4278
-
#3346 jegyárak -
karajjj #3345 hát most azért tud a szokásosnál nagyobb fizetést is kínálni -
#3344 ezek közül kíváncsi lennék ki jönne el olyan fizuért, amit a Loki kínálni tud :) -
karajjj #3343 válogass :D -
#3342 há' Diouf alapbó' :D -
#3341 például? -
karajjj #3340 hát azért nagyobb nevekre gondoltam volna -
Nadi #3339 Idegenbeli jegyárak h alakulnak vajon? Főleg a Fiorentina érdekelne. -
Dean Winchester #3338 jegyárakról annyit,hogy Szima az interjúban elmondta a vezetéssel olyan jegyárakat szeretnének majd megállapítani, hogy mindhárom hazai csoportmérkőzésen teltház legyen a Puskás Ferenc Stadionban. -
karajjj #3337 a pool meccsről tuti lesz jó minőségű stream -
#3336 jah nem legutóbb digi online-on néztem az Arsenal - Celticet de ott élőkép volt aztán kész :D se kommentátor, se kijelző...még szerencse h a bemondó faszit lehetett hallani xD -
#3335 jah :S
de tuti lesz stream hozzá a neten, a legutóbbi meccset is úgy néztem! -
karajjj #3334 a digisport oldalán lehetett volna, de annyira sokan akarták, hogy a gagyi kiszolgálójuk nem bírta a terhelést -
#3333 Ezt hogy érted?
lehet majd magyar kommentel nézni online? -
#3332 Remélem nem lesznek nagyon drágák a jegyek, szeretnék mindre elmenni...:| -
#3331 Nézem -
#3330 digitv aszitte h majd a BL jogokkal kurva nagy marketing stratégiára tesz szert, csak azt nem gondolta h M.o. foci kedvelő népének van annyi esze h online nézi inkább mint h előfizessen arra a szarra!
azt tudja vki h mennyi időre vette meg a jogokat??? -
karajjj #3329 M1 most! -
karajjj #3328 azért, mert ez nem oda-visszavágós egyeneskiesés, hanem csoportkör, ahol a pontszerzésen van a hangsúly -
Dean Winchester #3327 a rangadók visszavágóit viszont láhatjuk :D szvsz nem vagyunk se előrébb se hátrébb szerintem.Hiszen ha barca-inter most szerda akkor a visszavágó meg kedden lesz ami izgalmas lesz.
Egyébként ki lehetne menni ha mindenki megtehetné hogy felmenjen pestere :)
de am én a liverpool vagy lyonra mék ki ha összejönne akkor midnkettőre de 1ikre 1000%..
megtudom mikor lehet jegyet venni egyből mék és veszem is meg ^^ -
#3326 ja rájöttem, csak bevoltak tolva az időpontok meg arra néhány komment :) nem a Loki meccsek helyett akarnám azokat nézni, hanem ugy alapból szeretném :) -
Unreal1942 #3325 És DVSC meccsekről is lemaradunk simán. Vagy 120 percen keresztül kereshetünk valami legalább diafilm vetítést. -
Roy4l #3324 én kiváncsi vagyok hogy hogy erősitünk nemzetisport szerint édő, egy középpályás és egy csatár érkezhet , csatár meg már minek van jó csatárunk csak védelem és erősebb középpálya jobb lenne egy Varga-Cicó-Ramos és jobb oldalra hoznék én valakit még -
#3323 Tök jó hogy ez egy Dvsc fórum és azon kínlódtok hogy emiatt lemaradtok egy másik mecsről -
Unreal1942 #3322 Igen és a legjobb, hogy ettől nem lesz több előfizetője a diginek.
Keresek egy kocsmát ahol mennek ez lesz a megoldás.
-
#3321 jaaa, csak érdekelt mikor lesz Inter - Barca meg Real - Milan, de aztán a csapatok hiv. honlapján kintvan az érintett csapat csoportjának menetrendje :) -
#3320 hudejó, a rangadók 99%ról lemaradunk emiatt (illetve az ország 95%-a egészen pontosan kb), ez a digisport bzmeg... Inter - Barca nyitás szeptember 16-án szerdán, és nem láthatom ááá. amugy szerintem is az idegenbeli Loki meccsek lennének a fontosak, valóban kilehet menni, ennyi :) -
Roy4l #3319 amugy www.pepsifoci.hu -n kivolt írva az egész E csoport meccsei és onann másolgattam ki:d -
Unreal1942 #3318 A hazaira ki lehet menni. A Kinti lenne fontosabb. -
#3317 2 hónap van közte és? miért baromság. -
#3316 Ez hülyeség.
Miért nem megy oda vissza alapon?
Szeptember 16., szerda Liverpool – DVSC-TEVA
November 24., kedd: DVSC-TEVA – Liverpool
2 hónap van a 2 meccs között.
Ez baromság.
-
Dean Winchester #3315 ja és mostmár ird be azt is,hogyha lehet tudni a jegyárról valamit!
sztem ezt a bannerba is belehetne nyomni mert sok emberkét érdekli az időpont:P -
Dean Winchester #3314 a lényeg ,hogy minden hazai meccset adni fogja a tv2!mivel keddi napra esik. -
#3313 ezt hol találtad? -
Unreal1942 #3312 Rögtön a közepébe :) Ha az elsőt megússzuk 3 különbséggel már nem rossz :) -
Roy4l #3311 Szeptember 16., szerda Liverpool – DVSC-TEVA
Szeptember 29., kedd: DVSC-TEVA – Lyon
Október 20., kedd: DVSC-TEVA – Fiorentina
November 4., szerda: Fiorentina – DVSC-TEVA
November 24., kedd: DVSC-TEVA – Liverpool
December 9., szerda: Lyon – DVSC-TEVA
gondolom beirom ide a időpontokat ha még nemirta be senki:D -
#3310 valamit valamiért. -
#3309 Jó persze kiutazok németekhez ott megveszem a jegyet megnézem a meccset és vissza jövök.
Az kb 10x annyiba kerűl mint most felmennem innen pestre.
1óra az út vonattal tőlünk. -
Unreal1942 #3308 Biztos lesz aki veled ért egyet. Én nem. -
#3307 questor travel. ennyi.