FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #61946 Többen is megfogalmazták itt a saját véleményüket, remélem nem baj, ha én is megteszem. (annak ellenére, hogy nyomatékosan megkértek, hogy ne tegyem)
Én nagyon tisztelem a JCSR csapatot, szeretek velük gyakorlatozni, és szubjektív véleményem szerint vitán felül ők a legerősebb magyar csapat.
Azonban amit Wolfi tett, én azt nem bírom másként szemlélni, mint nagymértékű emberi gyengeséget, és ezen semmit nem változtat hogy sikeres volt-e a próbálkozása vagy nem, hogy kíváncsi volt-e, vagy tesztelte, hogy CB meccseken lehet-e csalni. Nem érdekel. A szándék a lényeg, és mivel az emberölési kísérletnél is a szándék kerül büntetésre, (holott ugye senki nem halt meg) jelen pillanatban kicsit sem irigylem a JCSR (általam nagyrabecsült) tagjait.
Nem egyszerűsíti a helyzetet az sem, ahogy megpróbálták eltitkolni a dolgot, de ezzel a szememben ők is besározódtak. Le a kalappal a bajtársiasság eme példája előtt, de szerintem nekik is tisztában kellett lenniük azzal, hogy ha részt vesznek az eltussolásban, és kiderül, az nem vet majd jó fényt rájuk sem.
Azonban ha mindez a mi klánunkban történt volna valakivel, abban az esetben én nem óhajtanék azzal az emberrel többet játszani. Vagy ő menne, vagy én.
Remélem a JCSR csapat nem veszi rossznéven, hogy őszintén elmondtam, amit gondolok, semmi bántó szándékom nem volt vele, de .... kikívánkozott.