True Crime: Streets of LA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mit ir?
CDre is kiirtam,de ugyse.
Help!
Nem lehet valahogy virtuális meghajtóból telepíteni?
Egyszerírható lemezre kell vagy az újraírható is jó. Igaz az hogy nem szabad cd íróból futtatni a kiírt cd-t? Milyen Cd író programmal írjam ki? Ha valaki tud segítenk azt kérem hogy tegye meg... Elõre is köszönöm.
Ezutan a felraksz dtootls, beteszed a cdt es beallitod, hogy a cd nelvo image filet toltse be. PL igy lehet tobb CD imaget DVDre kiirni.
Ha az íród nem képes megbírkózni az EFM hibák írásával (mint ahogy az enyém sem...), akkor felejtõs a dolog, de legalábbis várni kell a következõ alcohol-ra.
Itt tudod megnézni (a megfelelõ betûnél persze), hogy bírja-e kezelni az EFM-et az íród.
üdv
Mit jelent az hogy fileonként írjam ki?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Nekem az lenne a gondom hogy a limuzinos rész után van egy olyan rész hogy egy csajjal vagyok és egy furgont kell vezetni.De sosem érek oda idõben.Hogy a fenébe mennyek??
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Köszi az infókat, de nem jött össze. Nekem a védelmeknél nincs Safedisc 3.x, csak SafeDisc 2/3 opció. Erre böktem végülis + EFM hibák kihagyása, és install közben nem tudja olvasni az intro.bik fájlt
Ötlet?
üdv

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Én kiírtam cd-re mind a négy lemezt az Alcohol 1.9.2.1705 verziójával, képrögzítés--beállítani a védelmet ami jelen esetben a Safedisk 3.x és írás. Simán feltelepíteni, semmi crack és indítani. A 2-3-4-es lemezt lehet ujraírósra is másolni mert utána már csak az 1-es cd-t kéri, ha nem akarod elrakni. Ami fontos, hogy a játékot ne a desktopról inditsd mert onnan nem fog indulni, hanem a cd behelyez és play. Egy picikét vizsgálódik, de elindul. Ennyi
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
kiirva sztem csak cd/dvd olvasobol megy, mert irokban rajon a program, hogy irt a lemez
Forza.
ha lenne, akkor mar kinn lenne nforce-on sima es nem clonecd-s verzioban
te max 1 fake fajlt lathattal
visszaolvasni sem artana hogy ne irj ilyeneket
Jimi Hendrix
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek sikerült-e már kiírni a védett CD-t (ha jól tudom az 1-es)? Természetesen úgy, hogy arról települ és játszható is
Ha igen milyen íróval/progival és milyen beállításokkal?
Köszi elõre is
--
A varos olyan nagy, hogy tegnap 2 orat autokaztam es 2x nem tevedtem ugyan abba az utcaba, es meg igy is a terep 1/4edet ha bejartam.
--
A bunyozas viszont egesz jo.
Van hogy vmi kezifegyverrel rontanak rank, es ekkor ha jol csinaljuk el lehet venni tolunk aztan ellenuk felhasznalni...at lehet dobni, ha menekul a becsuszassal labat rugni, vagy a kedvencem ra lehet vetodni 😊 - van terdrugas, fejrugas, tobb utes ezeket varialva meg egesz jol el lehet bunyozni. Az a baj hogy a jarokelok ilyenkor nem allnak arrebb igy ok is kapnak egy-kettot.
--
Amikor az autok felborulnak, nem robbannak szet viszont kigyulladnak, es a benne ulok is langra kapnak aztan ugy rohangalnak 😊
--
Most talaltam egy ps2 kepet, snoop dogg is benne van - allitolag ovele is lehet gamelni - minigame.
--
tehat ez KAMU - nincs benne motor.
(csak korabbi ki nem adott verzioban volt)