864
  • Mayday
    Pedig ugy lesz!
    Asszem az alap verzional is voltak "rovidebb" cd-k, nem volt mind fullos!
    De ha 165 db 15mb-s file van, es van egy 450-es, akkor a maradekot lehetetlen lenne 2 cd-re suriteni!
    Persze - mondom - en nem tudom konkretan, mert nem neztem meg, hogy mennyi cd, nem is tudom, csak delutan, mert melozok. De a velemenyem akkor is ez.
  • GvD
    Azért kétlem, mert a 3.CD-nél nekem már benn van a COMPLETE mappa, és ha az benn van akkor a 3.DC fix 450! Ha több CD-s lenne akkor sztem nem csak 450 lenne a 3. hanem mittomén 680(például). De lehet hogy a 4. CD feltöltés alatt áll...bár erősen kétlem.
  • Mayday
    Hmmm... Biztos, hogy nem 4cd az uj?
    Mert 165x15Mb file-ok, de az infoban sztem 4cd-snek irja az nforce-on.
    Bar meg konkretan nem neztem az ftp-n.
  • GvD
    Nálam meg úgy ment hogy 3.46-os Daemon-ban mindent bekapcsoltam a védelmek közül aztán simán fölment....szal ha csak ennyit tud az új verzió akkor kár letölteni, bár nem értem az egészet, mert az új csak 3CD (az előző 4CD-shez képest), amiből az utsó csak 450M! Na ez hogy van?
  • joe69
    jaja aki szarakodott a clonecd verzioval, az toltse le a torottet, es ne tegye fel x-edjere ugyanazt a kerdest(miert nem megy?)
  • tomsolo
    nekem egyébként nagyon teccik a játék... olyan gta-maffia-tekken-maxpayne keverék...:)

nagyon jók lettek a "véletlen" büncselekmények is - volt már hogy nemi erőszakot (!!!) kellet megakadályoznom... (odamentem és valóban egy nagy darab feka épp ledöntött egy nőcit)

nagyon teccenek a sztori féle elágazások - sokféle vég és fordulat- bár várom már a végét hogy szabadon "garázdálkodhassak" :D
  • Coolfire
    Van egy másik verzsön, a Reloaded féle.Nuke-ot eddig nem kapott valszeg jó a védelemtörése,és nem kell kiírkáni.
  • tomsolo
    nálam úgy ment az install jól mountból hogy bekapcsoltam az alkoholba a bad sector emulationt és nem volt semmi gond...
  • LSC
    nekem eddig ment daemon-ba most meg sehogy nem akarja. Valakinek esetleg ötlete?
  • Kit--Kat
    Neheragudjatok, tudom, hogy sokan kérdezgetik ugyanazokat, de én sík hülye vagyok a számítástechnikához, meg a kifejezéseihez.
    Az Alcohol120 a 4. CD-met 0MBatosnak ismeri csak fel:((
    Mi tegyek??
    Bocs, ha már kérdezték.
  • Rookie
    Jha van ott azért több pozivitum pl jó zenék.. :) Csak nehezen bukkanak elő.. remélem ha lesz ebből folytatás akkor ott már a látváyra és a hanga fekszenek rá mert maga a történet maradhat.. :) persze új story val.. :)
  • 12346
    jah meg a másik kis pozitívum, hogy az autók egész jól felismerhetők:)
  • 12346
    na ja, de aztán ennyi is a pozitívum:) legalábbis ahogy nézegettem öcsémnél, nem nagyon jött be. mind1, majd belemerülgetek még.
  • Rookie
    Pff.. Megérte ennyit szenvedni ezzel a játékkal h elinduljon.. eszméletlen komoly.. Szar a grafika meg egy két hang efek is ,,gagyi,, de a hangulat az nállam a toppon van már a csillagos eget veri.. :) az a filling mikor autos üldőzés és kibaszod a szélvédő elé szirénát és szlalomozol civilek között közbe lövöd szitává a kocsit meg kipattansz utána futsz rávetődsz és megbilincseled ez nekem nagoyn bejön :D
  • 12346
    hella!
    pls vki be tudna linkelni egy mentést? öcsém rí itt nekem, hogy un már vmi szürke rucis sárga csókát egy helikopterleszállón. és ezen szeretne túl jutni.
    thx:)
  • Kit--Kat
    Mindenkinek olyan neheznen indul a játék?
  • Norbyte
    Figyuszok,
    hogy lehet kinyírni a vörös csajt, amikor verekedni kell vele a rendőrségi üldözés után?
    A másik, abban a bazinagy toronyházban mi a fenéért van olyan rohadt sötét és merre kell menni?
  • Ruffi
    Figyi nincs hangja a saját kocsimnak minden másnak van hangja de az enyémnke nincs mi a gond?
  • magus
    hmmm. kiirtam az 1.cd-t, havernal megy is, nalam csak siman porgeti, kijon a true crime felirat, de semmi sem tortenik.... visszaolvastam, de nem volt normalis valasz. az se mukodik hogy autoplaybol playre kattintok. otlet?
  • fhsasa
    kösz de tölteni nem akarok
    chellom van, 90el kéne szednie de 10-20 között szed!
    pedig nem kaptam korlátot. inkább várok :)
    de azért ksz
  • PAYNE
    aha fagyott vele...
  • PAYNE
    innen leszedheted!
  • fhsasa
    addigra talán én is megszerzem
    jolenne ha kijönne egy honosítás...vki már nekiállt csak nem volt jo
  • PAYNE
    hehe! :D
    az pech!
    (nekem csütörtökön jön meg)
  • fhsasa
    mert nincs meg :P
  • PAYNE
    akkor mért nem nyomod? :)
  • fhsasa
    nem hiszem
    1 hét alatt 100%osan ki lehet játszani ahogy olvasom :)
    de már nyomatnám!
  • PAYNE
    nehéz játék egyébként
  • PAYNE
    francba...
  • sleve
    nincs
  • fhsasa
    skacok
    nem lakik valaki Újpesten, akinek megvan? :)
  • PAYNE
    na ne szivassatok! kérem válaszolni!
  • hiba
    passz, ez mikor van?:) vagy fakultativ?
  • Fred10
    elloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
    Segítsetek
  • PAYNE
    na valaki????
  • Kit--Kat
    az is megteszi,
    látom a város kidolgozása nem 1 DRIV3R, de legalább jó nagy
  • hiba
    csillagokat talaltam, de alairasokat nem :)
  • Kit--Kat
    THX 1000köszönet!!!
    És megvannak csinálva azok a csillagok is az sztárok aláírásaival??
  • hiba
    Nah

Itt vannak a Beverly Hill es kornyekerol a kepek

Omlesztve, es nagyok (3.5mb)!

• Fred10
    Helloka nekem az lenne a gondom hogy csinálom az autós gyakorlatokat és asszem a másodiknál azvan hogy Rapid Stop na azt hogy kell???
    Segítsetek