4278
-
#3918 gecc Dzsudzsák is kinnt van a meccsen -
#3917 buzi hangja van nagyon -
#3916 ez a kommentátor mekkora köcsög.... -
#3915 3-0 már megnyugtató lenne nagyon is -
#3914 félidőben 2-0,a vége fele lehetetett volna 4-0 is,jó lesz ez,második félidőben tartani kell! Hajrá Loki! -
#3913 2-0 :D
Hajrá Loki! -
#3912 Debrence-Litex -
#3911 én megyek csak kapjak jegyet :) -
Unreal1942 #3910 Akkor tényleg marad a tv. -
#3909 Debrecen, augusztus 10., 16.28 Minden követ megmozgattak a DVSC vezetői.
Az UEFA döntött: a DVSC Nyíregyházán rendezheti meg a Litex Lovecs elleni Európa Liga-selejtezőt. A DVSC az elmúlt napokban minden követ megmozgatott, hogy a találkozót ne Budapesten, hanem a Szpari stadionjában rendezhesse meg. Az Európai Labdarúgó-szövetségtől péntek este még azt az értesítést kapták, hogy a Városi Stadion nem szerepel az UEFA által elfogadott létesítmények listáján.
Tegnap a DVSC munkatársai kétszer is Nyíregyházán jártak, fotókat és adatokat gyűjtöttek, amihez a stadion üzemeltetői minden segítséget megadtak. A dokumentumokat a klub továbbította az UEFA illetékesei felé, akik mindent rendben találtak, és végül megadták az engedélyt.
A mérkőzést tehát augusztus 19-én, 20 órakor rendezik Nyíregyházán, a Városi Stadionban.
-
Unreal1942 #3908 Akkor marad a TV -
#3907 Verhető,de ilyen játékkal amit az eddigi 4 BL meccsen nyújtott a Loki nem fogják megverni őket se... -
#3906 Nyon, augusztus 6., 15.49 Szinte biztos, hogy a Szpari otthonában fogadhatja a Loki a Litex Lovecset.
Ma délután az UEFA-val történt egyeztetéseket követően szinte biztosra vehető, hogy megvalósulhat a Debrecen kérelme, és a Nyíregyháza stadionjában fogadhatja az Európa Liga-selejtezőjében a Litex Lovecs csapatát.
A Debrecennek az MLSZ-en keresztül kell benyújtania a kérelmét az UEFA-hoz, és amennyiben az UEFA által elfogadott stadionok között szerepel a nyíregyházi, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy a Szpari otthonában játsszák le a találkozót. A változásba a Litex Lovecs vezetői is belementek.
Mivel a nyíregyházi stadionban nemrégiben az UEFA utánpótlás-válogatott mérkőzéseket rendezett, ezért szinte biztos, hogy zöld utat nyer a Loki kérelme, és Nyíregyházán rendezik meg a Debrecen-Litex Lovecs EL-selejtezőt.
nb1.hu -
Unreal1942 #3905 Olyan tehetséges Verpecz, hogy a hattrick csapatomba se tenném be. -
#3904 Rudolf egy kulon kategoria. Rajta latszik igazan, mit jelent az, hogy 14 evesen a foci igazi alapjait mar nem itthon, hanem mondjuk a franciaknal sajatitod el, ahogy tette o. Az egesz mezonyhoz kepest o midnig egy gondolattal elorebb volt, pontosan tudta mit akar, es meg is csinalta. Egyike volt azoknak, akik nem voltak a meccs 5 perccel mar beszarva, mint az atlag magyar focista, megcsinalta a cselt es probalt alkotni. Jo, voltak duzzogo meccsei is, de ez ilyen. Nagyon sokat vesztett fele az osszjatekunk, de mindenki tudta, hogy jo jatekosokat sosem fogjuk tudni megtartani, igy oruljunk ha egy-ket evet lehuznak nalunk es segitenek. -
Unreal1942 #3903 Simán verhető, de nem fér bele megint ennyi kapus és csatár hiba sem. -
#3902 Európa Liga:
Debrecen - PFC Litex Lovech
Verhető ellenfél! -
thoomas #3901 Eddig Balajti és Farkas Balázs nevezhető igazi erősítésnek. Kabátot eleve nem is megvettük, mivel ingyen igazolt. Ha pénzbe került volna, nem hiszem, hogy megvesszük.
Amúgy, szerintem kár leírni őket. Tavaly is ugyanez volt a helyzet, hogy széthullot a csapat, és lám-lám mi lett belőle. Akkor minden összejött, most lehet, hogy nem fog.
Azt viszont aláírom, hogy Plexi-Mészáros-Rudolf hiánya, nagyon nagy érvágás. Rudolf játéka hiányzik a legjobban, legalábbis én szerintem.
Kapus témában, nem hiszem, hogy Verpecz nyakába kéne varni a vereséget, szerintem nagy jövő áll előtte.
-
Grenzjager #3900 én csak mint Fradista néztem a meccset, s mint magyar drukkoltam a Debrecennek, tehát "kívülről" gyakorlok kritikát, ami persze könnyű, de szerintem felesleges Verpeczre verni a vereséget, ok h fiatal kapus, nem sok rutinnal, de ha belegondolok máig hálát adok azért, hogy az ex-dió litván kapus nem hozzánk írt alá, ő még a fiatal magyarok szintje alatt van sokkal, jobb hogy nem ő védett a Basel ellen, Bl selejtezőben már "bizonyított".
Nem tudták pótolni az eltiltottakat, meg a távozókat, ennyi, a tavalyi csapat gerince szétmállott. -
Unreal1942 #3899 Egyetértek. Bár a Levszki egy picivel gyengébb a Baselnél szerintem. -
Takezó #3898 Lehetett volna könnyebbet kapni, de a Basel nem volt erősebb a tavalyi Levszkinél... Vicc volt a kapus, vicc volt Kulibali, és mi volt az idei nagy erősítés? Kabát. Most komolyan??? -
Csörcsike #3897 Szerintem nem kell bántani a csapatot. Az tény, hogy most nem olyan erősek mint tavaly, de idén nem is volt akkora szerencsénk a sorsolásnál, mert ismerjük el, hogy könnyebb ellenfelet is kaphattunk volna a Baselnél. Fizikailag tényleg nem erősebbek nálunk de az tény, hogy szellemileg sokkal jobban ott vannak mint mi. Ennek az lehet az oka, hogy ők egy jóval erősebb bajnokságban vesznek részt és teljesen másképpen állnak a dolgokhoz. Szerintem ez a szakadék csak akkor dolgozható le ha itthon a nemzeti bajnokságba nagyon sok minden megváltozik és lesz legalább 4-5olyan csapat aki képes lenne elérni valamilyen komolyabb teljesítményt a nemzetközi porondon és köztük menne a verseny a bajnoki címért és ezáltal a BL indulás jogáért is. Komolyabb siker alatt értem azt, hogy EL megy egy-két kört a kieséses szakaszban illetve, hogy a Bl-ben legalább közel áll a csoportkörbe kerüléshez és évről-évre folyamatosan tudja hozni azt a teljesítményt amivel ott tud lenni. -
#3896 ők tudnak csapatot alkotni, mi meg nem... -
#3895 igen,erősebbek az él csapataik,de azokat a csapatokat se svájci játékosok húzzák,hanem légiósok! egy svájci,meg egy magyar játékos közt technikailag,és fizikailag sincs nagy különbség,csak mentalitásban van szakadék,és lesz is egy darabig -
#3894 max 2 csapatuk lesz az EL-ben
azért a svájci bajnokság sokkal erősebb mint a magyar. sokkal jobb játékosok alkotják, mint a magyart. -
#3893 Nana. Meg van rajuk egy playoff meccs a csoportkorert, ez csak a 3. selejtezo volt. De teny, hogy ketten is ott vannak a kapuban. -
#3892 Hullagyenge,jah azért jutott be 2svájci csapat is a BL-csoportkörbe:)
-
#3891 Ezzel a kapussal azért ne vegyél mérget rá.. hogy is van kb minden 3. kapu előtti szituból gól lesz? :D Ha bajnok lesz akkor a Loki rúgja és kapja a legtöbb gólt. -
#3890 hát,ez a BL búcsú inkább a Lokinak égő,mint a Baselnek siker...hullagyenge a svájci bajnokság is,és azt mondom,ha egy az egyben a tavalyi Loki állt volna ki az idei Basellel,akkor megvan a továbbjutás! Egyszerűen GYENGE az idei keret,Coulibaly-t elérte a "sztár vagyok itt,úgyis játszok" életérzés,Czvitkovicsékon is látszott az a mentalitás,hogy "sebaj,majd a bajnokságban leszopatjuk megint a mezőnyt"....ez a gyenge Debrecen megint bajnok lesz,ha egy Pápát úgy tudnak lefocizni a pályáról a B csapattal,mint annak a rendje,akkor nem lesz gond...5% esélyt látok az EL csoportkörre,az az 5% remény,egy gyengébb ellenfélre -
#3889 Hát ez vicc volt, ez a tegnapi meccs...számomra teljesen felfoghatatlan, hogy miért kell eröltetni ezeket a külföldi gyenge játékosokat...meg miért nem játszik egy teljesíteni vágyó tehetséges fiatal se a Lokiba...számomra ezek felfoghatatlan...ha megfigyelítek az összes nagyobb csapatba vannak 17-18éves fiatalok, akik valóban olyan tehetségesek, hogy az hihetetlen...véleményem szerint, hogyha ide hoznának Spanyolországból egy fiatalt az élvonalba akkor az feldobná a magyar focit, ne az öreg kiöregedett focistákat vagy az ügyetlen még az angol 6.osztályba se kellő focistákat igazoljuk le a magyar élvonalba...amúgy meg szerintem is meglesz a Debrecennek az Európa-liga...továbbra is hajrá Debrecen! -
Unreal1942 #3888 Persze...Majd csak figyeld meg, hogy milyen szép kapus teljesítménnyel esünk ki.
Nem akarom szerencsétlenre kenni az egészet, mert nyilván nem csak ezen múlt, de sajnos ő nem az a szint amit akár egy Magyar bajnok csapatnak első számú kapusnak tartani kéne. -
#3887 nembaj, EL-be bejutunk -
#3886 az a baj, ez a magyar foci -
Unreal1942 #3885 Coulibaly meddig rúghat még büntetőket? Borzalmas amit csinál.
Kapus és normális, minőségi csapat erősítés nélkül nem lehet tartósan nemzetközi vizeken maradni. -
#3884 reális eredmény volt. -
#3883 én megmontam.... -
Takezó #3882 remélem, lemegy DVSC II-be... -
#3881 Coulibaly érdekesen rúgja a tiziket... -
karajjj #3880 mi :D -
#3879 Ti kik vagytok?:D
Szép továbbjutás, így már simán bent leszünk a bl-be.