FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
No akkor egy rövid szösszenet erről az egészről most és remélem utoljára, úgy mint a JCSR egyik vezetőjének szigorúan magánvéleménye:
Adott egy 15 éves srác akit én személy szerint nagyon megkedveltem mert rendes gyerek, a koránál sokkal érettebben játszik és emberileg sem lehet rá panasz. De persze 15 év az 15 év. Eszetlen barátunk ugye kiváncsiságból feltesz egy ezeréves szart amit az interneten azon a környéken talált ahonnan a képeket linkelgettétek, és persze hova menjen fel mint egy rankos szerverre. Halvány lila fingja se volt hogy ez milyen következményekkel járhat. Az űberség az egészben hogy annyira agyatlan volt hogy hiába futott a gépén nem is tudta aktivizálni, ezért is kikkelte a PB olyan kóddal amire rá kellett kérdezni később. Tehát egy percet se játszott csíttel mert még ennyi esze se volt. Egy 15 éves srácról beszélünk. Miután levágta a PB hiába szedte le azt a szart csak egy BF majd utána egy win reinstall tudta tisztába tenni a gémet, csak ezután tudot felmenni újra a szerverre. DonC utána megkeresett hogy ilyenolyan dolgot talált a szerveren és nagynehezen összeszedtünk mindenkit egy ts-es megbeszélésre ahova meghívtuk DonC-t is az adminok képviseletében, meg természetesen Wolfot is. Ott jött rá wolfi igazán hogy tudtán kívül mekkora szarba csapott. Mivel mi vezérhangyák is meg donc is felnőtt emberek vagyunk és wolf soha de soha nem élvezett semmiféle jogtalan előnyt másokkal szemben, sőt amikor bárkinek, legyen az a JCSR, NT vagy az előző csapatai mindig megtette amit kell így azonkívül hogy csúnyán lemarháztuk mást nem tettünk. Hogy miért nem akartuk nyilvánosságra hozni? Mert egyes embereknek minden fekete vagy fehér, mintahogy később ezt az élet bizonyította is. Elkapták? Szemét geci csaló! Pedig nem az. Egy birka, szemtelenül fiatal, de általam nagyon kedvelt kölyök. No és hogy miért írom le mindezt mindenkinek magánemberként? mertugye véresszájú barátaink hallottak valamit és ahelyett hogy rákérdeztek volna nálam vagy bárkinél mindenáron JCSR vért akartak látni. Ezzel nincs is gond, ennek a csapatnak úgyis szúrjuk a szemét már a kezdetektől fogva. Ami viszont nem tetszik az hogy DonC-t is a szájukra vették. DonC remek ember, volt esze felfogni mi és hogyan történt és a PB visszaigazolása után hitelesnek találta wolf beszámolóját. Mellesleg ugye azt az embert sározgatjátok ki azt az NT-t vezette amiben minden (Lnézést a többiektől) olyan csapat képviseltette magát aki a megfelelő játékosállománnyal rendelkezett RAJTATOK KÍVÜL. Tehát DonC-t ne vegyétek még a szátokra se, semmi köze a dolgokhoz, ez a JCSR ügye. Pláne a szerető volt csapattársa aki szúrogatja a hátába a kést az halgasson.
No és a büntetés ugye. Ti mit tennétek a helyemben? Négyeltessem fel? innátok a véréből? Én betudtam egy fiatal gyerek eszetlen és ráadásul nem is sikerült próbálkozásának és ennyivel letudtam, de ugye most mindenki a vérét kívánja. Nem mellesleg azóta wolf 3x akart kilépni tőlünk és abbahagyni a BF-et és én 3x nem engedtem el. És a 20-dikra se fogom.
Részemről ennyi.