172102
  • DieHard
    szevasztok. tudnátok olyan oldalt mondani főleg magyar , de lehet angol nyelvü is, ahol (tippek/trükkök helire, repcsire... ) vannak? mármint vezetésre vontakozóan :)
  • DummyBoy
    Az ilyen meccsleíráskból csinálhatnátok rendszert :) ... tökre élvezem olvasgatni őket :) Főleg így melóban ... Meghát okosodhat is belőlle az ember ...

Tegnap Magyar Ranked I-en (asszem 64 fő, 250-es ping ... az lesz az ... :) ) volt rá példa, hogy nem is néztem a pinget csak beléptem, megnéztem a squadokat, majd joinoltam az egyikbe ... erre elkezd angolul poénkodni a leader ... na mondom viccelődjünk ... erre figyelem a pingeket ... elég kevés magyar volt rajtam kívül, ha volt egyáltalán ... na mindegy a lényeg az hogy a Filmmúzeumos diavetítés ellenére is maradtam mert olyan király squadplay-t csapattunk amit már régen :) Nem csak a mi squadunk, hanem volt másik jó squad amivel lehetett együtt taktikázni, elterelni meg ilyeneket :)

Király volt ... egy darabig ... utánna meg elszálltunk a szerverről mint a győzelmi zászló ...
  • Verzoo
    Oké,csalt,beismerték,megbeszéltük,váltsunk témát mert kezdem unni...
  • schrank
    én egyszer voltam hálópartin amikor beköttettem a netet és az okosok úgy beállították a hálózatot hogy egy hónapig nem tudtam ftp-zni meg online játszani sem vagy ez a szolgáltató fassága volt mert egyszercsak magától megjavult hozzá kell tegyem ez az éppen esedékes akciós ingyenes hónapok egyikén történt a sávszél megvolt mert web-ről lehetett tölteni de ftp-nél azt írta ki kapcsolathívási hiba a játékoknál meg nem látta a szervereket a game az ASE látta de nem lehetett felmenni
  • FlatlineHun
    Bocsánat, részemről is lezárva, de épp az előző üzenetet gépeltem, amikor te beírtad, ezért még nem láttam....
  • FlatlineHun
    Többen is megfogalmazták itt a saját véleményüket, remélem nem baj, ha én is megteszem. (annak ellenére, hogy nyomatékosan megkértek, hogy ne tegyem)
    Én nagyon tisztelem a JCSR csapatot, szeretek velük gyakorlatozni, és szubjektív véleményem szerint vitán felül ők a legerősebb magyar csapat.
    Azonban amit Wolfi tett, én azt nem bírom másként szemlélni, mint nagymértékű emberi gyengeséget, és ezen semmit nem változtat hogy sikeres volt-e a próbálkozása vagy nem, hogy kíváncsi volt-e, vagy tesztelte, hogy CB meccseken lehet-e csalni. Nem érdekel. A szándék a lényeg, és mivel az emberölési kísérletnél is a szándék kerül büntetésre, (holott ugye senki nem halt meg) jelen pillanatban kicsit sem irigylem a JCSR (általam nagyrabecsült) tagjait.
    Nem egyszerűsíti a helyzetet az sem, ahogy megpróbálták eltitkolni a dolgot, de ezzel a szememben ők is besározódtak. Le a kalappal a bajtársiasság eme példája előtt, de szerintem nekik is tisztában kellett lenniük azzal, hogy ha részt vesznek az eltussolásban, és kiderül, az nem vet majd jó fényt rájuk sem.
    Azonban ha mindez a mi klánunkban történt volna valakivel, abban az esetben én nem óhajtanék azzal az emberrel többet játszani. Vagy ő menne, vagy én.
    Remélem a JCSR csapat nem veszi rossznéven, hogy őszintén elmondtam, amit gondolok, semmi bántó szándékom nem volt vele, de .... kikívánkozott.
  • DummyBoy
    Hmmm ... Win-es hálót nem tudtatok csinálni? Mert ha az nem megy akkor valszeg csak úgy fog menni ha szólltok valakinek hogy egyszer mutogassa meg ...

Lényeg: szükséges 2 gép (gépenként minimum 1 hálókártya ...) ... Ha BF2-zni szeretnétek rajta akkor feltételezem van benne normális ... tehát kell még egy UTP Cross kábel (Vagy keresztkábel ... ha Patch vagy PECCS :) kábeletek van azzal nem valószínű hogy menni fog ...) ...

Bedugjátok a két gépbe a kábelt, majd megnézitek, általában szoktak ott zöld meg sárga ledek világítani/villogni ... (Ha nem akkor gáz van ...)

XP: Hálózati kapcsolatoknál ott van hogy Helyi hálózat, (vélhetően csatlakoztatva) ... ha van egy piros X az sem jó ...

Első próbaképp próbáljatok itt Tulajdonságok\beállítások\TCP/IP Protokoll beállításainál beállítani 2 IP címet : Legyen mondjuk 192.168.1.1 és 192.168.1.2 például, az alhálózati maszk pedig: 255.255.255.0 ...

Ha megvan és látja egymást a két gép (Lehetőleg a Munkacsoport is legyen egyforma ...) akkor próbáljátok meg a BF2-t ...
  • schrank
    nnnna a c4 lámi
  • Mester01
    Ez kurva jo ennyit nem röhögtem még soha egy forumon!
    "milyen hülyeségeket irtok ide eszméletlen"
  • schrank
    ha ide írtál akkor valszeg van neted az online játék még törtnél is összehasonlíthatatlanul jobb mint "édeskettesben" bot-közönséggel úgyhogy nem tudom mi itt a probléma mert az általad feldobott témát csak nehezen lehet végrehajtani
  • theodor
    szevasztok
    nem tudjátok hogy kell összekötni hálóba két gépet hogy kettő gépen tolhassuk és mit kell beállítani a hálózathoz mert van kábel de nem megy. köcce
    csátok
  • DummyBoy
    Az a baj hogy az SZVSZ nem kellett volna flém ... normálisan is meg lehetett volna próbálni kiugrasztani a nyulat a bokorból ... és akkor más lenne a hangulat, tények meg ugyanazok ...

Erre szerettem volna kilyukadni ...
  • TS Zolly
    Nem fáj, sőt nagyon köszi a valós infok közzétételének az elindítását. Félre lettünk vezetve Wolfi ügybe.
  • misaab@a
    Egyetlen dolgot felejt el mindenki ami nem mellékes. Mégpedig azt, hogy 2 név kikerült a nyilvánosság elé, egy pedig nem. És itt lép be az emberi tényező. JCSR és Donc szerepe. Farockot ezerszer jobban becsülöm, mert vállalta a hülyeségét a nyilvánosság előtt. Őt nem kérdezte meg senki, hogy te fiacskám a kíváncsiság hajtott vagy a bajt kerested magadnak? Mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek! És ez az amit nem tudok elviselni. A JCSR érdeke úgy kívánta, hogy ne derüljön ki, mert ezzel ők is besározódnak. El lett sumákolva. Más nem számít. Az indok sem számít. Ezek után mindenki mondhatja, ha csaláson kapják, hogy dehát tanítónéni, csak kívácsni voltam, amúgy rendes gyerek vagyok. És mit csináltatok volna, akkor ha aktív a global ban a szerveren és Wolf banlistára kerül. Írtok a PB-nek, hogy ugyan ne tessék már komolyan venni, hiszen még fiatal és kíváncsi a lelkem... Ez az egész egy kicsit abszurd nem? Mindent meg lehet magyarázni úgy, hogy ne tűnjön durva dolognak. Látszik az fontosabb nektek, hogy legyen egy jó repülősötök, mint az, hogy megválogassátok az embereket akivel játszotok. Ti mit szóltatok volna ha a nagy BF1942 idején ahol nem kis eredményeket értünk el egyszer csak rajtakapják valamelyikünket kíváncsiságból elkövetett "csaláson"? Egyik pillanatról a másikra szertefoszlott volna mindaz amit letettünk az asztalra és senki de senkit nem érdekelt volna az, hogy mit csináltunk egy CB ladderen vagy egy bármilyen kupán.
    Egy lett volna fontos mindenkinek. Az hogy csaló van köztünk és hányan megmondták meg így meg úgy. Igen, nagyon jó játékosok vanna a JCSR-be. Ezt nem vitatja senki. Csak amikor már azt sem tudjátok, hogy kiben bízhattok, hogy nem csinál hülyeséget azzal már kiszolgáltatjátok magatokat a publicnak és a közvéleménynek. Ez van akkor, ha megpróbáljátok felszívni a szceneből válogatás nélkül a skilles emberkéket. Nem ettől lesz jó csapat a JCSR. Attól ha majd tudja kezelni a Wolf féle dolgokat. Aki szerint meg mocskos fröcsögés amiket írok az talán ugorjon neki mégegyszer annak amiket írtam. Őszíntén leírtam mi volta a célom az egésszel amit elindítottam.

Ha valakinek hatalom van a kezében élni vele jó dolog. Visszaélni aljasság.

Kornél:
    Édesanyádat nem említettem semmilyen vonatkozásban. Ha figyelmesen elolvasnád amit írtam neked világosan észlelhető, hogy a saját anyámnak mondalak meg.
    Erre te írtál egy olyat, hogy majd lefordultam a székről.

Nem kéne felületesen elolvasni a másik írását, mert igen csak félrecsúsznak a dolgok és a végén úgy járunk, mintha szájról-szájra terjesztett dologról diskurálnánk.

Running:
    Nem kell rögtöna főguruhoz szaladni ha értelmes emberek megvitatnak valamit egy fórumon. Neked nem kell azonnal pánikba esni. Szerintem nem történt semmi baj. Igen kiugrasztottam a nyulat a bokorból. Ehhez egy kis flém kellett. Fájt valakinek?
  • atwe
    Most muszáj ezen az ügyön rágodni ?
    Most ha megint csalna pb egyböl kidobná kicsit gondolkozatok már emberek

Engem utobi idöben rohat sokszor kidobál pb minden féle ürügyel azt birom ha fenn vagyok egy publik szerveren és magasan vezetek egyszer csak leesek a szerveröl :(
  • DummyBoy
    Sajnos a szűk kör itt egy kicsit kitágul ... Van a szűk kör amive a régi, ismertebb BF-esek tartoznak ... azután kicsit kitágul velünk, akik csak publikolnak és sajnos itt a harmadik rész is ... mert ugye itt van "csőcselék" is ...

Egy kicsit zártabb fórumon valszeg teljesen más hangnemben folyt voltna le a dolog ...

Kéne kicsit más téma is ...

Van még olyan játékos köztetek aki benne lenne egy kis PRMM vagy Allied Intent háborúzgatásban?
  • Danee
    Wolfguy már nincs NT-be.. legalábbis ugy tudom
  • Beers
    Személyszerint nekem nincs bajom a JCSR-el,de megpróbálta használni!
    Az részlet kérdés,hogy nem sikerült neki!
    Itt a szándékot kell "jutalmazni"!
    Megértem Rodatot,saját szemszögéből DonC-t is,ezt azonban nem így kellett volna lekezelnie!
    Szerintem pont ez miatt fogják megkérdőjelezni a NT-t!
    (ez a saját véleményem volt,nem a CoR kláné)
  • TS Zolly
    Én ,,véresszáju,, vagyok minden csit vagy más kecseg dologba 32 évesen. Ne magyarázd be nekem, hogy ha letudta szedni az illegális progit, de nem tudta aktiválni. Hüje azért nem vagyok. És itt nagyon sokan. Nevetséges dolgot hordtok itt össze-vissza, de mivel próbáljátok megvédeni Wolf barátunkat, ezért felnézek rátok. Ez egy igazi csapat, kik nem hadják sz@rba az egyik csapat társukat. Le a kalappal. Jól teszitek. De csit, az akkor csit marad, ha használta, ha nem. PB elkapta, tehát csalo. Nem kell magyarázkodni, hogy csak egyszer, kiváncsiságból. Ezt irta Farock barátunk is. Tehát, akit a pb elkapott, azt tisztára lehet mosni, csak kiváncsiság dumával. És még a file hibás klántársamat akarta pár ember meghurcolni. Részemről Wolfi csalo, és az is marad. DE! Nem ez cseszi a csörömet. DonC egy nagyon jó fej, ismerem már pár éve, löttük egymás soxor halomra, NT-be való részvételkor még dumáltunk is. Minden tiszteletem az övé. Mikor beirta ide és a bf.hu oldalaira a két csalot, akkor mi már tudtuk, hogy a JCSR soraiba csalok ( jól látod többes számba irtam ) vannak. Oszt az egyikről kiderült, csak file hiba. Maradt egyí személy. Nevét is tudtuk. Aki olvassa rendszeresen ezt a fórumot, és a bf.hu-t, az tudja, mi ketten Murryvel megkérdeztük, miért csak két név lett publikálva. Magyarán DonC elpróbálta titkolni a csalo nevét. Kérdésem: Miért? És ezt kérdem a JCSR vezetőitől is. Miért? Ez egy szük kör, megérdemlünk szerintem annyit, hogy megtudjuk a közénk férközött csalok nevét. Bocsáss meg DonC, csalódtam benned de nagyon. Várom válaszod.

• Danee
    Én is beszéltem már vele, tuti hogy igaz amit mondd!

Erdos: ne is engedd!
  • Csacsy
    Csalózás, magyarázkodás....sg fórum.
    Én magas ívből leszarom ki csítel ki nem, mindenki saját dolga legyen, hogy tud/akar játszani. Csak annyit hogy ne magyar serveren csinálja.
  • Beers
    Áruld már el nekem légyszíves,hogy mit kellene ezen a fórumon megvitatnunk?!
  • CéZé
  • erdos
    No akkor egy rövid szösszenet erről az egészről most és remélem utoljára, úgy mint a JCSR egyik vezetőjének szigorúan magánvéleménye:
    Adott egy 15 éves srác akit én személy szerint nagyon megkedveltem mert rendes gyerek, a koránál sokkal érettebben játszik és emberileg sem lehet rá panasz. De persze 15 év az 15 év. Eszetlen barátunk ugye kiváncsiságból feltesz egy ezeréves szart amit az interneten azon a környéken talált ahonnan a képeket linkelgettétek, és persze hova menjen fel mint egy rankos szerverre. Halvány lila fingja se volt hogy ez milyen következményekkel járhat. Az űberség az egészben hogy annyira agyatlan volt hogy hiába futott a gépén nem is tudta aktivizálni, ezért is kikkelte a PB olyan kóddal amire rá kellett kérdezni később. Tehát egy percet se játszott csíttel mert még ennyi esze se volt. Egy 15 éves srácról beszélünk. Miután levágta a PB hiába szedte le azt a szart csak egy BF majd utána egy win reinstall tudta tisztába tenni a gémet, csak ezután tudot felmenni újra a szerverre. DonC utána megkeresett hogy ilyenolyan dolgot talált a szerveren és nagynehezen összeszedtünk mindenkit egy ts-es megbeszélésre ahova meghívtuk DonC-t is az adminok képviseletében, meg természetesen Wolfot is. Ott jött rá wolfi igazán hogy tudtán kívül mekkora szarba csapott. Mivel mi vezérhangyák is meg donc is felnőtt emberek vagyunk és wolf soha de soha nem élvezett semmiféle jogtalan előnyt másokkal szemben, sőt amikor bárkinek, legyen az a JCSR, NT vagy az előző csapatai mindig megtette amit kell így azonkívül hogy csúnyán lemarháztuk mást nem tettünk. Hogy miért nem akartuk nyilvánosságra hozni? Mert egyes embereknek minden fekete vagy fehér, mintahogy később ezt az élet bizonyította is. Elkapták? Szemét geci csaló! Pedig nem az. Egy birka, szemtelenül fiatal, de általam nagyon kedvelt kölyök. No és hogy miért írom le mindezt mindenkinek magánemberként? mertugye véresszájú barátaink hallottak valamit és ahelyett hogy rákérdeztek volna nálam vagy bárkinél mindenáron JCSR vért akartak látni. Ezzel nincs is gond, ennek a csapatnak úgyis szúrjuk a szemét már a kezdetektől fogva. Ami viszont nem tetszik az hogy DonC-t is a szájukra vették. DonC remek ember, volt esze felfogni mi és hogyan történt és a PB visszaigazolása után hitelesnek találta wolf beszámolóját. Mellesleg ugye azt az embert sározgatjátok ki azt az NT-t vezette amiben minden (Lnézést a többiektől) olyan csapat képviseltette magát aki a megfelelő játékosállománnyal rendelkezett RAJTATOK KÍVÜL. Tehát DonC-t ne vegyétek még a szátokra se, semmi köze a dolgokhoz, ez a JCSR ügye. Pláne a szerető volt csapattársa aki szúrogatja a hátába a kést az halgasson.
    No és a büntetés ugye. Ti mit tennétek a helyemben? Négyeltessem fel? innátok a véréből? Én betudtam egy fiatal gyerek eszetlen és ráadásul nem is sikerült próbálkozásának és ennyivel letudtam, de ugye most mindenki a vérét kívánja. Nem mellesleg azóta wolf 3x akart kilépni tőlünk és abbahagyni a BF-et és én 3x nem engedtem el. És a 20-dikra se fogom.
    Részemről ennyi.

• DummyBoy
    Igaz ... ez is gáz ... De erről sem tudtunk, míg "acsarkodva-fröcsögve" elő nem lett adva ...

Sima, normálisan feltett kérdésekkel is meg lehetett volna oldani ezt a dolgot ... Egy olyan valakinek aki nap-mint-nap szembekerül ilyesmivel, már kurva fárasztó ... :(

Egész nap ezt hallgatom melóban (Bár már normalizálódik a helyzet, de még mindig van ilyen ...), erre idejövök kicsit kikapcsolódni és itt is ez van ...

Tipikus magyar szokás :( Szörnyű ... Sajnos van egy rakás olyan dolog az életben amit rá lehet fogni a kishazázankban élőkre mint jellemzőt :(
  • Crem
    MInt elöbb írtam: teljesen pártatlanúl mondom most is!

Nem érdekel ki mit csinált, mert jelen esetben nem voltam szenvedő alanya,(vagyis nem tudok róla!:PP) tehát nem is vádaskodok, de: A "boszorkányüldözés" nem azért történt, mert csalt, hanem, mert a többieket nyilvánosságra hozták ezt viszont kicsit "pihentették".
  • DummyBoy
    Hehe :)

Nem vagyok bíró, és szerintem is igenis büntessék a csalást, mert mindenki mással szemben igazságtalan és eleve egy szar dolog :(

DE!!! Ez a boszorkányüldözés ami itt folyik az már undorító ... és nekem ez nem teccik ...
  • Crem
    Te...
    Remélem a civil életben nem bíró vagy!:) Mert akkor az összes csaló nyugodtan alhat!:DDD

Ui: ez a kijelentésem teljesen pártatlan! Én is kiszeretném próbálni, mert qrva kiváncsi vagyok, csak egyenlőre jobban féltem a játékot...
  • DummyBoy
    Jut eszembe ... mielőtt szó érné a ház elejét: Én nem ismerem a JCSR srácokat, jáccani is max ellenük játszottam, és inkább utálnom kellene őket mert mindig lelőttek :)

Viszont munkahelyemen hasonló szituba keverdtünk egyszer, egyik emberemet jogosan ugyan rajtakapták olyan dolgon amit nem szabad, de a tálalás hasonlóan féreg módon sikerül ... A vége pedig az lett, hogy a srác akit külünben jól leb@sztak (+retorziók ...) volna, megúszta egy ejnye-bejnyével, a másik ... khmm agyagedény aki felnyomta meg hétországra szóló lebaszást kapott ...

És ennek így kell lenni ... itt is meglesz ez ...
  • DummyBoy
    Running: hagy egy picit utánna törölheted ...

@JCSR vs. Misaab@a:

Az a baj, hogy Misaab@a az undorító fröcöcsögéssel, (amiről persze valsezg nem tehet, magyar szokás ...) vádaskodással, és most ezzel az önégült "Ugyehogymegmondtam, AKASSZUKFEL!" hozzáállásoddal kicsit mást hatást értlk el amit akartál ... mostmár mindenki tudja hogy WolfGuy kipróbálta, lebukott ... kész ... akkor mi van? A kiváncsiság mindenkiben benne van ... szar dolog amit művelt, vállalja amit tett kész ... SEMMIT nem tudsz csinálni így sem, max vesz egy új játékot, és többet nem csinál ilyet ...

Ellenben amit Ti itt műveltetek, azzal az óvodás színvonalal, olyan szinten leírtátok magatokat, hogy szerény személyem (Aki egy senki persze ...) ezentúl inkább csak sajnálom a JCSR-t, hogy pár ilyen ... ilyen ... ebbe a helyzetbe hozta őket ... innentől kezdve érthető, hogy DonC-ék miért nem akarták nyilvánosságra hozni a dolgot ... Mindenütt van pár ilyen öregasszony tipus ...

Az hogy miért nem nyilatkoztak? Én hasonló esetben (Én elég aktívan olvasgatom ezt a fórumot és írogatok ide, de. pl: Asszem WolfGuy kevésbé ...) Max azt a pár mondatot fogalmaztam volna meg amivel zárnám ezt a postot:

"mindenkitől elnézéses blababa ... az ilyeynek meg mennyenek a pi..."

Gratulálok ...
  • GCR
  • Landor
  • Jancsik
  • GCR
    25 botütést kap , de az is lehet hogy 3 hónap főbelövést .
  • Murry
    "klánon belüli büntetése természetesen nem marad el."

Ez mégis mit jelent?

pl:
    - 1 hétig nem ülhet pl tankba, helikopterbe?,
    - Nem játszhat a kedvenc mapján?
    - TS-en lesz egy kiközösített szoba, és ott kell lenni-e?
    - Esetleg napokig nem szóltok hozzá?
    - Netán dupla havidíjat kell fizetnie?
    - Köv. klán talin ő fizeti az első kört?
    - Nem játszhat magyar rankedon nehogy megbukjon?
    - Meg kell szereznie a bíbor szívet?
    - Nem használhat unlockot?
    - Bal kézzel kell játszania?

És most nehogy azt mondjátok, hogy pl a köv 2 meccsen nem vehet részt, mert az nem büntetés.

De akkor mi lehet az?
  • 505thZajcev[PT]
    En szemely szerint csak az embert teszem felelosse a tetteiert, semmi koze hozza a klanjanak a cselekedeteihez. Szerintem misa se a JCSR-t becsmerelte, hanem a csitert.
    "ideköhögjenek" ok = wolfguy, donc barki aki erintett az ugyben. Reszben igen, ti is mondhatattok volna vmit wolfrol, hisz kozelebb vagytok hozza mint barki mas.
  • digitalenjoy
    Tisztán látszik, hogy mire megy ki a játék. Itt már rég nem Wolfguy baromságáról van szó, hanem arról, hogy hogyan feketítsétek be a JCSR jó hírnevét a scene előtt.

De őszintén magasról leszarom, hogy mit akartok. A sértő hangnemet ("Annyi bőr nincs a képükön, hogy ideköhögjenek valamit az ügyben") azonban nem tűröm válasz nélkül. Tanulj meg tisztelettel beszélni másokról, ha már anyukád nem tanított meg, ha azt várod, hogy hozzád is hasonlóképp szóljanak.

Ráadásul milyen jogon becsmérelsz engem? Empirikus kutatásba kezdtem a hozzászólásaid tekintetében és arra a következtetésre jutottam, hogy ha fele annyi eszed lenne, mint itt az átlagnak, akkor egy hetes ünnepségsorozatot rendeznének a szüleid a tiszteletedre (ha már Anyumat emlegetted te kis nulla).
  • Hatt
    Rossz embernek címeztem
  • Hatt

Még ezzel se biztos hogy menne neki
  • mohus
    használj ilyet...