124119
-
#4749 Neeeeee! :( :S -
#4748 :))
na lépek by :) -
-
#4746 Ja, amióta híre ment hogy ÁLLATvédő vagyok kaptam egy ingyen riportert a Tibiai tarthatatlan állapotok és gonosz karik tettenéréséhez majd napvilágrahozásához.
Köszönjük mindenki nevében főleg az ÁLLATOK nevében. Az isten fizesse+, és a felvett hiteleket vissza, amit az expedícióra a kormány utalt nekünk. -
#4745 Na most akkor ennyi? Azé mer megjött a főnök, attől még.. lépj ki game és fórum 1000-rel! :) -
#4744 LOL -
#4743 Nemá! -
#4742 Grimbusz--> <-- Grimbusz -
#4741 Szijóó! -
#4740 :))))) -
#4739 "..kaptuk a megerősített hírt.."
:)) -
#4738 + ez csak játszi :) szorakoztatom magam ha már senki nem kiváncsi rám :) vs dolgozik :/ mék én is job :( lassan sőt lehet gyorsannn -
#4737 haladunk :) töled tanultuk :)) -
#4736 az ok! zsákmány, csillog meg minden! az állatok ösztönlényke szerintem nem sovárognak az arany után. -
#4735 te joo ég ... itt mindenkinek van másik énje? :DDDD ... igy elöbb utobb ti meg az énjeitek téleg a toppon lesztek :DDDDDD -
#4734 és a trolloknál a gold? -
#4733 (Grimbusz másik énjnyeeeee a nyugodtabbik szólal meg)
-Grimbikém túl sokat akarsz ettől a társaságtól még nem készűltek fel rá.
//Közben kaptuk a megerősített hírt a You advanced in sword fighting. You advanced in shielding.// -
#4732 És a patkányokén is tiltakozni fogok! sajt az rendben leygen náluk de arany az ne. -
#4731 DE mé van a pókoknál arany? megeszik vagy mi?, vagy a gyatájukon van zseb ahova eldugják? netán gyűjtögető életmodot folytatnak?, nem.- ez olyan izés, nem odavaló és punkTUM :/
sztrájokolni fogok a pokok aranytartási feltételeiről a Tibia konferencián -
#4730 csak nem frissítik az sg-t me a Hűség topik még mindíg felettünk van és alig voltak ma még...lehet már régen elsők vagyunk :)) -
#4729 de nem baj majd egyedül felviszem a top-ra a Tibia topikot :/ (amíg Boss be nem toppan) -
#4728 sűrű csend és hulla szag.............. -
#4727 miértnem? és kire? magadra? -
#4726 majd holnap, ma nem érek rá ;)) -
Gyudron #4725 Nemtok üzenetet köldeni, majd jól megharakszom -
#4724 Én speciel a szekszre, de most inkább maradjunk a Tibiánál. :) -
#4723 háttttttttt... ki amire gondol -
#4722 Ciaoka Gyudron :) -
#4721 tőke? -
#4720 valahogy úgy lett volna, de még sem mert egy köcs_ögg lenyulta a tréningem, hogy csorbuljon ki a kardja és száradjon le a ... -
#4719 Ahoii Gyud! :) -
#4718 Jajo... igen. Akkor semmi. De így ez az oldal nekünk semmire sem jó! :( -
#4717 Üres a paletta itt, egyedül én firkálok itt
hevenyésző banda FEL! -
Gyudron #4716 És jött hős Grimbusz és megette őket reggelire -
#4715 Valaki (angolos) tudna nekem segíteni?
http://www.kinesrus.tk/
Itt olyan cuccok és gémerek vannak, akik ezeket a cuccokat (annyijért) eladják? Szóval csak az a gáz, hogy valakit a Securán kéne találnom (no meg valamikor on-line) és meg is köttethetne az üzlet, ha van annyi lém?
... vagy töknyóc, mert itt midnenki Danubiás? -
#4714 Zőld mezőkön három medve reggelire készültek karöltve
-
#4713 -
#4712 jaa, hogy mi? :D -
#4711 ej ej, hát te és az öklöd (mondhatnám a ököl szkilled és a fejed LOL) -
#4710 kivel együtt?