7619
-
#3899 De érted, nekem pl. nincs bankszámlám. Nekem az volt a jó, hogy bementem OTP-be, odaadtam a hölgynek a cetlit, hogy kérem az összes pénzt... Ja nem, az másik sztori. Szóval becammogtam az OTP-be, aztán KP utalás, 5 perc alatt ott volt a zsé. Mire hazaértem, már a srác üzent MSN-en, hogy minden OK, EVE elindít, kész. Tök kényelmes volt. Most viszont nem tudom, hogy fogom megoldani ezt a dolgot. Jövő hónap elején lejár az előfizetés, addig ki kell valamit gondolnom...
-
Morinad #3898 EVE-GTC ügyben nincs nagy titok szerintem. Vették az ISK-t és abból meg plexet vagy timekódot a fórumon, és te azért fizettél. Most annyira drága az ISK, hogy nem éri meg. Ez valószínűleg így is marad, mert kínát is lekapcsolták (kínai kormány) és a farmereket is (CCP). Szóval marad a hivatalos forrás, ha játszani akarsz, vagy sok ISK-t keresel a játékban és abból veszed a timekódot. -
DeviloftheHell #3897 na az lesz a lol fregatt osztályu hajo citadel torpedo kilvövövel ami megy majd mint a cruise missile vagy fighter nem 4x dmg moddal hanem 40el -
r4pt0r #3896 Csak nehogy a másik véglet legyen, hogy a capitalok lesznek feleslegesek mert leszedi őket 2 bomber. :D -
#3895 A vége ugyanaz, valószínűleg a CCP is látja, hogy a capital fleetek lazán feleslegessé teszik a kisebb hajókat, ezért más megoldást keresnek...
Ugyanakkor kétlem, hogy egy fighter-bomber adja a megoldást...
BTW mit is akarnak csinálni a Tempest Fleet Issue-val? Az Eveonline oldala/fóruma éppen ismét működésképtelen... -
r4pt0r #3894 Igaz elírtam, ha rövidítek mindig elírom. :P -
#3893 Fighter méretű bomberekről beszél, te meg azt írtad, hogy frig, vagyis frigate. -
r4pt0r #3892 "On the other end of the spectrum, they are introducing fighter-bombers, small ships much like the current fighters but which can destroy capital ships."
Nem vagyok perfekt angolból de nekem ez alapján az jön le, hogy új hajó lesz, vagyis nincs gond azzal amit írtam. :P -
#3891 A bomberek már most is frigate méretűek. -
r4pt0r #3890 Mondom arra lesz a bomber, ha jól értem. Persze gondolom vagy fél év tanulás. :D -
#3889 Én nem a supercapital-okról beszélek hanem a dread-ekről és a carrier-ekről. -
r4pt0r #3888 Lehet nem olvastad mi jön télen. Doomsday fegyver evlveszti a területi a hatását, és csak egy egyéséget tud sebezni egyszerre.
A másik a bomber hajók, amik frig méretűek lesznek, és capital ellen lehet majd használni. -
#3887 Igazán kitilthatná már a CCP a capitalokat lowsec-ből, kurvára nem vicces már, hogy most már bármilyen gyökér banda simán hotdropolhat 30 capitalt bárkire, bárhol. Ez nevetséges kezd lenni, rohadt capital online lesz belőle. -
#3886 thx!! -
#3885 Amarr Industrial :Amarr Industrial Skill at operating Amarr industrial ships. Can not be trained on Trial Accounts. -
r4pt0r #3884 Nem akarok hülyeséget mondani de az industrail skillt nem is lehet tanulni trialon. (ha az industrial command shipre gondolsz) -
#3883 vagy van síma industrial level meg külön amarr industrial level?? -
#3882 hali!
több mint 1 éve nem játszottam, most ismét kipróbáltam a trial verziót (Amarr), és lenne egy gondom: van egy Sigil (amarr) típusú hajóm, de nem tudom használni mert azt mondja Industrial level 1 (amarr) kell hozzá...csakhogy én már level 2-őn vagyok, ez valszeg bug??? -
#3881 + persze (taliga) storilineból is jön implant... -
#3880 Asszem egy helyről vesszük/vennénk a plex-et. -
#3879 Senkinek nem vettem mert a gyereket még mindig nem érem el. -
#3878 Amikor a miénket intézted, magadnak nem vettél? -
#3877 Bakker én is erre várok, 6-án lejár az előfizetésem, ha addig nem jelentkezik a srác kénytelen leszek vagy venni plexet vagy bankkártyával előfizetni. -
r4pt0r #3876 Nah 1-2 napon belül frissítve lesz a Tco honlap, remélem nem fejezik be, mert akkor nem tudok játszani. (Igen tudom lehet kül. is venni, de annyit nem adok már 1 játékért havonta, hát az elvek. :D) -
#3875 Köszönöm az infókat mindenkinek! Intézem a hivatalos oldalon. -
#3874 Ja értem, igazatok van. Köszi a választ. -
#3873 makro figyelese nem egyszeru de megoldhato feladat
adatbazisban raszursz azokra az accokra amik 24/7 csak talicskazo kuldit semmi mast nem csinalank es jol kivagod oket mint macskat sz**ni
persze az algoritmus a szuresre nem ilyen egyszeru es konnyen lehet hogy beleveszel olyanokat is akik tenyleg ott ulnek a gep elott es egesz nap csak talicskaznak... -
#3872 Egy makró oké, azon lehet látni, de azt, hogy ISK-et ad valaki pénzért?
Roppant egyszerű, csak figyelik a macrós emberkéket, és azt, hogy tőlük kihez vándorol az ISK.
Valamint azt sem értem, hogy a bannolt accountok és az implantok mennyiségének esése hogy függ össze?
Az alapvető képességnövelő implantok az egyik legnépszerűbb kereskedelmi termékek. Egyfelől az EvE tanulási rendszere miatt elengedhetetlenek, másfelől folyamatosan szükség van rájuk, akár mert valaki csinál egy Jump Clone-t, és abba kell, akár mert esetleg kipodoltak valakit, és azt kell pótolni, stb.
Az implantok a frakciók LP store-jából a legkönnyebben kiváltható értékes cuccok, lévén drágák, de nem kell hozzájuk mindenféle insignia, amiket lövöldözős küldikben lehet a roncsokból kikaparni. Innentől kezdve a dolog roppant egyszerű - a mókolós srác felvesz olyan küldiket, hogy repülj A-ból B-be (esetleg szállíts A-ból B-be), és ezt megcsináltatja macrós botokkal. A kapott LP-ből implatot vásárol, azt meg a piacra dobja ISK-ért... -
#3871 De hogyan lehet figyelni ilyeneket? Ezt nem értem. Egy makró oké, azon lehet látni, de azt, hogy ISK-et ad valaki pénzért? A 30%-os processzor szükséglet esésnek örülök, talán lag is kevesebb lesz (bár én még Jitában sem találkoztam vele). Valamint azt sem értem, hogy a bannolt accountok és az implantok mennyiségének esése hogy függ össze? -
#3870 RMT = Real Money Trader = Isk-t "illegálisan" árul valós pénzért
Egy ideje figyelték ezeket az elemeket, majd június 22.-én DT alatt 6200 accountot ban-oltak.
Eredmény:
1.) A userek 2%-ának ban-ja után 30%-os CPU szükséglet esés
2.) ismert über-macro-zott naprendszerek (a blog példája Ingunn (csupa taliga missziót toló shuttle)) "kiürülése".
3.) implantok mennyiségének drasztikus esése, vele fordítottan arányos érték növekedéssel
3./a) A(z) RMT accountok egy részét (kutatási okokból) csak temp ban-al súlytották, amint visszatértek, elárasztották a piacot. Gyorsan véglegesítették a ban-jaikat...
4.) a market-en nem volt számottevő változás -
#3869 Ha megkérlek, röviden összefoglalod a lényegét ennek a blognak? -
#3868 Ezek szerint igaz volt a pletyka, és RMT-erekkel szűrték össze a levet, így tudtak olcsón GTC-t szerezni...
Ugyanis:
-
#3867 Köszi! Ha hamarosan nem tudom elérni a GTC-s emberkét, akkor megpróbálkozom ezzel a megoldással. -
#3866 Nem kell dombornyomott bankkártya. A legtöbb banknál van virtuális bankkártya, az OTP-nél az elektronikus számlacsomagban alapból benne van. Ez csak egy papíron megkaapot Mastercard kártyaszám, lejárati idő és CVC2 azonosító, amellyel tudsz interneten vásárolni. -
#3865 Az meg offline. Sebaj, még nem adom fel. -
#3864 MSN! Az a lényeg. -
#3863 Írtam nekik e-mail-t de eddig nincs válasz. -
#3862 Cowie!
Nincs ott, ahol ajánlottam?
Rozsé -
#3861 Sziasztok!
Én most kezdtem el a játékot. A trial időszakból még 3 nap van hátra.
A kérdésem az, hogy Magyarországról hogyan lehet intézni az előfizetést, ha nincs dombornyomott bankkártyám? -
r4pt0r #3860 ÁÁÁÁÁ EVE-GTCsek csináljanak magukkal valamit. :D Már 40 napja várom hogy legyen kód, de most nagy a csend. :P