4278
-
#3958 idehaza 0-3, tehát idegenben nyer a litex
odakint 0-3, azaz idegenben nyer a debrecen
nincs igazam? de -
zsotesz #3957 0-3 0-3-nál nem nagyon kéne 11-es párbajt pótolni mert akkor az 6-0-t jelentene a litex-nek. Azért bármennyire is amatőr hibát csináltak remélem nem zárják ki őket, talán pénzbírsággal megússzák. -
#3956 0-3 0-3 lenne az eredmény akkor a 11-es párharcot mikor pótolják be?:) -
#3955 Annyira amatőr mint a magyar foci:p -
#3954 olyan tuti nem lesz...vagy kizárás és pénz.... vagy maradunk és több pénzbüntzetés -
Dean Winchester #3953 most őszintén szólva 0-3 0-3 a litexnek és kész. ha elkurta a debrecen akkor szívja meg és majd tanulnak belőle... de h lehet ekkora fasz h 1 percre olyat küldenek be aki nincs is a névsorban?:S annyira amatőr hiba baszki :S
de én örülnék ha 1 meccsre ujra találkoznának és aki nyer az jt -
#3952 ez is milyen dolog már,hogy 0-3-at kap akkor a Litex :O most ha az odavágón nyernek 4-0-ra a fiúk,a visszavágó miatt pedig megbüntetik,és 0-3-ra adják a visszavágót a Litexnek,akkor Herczegbá meg röhög a markában,és továbbjutnak? -
#3951 jah, végülis a szabályokat nem tegnap hozták, a lokinak nem az elsö nemzetközi kupameccse volt, ismerték a szabályokat, ráadásul a Győr ellenfele pont ilyesmit csinált nemrég. szal ha kizárják öket, magukra vethetnek csak. -
#3950 Ennyi erővel elhozhatták volna Drogbát is egy meccsre, hogy bejussanak. -
Dean Winchester #3949 a loki szégyene hogy 1 percre beküld olyan játékost aki nincs a listán :)
szóval ha odafigyeltek volna erre akkor nincs semmi gond -.- -
#3948 hát igen... -
#3947 Igazából lényegtelen. De akkor is szánalmas, ha emiatt nem indulhatnak. -
#3946 szerinted kit érdekel egy magyar csapat a világban?
elárulom, senkit, mindenki szarik rá -
karajjj #3945 szarik erre a világ... -
#3944 Megint rajtunk röhög a világ. Szánalmas -
#3943 nem zárnák ki, csak megkapná a bolgár csapat 3-0val a meccset, azzal meg ök mennek tovább... -
#3942 Az a világ szégyene, ha emiatt kizárják a Lokit. Azért remélem, nem ekkora a gond. -
#3941 vagynem:
NB1.hu
"Máté Péter játéka miatt hatalmas bajba kerülhet a Debrecen!
Mint ismert, a Debrecen tegnap 2-1-re legyőzte a Litex Lovech csapatát, és ezzel bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A találkozón alig 1 perc játéklehetőséget kapott Máté Péter, aki azonban nem szerepelt a selejtezőkre előzetesen leadott listán, emiatt előfordulhat, hogy nagy bajba kerül a Debrecen csapata. Még az is előfordulhat, hogy az UEFA kizárja a Debrecent a sorozatból.
Monacóban tartózkodik Szilágyi Sándor, cégvezető, akit az ügyről kérdeztünk.
- Máté Péter valóban nem szerepelt a névsorban - mondta honlapunknak Szilágyi. - A csapatnál jelenleg "válságértekezlet" van.
A fejleményekről természetesen azonnal beszámolunk!" -
#3940 odabasznak mindenkinek és megnyerik az egészet....:D -
karajjj #3939 akkor mondj ettől gyengébbet -
#3938 és akkor hol lesznek majd a meccsek? -
#3937 hát srácok... :D
-
barcames #3936 egyik legerősebb csoport:D 0 pont -
karajjj #3935 szerintem meg ez volt a legjobb húzás -
davidragon #3934 kb ugyanígy érzek, mintha én kommenteltem volna :D -
Dean Winchester #3933 PSV-Metalist Harkiv-Sampdoria-t kaptuk :S
PSV meccsre lehet kimegyek,nemtom az árak milyen árban fognak mozogni, bár ha a tavalyi pool ellen sem volt egetrengető akkor most sem lesz.
örültem volna ha az A csoportba kerülünk, vagy legalább egy Sevilla / Leverkusen jött volna -
#3932 ha rúgunk egyet, akkor meglesz. nem szabad góltkapni az első félidőben. a védelmet össze kell rakni. -
#3931 még mindig nem a tavalyi játék,de közel az EL főtábla az a lényeg! -
#3930 az a kettő pedig ég és föld colubalyhoz képest,Nikolic,és Rudnevs is nyugati szintű csatárok -
#3929 jókor van jóhelyen sztem.... -
mate317 #3928 nála több gólt mégis csak 2 külföldi tudott lőni tavaly az enbéegyben... -
#3927 "tényleg remek teljesítményt nyújtott"...csak sztem nem ér semmit? :D -
#3926 helyette akárki játszhatna, nem lenne rosszabb... -
#3925 egy koordinációs csődtömeg az az ember amúgy -
#3924 magyar foci azért tart ott ahol, mert Coulibaly szintű játékosok vannak. nemhiszem h nincs tehetséges játékos.... -
#3923 jön Dombi :DDDDDDD -
mate317 #3922 simán piroslapos megmozdulás volt! a bírók manapság elfelejtik, hogy alapvető feladatuk a játékosok testi épségének védelme, és előbb kap lapot valaki színészkedésért mint egy ilyen belépőért... aztán meg szörnyülködik mindenki, amikor valakinek kettétörik a lábszára...
amúgy hajrá loki! -
#3921 mééég egyet!!! -
#3920 emberelőny, na fiúk még 1t -
#3919 nem a hanggal van baj.... sötét :D hozza a formát...
eltiltott, ezért eljött :D