864
  • LSC
    ja a readme el van rontva nem a 2 cd-t kell kiírni hanem az 1-t. De nekem is működik simán mount-ból.
  • Prowler001
    Mindent úgy sináltam ahogy lentebb lehetett olvasni, és most is leírtál, de mindig előjön az a retkes "nem tudom megnyitni azt a bizonyos cab filet...." X-akták...
    Mit jelent az hogy fileonként írjam ki?
  • Fred10
    azon a pályán vagyok ahol a kínai negyedben van egy nemtom pontosan egy pince szerüség nem látok semmit töknagyon sötétség van találtam egy ajtót az meg bevan zárva.MUTCSINÁLJAK PLEASE HELP ME.
  • hiba
    szar a 4.cd-d szedd le vhonnan.
  • hiba
    ja es feltelezem hogy megfelelo image fileokkla probalkozol (ccd es tarsai) mert a sima iso nem jo.
  • Sil3nt
    ha kiírom cd -re biztos jó lesz? mert daeomn és alcohollal nem megy,,,,4 cd nem képes mauntolni..
  • hiba
    minek irdo ki? dtools 3.46 es mount. ha meg nagyon ki a akarod irni akkor fileonkent ird. minden megoldas le van irva az elmult par hozzaszolasban.
  • hiba
    nemtom de altalaban szokott lenni B alternativa, es akkor ugy veszi a program a folytatast, hogy elkestel :) vagy most nics?
  • Prowler001
    Alcohollal kiírtam a kettes Cd-t úgy is ugyan az a hiba jön elő. A cine.cab -ot nem tudja megnyitni. Úgy írtam ki a Cd-t ahogy a nfo-ban an, és Cd-olasóba raktam természetesen. Több ötletem nincs. Lécci segítsetek!
  • Prowler001
    áááhh nekem sem emgy leszenvedtem ezt a négy Cd-t... az első még felmegy, aztán Dtoolsal mountolom a második Cd-t is, minden emulálás ON, aztán egy hibaüzenettel elszáll, nem megy tovább a telepítés. A második cd-t leszedtem mégegyszer de így is ugyanaz a hibaüzenet fogad, ha elérek a telepítés ezen szakaszáig, kissé ideges vagyok máááá, mi hogy próbáljam még? Alcohol nem látja valamiért az img-ket amiket leszedtem.............
  • Fred10
    Csáztok!!

Nekem az lenne a gondom hogy a limuzinos rész után van egy olyan rész hogy egy csajjal vagyok és egy furgont kell vezetni.De sosem érek oda időben.Hogy a fenébe mennyek??
  • hiba
    ha gixer van irjatok ki filekent (ez 3db file / cd!!) es utana dttolsba ezt adjatok meg...
  • Solutor
    Ja, nekem is 1.9.2 build 1705 van.
  • Solutor
    Hi!
    Köszi az infókat, de nem jött össze. Nekem a védelmeknél nincs Safedisc 3.x, csak SafeDisc 2/3 opció. Erre böktem végülis + EFM hibák kihagyása, és install közben nem tudja olvasni az intro.bik fájlt
    Ötlet?
    üdv
  • Sil3nt
    crack kell hozzá?
  • Sil3nt
    felinstalláltam erre elindul és amikor az introk lementek kilép...
  • Sil3nt
    mi a hiba ha telepítéskor bekér a 4.cd én be mauntolom ( daeom tools 3.46 -All options ON) erre le OK-zom és semmit nem csinál,,,ugyanugy feljön az ablak hogy tegyem be...alcohollal is ezt csinálja...
  • LSC
    ahogy a kozelebe megyek eszrevesznek elaltatni sem tudom a pisztollyal.
  • Jhon Balu
    szasztok! 2-küldetésnél állandoan kilép a gamébol a f...sz-kiva má ezzel a játékkal
  • joe69
    nincs, csak uj karaktereket behozo kodok vannak
  • PAYNE
    gyors kérdés: trainer, cheat valami csalás van-e már a játékhoz?
  • Davidka
    menny előre és a jobboldalt lévő fekvőt csávót üsd le, aztán menny az izé mögé, ott üsd le az álló csávót és mehecc.
  • LSC
    valaki tudna segíteni? Hogy kell ott bejutni ahol be kell lopózni a fürdőbe? Akármit csinálok észrevesznek a nagy teremben.
  • hiba
    ugyan ugy mint minden jatek, csak nem hivatalosan :)
  • gumikacsa
    MODOLHATÓ a játék? (mint pl. a GTA, hogy tele lehet pakolni verdákkal?)
  • hiba
    Buuszok: vannak de nem probaltam meg a vezeteset.
    Kamiont nem lattam.

• Baggio73
    Hali
    Én kiírtam cd-re mind a négy lemezt az Alcohol 1.9.2.1705 verziójával, képrögzítés--beállítani a védelmet ami jelen esetben a Safedisk 3.x és írás. Simán feltelepíteni, semmi crack és indítani. A 2-3-4-es lemezt lehet ujraírósra is másolni mert utána már csak az 1-es cd-t kéri, ha nem akarod elrakni. Ami fontos, hogy a játékot ne a desktopról inditsd mert onnan nem fog indulni, hanem a cd behelyez és play. Egy picikét vizsgálódik, de elindul. Ennyi
  • gumikacsa
    De végül is, buszok, teherautók; kamionk vannak?
  • hiba

hopp

hollywood :)
  • joe69
    a gaz az hogy meg nincs hozza eletero csit:(
  • arty
    bittorrent

ird be google-be a szot, es megtudhatsz tobbet :)
  • lwb
    létezik olyan egyorrú egyed, aki képes volt csít nélkül széjjelrúgni Kim tábornok rühes valagát? engem simán keresztbever ... :(
  • kokkódzsámbó
    honnan lehet leszedni?
  • arty
    daemon tools 3.46, SEMMIFELE vedelmi emulacio nincs bekapcsolva es megy.

kiirva sztem csak cd/dvd olvasobol megy, mert irokban rajon a program, hogy irt a lemez
  • joe69
    nincs meg crack a gamhoz nem fogjatok fel!!
    ha lenne, akkor mar kinn lenne nforce-on sima es nem clonecd-s verzioban
    te max 1 fake fajlt lathattal
    visszaolvasni sem artana hogy ne irj ilyeneket
  • hiba
    dtools es megfelelo image es nem kell crk...
  • Alblink
    nekem ingyenes a clon cd csak egy kis warez kell hozza nekem bejon.a daemon szinten jo.van mar crack a jatekhoz es honnan szedhetem le?elore is kosz
  • Solutor
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek sikerült-e már kiírni a védett CD-t (ha jól tudom az 1-es)? Természetesen úgy, hogy arról települ és játszható is
    Ha igen milyen íróval/progival és milyen beállításokkal?
    Köszi előre is
  • hiba
    Mindent ami van, csakhat nincs minden...eddig csak autokkal talalkoztam, pedig ps2rol lattam egy motoros kepet is...de nincs a jatekban, most olvastam, hogy kivettek belole a kiadas elott - de, hogy miert azt nem arultak el.

--
    A varos olyan nagy, hogy tegnap 2 orat autokaztam es 2x nem tevedtem ugyan abba az utcaba, es meg igy is a terep 1/4edet ha bejartam.
    --
    A bunyozas viszont egesz jo.
    Van hogy vmi kezifegyverrel rontanak rank, es ekkor ha jol csinaljuk el lehet venni tolunk aztan ellenuk felhasznalni...at lehet dobni, ha menekul a becsuszassal labat rugni, vagy a kedvencem ra lehet vetodni :) - van terdrugas, fejrugas, tobb utes ezeket varialva meg egesz jol el lehet bunyozni. Az a baj hogy a jarokelok ilyenkor nem allnak arrebb igy ok is kapnak egy-kettot.
    --
    Amikor az autok felborulnak, nem robbannak szet viszont kigyulladnak, es a benne ulok is langra kapnak aztan ugy rohangalnak :)
    --
    Most talaltam egy ps2 kepet, snoop dogg is benne van - allitolag ovele is lehet gamelni - minigame.
    --

tehat ez KAMU - nincs benne motor.
    (csak korabbi ki nem adott verzioban volt)

• gumikacsa
    Itt is mindent lehet vezetni? (busz, kamion van?)