EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nekünk rev 326-os a kb verziónk, nektek 361, ez az eltérés lehet gond?

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]
Ezt a modult: http://eve-id.net/forum/viewtopic.php?f=505&t=8827

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
Jakuza:

Úgy hallottam, hogy te csináltad meg az OPP kb-ján, hogy a POS-ok is rajta legyenek. Szeretnénk megcsinálni ezt az FBI-on is, mit kell letölteni vagy átírni?

középfoku nyelvizsga kötelezö felsöfoku ajánlott 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Nethyrrea
azért nemfog ártani ha elkezdesz angolul tanulni mellé, 6 köteg szótárral meg manuallal kicsit nehézkesen fog menni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

vear
http://www.eve-online.hu/

Hali all.Namost az a situation,hogy énékem annyira tetszik az EVE,hogy eszméletlen.Ráadásul elmlékeztet a Playstatoin 1re kiadott Red Sun:Colony wars nevezetû játékra.Namost csekély angol nyelvtudásom ellenére is nekivágtam párszor a trialnak,de a buleprintes résznél feszt elakadok. 😞(
Na a lényeg,hogy nincsen ilyen kézikönyv magyarban ami a-tól cettig leír mindent.Volt régen az Imperium galactikához is egy ilyen köny.Azt rongyosra olvastam. 😄DD
Szóval ha valaki tud errõl valamit legyen szives mondja már meg,hogy honnan lehet ezt elérni.
Mert,ha ez összejön akkor elõfizetnék a gammára. 😊)Csak úgy nem akarok belevágni. 😊Kicsit borsos ár azért 1 hónapra,de mondjuk minõségi gamma. 😄D
Bányász segédlet magyarul:

http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=40

Ebben az is benne van mait keresel.

Sziasztok! Korábban már egyszer trialoztam de most újból nekivágnék az EvE-nek, de sok dolgot már felejtettem :/

Volt egy oldal, ahová ha beírtad az ore nevét, akkor kidobta melyik helyeken lehet bányászni. Nem tudja valaki esetleg melyikrõl lehet szó?

Fenrir
Most már az FBI-t is kirúgták Budar Fof-ról és a Nex és a Black Mesa nagy része szürke nekünk 😊

Rosszalkodtatok Jakuza? Vagy csak egy "megmutatomnektekkikvagyunk" cég próbálkozik?

letöltöd, befizeted, belépsz, játszol 😄

Konkrétabban mire is vagy kiváncsi?

Roger6
Te mindenhova betalálsz Pepsi? 😊)))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
hi, most találtam ezt a játékot, nem néz ki rossznak 😄 valaki mondana róla valamit? 😄 hogy is megy ez megg egyebek

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[Jakuza]
Pirosba huztak minket egy cegnel, aztan kisirtak Nexnel azt, hogy tegyenek ki minket a Budar fof-rol.
Ezert elkezdtuk utni a Black Mesa Projectet hadd elvezzek, ha mar ennyire lelkesek voltak. 😄
Szoval kitakaritjuk most Irmalint.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
fene... amikor kéne egy kis extra tank meg tûzerõ akkor mindenki máshol van....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Fenrir
Jakuza mit csináltatok, hogy bannoltak titeket budar fof-ról? 😄

Nem tagadom 😉

forum varrior 😊P

Valami gebasz van, csak a forum fejlec jon be nalam, aztan page loaded with error.

A szlogenetek viszont jo... 😊

Fenrir

Mi van irmalinban, nagyszabású invázió lesz? Ki ?

Ja vazze, 0.0ban nem loggolsz be 2 hétig azt azt veszed észre hogy az ellen befoglalta az outpostot ahol laksz a cuccodat meg nem tudod kihozni azt árulhatod bagóért a feketepiacon 😊

Úristen, mi lett a korpból ahol Kazi a fõnök 😊 Új név a CubePilots mi?

Wanax
Nem kilogol, hanem a szerver dobja ki 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
Mindenki kiloggol legalább 1x naponta. 😊

Jah itten kérem az az aktiv aki mindennap belogol, ki is vagdosom a corpból akik hosszu távon inaktivak. most 45 nap a határ de leht csökkentem majd.

Fenrir
Fõleg ha lent vagy lowsecben vagy 0.0-ban. Most úgyis lesz kis csihi-puhi Irmalinban, nem fogok legalább unatkozni 😊

eve-online.hu oldalon annyi ilyet talalasz amennyi csak kell 😊

A kerdes nem az, milyen gyakran loggolnak BE, hanem az, KIloggolnak-e egyaltalan... 😉

Az EVE igazi kocka jatek, sztem heti 1-2 alkalmas beloggolassal nem is lehet tolni.

[NST]Cifu
Van. Jó pár...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Roger6
Akkor minden nap? Van olyan? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

aki egy-ket orara nez be hetente (!) az nem aktiv jatekos 😊

Roger6
Van közületek aktív játékos? Aki minden héten benéz egy-két óra játék erejéig a corpjához?

Nem is vagyok lammer tee... 😊

Fel ev... lesz az majd tobb is a kovetkezo beloggolasig. Egy munkahely nekem boven eleg, nem kell meg egy ejszakai muszak is 😛

jah ez lammer-nak szolt

mer ilyen vagy néha belogolsz aztán fél évig semmi <#beka2>

Nethyrrea
jah, ez kavart meg engemis elõször

pontosan de van aki keveri mivel van a dronocskának 1.2k raktere és azthiszik telefurja

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Fenrir
Az náluk 1 perc.

Egyetértek - szerintem is az egyik legkomplexebb játék a piacon, viszont ahhoz hogy az ember sikeres legyen benne rengeteg idõt kell eltölteni, mind a fejlõdéshez, mind a megélhetéshez. Arról nem is beszélve, iszonyúan csapat és társaság alapú.

Én is kb 1.5 év után ugrottam ki (ennél tovább csak a Battlefield 2 meg a CS maradt a gépemen), a karaktereim megtartottam, pár hónapra kis idõre vissza is néztem de nem volt már idegem a grindhez meg az állandó várakozáshoz.

Most navyfieldben ûzöm az ipart, igazi felüdülés benne az instant action, és viszonylag hamar lehet az ember benne valaki, kis gyakorlással 😊

csak egy ciklusnyit bányászik utána visszamegy üriteni

BEAST
Az eve nagyon jo kis mmo, szerintem meg mindig a legjobb a piacon... az egyetlen ok amiert mar nem jatszom az az aprosag hogy kb 1,5 ev utan is ott tartottam hogy voltam is valaki meg nemis es mar kezdtek idegesiteni a honapokat igenybevevo skill tanulasok :p Most warhammerezek, valoszinuleg utolso mmom lesz, nagyon tetszik de mar kezdek "kioregedni" az ilyen idoigenyes dolgokbol, csak azt remelem hogy starcraft 2ig kitartok majd 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
naja 😄 egyelõre még a trialt nyúzom, mire lejár talán belerázódok kicsit, meg ilyesmi.

[Jakuza]
Hat meg masodikra. 😉

Nethyrrea
hátistenem, cabal nem köt le annyira, RF-nek vége, mást meg most nincs kedvem, ez meg mindigis tetszett, csak elsõre kicsit bonyolult 😄

BEAST
nahat, te itt? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
tankjú 😊 kicsit megzavart hogy írtak nála saját kapacitást 1200 köbmétert 😄 hirtelen megörültem neki

Fenrir
Ha betarget-elsz (szép magyar szó) egy aszteroidát és ráküldöd a drone-okat Mine Repeatedly paranccsal akkor egyfolytában fognak bányászni amíg a saját rakterük meg nem telik, aztán visszamennek a hajódhoz és beürítik a rakterüket a tiédbe és mennek vissza bányászni.

[Jakuza]
A rakteredbe banyaszik.

Nethyrrea
lámakérdés egy újonctól (tegnap óta tolom):

mining drone az tulképp csak nekem segít be, ergo hamarabb telebányászom a rakteremet, vagy van neki is önálló raktere ahova bányászik? vagy hogy mûxik ez? van erre valahol valami leírás, vagy eltudja-é valaki magyarázni?

fighter lvl3 nál inkább heavy dront küldj ki 😊