4278
-
#3998 annyi bevétel sosem volt, kb felét leadózták, és egy csomó elment az utazás stb..-re -
#3997 Honved elleni zako miatt nem kellett premiumot fizetni, az igy felszabadult penzbol meg is van a buntetes :) A kutyat nem erdekli mennyi a buntetes, a lenyeg hogy benn vagyunk, es talan ez is ad egy nagy rugast a stadion projektnek, nem hagyjak elsunnyogni azt a sok igeretet. -
#3996 hát ha hozzáveszed polekszics és mészáros esetét, akkor már nem is annyira érthetetlen hogy miért büntettek kicsit szigorubban.
másfelől a tavalyi 2,5-3 milliárd ft-os bevétel függvényében, ez a 4,5 millio eléggé aprópénz:) -
#3995 ja -.-
ezt nem is figyeltem
akkor bekaphatják -
Dean Winchester #3994 hát elég kemény hiszen az akkori játékos egyrészt több időt játszott másrészt meg gólt is lőtt mégis mi 5szor annyi pénzt fizetünk egy jóval kisebb hibáért... hol itt az igazság? -
#3993 Jha..csak 1 nullát tévedett :) :) -
#3992 egy jós vagy tesó:) -
#3991 Ehez képest azért érdekes a mostani 15.000 euros bünti. -
#3990 true,true:) -
Dean Winchester #3989 ha bárki bármit tud a jegyárusításról egyből szóljon!
hol és mikor lehet venni majd őket :) -
#3988 várható volt -
karajjj #3987 jeee -
zsotesz #3986 Pénzbüntetést kapott a DVSC, indulhat a csoportkörben -
karajjj #3985 szerintem egyáltalán nem volt erős a loki, a vidi volt ekkora szar... -
#3984 nem lenne baj:D -
#3983 Loki-Vidi 3-1
Yannick szép gólt lőtt! Azért ez a meccs is mutatta,hogy mennyire bivalyerős magyar szinten a Debrecen...full B csapattal kaptak ki úgy a Honvédtól,hogy az a meccs inkább iksz szagú volt,most meg A csapattal rúgtak 3-at egy bajnoki esélyesnek...ha valamelyik csapat hirtelen nem erősödik meg,akkor idén is a Loki lesz a bajnok -
#3982 persze, olyan mint a tejszín -
#3981 magyarázkodhatsz...:D -
Dean Winchester #3980 lol :DDDD
életemben egyszer sem írtam pontos j-vel :S
*helyszín :) -
#3979 hejszín?:) -
#3978 ja bocs :D -
Dean Winchester #3977 LOL :D Én is azt hittem,hogy a hejszínt mondtad ,mert arra is lehetett érteni :DDD -
#3976 héjhé
a jegyvásárlásra válaszoltam ezzel -
#3975 nemtudom, szerintem azért a puskásban lesznek a meccsek, mert a stadionnak is meg kell felelnie követelményeknek. -
#3974 Debrecenben biztos nem.
szerintem Puskásba is csak a PSV-t érné meg felvinni, talán-talán a Sampot, de Metalistnak simán elég lenne nyíregy, közelebb is lenne a szurkolóknak, valószínűleg nem is lenne teltház pesten, bár ki tudja -
#3973 szerintem megin csak debrecenben illetve a puskásban,úgy mint tavaly a bl -
Dean Winchester #3972 hazai pályán?
szerk.:
Do 21.10. 19:00
ya
19.00 kor kezdődik?:D olyan fura,hogy nem 20:45 ,de hát ez nem BL!
ha lesz info a jegyekről szóljatok (remélem Ibusz irodákban belehet majd szerezni) -
#3971 szept. 16. : FC Metalist Kharkiv
okt. 21. : PSV Eindhoven
dec. 16. : Sampdoria -
Dean Winchester #3970 2007. augusztus 2-án a Liteksz az UEFA-kupa első selejtezőkörének visszavágóján a máltai Sliema Wandererst fogadta. A találkozót meg is nyerte 4–0-ra, a bolgárok egyik labdarúgója azonban úgy lépett pályára, hogy nem szerepelt a csapatlistán, vagyis jogosulatlanul játszott.
A DVSC úgy tudja, hogy ez a labdarúgó Ivelin Popov volt, aki ráadásul gólt is szerzett a mérkőzésen.
kérem akkor innentől kezdve nincs miről beszélni :)
ha akkor 3000 euró volt a bírság és egy gólt szerző játékosról beszélünk akkor itt max 1500 lehetne,de semmiképp sem kizárás. szóval ezek után én meg nyugodtam!
ha most máshogy döntetenek akkor az bunda! -
#3969 http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/a-liteksz-harom-evvel-ezelott-meguszta-penzbuntetessel-2042843/ -
#3968 "de ha ha egyszer jogtalanul játszott :S"
pont a litexnél volt ilyen 3 évvel ezelőtt, olyan játékost küldtek be uefa-kupa selejtezőre, aki nem volt nevezve, és csak pénzbüntetést kaptak -
#3967 viszont az UEFA is hibás...ők se figyeltek -
Dean Winchester #3966 de ha ha egyszer jogtalanul játszott :S persze tényleg nem számított ,de ha nincs benne a nyilvántartásba akkor nem kell pályára küldeni!
oda kell figyelni h ilye hiba ne forduljon elő.
a debrecennél kurták el, egy ilyen létfontosságú mérkőzés előtt legalább 2-3 szor átkellett volna nézni mndent nehogy vmi apró hiba legyen.
szóval ha kizárják a csapatot én nem fogok haragudni az UEFA-ra hanem a DVSC vezetőire / akik benne voltak a hibában arra fogok haragudni...
de bízzunk benne,hogy engedik őket játszani mert nagyon kikéne menni a PSV elleni derbire.
tényleg mikor és kivel játszák a hazai meccseket ha összejön? -
#3965 ez sajnos nem így megy... :)
-
#3964 lincseljük meg.... -
#3963 nehogymár szaros 1 percen,meg pár vén fasz döntőbírán múljon 1 millió euró+a hazai meccsek bevétele+a tv jogok... -
#3962 az oké...de akkor is szabályszegés...de nemcsak a Debrecen volt a hibás, hanem az UEFA is -
Unreal1942 #3961 Szégyen, hogy ilyen előfordulhat egyáltalán.
Az is szégyen lenne, ha e miatt kizárnának egy csapatot. Nem volt döntő a mérkőzés kimenetelen szempontjából. -
Dean Winchester #3960 http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/a-dvsc-az-uefa-fegyelmi-szabalyzatanak-41-paragrafusaban-bizhat-2042820/
"Az alatt a néhány perc alatt Máté Péter játéka nem befolyásolta döntően a továbbjutást. Az UEFA fegyelmi szabályzatának 41. paragrafusa kimondja, hogy ha a játékos döntően nem befolyásolja a mérkőzés végeredményét, kiszabható enyhébb büntetés is, mint a mérkőzés eredményének megváltoztatása." ... tovább a linken olvasható -
zsotesz #3959 ja hát így igen, csak ennek így semmi értelme (mármint a büntetés szempontjából)