4278
-
icemankimi #3306 csoport túl erős:S
pontot max 1 szerzünk meg vagy 2 gólt lövünk de sima a kiesés -
#3305 Azért szerettem volna ha a Bayern jön el mert ő a kedven külföldi csapatom és még soha nem láttam őket élőben.
Ezért így most lett volna esélyem látni őket.
De megint nem jött össze -
#3304 Fio egy szinten a Kyevvel, még viccnek is rossz :)
ismerd be, van igazság abban, amit mondtam... -
Unreal1942 #3303 Nem értek egyet, de ez a lényege a fórumnak. Majd meglátjuk mi lesz.
-
Unreal1942 #3302 Fiorentina pont annyira fogható mint az Kyev. A Lyon és a Pool meg pont annyira nem mint a Barca és az Inter. Nagyjából ugyan ott tartunk -
#3301 ha megnézed a többi csoportot, nincs olyan csoportharmadik, amelyik ne szerezne majd pontot az első két kalaposok ellen. a Kyevnél ez simán fennáll. -
#3300 gondolkozz már.
az Inter és a Barca is szanaszét vág minket és a Kyev-et is, mondjuk hogy 0 - 0 pont a Kyev és a DVSC mérlege az Inter és Barca ellen. Onnantól kezdve a csoportharmadikhelyért a DVSC-Kyev/Kyev-DVSC párosmeccs eredményei döntenek, ami nem lett volna lehetetlen vállalkozás.. ráadásul már Bangoura sincs ott.
Nemlogikus? -
Unreal1942 #3299 Persze -
#3298 egyedül a Barca-Inter-Dynamo Kyev csoportban lett volna esélyünk egy harmadik helyre. -
karajjj #3297 szerintem a lyon lesz az első, aztán pool, fio és dvsc -
Roy4l #3296 szerintem az lesz a sorrend hogy Liverpool-Lyon-Fio-DVSC , Lyonnak most gyengécske a védelme és ezt tuti kifogja a pool használni , lyon támadó focit játszik remélem a debrecen megnehezíti a nagyok dolgát majd és helyt fog állni és jövőre is kifog jutni -
karajjj #3295 ugyanmár, bárhova kerültünk volna, papíron sehol nem lenne esélyünk továbbjutni -
#3294 Sajna nem tudtam nézni mert ez a netes TV szaggatot a bl.tv2.hu meg nem jött be.
De én bayern dvsc meccset szerettem volna látni.
Így viszont úgy ki esünk mint a SZ -
karajjj #3293 mert a poolt kaptuk helyette -
Miért nem kaptuk a Bayern Münchent -
karajjj #3291 nekemis ilyesmi érzésem van -
Unreal1942 #3290 A jegy árak elszaladnak majd ettől tartok.
A csoportot figyelembe véve nem rossz. Bár valóban jó lett volna a
Real, Barca, Chealse, MU négyesből egyet kifogni.
Szerintem a Lyon nyeri majd a csoportot. Pool ha nem romlik tovább a formájuk akkor 2. Fiorentinától meg rabolhatunk pontot talán. -
#3289 szerintem csapattól is függ, de én egy minimum 3-3.5 jegyárra számitók, a határ meg 10-12 -
#3288 A jegyárak milyen értékek között mozoghatnak? -
reco #3287 áhh pedig ugy reméltem hogy barcát vagy az MU magkapjuk de hát nem jött össze azé a liverpool meccsen biztos ott leszek -
#3286 nekem csak 75 -
karajjj #3285 jó, barcikai vagyok, pest laza 200 kilométer... :D -
#3284 én mindegyikre xD -
karajjj #3283 lyon meccsre ki kéne menni :D -
#3282 Nem a legjobb :( akkor már kerülhettünk volna vagy a Barcásba, vagy a Unitedesbe :) -
COOLancs #3281 Lyon
Fiorentina
Liverpool
DVSC -
#3280 csak nekem szaggatnak? -
karajjj #3279 pl itt -
#3278 HÓL TUDOM NÉZNI A SORSOLÁST? -
#3277 az oldalamon van Digisport stream. -
#3276 Ígyvan.....!!!!!
-
karajjj #3275 bazz, te ne legyél már ilyen okos... a TV2-nek csak egy keddi meccsre van joga, szóval csak keddenként fogja adni, ha szerdán meccselnek, akkor nemlátjuk... -
#3274 Mármint majd a meccseket -
#3273 TV2 fogja adni -
Dean Winchester #3272 -
Unreal1942 #3271 digi sport már megint . Van egy olyan sejtésem, hogy megint nem látjuk a Debrecen meccseit a b@zi digi sport miatt.
Komolyan szánalom, hogy nem közszolgálati adón vagy mindenhol fogható kereskedelmin mennek a hazai vonatkozású mérkőzések. -
#3270 Az UEFA hivatalos honlapja kedden megelőlegezte, a találkozó után pedig elismeréssel ír a Debrecen továbbjutásáról. A szövetség oldala szerint igen meggyőző volt a hajdúságiak teljesítménye „hazai” pályán is, a Leveszki pedig hiába nyomott-akart, a magyar bajnok összességében simán jutott tovább és így „BL-szűzként” várhatja a csütörtöki sorsolást.
A német Kicker magazin „Debreceni álomgólok” alcímmel számol a be a mérkőzésről. A lap kiemeli, hogy igen nagy meglepetés a Loki csoportköbe jutása, de teljesen megérdemelt, hiszen a 2-1-es odavágót követően már a budapesti mérkőzéselső félidejében bebiztosította összesített győzelmét.
A goal.com, azaz Európa egyik legnagyobb labdarúgással foglalkozó site-ja szintén az első félidő történéseit emeli ki, mint sorsdöntő momentumokat, azaz hogy Varga és Rudolf szenzációs gólja tulajdonképppen tét nélkülivé tette a második játékrészt és a Loki második magyar csapatként került a BL-főtáblára. Egy megmosolyogtató elírás is szerepel a tudósításban, de a Loki első góljának szerzője talán most az egyszer nem bánja, hogy Zoltánnak keresztelte el a szerző...
A spanyol Marca rövidebb terjedelemben ugyan, de szintén kiemeli a debreceniek sikerét és azt, hogy Varga, illetve Rudolf szépségdíjas gólokkal koronázta meg a Loki kiváló játékát.
Bulgáriában természetesen senki sem boldog a kiesés és az EL-folytatás miatt: a Levszki honlapja szerint ugyan több lehetősége is volt a szófiaiaknak, de a francia Bardon, vagy Hrisztov hiába kopogtatott a BL ajtaján, az bizony zárva maradt.
A sport.bg rövid interjút is közölt a középpályással, Bardon pedig sportszerűen sok sikert kívánt a Lokinak és elmondta, hogy hiába a sok kialakított helyzet, a focit gólra játsszák, abban pedig a Loki vitte a prímet a BL-párharc során. -
karajjj #3269 ahajó... -
#3268 Nekem -
karajjj #3267 lool, előre készültek a kapusból, mintha ilyen bosszú szerű dolog volna amiért elintézte a csk eltiltását :D