864
-
#584 Pedig ugy lesz!
Asszem az alap verzional is voltak "rovidebb" cd-k, nem volt mind fullos!
De ha 165 db 15mb-s file van, es van egy 450-es, akkor a maradekot lehetetlen lenne 2 cd-re suriteni!
Persze - mondom - en nem tudom konkretan, mert nem neztem meg, hogy mennyi cd, nem is tudom, csak delutan, mert melozok. De a velemenyem akkor is ez. -
#583 Azért kétlem, mert a 3.CD-nél nekem már benn van a COMPLETE mappa, és ha az benn van akkor a 3.DC fix 450! Ha több CD-s lenne akkor sztem nem csak 450 lenne a 3. hanem mittomén 680(például). De lehet hogy a 4. CD feltöltés alatt áll...bár erősen kétlem. -
#582 Hmmm... Biztos, hogy nem 4cd az uj?
Mert 165x15Mb file-ok, de az infoban sztem 4cd-snek irja az nforce-on.
Bar meg konkretan nem neztem az ftp-n. -
#581 Nálam meg úgy ment hogy 3.46-os Daemon-ban mindent bekapcsoltam a védelmek közül aztán simán fölment....szal ha csak ennyit tud az új verzió akkor kár letölteni, bár nem értem az egészet, mert az új csak 3CD (az előző 4CD-shez képest), amiből az utsó csak 450M! Na ez hogy van? -
joe69 #580 jaja aki szarakodott a clonecd verzioval, az toltse le a torottet, es ne tegye fel x-edjere ugyanazt a kerdest(miert nem megy?) -
#579 nekem egyébként nagyon teccik a játék... olyan gta-maffia-tekken-maxpayne keverék...:)
nagyon jók lettek a "véletlen" büncselekmények is - volt már hogy nemi erőszakot (!!!) kellet megakadályoznom... (odamentem és valóban egy nagy darab feka épp ledöntött egy nőcit)
nagyon teccenek a sztori féle elágazások - sokféle vég és fordulat- bár várom már a végét hogy szabadon "garázdálkodhassak" :D -
Coolfire #578 Van egy másik verzsön, a Reloaded féle.Nuke-ot eddig nem kapott valszeg jó a védelemtörése,és nem kell kiírkáni. -
#577 nálam úgy ment az install jól mountból hogy bekapcsoltam az alkoholba a bad sector emulationt és nem volt semmi gond... -
#576 nekem eddig ment daemon-ba most meg sehogy nem akarja. Valakinek esetleg ötlete? -
#575 Neheragudjatok, tudom, hogy sokan kérdezgetik ugyanazokat, de én sík hülye vagyok a számítástechnikához, meg a kifejezéseihez.
Az Alcohol120 a 4. CD-met 0MBatosnak ismeri csak fel:((
Mi tegyek??
Bocs, ha már kérdezték. -
#574 Jha van ott azért több pozivitum pl jó zenék.. :) Csak nehezen bukkanak elő.. remélem ha lesz ebből folytatás akkor ott már a látváyra és a hanga fekszenek rá mert maga a történet maradhat.. :) persze új story val.. :) -
#573 jah meg a másik kis pozitívum, hogy az autók egész jól felismerhetők:) -
#572 na ja, de aztán ennyi is a pozitívum:) legalábbis ahogy nézegettem öcsémnél, nem nagyon jött be. mind1, majd belemerülgetek még. -
#571 Pff.. Megérte ennyit szenvedni ezzel a játékkal h elinduljon.. eszméletlen komoly.. Szar a grafika meg egy két hang efek is ,,gagyi,, de a hangulat az nállam a toppon van már a csillagos eget veri.. :) az a filling mikor autos üldőzés és kibaszod a szélvédő elé szirénát és szlalomozol civilek között közbe lövöd szitává a kocsit meg kipattansz utána futsz rávetődsz és megbilincseled ez nekem nagoyn bejön :D -
#570 hella!
pls vki be tudna linkelni egy mentést? öcsém rí itt nekem, hogy un már vmi szürke rucis sárga csókát egy helikopterleszállón. és ezen szeretne túl jutni.
thx:) -
#569 Mindenkinek olyan neheznen indul a játék? -
Norbyte #568 Figyuszok,
hogy lehet kinyírni a vörös csajt, amikor verekedni kell vele a rendőrségi üldözés után?
A másik, abban a bazinagy toronyházban mi a fenéért van olyan rohadt sötét és merre kell menni? -
#567 Figyi nincs hangja a saját kocsimnak minden másnak van hangja de az enyémnke nincs mi a gond? -
#566 hmmm. kiirtam az 1.cd-t, havernal megy is, nalam csak siman porgeti, kijon a true crime felirat, de semmi sem tortenik.... visszaolvastam, de nem volt normalis valasz. az se mukodik hogy autoplaybol playre kattintok. otlet? -
#565 kösz de tölteni nem akarok
chellom van, 90el kéne szednie de 10-20 között szed!
pedig nem kaptam korlátot. inkább várok :)
de azért ksz -
#564 aha fagyott vele... -
#563 innen leszedheted! -
#562 addigra talán én is megszerzem
jolenne ha kijönne egy honosítás...vki már nekiállt csak nem volt jo -
#561 hehe! :D
az pech!
(nekem csütörtökön jön meg) -
#560 mert nincs meg :P -
#559 akkor mért nem nyomod? :) -
#558 nem hiszem
1 hét alatt 100%osan ki lehet játszani ahogy olvasom :)
de már nyomatnám! -
#557 nehéz játék egyébként -
#556 francba... -
sleve #555 nincs -
#554 skacok
nem lakik valaki Újpesten, akinek megvan? :) -
#553 na ne szivassatok! kérem válaszolni! -
#552 passz, ez mikor van?:) vagy fakultativ? -
#551 elloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
Segítsetek -
#550 na valaki???? -
#549 az is megteszi,
látom a város kidolgozása nem 1 DRIV3R, de legalább jó nagy -
#548 csillagokat talaltam, de alairasokat nem :) -
#547 THX 1000köszönet!!!
És megvannak csinálva azok a csillagok is az sztárok aláírásaival?? -
#546 Nah
Itt vannak a Beverly Hill es kornyekerol a kepek
Omlesztve, es nagyok (3.5mb)!
-
#545 Helloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
Segítsetek