• misaab@a
    Egyetlen dolgot felejt el mindenki ami nem mellékes. Mégpedig azt, hogy 2 név kikerült a nyilvánosság elé, egy pedig nem. És itt lép be az emberi tényező. JCSR és Donc szerepe. Farockot ezerszer jobban becsülöm, mert vállalta a hülyeségét a nyilvánosság előtt. Őt nem kérdezte meg senki, hogy te fiacskám a kíváncsiság hajtott vagy a bajt kerested magadnak? Mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek! És ez az amit nem tudok elviselni. A JCSR érdeke úgy kívánta, hogy ne derüljön ki, mert ezzel ők is besározódnak. El lett sumákolva. Más nem számít. Az indok sem számít. Ezek után mindenki mondhatja, ha csaláson kapják, hogy dehát tanítónéni, csak kívácsni voltam, amúgy rendes gyerek vagyok. És mit csináltatok volna, akkor ha aktív a global ban a szerveren és Wolf banlistára kerül. Írtok a PB-nek, hogy ugyan ne tessék már komolyan venni, hiszen még fiatal és kíváncsi a lelkem... Ez az egész egy kicsit abszurd nem? Mindent meg lehet magyarázni úgy, hogy ne tűnjön durva dolognak. Látszik az fontosabb nektek, hogy legyen egy jó repülősötök, mint az, hogy megválogassátok az embereket akivel játszotok. Ti mit szóltatok volna ha a nagy BF1942 idején ahol nem kis eredményeket értünk el egyszer csak rajtakapják valamelyikünket kíváncsiságból elkövetett "csaláson"? Egyik pillanatról a másikra szertefoszlott volna mindaz amit letettünk az asztalra és senki de senkit nem érdekelt volna az, hogy mit csináltunk egy CB ladderen vagy egy bármilyen kupán.
    Egy lett volna fontos mindenkinek. Az hogy csaló van köztünk és hányan megmondták meg így meg úgy. Igen, nagyon jó játékosok vanna a JCSR-be. Ezt nem vitatja senki. Csak amikor már azt sem tudjátok, hogy kiben bízhattok, hogy nem csinál hülyeséget azzal már kiszolgáltatjátok magatokat a publicnak és a közvéleménynek. Ez van akkor, ha megpróbáljátok felszívni a szceneből válogatás nélkül a skilles emberkéket. Nem ettől lesz jó csapat a JCSR. Attól ha majd tudja kezelni a Wolf féle dolgokat. Aki szerint meg mocskos fröcsögés amiket írok az talán ugorjon neki mégegyszer annak amiket írtam. Őszíntén leírtam mi volta a célom az egésszel amit elindítottam.

Ha valakinek hatalom van a kezében élni vele jó dolog. Visszaélni aljasság.

Kornél:
    Édesanyádat nem említettem semmilyen vonatkozásban. Ha figyelmesen elolvasnád amit írtam neked világosan észlelhető, hogy a saját anyámnak mondalak meg.
    Erre te írtál egy olyat, hogy majd lefordultam a székről.

Nem kéne felületesen elolvasni a másik írását, mert igen csak félrecsúsznak a dolgok és a végén úgy járunk, mintha szájról-szájra terjesztett dologról diskurálnánk.

Running:
    Nem kell rögtöna főguruhoz szaladni ha értelmes emberek megvitatnak valamit egy fórumon. Neked nem kell azonnal pánikba esni. Szerintem nem történt semmi baj. Igen kiugrasztottam a nyulat a bokorból. Ehhez egy kis flém kellett. Fájt valakinek?