864
  • Rookie
    Röhej ez a játék.. istenért nem akarja hogy mennyen nekem.. Felteszem cd/dvd emulációs baja van.. visszaolvasok leszedem dtools újat beállítom baja an kiderül nem jó image.. Letöltöm újra imaget és nem tudja megnyitni a dtools.. agyam eldurran..
  • Davidka
    Nem, már rég elkesztem kb 1-2 hete, és csak most bírtam tejjesen végigvinni :)
  • Kit--Kat
    most jöhetne 1 Santamonica Beverly Hills sorozat
  • hiba

Hmm - mit vigyorog ez ?
    Mintha a rockstar logoja lenne :)
  • Fred10
    Helloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
    Segítsetek
  • hiba

Jól látom? :)

Hat ez égő

• hiba
    tenyleg bazi nagy a varos!
  • hiba

Jol mozog a csaj :)

Atvezeto - szarra tort verdaval, osszetort pofaval :)
  • Kit--Kat
    Úhh azz kemény ....
    20perc?? remélem komolyan mondtad és ennyire nagy a város
    az fincsi
    Remélem azért ezt még ma megteszed és sok képet raksz be.
  • hiba
    Azt hiszam mar elfogult vagyok de sztem ez az utobbi idok egy legjobb jateka!
    Tok allat a jatekmenet, meg hogy vannak alternativak az esmenyvonal igy nem teljesen linearis, nem baj az ha nem nyerunk meg egy csatat, most is direkt szetverettem magam egy qrvajo szukaval :)) mindjart adok is par kepet az esetrol, ami viszont utna jott azon nagyon roghogtem :D

Az atvezeto kepek is a cselekmeny kimeneteletol fuggon modosulnak: osszevert a csaj igy tele vagyok horzsolasokkal foltokkal verrel, es erre meg ratett egy lapattal hogy kis hijjan totalkarra zuztam a verdet, es most az eredmeny, hogy az atvezeto jelenetben, egy total leamortizalt fustolgo autoban egy szinten elegge leepult urge "telefonal" :)).

Az utcai randalirozas meg egyszeruen tok allat :)
    Vanak pl visszatero vendegek is :) Hirtelen megjelneik egy kocsi benne ket smasszer aztan szorjak az aldast...alul meg ki is irja, hogy visszatert a banda, ennek meg a lenyege, hogy ram vadasznak vagyis menekulhetek - ha gondolom :)
  • vki
    Hi!

Lenne egy problémám. A játékot faszán kiírtam, de mikor indítom sokáig olvassa a CD-t, és kiír valami olyasmit hogy CD/DVD emulátció. Mi lehet a probléma?

Pls. minél előbb válasazoljatok.
    Kösz!
  • hiba

kicsit sok civilt gyilkoltam le aztan megjelent egy banda es midnehonnan lodoztek ram, meg ez csajszi a foszerral zaklatott (azta kicsinaltak) :)

Nincs hely bazd ! :)
  • Rusy
    pf magyarítottam a gémet, és valószínű azzal van a baj mer english uk, ha visszateszem english us-re semmi baja...
  • hiba
    gondoltam fotozok parat, de az a baj hogy a kuldetesben a varos masik felen vagyok es kb 20 percet kene kocsikazni, hogy odaerjek, igy majd maskor :)
  • Rusy
    pf ó a játék, de nem tudok továbbmenni episode 4 4-es küldinél mindig kilép, valaki esetleg találkozott ilyennel?
  • Kit--Kat
    Valaki berakhatna képeket Santamonicából és Beverly Hillsből.
  • FH ToMmY
    ilyen rvid?
  • PAYNE
    hoppsz!
    megrendeltem a játékot!! és tudom már kérdeztem, de van e már valami kód a játékhoz? Vagy trainer, valami? Vagy annyira nem nehéz?
  • Davidka
    Háhá, mekcsináltam :) Hátramentem valami kis rúdért, belevágtam a pofájába és ütöttem mint állat, aztán ott dőlt el a meccs, amikor mekfoktam reccsentettem rajta egyet és eldobtam :) Már 100%-is mekcsináltam, az összes alternatív kisküldetést is , meg a 3 befejezést is :)
  • Rookie
    Nem mükszik oké nem kérdeztem.. :)
  • Rookie
    Lehet Hüe kérdés de ha csináltam egy Iso imagét 1Cd ről akkor CloneCD vel tudok abból működő CCD imagét csinálni?
  • Kit--Kat
    Arghh már én is játszamék vele
  • lwb
    ja, én is görcsöltem vele sokat, de van egy jó taktika: védekezz, mert rendszerint egy kombót nyom végig. arra is figyelj, ha sokat védekezel el kezd dobálni, ezért amikor épp nem támad, te üsd őt. a horgokat az alsó rúgással váltogatva be lehet vinni pár pofont neki. a kombója végén (amikor két kézzel üt feléd) az alsó rúgás mindig bemegy, nem tudja blokkolni. ha elkábul nincs nagyon idő szarozni a látványos kivégzésekkel, egyszerűen vágd földhöz. ráugrani teljesen felesleges, nekem mindig félregurult. ezt kell ismételni. nekem tegnap harmadszorra bejött.
  • Davidka
    áááááááá
    nemtudom legyőzni a legutolsó ellent, amikor repülőgép roncsainál kell küzdeni!!!!!!! Valaki tud javasolni vmi taktikát?
  • lwb
    Végigvittem mindhárom befejezést. Az utóbbi idők egyik leghangulatosabb játéka volt. Nekem a hitmannél is jobban bejött ...
  • gumikacsa
    Nekem leszedni esélyem sincs (56k), meg még nincs meg egy ismerősnek sem. sajnos.
  • 12346
    én dcről szedtem. onnan is max sávszéllel jött.
  • Kit--Kat
    nem tuok címet se, hogy honnan szedjem
  • Ruffi
    Hát én most kezdtme el vele játszani
    hát egész játszhatonak bizonyul eddig
    Bár az autok fizikája nem vmi élethü....
    Nem macerás...megacity-töl végig 70-el jött hiba nélkül felmegy...ja és gyorsan megy a játék
  • Kit--Kat
    Én is játszanék már vele, de amedddig ennyire macerás ez az egész addig inkább hagyom:((((
    Nyagyon pontosan levan modellezve a város?
  • hiba
    senki nem jatszik ezzel?
    sok a 4 cd?:)
    pedig tok allat game
  • hiba

Áhhh

Van busz is :)

Höh

Max Payne szemelyesen

Felkentek...
  • joe69
    ez forum baszki nem cset, birjal mar visszaolvasni!!
  • 12346
    passz nekem kapásból ment, innentől kezdve nem is nagyon kellett foglalkozni a témával, sorry:(
  • Gbr
    Tudnál segiteni?Fel instaláltam a játékot,3.46os dtools-al,bejelóltem a Safediscet de nem indul,azt irja:CD/DVD emulation software has benn detected.Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game.
    Ez mit ir?
    CDre is kiirtam,de ugyse.
    Help!
  • 12346
    ne pöcsöljetek írókkal meg mit tom én mikkel. egyszerűen 3.46os daemonnal mountoltam, kipipáltam a safediscet és megy a gém.
  • Puma85
    Hello. Letöltöttem a netről a True Crime-t de nem tudom miként kell úgy telepíteni hogy működjön. Melyik safe disk formában kell kiírni a lemezt a natur safedisc v. a safedisc 2/3-al? (Alcohol120_trial_1_9_2_1705-m van)
    Nem lehet valahogy virtuális meghajtóból telepíteni?
    Egyszerírható lemezre kell vagy az újraírható is jó. Igaz az hogy nem szabad cd íróból futtatni a kiírt cd-t? Milyen Cd író programmal írjam ki? Ha valaki tud segítenk azt kérem hogy tegye meg... Előre is köszönöm.
  • 12346
    ez nagyon macerás lenne.
  • hiba
    A file kiiras azt jelneti hogy az image es egyeb fileokat (3db clonecd eseten!) file-kent irod ki. Az image file lesz a cd-n es nem maga az image!
    Ezutan a felraksz dtootls, beteszed a cdt es beallitod, hogy a cd nelvo image filet toltse be. PL igy lehet tobb CD imaget DVDre kiirni.
  • Solutor
    Igen, az első CD-t kell kiírni, de nem mindegy ám, hogy mivel!
    Ha az íród nem képes megbírkózni az EFM hibák írásával (mint ahogy az enyém sem...), akkor felejtős a dolog, de legalábbis várni kell a következő alcohol-ra.
    Itt tudod megnézni (a megfelelő betűnél persze), hogy bírja-e kezelni az EFM-et az íród.
    üdv