EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Úgy hallottam, hogy te csináltad meg az OPP kb-ján, hogy a POS-ok is rajta legyenek. Szeretnénk megcsinálni ezt az FBI-on is, mit kell letölteni vagy átírni?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Na a lényeg,hogy nincsen ilyen kézikönyv magyarban ami a-tól cettig leír mindent.Volt régen az Imperium galactikához is egy ilyen köny.Azt rongyosra olvastam. 😄DD
Szóval ha valaki tud errõl valamit legyen szives mondja már meg,hogy honnan lehet ezt elérni.
Mert,ha ez összejön akkor elõfizetnék a gammára. 😊)Csak úgy nem akarok belevágni. 😊Kicsit borsos ár azért 1 hónapra,de mondjuk minõségi gamma. 😄D
http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=40
Ebben az is benne van mait keresel.
Volt egy oldal, ahová ha beírtad az ore nevét, akkor kidobta melyik helyeken lehet bányászni. Nem tudja valaki esetleg melyikrõl lehet szó?
Konkrétabban mire is vagy kiváncsi?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ezert elkezdtuk utni a Black Mesa Projectet hadd elvezzek, ha mar ennyire lelkesek voltak. 😄
Szoval kitakaritjuk most Irmalint.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A szlogenetek viszont jo... 😊
Úristen, mi lett a korpból ahol Kazi a fõnök 😊 Új név a CubePilots mi?
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
A kerdes nem az, milyen gyakran loggolnak BE, hanem az, KIloggolnak-e egyaltalan... 😉
Az EVE igazi kocka jatek, sztem heti 1-2 alkalmas beloggolassal nem is lehet tolni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fel ev... lesz az majd tobb is a kovetkezo beloggolasig. Egy munkahely nekem boven eleg, nem kell meg egy ejszakai muszak is 😛
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Én is kb 1.5 év után ugrottam ki (ennél tovább csak a Battlefield 2 meg a CS maradt a gépemen), a karaktereim megtartottam, pár hónapra kis idõre vissza is néztem de nem volt már idegem a grindhez meg az állandó várakozáshoz.
Most navyfieldben ûzöm az ipart, igazi felüdülés benne az instant action, és viszonylag hamar lehet az ember benne valaki, kis gyakorlással 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mining drone az tulképp csak nekem segít be, ergo hamarabb telebányászom a rakteremet, vagy van neki is önálló raktere ahova bányászik? vagy hogy mûxik ez? van erre valahol valami leírás, vagy eltudja-é valaki magyarázni?