EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Most szeretném kipróbálni a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék ingyenes-e?
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
A halál csupán a kezdet...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem felejtetted el kikapcsolni az alkalmazasvezerelt opciot ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Minimum System Requirements:
* CPU: Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* RAM: 512 MB or more
* HD space: 6.0 GB
* Network: 56k modem or better Internet connection
* Video: 32 MB 3D graphics card. NVIDIA GeForce 2 Series or greater, ATI Radeon 7200 or greater and Similar chips from other manufacturers
* Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
Recommended system configuration for running EVE Online:
* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
* RAM: 1024 MB
* HD space: 6.0 GB
* Video: 128 MB NVIDIA GeForce 6200 class card or higher, ATI 9000 series or higher and Similar chips from other manufacturers
* Network: Broadband Internet connection
PREMIUM
Minimum System Requirements:
* CPU: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
* RAM: 1024 MB or more
* HD space: 8.0 GB
* Network: 56k modem or better Internet connection
* Video: 128 MB Shader Model 3.0 Graphics cards such as NVIDIA GeForce 6 class card or higher, ATI X1300 or higher and Similar chips from other manufacturers
Recommended system configuration for running EVE Online:
* CPU: Intel Pentium® IV 2 GHz or AMD XP 2000+ MHz
* RAM: 2048 MB
* HD space: 8.0 GB
* Video: 256MB NVIDIA GeForce 7950 or higher, ATI Radeon X1900 or higher and Similar chips from other manufacturers
* Network: Broadband Internet connection
The minimum screen resolution for EVE is 1024x768.
Audio hardware must be Direct Sound compatible. For optimum performance, use latest drivers available.
Please note that Windows 95, Windows 98, ME, NT and 2000 are not supported.
Viszont nekem mindegy mire lovok, lottem mar matarra,gallentere, most majd loni fogok amarra vagy caldarira. Egy kutya. 😉
Raadasul, amiert meg irtam kulonben matar miliciat neki, mert ugy gondolom talan ok a legszervezettebbek es talan igy mar a kezdetükezdeten is sikerelmenye lehet.
Amarrt nem ajanlom, mert azok a legsotetebbek es eppen ezert el venne a kedvet a pvptol nagyon hamar, ha allandoan kilonek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Btw melyik a legjobb Gallente kishajó amivel lehet pvp-ben gankelni? 😊
Eve fórumon nagyon sokan az Ishkur-ra esküsznek, fõleg mert viszonylag olcsó és nagy a dps-e.
Legyél Gallente és öld a Caldari férgeket inkább 😄
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Teszem azt belepsz a matar miliciaba, es a hozzacsapodsz egy csoporthoz, akikkel mesz pvpzni es nagyobb tomegben nem annyira szamit a gyenge hajo.
Egyedul viszont ne probalkozz, mert sok idobe telik a tapasztalat es a skilljeid nem elegndoek az ilyen csatak megvivasara meg egyenlore.
A kuldizgetes csak a kezdeti tokeinjekcio resze.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
A címe: www.EvE-GTC.com
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hát itt az ideje angolul megtanulni. 😄D
Hogy ha az angol az anyanyelvem az még belefér mi?! 😄D
Kösz mégegyszer.