Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
FC Baki(Azerbajdzsán)-t ejtették ki, idegenben 0-0, otthon 2-0-ra nyertek.
A 2. körben egy andorrai csapatot (UE Sant Juliá) búcsúztattak 9-0-val: otthon 4-0, idegenben 5-0-ra nyertek.
(Amúgy engem is kiverhetne mostanában egy jó nõ...) <#hehe>#hehe>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem szeretem a TV2 csatornát, de örülök, hogy a BL meccek nagy részét így láthatom.
Grat a Lokinak!
Nagyon szerettem volna nézni a meccset, de sajnos nem tudtam, mivel nem annál a szolgáltatónál vagyok. Nagyon fel tudom b@szni az agyam, hogy lehet engedni egy ilyen mecset, ilyen csatornán leadni........
Renault magnum http://kamionszim.hu
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Streamen itt nézhetõ és magyar: http://www.iraqgoals.net/ch5.html
Üdv
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ma este drukkolni ám a honvédnak! 😊
CS.A.K.!
...õket általában szélsõjobboldali huligán csürhének szokták bélyegezni, de mégis õk azok, akik fel mernek szólalni ilyenkor, míg a családok többsége csak otthon a kandalló mellett mer beszélni ezekrõl a dolgokról...
Picit stagnal most az egesz. Mi szurkolok akar a kovetkezo 100 evben is unnepelnenk a csapatot mint bajnokok, de sajnos valahogy nem az igazi, ha csak mi akarjuk ezt, es a resztvevok csak neha napjan. Felreertes ne essek, akarnak ok, csak ez mar egyre kevesbe eleg. Kellene egy jo nagy reform/takaritas/szemleletvaltas, es akkor lehetne zsinorban nyerni a bajnoksagokat. Mert a penz meg mindig megvan hozza, a szurkolok is megvannak, a tobbi resztvevovel van a "gond", akar a gyepen, akar a gyep mellett. De amig ez allapot meg mindig elfogadhato, addig nem nagyon lesz itt valtozas. Dobogo garantalt, nemzetkozi kupaba meg mindig verjuk az ormeny/kirgiz/mongol/busman/stb csapatokat, a nagy csapatok ellen ugysincs eselyunk a nepstadionban 😊
Évekkel ezelõtt telivolt a DVSC-vel a Nemzeti Sport, hogy mennyire jól gazdálkodnak a pénzzel, gyakorlatilag (?) az egyetlen csapat volt amely profitot termelt és nem adósságot. Halmosi, Dzsudzsák, Kouemaha triót sem apró pénzért adták el és körülbelül 120-250 millió forint lehet egy évben a DVSC tiszta bevétele.
Kérdés mégegyszer: Miért nem erõsítik meg úgy a keretet, hogy a nemzetközi porondon is több eséllyel induljanak? Ha minden évben vesznek 2 játékost 50M (200.000 euró) értékben, akkor 3-4 év múlva egy egész jó kis Loki állhatna össze. A vezetõség ugyanaz mint 3 éve, és akkor sem nem szórták el a pénzt, elvileg meg kell hogy legyen, se stadionra, se játékosokra nem adtak ki.
Szerintem van ott pénz (akárcsak az MTKnál), mégsem tesznek lépéseket, csak egy helyben toporognak. Nekem ez szúrja a szememet.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Látom akkor, hogy nem csak nekem szúrja a szemem a jelenlegi stadion. A toppon dolgot azt arra értettem, hogy volt egy idõszak, mikor a Debrecen volt Magyarország kirakatcsapata... mert mára evidens, hogy ezt a titulust az MTK viseli.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyebkent "amig toppon volt"-t nem ertem, hiszen meg most is jol tartjuk magunkat, önmagunkhoz kepest. Hogy nincs iranyitonk mar evek ota, az egy dolog, de meg igy is jo a helyzet. Majd ha kiesestol menekulunk (remelem sose), akkor raerunk majd ilyeneket kerdezni, addig felesleges. Inkabb a (uj?) stadion kapcsan kellene mar valakinek megszorongatni a t...et, mert ha igy folytatjuk, hamarabb rendezunk olimpiat, mint hogy legyen egy 15-20e stadionunk. Mert nekem eg a pofam, amikor a nemzetkozi meccseken az ellenfel megkerdezi, hogy merre van a stadionunk, mert ott szokas meccseket jatszani, nem edzopalyanak is megmosolyogando (nemzetkozi viszonylatban) arenaban.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Részvétem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Stadionban gondolom nem, mert az olyan mint volt.
köszönöm a válaszokat elõre is.
A medve nem játék.
(ha meg nem jutunk tovább, az nem kevés, hanem szégyen, de ezt még csak meg se említjük)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Shakhter Karagandy - Debreceni VSC 1:1
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gólszerzõk: Vicente 7., Silva 58., Morientes 70.
Úgy tûnik, hogy még sem feltörhetetlen a svéd csapat védelme.