7619
-
#3859 Nem hinném :D -
DeviloftheHell #3858 market orderek állitása heti 1. nesze enynit kéne csinálni és nem lagolna a kibaszott játék -
kerek1224 #3857 Tehát a Dominion az idei téli kiegészítő neve, tehát idén lesz :) -
kerek1224 #3856 Dominion az idén télen. Dust és Wis (új nevén Incarna) CCP állítása szerint jövőre. Természetesen ez változhat. -
#3855 Jovore dust dominion stb ? Ugye te viccelsz, szerintem meg a walk in station se lesz 2011 elott nem hogy a masik ketto. -
kerek1224 #3854 Új bolygó design, az biztos. Meg sovereignty megújítás. Semmi walk in station, az majd jövőre, kb. a DUST 514-gyel együtt. Bár nekem egy dev váltig állítgatta tavaly a fanfesten, hogy idén kijön a walk in station, de hát úgy be volt rúgva, mint...én. Tehát nagyon. Sokat veregettük egymás vállát, de nem tudom miért. -
#3853 öööö :D
-
DarkBlade #3852 bakker...
Nerfelik a tradet?? -
#3851 * Nerf?
(a * helyére mindenki az éppen aktuális fő tanulási irányát helyettesítheti be :D) -
#3850 Na vajh mi lesz benne ? -
#3849 Sensor Booster (Med Slot) és ebbe lehet berakni Scan Resolution scriptet.
Létezik még Remote Sensor Booster (Med slot), amely aktiválva a becélzott és kijelölt hajó befogási sebességét növeli, ebbe szintén lehet Scan Res scriptet betölteni. -
#3848 A befogási időt mivel tudom csökkenteni? -
Culram #3847 Talán még ez:
http://eve-metrics.com/
Nem rég indult, asszem, még nincs sok adat, de ígéretes. -
#3846 azzal semmi csak gondoltam van vmi más is esetleg :) -
#3845 Mi baj van a Evecentral-al? -
#3844 vhogy sejtettem :D na nem baj max majd csinálok karit kereskedelmi központokban. -
#3843 Na almodozz/ :D -
#3842 Hát szerintem a kereskedők ilyenféle információt nem véletlenül nem kotyognak ki, megtartják maguknak. -
#3841 Gyere fel ventrire, ott szövegelj. -
#3840 eve centralon kívül van vmi használható nem játékbeli piac böngésző ? esetleg olyan ahol régióra lebontva látni - legalább nagyjából - hogy miből van hiány ill. túlkínálat ? vagy ilyenről ne is ábrándozzak ? :) -
#3839 Neked is kellene azert valam fa testapolo, mert megerdemled :D -
#3838 Cifu adott a testének. -
#3837 Mar bannoltak :D -
kerek1224 #3836 Mi a f..ért nem tiltják ki innen az ilyen köcsögöket?? -
#3835 Lol, te is benne vagy a buliban? Lehet OTP-n keresztül utalni, azt írja. :) -
#3834 Ez valami keylogger lesz, az McAfee SiteAdvisor ezt írja róla:
When we tested this site we found links to 208.122.40.126, which we found breaches browser security on our test PC. -
Torrents #3833 sziasztok nézzétek meg az oldalt olcsón vásárolhattok bányászó botot az eve onlinehoz és fel sem fedezik http://shadowminer.co.cc/ -
#3832 Köszi a segítséget kedves corptársam, tudtam, hogy rád számíthatok! -
r4pt0r #3831 Ohh yeee micsoda ajánlat. :D -
#3830 mediumot :D -
#3829 Harbinger-re milyen RIG-et ajánlotok? Többfélét is mondhattok, én nem tudok dönteni. -
r4pt0r #3828 Nem, de 4-5 hónap után már a játékban össze tudod szedni az anyagiakat, vagyis "ingyen" lehet játszani. -
#3827 Nem ingyenes, de egy idovel megoldhato, hogy a jatekon beluli fizetoeszkozzel meghosszabbitsd az elofizetesed idejet legalisan. -
#3826 Sziasztok!Ez a játék ingyenes?Mert régen mintha az lett volna,de lehet összekeverem valamivel. -
#3825 Jaja, alt karinak nem voltak meg a learningjei, ez a baj. Pedig másiknál alap volt... Na mindegy, most pótolom. -
Cleawer #3824 Megvan már az 1,6 milla sp?Gyorsan tanuld ki a learningokat,azzal kezdtem a trialt hogy kimentek ,és kellemesebb tanulási idők jöttek ki. -
DeviloftheHell #3823 elkéne kezdeni learnignet tanulni :D -
#3822 Nem ártanak az implantok sem. -
#3821 Tedd egyformára, kivéve a charisma, az legyen minimumon. Egyébként tanultál learning skilleket? Ha nem, az legyen a prioritás. Mind az alap, mind az advanced learning skilleket érdemes kitolni level 4-re, pár hónap alatt megtérül, és utána már sokkal gyorsabb lesz minden. -
#3820 Intelligence 11, Perception 5, Charisma 5 (pff... látnád a csajt, elhívnád moziba, meg haza ), Willpower 8, Memory 10. Először csak hülyeségből csináltam a karaktert, nem gondoltam volna, hogy használni is fogom. Tudsz nekem abban segíteni, hogy hogyan kéne elosztani a pontokat, hogy gyorsan tanulja a bányász skilleket? Még van egy pontelosztási lehetőségem.