124119
-
#4709 majdnem, de egy elefánt is lehet szimpatikus -
#4708 LOL akkor jól fogtok együtt kinézni akkor már ketrec is kell neked... -
#4707 (Grimbusz: akkor nem csak leszel) -
#4706 Kint fogunk mutogatni a városba bodybaby ;) és a bevételt szétosztuk az elárvult erdők gyermekeinek -
#4705 és ha elefánt-arcom van? :) -
#4704 Jó csúnya nő leszel :)))))
Képzeld el akkora lesz az öklöd mint egy-egy elefánt hozzá meg a bájos arcocska, a ahh nem lesz az jó és szép -
Noodlee #4703 Szerintem hülyeség másik skill fejlesztésére elpazarolni az időt, ha a nagy gyakáshoz nem is azt használod... -
#4702 Body-görl -
#4701 Na majd, ha 100-as lesz a fistem... :D -
#4700 ja azt csinálom csak a példában volt ököl használat -
Noodlee #4699 Naszal.
Szerintem azé kék megütni, mart ütögetés nélkül simán lehetne fejlődni :)
A fistes dolog meg szvsz hülyeség...
Minek gyúrnád a Fistet, ha a fegyvered úgyis sword. Szerezz valami nagyon gagyi kardot, vagy tőrt, és azzal tréningejjé :) -
#4698 Te kis leskelődő :)) -
#4697 A Cyc megölt egy karit :( Atesz sajnálja -
#4696 :D dehogynem naaaaa léccci lécci légysziiiii na na naaaaa -
#4695 :D -
Noodlee #4694 Na vazz. Kilőtted az üzenetem. Má soha nem fogod megtudni a válaszom :( -
#4693 Láttam, h bennvagy! -
#4692 hopp kiütöttem valakit :( bocsika -
#4691 hátttt ezt eltrafáltad :)) ja igen ja -
#4690 -
#4689 Csináld azt! Nekem már 22-es a fist-em! :) -
#4688 És télleg! -
#4687 Nood kérdés vagy is megjegyzés:
Azt nem értem hogy minek a shieldingeléshez néha megütni, sebezni az ellent? ménem fejlődik csak úgy hogy hagyod magad ütetni, vagy is nem eltalálni. Mert akkor azt csinálom hogy fogom kiveszem a fegyverem a kezemből és marad az ököl leállok harcolni pl egy farkassal ugysem tud megütni én meg néha bele-bele sebzek párat és lesz pajzshasználatom 1000rel. Szerintem ez tök logikátlan. -
#4686 Bazker, ezek jáccanak! :S -
Noodlee #4685 Kemény vagyok!!!
3 Bug meg se kottyan!
:D -
#4684 Tudod, túl erős a fist-em és azért én sem akartam kimaradni a harcból a dungeonban. :)
Viszont, amikor szétváltunk és "késsel" estem neki paladinként a valkyre-nek... -
#4683 Defining 'Noob'
Contrary to the belief of many, a noob/n00b and a newbie/newb are not the same thing. Newbs are those who are new to some task and are very beginner at it, possibly a little overconfident about it, but they are willing to learn and fix their errors to move out of that stage. Noobs, on the other hand, know little and have no will to learn any more. They expect people to do the work for them and then expect to get praised about it, and make up a unique species of their own. It is the latter we will study in this guide so that the reader is prepared to encounter them in the wild if needed.
Noobs are often referred to as n00bs as a sign of disrespect toward them, and it's often hella funny, but I will refer to them as noobs during this reading.
Not all newbies are noobs,
but all noobs are newbies
-
#4682 én + 2. -
Noodlee #4681 Sword Fighting? LOL -
#4680 ahhhaaaaaa hiszi a piszi, itt sem voltál -
#4679 tegnap You advanced in sword fighting.
tegnap You advanced in shielding. -
#4678 na az király, nekem másik karim csak 6lvl, ha nem tok belépni Grimbuszal akkor ő jön -
#4677 Én meg 19. [kunc-kunc] -
#4676 Én éppen pislogtam és nemláttam a kérdést! -
Noodlee #4675 Lvl 9 vaok :) -
#4674 LOOOOL - Mintha titeket látnálak (én fél 9-re értem haza)! :D
-
#4673 bezzeg te nem helpelsz nekem gyors :( le vagy tolva de csak kicsit, me' most örülök -
Noodlee #4672 08:32 You advanced to magic level 5. -
Noodlee #4671 LOL -
#4670 thx :))) közben ja ellógtam Cyc elől...
rámhozta valaki :( pitsaba