124119
-
#5069 Hmm. Micsoda verseny?! :) -
#5068 Hahó Opok! Plíz! -
#5067 "helyesírásrol"
:PP -
Noodlee #5066 Akkor 1:1 :D -
#5065 az lehet hogy te vagy a gonoszabb :D de énvagyok az aranyosabb meg az okosabb :DDDDD -
#5064 ha már ilyen belekötösdit játszunk .... nem "a nem logós" hanem "az nem logós" a "bíszt" meg "beast" :D ennyit a helyesírásrol :D köszönöm :DDDDDD -
Noodlee #5063 Asznak válaszolni. Pedig én írtam a legaranyosabb, és legkedvesebb hozzászólást nekik -
Noodlee #5062 A nem logós, hanem lógós :) -
#5061 Jaja. Tom. De mijért nem - legalább - válaszolnak? -
Noodlee #5060 Én sokkal gonoszabb vagyok mint bíszt! -
#5059 nemis kell :DD mer ravasz vagyok meg okos ... meg logós és 2 kor csakazértislelépek ... -
Noodlee #5058 Ém má 2x beszpemmeltem az Opoknak, dehát semmi rejakcijó :( -
#5057 -
Noodlee #5056 No persze!
Úccse foglak sajnáni! -
Noodlee #5055 Szia!
Jó reggeltet neked is! -
#5054 az a dél nem is dél volt ... akkor csak kaja szünetet tartottam :D 2ig :DDD és akkor mentem el :DDDDDD -
#5053 Szijó! -
Noodlee #5052 Hehe
Legalább nem mész haza délben, mint tegnap :P -
#5051 Neem! a P13 jóó! -
#5050 szar ez a nap :( péntek ...13 ... és még hosszuznom is kell ... 6 ota bennvagyok és 6ig leszek :((( -
#5049 [Server Reset] -
#5048 Hell! :)
[Péntek 13.] -
#5047 szépjoreggelt :D -
#5046 Ha senki nem ír, akkor én sem írok... :S -
#5045 Hogy a logo linkje már soha nem változk meg... >:/ -
#5044 Over The Top :) -
#5043 na jó :( nem forumozok meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nem tudok a qur_vaházi gépem vagy a net vagy ? nem tudom de mindjárt felrúgom a gépet a monitorral együtt! csak az asztalt nem mert az kemény fa! :)
szal megpróbálom megcsinálni a szeméthalmom oszt jövök vissza! -
#5042 É-akon kicsit nyugatfelé fordulva a várostól olyan trollos hely az első szintje egy két pók rat és bogárral. Egy szintet mentem le és cyc hullák + élők :( többet nem is megyek oda.
Az a baj hogy nem tok hol xp-zni me tele a pálya mindenhol... más helyet meg nem tudok -
#5041 :)
Hol volt cyc? -
#5040 Azért pontosítani kéne a spam fogalmát!
Szerintem az a szpem, amit a házigazda annak ítél, illetve töröl. De te nem törölsz semmit, vagyis nem szpemből áll a topikunk! :D -
#5039 hi Catti,
jól kezdődött a mai napom is Tibián :)
ElmentÜNK volna orc és trollra vadászni hogy Tibia közbiztonságát jobbá tegyük mire két cyc együttes meggyőzött rola hogy inkább ne tegyük, és ráadásul én futottam hátul!!! DE megusztam reflexeimnek hála, a riporter kisebb zúzódásokkal ugyan de szintén túlélte... -
#5038 Kár, h nem tuttál tegnap belépni! :S
Egyébként én már az egészet felfedeztem. Azt a részt id,a hol tréningeltek mútkó. Meg az amazonos részt is. Tegnap is tök genya volt velem egy Pizama nevű gamer. :( Jó sok kaját lent hagytam, mert képtelenség volt felcipelni a lootokat, meg vagy 5 nagyhusit. Aztána, mikor újra fordultam, akkor újra öltem, akkor újra csomó kaja lett. :) Szerintem még most is lent van egy csomó loot. :)
Szóval bejártam. Szép nagy hely. Sok a kaja, meg a rot, meg a fark, meg a bájt...
De ha szeretnéd, majd bejárom veled is. Most a te sötét részeid jönnek! ;) -
#5037 :))) -
#5036 +p -
#5035 Szijó Mimacs!
Légy üdvözölve a szem.. ööö Tibiások körében! :) -
#5034 üdv csaóka mindnekinek -
Noodlee #5033 LOL
Má megin mi vagyunk az első helyen.
Amit egész nap össze szpemmeltek, az reggelre beérik :) -
Noodlee #5032 Tyűűűű!
Szia Mimacs!
Hát te hogy kerültél ide? -
#5031 hohha!! -
#5030 Képzeld! Lőttem amazont, de nem bántott vissza! Mijért? Nem csak egy, 4 nem bántott meg sem ütés, sem lövés.