FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #61931 Én ,,véresszáju,, vagyok minden csit vagy más kecseg dologba 32 évesen. Ne magyarázd be nekem, hogy ha letudta szedni az illegális progit, de nem tudta aktiválni. Hüje azért nem vagyok. És itt nagyon sokan. Nevetséges dolgot hordtok itt össze-vissza, de mivel próbáljátok megvédeni Wolf barátunkat, ezért felnézek rátok. Ez egy igazi csapat, kik nem hadják sz@rba az egyik csapat társukat. Le a kalappal. Jól teszitek. De csit, az akkor csit marad, ha használta, ha nem. PB elkapta, tehát csalo. Nem kell magyarázkodni, hogy csak egyszer, kiváncsiságból. Ezt irta Farock barátunk is. Tehát, akit a pb elkapott, azt tisztára lehet mosni, csak kiváncsiság dumával. És még a file hibás klántársamat akarta pár ember meghurcolni. Részemről Wolfi csalo, és az is marad. DE! Nem ez cseszi a csörömet. DonC egy nagyon jó fej, ismerem már pár éve, löttük egymás soxor halomra, NT-be való részvételkor még dumáltunk is. Minden tiszteletem az övé. Mikor beirta ide és a bf.hu oldalaira a két csalot, akkor mi már tudtuk, hogy a JCSR soraiba csalok ( jól látod többes számba irtam ) vannak. Oszt az egyikről kiderült, csak file hiba. Maradt egyí személy. Nevét is tudtuk. Aki olvassa rendszeresen ezt a fórumot, és a bf.hu-t, az tudja, mi ketten Murryvel megkérdeztük, miért csak két név lett publikálva. Magyarán DonC elpróbálta titkolni a csalo nevét. Kérdésem: Miért? És ezt kérdem a JCSR vezetőitől is. Miért? Ez egy szük kör, megérdemlünk szerintem annyit, hogy megtudjuk a közénk férközött csalok nevét. Bocsáss meg DonC, csalódtam benned de nagyon. Várom válaszod.