni a csajok (persze Catti kivétel)
(kissé offoljuk a topigot,de szvsz belefér:-p) -
#4183 Majd válogatok és pár jobat berakok, de max a barátaim lesznek azok és pár tájkép mert mivel én fényképeztem sok nem készült rolam, csak mikor ellopták a telcsim, és mivel nem tudnak vele rendesen fényképezni sajna nem sikerült abból sem túl sok jól. De meglátom mit tehetek... -
#4182 Szerintem nem halt ki sokan voltak szerte szét bár 20- évvel ezelőtt többen voltak :)) azt mondják a nagy
"öregek"
Viszont szép csini csaj az alig volt, komolyan mondom napi szinten 5 volt a max amire többen egybehangzóan azt mondtuk jól néz ki meg minden.
Ebből a szempontból nagyon karcsú a Balcsi!!!! -
#4181 amennyiben digitálisak a fényképek 1-2-t benyomhatnál ide..
(Majd Noodlee-t leugatjuk,ha moderálni meri:-p) -
#4180 Továbbá voltak tábortüzes partik, némi alkohol tivornyás este amit nem vittünk túlzásba, egy üveg bacardival is 8 napig küzdöttünk mire lenyomtuk zsal lájtos bulizós néha pihenős szabi volt, sok képet csináltam (amiből sajna nem sikerült legalább 40-50 az estének köszönhetően, de a maradék 400 az jó lett)
-
#4179 Hát kár az időért,de ha jól éreztétek magatokat,akkor király!4
Sokan voltak lennt? Azt mondják,idén kihalta a Balaton... -
#4178 Gondolat olvasó vagy?:-)) -
#4177 olvasd vissza azt a pár ezer kommentet,s megtudod -
#4176 :)) Az idő mondhatni mindent egybevetve szar volt legalább is nálunk mindíg. Kb 3x tudtam fürcsizni pedig nagyon be voltam indulva a vízre ;)
Mi 8-an mentünk le Füredre és két emberke váltotta egymást szerdán.
Dizsibe megismerkedtem egy csajszival de nem lett belőle semmi, amit annyira nem is bánok mert fiatal volt hozzám + szvsz hüle picsa, de jó volt vele flörtölni, az arca gyünyörű volt a többi átlagos.
Shaman mielőtt megkérdeznéd éjszakáim magányosan teltek ha éppen lefeküdtem :))))
-
#4175 Történt nagy dolog, változás stb itt míg nem voltam? -
#4174 Időtök jó votl?Sokan voltak? Szereztél nőt? meséjj!!!44 -
#4173 Ja Balacsifüreden voltam 8 egész szép napig :( oszt véget ért sajna nagyon jó volt! -
#4172 988 hozzászólás 8 nap alatt hümm szép ha el kéne olvasnom (márpedig muszi lesz) megint hiányozni fogok 8 napig ;) -
#4171 szegasz!!44
Nyaraltál? El vótál tünve!!44 -
#4170 Hi mindenki :) -
#4169 Egyedülo tartom a 8. helyen a topigot:-( -
#4168 Egy igazi szpemmer napi 2-300 kommentete termel. Nekem fénykoromban volt napi 400 is eccer-kétszer. Sajnos már leáldozóban van a csillagom,már nem szpemmelek annyit.
Hjajj a régi szép idők....... -
#4167 Catti: Egyébként benned látom a tehetséget. Nagy szpemmer lehetne belőled,csak több topigba kéne sokat írnod! Ebből a szempontból az általános vagy a Gumiszoba tökéletes helyszín -
#4166 Na mék 40 komment kell a 11K-hoz azt ma összehozom:-p
(tegnap nem sikerült) -
#4165 Ma mék délután leszek egy kicsit,de aztán 2 hétig no Tibia :-(((
-
#4164 No akkó először is szeretném bejelenteni,hogy a tegnapi naptól én is tagja vagyok a High Guard nevű guildnek.
Gyudron:htx!!!44 -
#4163 áz=az,így van,igaz,stb. (gumiszobás nyelven) -
#4162 rekkeltet a szpemmer Tibiáésoknak
(itt főleg cattira gondol) -
#4161 Az mi? -
#4160 ÁZ -
#4159 SPAM -
#4158 Jah nem nyithattad,mert te a Shaman szpemmer topigot nyitottad,s az infósban csak 1 témát ír a gumiszobáról... -
#4157 Noodleee: Te nyitottad a Loál János új nevei topigot a gumiban? -
#4156 értetlenkedés rulez... -
Noodlee #4155 "Jajj! Úgy látszik én sem figyelek"
:DD Hehe. -
Noodlee #4154 Mindegyik serveren mások. Nagyon sok van.
www.tibia.com és ott klikk a guldekre, majd kiválasztod Securát. -
#4153 És kábé hányféle guild van? -
#4152 Na, hogy állunk... 6. hely! :) -
#4151 Jajj! Úgy látszik én sem figyelek elég rendesen és elírtam, pedig jóra gondoltam.
"Csak egy előléptetés van, másik nincs."
De. Gulid.
:D -
Noodlee #4150 Az Xp nem, csak a HP :)
Csak egy előléptetés van, másik nincs.
Kicsit most nem tok figyelni apróságokra, de ugye megérted? :)
Ha van kérdés, amire tök mást válaszoltam, akkor tedd fel újra PLZ :D
-
#4149 Tisztelt Tibia weboldal-elvtársak!
Ezen mélt kaptam:
"Karbantartási munkálatok az Ultraweb-en!
Augusztus 12.-e éjféltől szombat hajnalig nem lesz elérhető az Ultraweb FTP szervere illetve minden írás művelet tíltva lesz a szerveren. ..."