EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
És ha játszol pár évet, akkor talán megközelítheted (!) a jobbakat.

Fenrir
"Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem."

Ez csak egy nagyon kis szelete a játéknak, ha játszol majd pár hónapot akkor rájössz erre 😊

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Kcsit jatszogass a triallal es majd ha nagyjabol mindennel tisztaban vagy, akkor kezdj neki a jateknak egy masik accal.
Mindenesetre a trial streames valtozatat toltsd le, mert ott 3 het a probaido, nem 14 nap mintha a sima oldalrol szedned le.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kipróbáltam a trialt és nagyon bejött. Megy már minden amit lehet tudni, irányítás, fúrás, kereskedelem. Persze még noob, trial szinten de nem bonyolult nekem. Összetett, de ez a szép. Az érdekelt hogy ún. endgame környezetben mi a pálya, de kielégítõ választ kaptam. Megveszem 😊
Igen, egyre gyanusabb, kimondottan egy ilyan valasz utan. Egyre jobban osszezavarodsz 😊

Szerintem scamoltal valakit... 😛

Roger6
És miért takartad ki? Gyanús vagy nekem, már figyellek egy ideje! <#ravasz1><#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Strahd_
😊 elotte ki is tudod probalni 21 napos trial accountal mielott ugy dontenel hogy megveszed.

PLaci
Hû de kiváncsiak vagytok... <#vigyor3>
Az árú amarr shuttle volt. <#idiota><#bee1>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Korrekt leírás, ilyesmit szerettem volna. És meg is hozta a kedvem. A következõ fizetéskor azt hiszem szögre akaszom a Death Knight páncélját és behuppanok egy pilótafülkébe. Köszönöm.
Fenrir
A cél amúgyis a titán 😄

[Jakuza]
Rengeteg dolgot csinalhatsz.
Itt nincsenek instak es nem is igazan a kuldezeseket szoktak csinalni az "ultrataposok", hanem mennek pvpzni. 😄
Itt is lehet cuccokat szerezni, vagy gyartani,banyaszni,kuldetesezni es sorolhatnam eleg sokaig, mert meg van par variacio. Huzhatod a reputaciodat is, bar az inkabb az NPC-zessel lehet. Milyen a corpelet? Corpja valogatja, de az Imperium Galactica teljesen jo lesz szamodra, mivel high seces ceg tehat empireben talalhato igy a kezdetben sokat tudnak segiteni szamodra es nagyjabol vedett helyen is leszel.
Kesobb atlephetsz a pvp-s cegukbe is, mivel ilyen is van nekik.
Tehat az alapok elsajatithatok, majd kesobb pedig tovabblephetsz, ha belejottel a jatekba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ja ezek nem fikázó kérdések, csak keresek a wow helyett valami legalább annyira komplex, értelmes MMO-t. 4 év wow után kell valami más ahol folytathatom, és az ûr jobban vonz mint bármi más. Szóval elõzõ postom egy mass érdeklõdés. Ha valaki terjedelmesebben összefoglalná annak hálás lennék.
Na mivel ti jó fejek vagytok én meg még jobb, egy kis érdeklõdést mutatok mert az jó nekem. Tudom hogy nem is hasonlít az eve a wowhoz de 1-2 dolgot így kérdezek.

Az addig világos, hogy kell sok idõ, sok pénz és egyszercsak hopp...low sec-be mehetek. Ott bányászhatok, lõhetek más játékosokat. És? van valami amit csinálni lehet? WoW... elértem a lvl80-at, instákba járok jobb cuccokat szerzek, szervezett pvp-ben tolhatom, reput húzhatok amiért tápos rewardokat válthatok ki. Az eve-ben van ilyen instance-szerû dolog? Mit csináltok ti ultratáposak ha belogoltok? Milyen a corp élet? mik azok amitõl ez annyira jó MMO? Azt mondják a wow 80-nál kezdõdik. Sok endgame content, ezer tennivaló. Itt mi az amiért azt érezhetem hogy hú de jó, belogolok és low secben tevékenykedhetek?

"Sokat nem érhetett 😊"

Na ezert erdekelt leginkabb, mi lehetett annyira titkos benne 😊

[Jakuza]
Hat hogy emailjuk van e azt nem tudom, viszont van jo par elerhetoseguk, mind a jatekon belul, mind mas lehetoseggel.

1.
IMGL forum a magyar weblapon
2.
IMGL weblap (regisztracio kell a forum eleresehez API kulccsal)
3.
In game a Galactica channelen
4.
Ventrilon: 2.1-es kliens kelll hozza
IP: 94.125.180.76
port: 4000
pass: jikov

Aki tud egy e-mail elérhetõséget az Imperium Galactica corphoz az írjon legyen szíves egy PM-et. A honlapjukon csak ventri meg ingame elérhetõség van, és szeretnék tõlük 1-2 dolgot kérdezni. Köszönöm.
[Jakuza]
Talan ez ? 😄

Prostitute
Group: Livestock
Category: Commodity
Description: A bad woman.

Fenrir
Sokat nem érhetett 😊

Nethyrrea
biztos valami természetbeni szolgáltatás xDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mi van a képen kitakarva? 😊

Nethyrrea
nagyban ûzöd még a végén csinálsz belõle kis extrát 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

PLaci
Ma lecseréltem a régi szállítóhajómat egy második mark3-ra...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

az összes kis buzi amcsi kölyköt lekell löni amelyk más énzéböl veszi a milliárdos hajoit

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

söt nem is olyan rég még a 90 napost lehetett 380-400 M isk ért venni (amikor még volt) azóta csunyán felmentek az árak. sajnos egyre inkább nem éri meg isk bol fizetni.

Nethyrrea
gondolom ide is begyûrûzött a válság 😄

Alwares
Hát ez jó szar lett akkor így. Én még 350-ért a nyáron két hónaposat vettem 😞

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

jaku 350 ért szokott menni a 30 napos a 60 at felnyomták már 700 fölé

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

[Jakuza]
300kk es a jatekon belul is meglehet venni "30 day pilot's license extension (PLEX)" neven.

ui. 330-ert latom most a marketen a legolcsobbat.

ollie
600 milla körül van a 2 hónapos, gondolom 300 millát akart írni, ami igaz is egy hónapra.

Fenrir
300k? Akkor vehetnél nekem párat karácsonyra, ha ilyen olcsó 😄

Nethyrrea
ha jóltudom inkább 500 milla mint 300, bár én jelenleg mastercarddal nyomom szóval még nem érint nagyon

[Jakuza]
Raadasul par hona[pot kell csak kibirni es onnantol siman kitermelheto a havi 300k ISK a jatekban, ami "bevalthato" 30 nap ingyen jatekra.

Nethyrrea
ha eléggé elvetemült és kitartó vagy

ollie
Ez az a játék, amire nagyon megéri elõfizetni.

jah, dettó 😞

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kovecses
Kár hogy fizetõs ez a játék, egyébként érdekelne.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Fenrir
Nos azt hiszem, hogy a Kuhri Hadmûvelet kezd a végéhez érni. A románok szinte teljesen eltüntek, a ROM-osok és Glauxosok már csak elvétve vannak, Glauxból folyamatosan lépnek ki az emberek. Tegnap este benéztem Kuhriba meg Nandeza-ba, a helyzet elszomorító, 1 nyavajás sem volt lokálon :\

Most, hogy nincs több lõhetõ posunk ahova capitallal kijönnéknek már nem olyan fun nekik egyfolytában bukni a bs-eket meg a t2 hajókat. Úgy láttam, hogy Aridia környékén is folyamatosan ölik õket és mostanában a szájuk sem olyan nagy. Már nem smackelnek annyit mint eddig, kezdik érezni, hogy capital nélkül ez a harc bizony eléggé kényelmetlen ellenünk 😄

A múltkori irmalini látogatásuk pedig olyan szinten becsõdölt, hogy otthagytak megint egy rakat hajót nekünk.

hát igen lassan törzsvásárloi kártyát kéne osztogatnom 😄😄😄

Fenrir
Sokszor én sem teszem meg ezt a 2 ugrást ha a bevásárlólistám 99%-át egy helyen tudom megvenni. Ilyenkor belefér ha egy kicsit drágább itt mint ott az áru.

Roger6
Azért sokszor nem is éri meg elkószálni 8-10 ugrásra, hogy ha melletted kettõvel szinte ugyanolyan áron el lehet adni a cuccot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Elég sokat kell kajtatni a jó árak után sajna, sokan már csak lustaságból is megveszik a drágát mert nincs kedvük 7-10-et ugrani.

Strahd_
deha eladom a matikat olcsobban veszem meg a piacon 😉 vegul az is profit csak nem craftbol...

Fenrir
Ha mondjuk magad termeled ki (salvage-bõl vagy bányászatból) és azt gyártod le majd adod el akkor az tisztán profit neked.

eve-online.hu

Strahd_
van valahol valami jo leiras hogy mit erdemes craftolni vagy hogyan induljak neki a gyartas kutatasnak? 😊 a tema erdekel es tudom hogyan kell gyartani BPO BPC stb dolgok 😊 csak ahogy en lattam nem eri meg a gyartas mivel amennyibe kerul a gyartas viszonylag keves profittal lehet eladni. bar lehet csak en lattam rossz targyakat eddig

[Jakuza]
Vagy elmesz suicide gangelni,scammelni 😄

Pénzt a felsoroltakon kívül még hajógyártásból, t2 hajók tervrajzának kikutatásából, complexekbõl szerezhetõ frakciós felszerelésekkel és szerencsés piaci fogásokkal lehet szerezni. Ha unod az agentezést, akkor meg lehet próbálni anomáliákat (nem kell hozzá skill), vagy rejtett complexeket/belteket/romokat (jópár skill / covert ops hajó / probe-ok kellenek hozzá) scannelgetni. A gyártáshoz és kutatáshoz azonban rengeteg skillpont kell (mechanic, science ágban nézelõdj) és jelentõs pénzmag az induláshoz.

Low sec-hez inkább ismerettség kell és a helyiekkel kölcsönösen kékbe húzott standing. De a lehetõségeid többnyire ugyanazok lesznek ott is, mint high sec-ben, csak lehet pvp-zni.

What\'s your excuse?

Strahd_
Salvage el ki tudsz szedni roncsokbol alkatreszeket amiket el tudsz adni vagy kesobb rig et tudsz belole gyartani/gyartatni.

De igen kb ennyit tehet kuldi,banyaszat,kalozfogas beltekeben,Pvp,es exploration kereses.

Szóval pénzt bányászatból és agentezéssel lehet keresni. Van ez a salvagery dolog. Érdemes azzal foglalkozni? Mert a bányászat dögunalmas. Állok és várok hogy megteljen a cargo. és a 30. "ölj meg egy szökött akárkit és vedd el a cargóját" dolog is elég egysíkú.

Az érdekelne hogy mit kell elérnem vagy vennem hogy ezeken kívüli dolgokat is tudjak csinálni. Mert ezt egy single jkátékban is meg tudom tenni. Vagy milyen hajóosztály kell egy low sec létezéshez? És ott mi az ami az elõbb felsoroltaktól különbözik?
ollie
Steam-rõl letölteve 21 napig van ingyen.