864
-
#504 ja a readme el van rontva nem a 2 cd-t kell kiírni hanem az 1-t. De nekem is működik simán mount-ból. -
Prowler001 #503 Mindent úgy sináltam ahogy lentebb lehetett olvasni, és most is leírtál, de mindig előjön az a retkes "nem tudom megnyitni azt a bizonyos cab filet...." X-akták...
Mit jelent az hogy fileonként írjam ki? -
#502 azon a pályán vagyok ahol a kínai negyedben van egy nemtom pontosan egy pince szerüség nem látok semmit töknagyon sötétség van találtam egy ajtót az meg bevan zárva.MUTCSINÁLJAK PLEASE HELP ME. -
#501 szar a 4.cd-d szedd le vhonnan. -
#500 ja es feltelezem hogy megfelelo image fileokkla probalkozol (ccd es tarsai) mert a sima iso nem jo.
-
#499 ha kiírom cd -re biztos jó lesz? mert daeomn és alcohollal nem megy,,,,4 cd nem képes mauntolni.. -
#498 minek irdo ki? dtools 3.46 es mount. ha meg nagyon ki a akarod irni akkor fileonkent ird. minden megoldas le van irva az elmult par hozzaszolasban. -
#497 nemtom de altalaban szokott lenni B alternativa, es akkor ugy veszi a program a folytatast, hogy elkestel :) vagy most nics? -
Prowler001 #496 Alcohollal kiírtam a kettes Cd-t úgy is ugyan az a hiba jön elő. A cine.cab -ot nem tudja megnyitni. Úgy írtam ki a Cd-t ahogy a nfo-ban an, és Cd-olasóba raktam természetesen. Több ötletem nincs. Lécci segítsetek! -
Prowler001 #495 áááhh nekem sem emgy leszenvedtem ezt a négy Cd-t... az első még felmegy, aztán Dtoolsal mountolom a második Cd-t is, minden emulálás ON, aztán egy hibaüzenettel elszáll, nem megy tovább a telepítés. A második cd-t leszedtem mégegyszer de így is ugyanaz a hibaüzenet fogad, ha elérek a telepítés ezen szakaszáig, kissé ideges vagyok máááá, mi hogy próbáljam még? Alcohol nem látja valamiért az img-ket amiket leszedtem............. -
#494 Csáztok!!
Nekem az lenne a gondom hogy a limuzinos rész után van egy olyan rész hogy egy csajjal vagyok és egy furgont kell vezetni.De sosem érek oda időben.Hogy a fenébe mennyek?? -
#493 ha gixer van irjatok ki filekent (ez 3db file / cd!!) es utana dttolsba ezt adjatok meg... -
Solutor #492 Ja, nekem is 1.9.2 build 1705 van. -
Solutor #491 Hi!
Köszi az infókat, de nem jött össze. Nekem a védelmeknél nincs Safedisc 3.x, csak SafeDisc 2/3 opció. Erre böktem végülis + EFM hibák kihagyása, és install közben nem tudja olvasni az intro.bik fájlt
Ötlet?
üdv -
#490 crack kell hozzá? -
#489 felinstalláltam erre elindul és amikor az introk lementek kilép... -
#488 mi a hiba ha telepítéskor bekér a 4.cd én be mauntolom ( daeom tools 3.46 -All options ON) erre le OK-zom és semmit nem csinál,,,ugyanugy feljön az ablak hogy tegyem be...alcohollal is ezt csinálja... -
#487 ahogy a kozelebe megyek eszrevesznek elaltatni sem tudom a pisztollyal. -
Jhon Balu #486 szasztok! 2-küldetésnél állandoan kilép a gamébol a f...sz-kiva má ezzel a játékkal -
joe69 #485 nincs, csak uj karaktereket behozo kodok vannak -
#484 gyors kérdés: trainer, cheat valami csalás van-e már a játékhoz? -
#483 menny előre és a jobboldalt lévő fekvőt csávót üsd le, aztán menny az izé mögé, ott üsd le az álló csávót és mehecc. -
#482 valaki tudna segíteni? Hogy kell ott bejutni ahol be kell lopózni a fürdőbe? Akármit csinálok észrevesznek a nagy teremben. -
#481 ugyan ugy mint minden jatek, csak nem hivatalosan :) -
#480 MODOLHATÓ a játék? (mint pl. a GTA, hogy tele lehet pakolni verdákkal?) -
#479 Buuszok: vannak de nem probaltam meg a vezeteset.
Kamiont nem lattam.
-
#478 Hali
Én kiírtam cd-re mind a négy lemezt az Alcohol 1.9.2.1705 verziójával, képrögzítés--beállítani a védelmet ami jelen esetben a Safedisk 3.x és írás. Simán feltelepíteni, semmi crack és indítani. A 2-3-4-es lemezt lehet ujraírósra is másolni mert utána már csak az 1-es cd-t kéri, ha nem akarod elrakni. Ami fontos, hogy a játékot ne a desktopról inditsd mert onnan nem fog indulni, hanem a cd behelyez és play. Egy picikét vizsgálódik, de elindul. Ennyi -
#477 De végül is, buszok, teherautók; kamionk vannak? -
hopp
hollywood :) -
joe69 #475 a gaz az hogy meg nincs hozza eletero csit:( -
#474 bittorrent
ird be google-be a szot, es megtudhatsz tobbet :) -
#473 létezik olyan egyorrú egyed, aki képes volt csít nélkül széjjelrúgni Kim tábornok rühes valagát? engem simán keresztbever ... :( -
kokkódzsámbó #472 honnan lehet leszedni? -
#471 daemon tools 3.46, SEMMIFELE vedelmi emulacio nincs bekapcsolva es megy.
kiirva sztem csak cd/dvd olvasobol megy, mert irokban rajon a program, hogy irt a lemez -
joe69 #470 nincs meg crack a gamhoz nem fogjatok fel!!
ha lenne, akkor mar kinn lenne nforce-on sima es nem clonecd-s verzioban
te max 1 fake fajlt lathattal
visszaolvasni sem artana hogy ne irj ilyeneket -
#469 dtools es megfelelo image es nem kell crk... -
Alblink #468 nekem ingyenes a clon cd csak egy kis warez kell hozza nekem bejon.a daemon szinten jo.van mar crack a jatekhoz es honnan szedhetem le?elore is kosz -
Solutor #467 Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek sikerült-e már kiírni a védett CD-t (ha jól tudom az 1-es)? Természetesen úgy, hogy arról települ és játszható is
Ha igen milyen íróval/progival és milyen beállításokkal?
Köszi előre is -
#466 Mindent ami van, csakhat nincs minden...eddig csak autokkal talalkoztam, pedig ps2rol lattam egy motoros kepet is...de nincs a jatekban, most olvastam, hogy kivettek belole a kiadas elott - de, hogy miert azt nem arultak el.
--
A varos olyan nagy, hogy tegnap 2 orat autokaztam es 2x nem tevedtem ugyan abba az utcaba, es meg igy is a terep 1/4edet ha bejartam.
--
A bunyozas viszont egesz jo.
Van hogy vmi kezifegyverrel rontanak rank, es ekkor ha jol csinaljuk el lehet venni tolunk aztan ellenuk felhasznalni...at lehet dobni, ha menekul a becsuszassal labat rugni, vagy a kedvencem ra lehet vetodni :) - van terdrugas, fejrugas, tobb utes ezeket varialva meg egesz jol el lehet bunyozni. Az a baj hogy a jarokelok ilyenkor nem allnak arrebb igy ok is kapnak egy-kettot.
--
Amikor az autok felborulnak, nem robbannak szet viszont kigyulladnak, es a benne ulok is langra kapnak aztan ugy rohangalnak :)
--
Most talaltam egy ps2 kepet, snoop dogg is benne van - allitolag ovele is lehet gamelni - minigame.
--
tehat ez KAMU - nincs benne motor.
(csak korabbi ki nem adott verzioban volt)
-
#465 Itt is mindent lehet vezetni? (busz, kamion van?)