7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • PLaci #3859
    Nem hinném :D
  • DeviloftheHell
    market orderek állitása heti 1. nesze enynit kéne csinálni és nem lagolna a kibaszott játék
  • kerek1224
    Tehát a Dominion az idei téli kiegészítő neve, tehát idén lesz :)
  • kerek1224
    Dominion az idén télen. Dust és Wis (új nevén Incarna) CCP állítása szerint jövőre. Természetesen ez változhat.
  • [Jakuza]
    Jovore dust dominion stb ? Ugye te viccelsz, szerintem meg a walk in station se lesz 2011 elott nem hogy a masik ketto.
  • kerek1224
    Új bolygó design, az biztos. Meg sovereignty megújítás. Semmi walk in station, az majd jövőre, kb. a DUST 514-gyel együtt. Bár nekem egy dev váltig állítgatta tavaly a fanfesten, hogy idén kijön a walk in station, de hát úgy be volt rúgva, mint...én. Tehát nagyon. Sokat veregettük egymás vállát, de nem tudom miért.
  • Torzonborz
    öööö :D

• DarkBlade
    bakker...
    Nerfelik a tradet??
  • [NST]Cifu
    * Nerf?

(a * helyére mindenki az éppen aktuális fő tanulási irányát helyettesítheti be :D)
  • Torzonborz
    Na vajh mi lesz benne ?
  • [NST]Cifu
    Sensor Booster (Med Slot) és ebbe lehet berakni Scan Resolution scriptet.

Létezik még Remote Sensor Booster (Med slot), amely aktiválva a becélzott és kijelölt hajó befogási sebességét növeli, ebbe szintén lehet Scan Res scriptet betölteni.
  • Roger6
    A befogási időt mivel tudom csökkenteni?
  • Culram #3847
    Talán még ez:
    http://eve-metrics.com/

Nem rég indult, asszem, még nincs sok adat, de ígéretes.
  • Torzonborz
    azzal semmi csak gondoltam van vmi más is esetleg :)
  • [NST]Cifu
    Mi baj van a Evecentral-al?
  • Torzonborz
    vhogy sejtettem :D na nem baj max majd csinálok karit kereskedelmi központokban.
  • [Jakuza]
    Na almodozz/ :D
  • Roger6
    Hát szerintem a kereskedők ilyenféle információt nem véletlenül nem kotyognak ki, megtartják maguknak.
  • Fenrir
    Gyere fel ventrire, ott szövegelj.
  • Torzonborz
    eve centralon kívül van vmi használható nem játékbeli piac böngésző ? esetleg olyan ahol régióra lebontva látni - legalább nagyjából - hogy miből van hiány ill. túlkínálat ? vagy ilyenről ne is ábrándozzak ? :)
  • [Jakuza]
    Neked is kellene azert valam fa testapolo, mert megerdemled :D
  • Fenrir
    Cifu adott a testének.
  • [Jakuza]
    Mar bannoltak :D
  • kerek1224
    Mi a f..ért nem tiltják ki innen az ilyen köcsögöket??
  • ollie
    Lol, te is benne vagy a buliban? Lehet OTP-n keresztül utalni, azt írja. :)
  • ollie
    Ez valami keylogger lesz, az McAfee SiteAdvisor ezt írja róla:

When we tested this site we found links to 208.122.40.126, which we found breaches browser security on our test PC.
  • Torrents
    sziasztok nézzétek meg az oldalt olcsón vásárolhattok bányászó botot az eve onlinehoz és fel sem fedezik http://shadowminer.co.cc/
  • Roger6
    Köszi a segítséget kedves corptársam, tudtam, hogy rád számíthatok!
  • r4pt0r
    Ohh yeee micsoda ajánlat. :D
  • ollie
    mediumot :D
  • Roger6
    Harbinger-re milyen RIG-et ajánlotok? Többfélét is mondhattok, én nem tudok dönteni.
  • r4pt0r
    Nem, de 4-5 hónap után már a játékban össze tudod szedni az anyagiakat, vagyis "ingyen" lehet játszani.
  • [Jakuza]
    Nem ingyenes, de egy idovel megoldhato, hogy a jatekon beluli fizetoeszkozzel meghosszabbitsd az elofizetesed idejet legalisan.
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Ez a játék ingyenes?Mert régen mintha az lett volna,de lehet összekeverem valamivel.
  • Roger6
    Jaja, alt karinak nem voltak meg a learningjei, ez a baj. Pedig másiknál alap volt... Na mindegy, most pótolom.
  • Cleawer
    Megvan már az 1,6 milla sp?Gyorsan tanuld ki a learningokat,azzal kezdtem a trialt hogy kimentek ,és kellemesebb tanulási idők jöttek ki.
  • DeviloftheHell
    elkéne kezdeni learnignet tanulni :D
  • Fenrir
    Nem ártanak az implantok sem.
  • ollie
    Tedd egyformára, kivéve a charisma, az legyen minimumon. Egyébként tanultál learning skilleket? Ha nem, az legyen a prioritás. Mind az alap, mind az advanced learning skilleket érdemes kitolni level 4-re, pár hónap alatt megtérül, és utána már sokkal gyorsabb lesz minden.
  • Roger6
    Intelligence 11, Perception 5, Charisma 5 (pff... látnád a csajt, elhívnád moziba, meg haza ), Willpower 8, Memory 10. Először csak hülyeségből csináltam a karaktert, nem gondoltam volna, hogy használni is fogom. Tudsz nekem abban segíteni, hogy hogyan kéne elosztani a pontokat, hogy gyorsan tanulja a bányász skilleket? Még van egy pontelosztási lehetőségem.