4278
-
karajjj #3266 jó, de kinek van itt olyan? -
#3265 Akkor digisport! -
karajjj #3264 nem lesz az Eurosporton... -
#3263 17:45 Eurosport (élő)
Digisport (élő) -
#3262 bl.tv2.hu-n? -
Dean Winchester #3261 ma 17:45
tv2 weboldalán stream -
#3260 Mikor lesz a sorsolás?
És adja valamelyik TV csatorna? -
Grenzjager #3259 Úgy tűnik Magyarország lett az "ígéretek földje"
...megígérik, ...megígérik.... és minden úgy marad.... majd megígérik...-. blablabla -
gyepesjoint #3258 nem semmi 2 éven belül 2 ciprusi főtábla...tavaly famaGuszta,idén APoel...vmi ott is elindult,csak gyorsabb ütemben :) -
#3257 -
karajjj #3256 ha időre fizetik őket, akkor egy csavart becsavarnak, kettőt ki... :D -
#3255 xDDDD
hát de azt csak megoldanák, ha megoldják angol, meg spanyol nagy csapatok, akkor a DVSC-nek sem lenne szégyen :) (bár ott nem magyar munkások dolgoznak xd) -
karajjj #3254 viszont addig idegenbe kéne költözni, mert gondolom nem a munkások meccselnének a felszántott pályán :D -
#3253 jah ez logikus lenne :)
de átépítessel csomót spórolnának, ami színvonalasabb stadion jelente. -
karajjj #3252 én úgy értelmeztem, hogy máshol lesz az új, ez meg gondolom marad a DEACnak az nb2-re -
#3251 hát nem lenne rossz, mert eddig minden külfödli csapat elismerte h nagyon jó az edzőpálya, de hol az rendes stadion??
amúgy akkor most külön akarnak egyet építeni vagy miapicsa? nem lenne egyszerűbb a mostanit átépíteni? bár lehet h a kettő ugyanazt jelentené... -
Nadi #3250 A legelső bajnoki cím ünneplésekor meg ígérte Kósa. Azóta is minden évben... -
karajjj #3249 gyakorlatilag sem :D -
Dean Winchester #3248 elvileg két azonos nemzetíségű nem kerülhet egy csoportba :S -
Dean Winchester #3247 mert kiaakrok menni a meccsre (ekre) és jó lenne vmi nagyobb klubbot is kapni!
kb amit irtam azért irtam,hogy azokat ne kapjuk de ha netán 1 nagyon nagy klubbot kapunk akkor tőlem aztán jöhetne a sokak álltal említett kisebb klubok közül akárki is :)
egy nagyot kapjunk és kész én ezért drukkolok!
arsenalnak örülnék,de egy real se lenne rossz sőőt most nem sorolom fel de még soknak örülnék :D
-
#3246 Nézői szempontból:Pool,Real,Atletico,Debrecen
Továbbjutási szempontból:Bayern,Alkmaar,Olimpiakos,Debrecen -
#3245 Real,Juve,Inter a 2.-ban?uhh akkor két erős csapat is besikerülhet:S -
karajjj #3244 lesz új stadion -
#3243 Már a pontszerzés is csoda kategória lenne!
Reménykedjünk h nem Sturm graz féle pofozógép lesz a Debrecen.
Nem túl nagy ez a keret h bírjon BL-t meg bajnokságot együtt... -
karajjj #3242 remélem a bayernt megkapjuk, olyanok, mint a seggem kifordítva...
hol megy a játék, hol nem -
#3241 miért reméled, hogy a nevesebb, de sokkal erősebb ellenfeleket kapjuk?
szvsz egy adag szerencsével mondjuk egy bayern-az-bordeaux csoportban egyáltalán nem lehetetlen a 3. hely -
#3240 mákostészta kell oda
egyébként levok döbbenve... hogy csinálták? -
#3239 meg kellene erősíteni a keretet 1-2 játékossal a hátralévő pár napban! -
#3238 gratulálok a Debreceni együttesnek, ők egy kicsit mindenkiéi itt, az országban. -
Orionk #3237 köszönjük debrecen
Remélem, hogy a bl csoportkörében a 3-ik helyen végeztek, és tovább mentek az Euro ligába -
Dean Winchester #3236 Aki nem jár a bl topikba annak íme a tegnapi események (gól)összefoglalója...
-
Dean Winchester #3235 remélem a pot1ből nem a sevillát vagy a bayern-t kapjuk vagy a pot2ből nem az az alkamart vagy a cszka-t vagy a sporting vagy a portot mert ezeket nem kéne a többi közül vki jöjjön azt kész :D -
#3234 de nem kaphatjuk a zürich-et
ha ma a sporting legyőzi a fio-t:
-
#3233 az első nagyon tetszene. Jönne egy sztárklub és továbbjutásra is lenne esély... -
#3232 de a vb selejtezőben van nálunk is csicskább, itt meg mi leszünk a pofozózsák, minket fog valszeg(sajnos) mindenki jól elverni,
megjegyzem ez nem is lehet rossz, mert ha mindenki lebecsül majd minket, akkor több esélyünk lehet egy jó eredményre -
#3231 járhatunk úgy mint a vb selejtező csoportkörökben, a nagyok egymással elszarakodnak, mi meg kiszenvedünk egy győzelmet, vagy egy X-et :) -
Unreal1942 #3230 Szerezzünk 1,2 pontot. Ne tömjenek ki 5-6 gólokkal. És én elégedett leszek.
Tovább jutásra nem sok esély van 5%. Persze láttunk már nagyon szar Görög válogatottat EB-t nyerni. Szóval a nagyok is ki foghatnak gyengébb napot. -
#3229 a "leggyengébb" csoport tegnapi eredmények után így nézne ki: Sevilla, CSKA Moscow / Rangers / Alkmaar, Standard Liege, Debrecen. innen se látnék sok esélyt =/ -
#3228 nincs olyan csoport, a leggyengébb csapatként jutott be a Debi, sajnos ez van, csak a csoda segíthet -
#3227 mert olyan csoport nincs!