EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Van 14 napos triál verzió, azt érdemes megnézni és ha tetszik elõfizetesz. Nem kerül sokba a havidíja se...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Fenrir
Nem.

A halál csupán a kezdet...

jack0101
Sziasztok!

Most szeretném kipróbálni a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék ingyenes-e?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Fenrir
Bakker dt óta baxott nagy desync-ek vannak, már agentezni sem lehet rendesen :\

eddig is fagyott rendesen de egyre idegesitöbb minden egyes patchel

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Nem, nincs bekapcsolva az alkalmazásvezérlés. Sosem kapcsolom be. Akkor ez X akta marad.
Nethyrrea
legutóbbi patch óta elõszeretettel crashel nekem a játék...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

[Jakuza]
Nekem tokeletesen mukodik az elsimitas.
Nem felejtetted el kikapcsolni az alkalmazasvezerelt opciot ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

valakinek van ötlete miért nem mûködik az élsimítás ha be van kapcsolva a premium grafika? Ha kikapcsolom minden fasza, de ha bekapcsolom szépek lesznek a textúrák, de az élek cakkosak akárhogy állítom a VGA-ban. A játékban ugye nem lehet élsimítást állítani, a kártyámon meg hiába állítom 16-szorosra, semmi eredménye.
ty

Fenrir
CLASSIC
Minimum System Requirements:

* CPU: Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* RAM: 512 MB or more
* HD space: 6.0 GB
* Network: 56k modem or better Internet connection
* Video: 32 MB 3D graphics card. NVIDIA GeForce 2 Series or greater, ATI Radeon 7200 or greater and Similar chips from other manufacturers
* Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers

Recommended system configuration for running EVE Online:

* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
* RAM: 1024 MB
* HD space: 6.0 GB
* Video: 128 MB NVIDIA GeForce 6200 class card or higher, ATI 9000 series or higher and Similar chips from other manufacturers
* Network: Broadband Internet connection

PREMIUM
Minimum System Requirements:

* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
* RAM: 1024 MB or more
* HD space: 8.0 GB
* Network: 56k modem or better Internet connection
* Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers

Recommended system configuration for running EVE Online:

* CPU: Intel Pentium® IV 2 GHz or AMD XP 2000+ MHz
* RAM: 2048 MB
* HD space: 8.0 GB
* Video: 256MB NVIDIA GeForce 7950 or higher, ATI Radeon X1900 or higher and Similar chips from other manufacturers
* Network: Broadband Internet connection

The minimum screen resolution for EVE is 1024x768.
Audio hardware must be Direct Sound compatible. For optimum performance, use latest drivers available.
Please note that Windows 95, Windows 98, ME, NT and 2000 are not supported.

256 mb rammal fut a game?

Fenrir
Nem még.

Herold
Ez a bolygóra leszállásos dolog már elkészült?

ty a válaszokat.

[Jakuza]
Azert irtam matart, mert en is az vagyok.
Viszont nekem mindegy mire lovok, lottem mar matarra,gallentere, most majd loni fogok amarra vagy caldarira. Egy kutya. 😉

Raadasul, amiert meg irtam kulonben matar miliciat neki, mert ugy gondolom talan ok a legszervezettebbek es talan igy mar a kezdetükezdeten is sikerelmenye lehet.
Amarrt nem ajanlom, mert azok a legsotetebbek es eppen ezert el venne a kedvet a pvptol nagyon hamar, ha allandoan kilonek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
az elsõ pár hónapban mindenképpen lassan fog menni, mert a kevés pénz amit küldizéssel szerzel el fog menni skillekre, meg újabb hajókra és fitekre.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
low secben lehet 😊 highban azert nem hoz olyan sokat a blockade meg recon 😊

Fenrir
Kell egy párat Recon I meg Blockade-ezni, hogy meglegyen a havi isk a GTC-re 😄

Btw melyik a legjobb Gallente kishajó amivel lehet pvp-ben gankelni? 😊

Eve fórumon nagyon sokan az Ishkur-ra esküsznek, fõleg mert viszonylag olcsó és nagy a dps-e.

Igen nagyon ez a gyenge pontja a játéknak a pénz szerzés. Szal kezdõ sztem ilyenben ne is agyaljon hogy virtuális pénzzel tölti fel elõször.
azt annyi pízt sokáig tart összeszedni?

Fenrir
Jah, 1 hónaposat jelenleg.

vmi olyasmit olvastam hogy ingame pénzzel is lehet havidíjat fizetni?

Nem kell megvenni, havidíja van csak, illetve az elsõ 2 hét ingyenes. De a hajók is pénzbe kerülnek, nyilván minél jobb a hajó annál drágább, de azért ez eleinte nagyon kis mennyiség lesz cruiser bc osztályban.
menyibe kerül a game? vagy itt csak havidíjat kell fizetni, nem kell megvenni?

Az achura int re kap bónuszt tehát azt inkább industrial karinak szokták választani. Az én gyártó karim is achura míg a pvp karim Matar brutor. A lényeg a fõ karakter generálásnál hogy mindenre tegyél kivétel a charisma hacsak nem akarsz késõbb bónuszokat adni a flottának. Illetve Perception és az int kicsit lehet több. Mert azok kettõt érnek. De pvp karinál határozottan a perception a lényeg.
Strahd_
az alap faj stb osszetetel csak az elejen nyujt valami mast 😊 minden faj minden skillt ki tud tanulni, itt nem a fajon mulik ki a jo pvp ben 😛

Én azt hallottam / olvastam hogy a caldari acura a legjobb pvp-re. Ez ennél biztos összetettebb, de ez az infó ért el hozzám.
Fenrir
Matar, mi? Csak azért õk mert te is oda mész 😄

Legyél Gallente és öld a Caldari férgeket inkább 😄

Standinget sehogy 😄 Minek az? 😛 (másik karival szállítok ha kell)
Amúgy calari acura lennék ha nem unnám meg 14 nap alatt.
Standinget hogy növelsz ha nem küldizel?
3 hónap alatt elérhetõ t2 -es bs kitanulása (fegyó kivételével) amivel már low sec ben és 0.0 ban is lehet mit kezdeni. Természetesen 0.0 ban alacsonyabb hajóval is lehet játszani bc talán még cruiser , de ahhoz hogy csapatban tudj játszani és hogy be is vegyenek ahhoz már bs -t minimum tudni kell vezetni. A küldizés dög unalmas két éve játszom de ha 10 küldit csináltam meg sokat mondok. Ráadásul én csak az elsõ 3 hónapban töltöttem fel HUF -al azóta ISK -val de mára már roppan mód nehéz lett a havidíj kifizetés, mivel nagyon felmentek a gtc árak. Én minden új embernek azt tanácsolom, ha sikerült feltölteni keressen egy neki megfelelõ társaságot. Úgy sokkal könnyebb játszani is. Van választék pl Jakuza ék low sec es bandája aztán van pár kezdõ 0.0 ás is Pl Black Sun Empire. High sec et nem ajánlom. Ebben a játékban nem az xp gyüjtés a lényeg hanem az ISK. Virtuális pénzkeresés igazi mûvészet, rengeteg módszer van, de tuti tippel nem szolgálhatok 😊
Gando
nah ez lehet hasznos lesz hogy én is beinduljak 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

[Jakuza]
Ha mar most akarsz pvp-zni irany par kuldi megcsinalasa a legszimpatikusabb factionnal es ha elertes a 0.5os pozitiv standinget felejuk, belephetsz a nemzeti miliciaba es mar pvpzhetsz is szecska hajokkal, amik alig alig kerulnek valamibe.
Teszem azt belepsz a matar miliciaba, es a hozzacsapodsz egy csoporthoz, akikkel mesz pvpzni es nagyobb tomegben nem annyira szamit a gyenge hajo.
Egyedul viszont ne probalkozz, mert sok idobe telik a tapasztalat es a skilljeid nem elegndoek az ilyen csatak megvivasara meg egyenlore.

És ez meddig tart kb? Mert engem a wowban is a pvp vonz, de már keresnék egy sci-fi alternatívát. A 14 trial alatt csak ilyen küldik voltak.
[Jakuza]
Egy ido utan ugy sem kuldizni fogsz, hanem igazi jatekosokat loni. 😉
A kuldizgetes csak a kezdeti tokeinjekcio resze.

Gando
vannak egyéb feladatok is, pl menj el less meg egy gázfelhõt, csapolj meg egy aszteroidát, szálíts el egy adatot A-bol B-be, lõjj szét 1 raktárt és hozd el a cuccost belõle.... eléggé változékony tud lenni

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mennyi igaz abból, hogy az agentezés már nem csak az "ölj meg x kalózt" dologban merül ki? Mert triallal próbáltam és akkor adtam fel amikor a 30. ilyen küldetést kaptam.
Strahd_
Biszt eleg regota vagyok itt 😛 (relative)

SRÁCOOK! Ezt csekkoljátok. Találtam egy ilyen szutykot és másik 4 haverommal bepróbáltunk egy GTCt. Minden simán ment! A tag korrekt és gyors volt. Közel féláron adja a 30 napos GTCket!!!!!! O.o !!!
A címe: www.EvE-GTC.com
BEAST
Te, itt? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
az is egy opcio 😉 bar kockazatosabb

Nethyrrea
és ha pénzért veszel isk-t és úgy? 😄

Strahd_
Ingame GTC vel a gondom 😊 nekem nincs ISK-m amibol meg tudnam venni.

Nethyrrea
boltilag én még nemláttam, legalábbis cd galaxisban biztos nem.

Fenrir
Lehet venni ingame is már.

Strahd_
Magyarorszagon mar lehet valahol GTC-t venni?

Köszönöm a válaszokat. 😉
Hát itt az ideje angolul megtanulni. 😄D
Hogy ha az angol az anyanyelvem az még belefér mi?! 😄D
Kösz mégegyszer.
[Jakuza]
Regi a mi killboardunk is, nem az uj verzio, csak par fajl lett kicserelve, es azert latszik 361-nek, de ha zavar szepen kiexportalod fajlokba a killmailokat, lemasolod a gepedre, majd leszeded az uj 361-os kb-t es azt telepited fel, majd ha kesz az uj kb visszaimportalod az admin menubol a kill es lossokat.