• DummyBoy
    Running: hagy egy picit utánna törölheted ...

@JCSR vs. Misaab@a:

Az a baj, hogy Misaab@a az undorító fröcöcsögéssel, (amiről persze valsezg nem tehet, magyar szokás ...) vádaskodással, és most ezzel az önégült "Ugyehogymegmondtam, AKASSZUKFEL!" hozzáállásoddal kicsit mást hatást értlk el amit akartál ... mostmár mindenki tudja hogy WolfGuy kipróbálta, lebukott ... kész ... akkor mi van? A kiváncsiság mindenkiben benne van ... szar dolog amit művelt, vállalja amit tett kész ... SEMMIT nem tudsz csinálni így sem, max vesz egy új játékot, és többet nem csinál ilyet ...

Ellenben amit Ti itt műveltetek, azzal az óvodás színvonalal, olyan szinten leírtátok magatokat, hogy szerény személyem (Aki egy senki persze ...) ezentúl inkább csak sajnálom a JCSR-t, hogy pár ilyen ... ilyen ... ebbe a helyzetbe hozta őket ... innentől kezdve érthető, hogy DonC-ék miért nem akarták nyilvánosságra hozni a dolgot ... Mindenütt van pár ilyen öregasszony tipus ...

Az hogy miért nem nyilatkoztak? Én hasonló esetben (Én elég aktívan olvasgatom ezt a fórumot és írogatok ide, de. pl: Asszem WolfGuy kevésbé ...) Max azt a pár mondatot fogalmaztam volna meg amivel zárnám ezt a postot:

"mindenkitől elnézéses blababa ... az ilyeynek meg mennyenek a pi..."

Gratulálok ...