3073
Foci EB 2004
  • Garcia
    műfüves, kispályás aréna a 11. kerületben...
  • Ramza
    1 perce gondolkozom, de ötletem sincs, hogy mi az a VSZM :)
  • Garcia
    4 évvel ezelött a VSZM-ben volt ilyen lehet, hogy most is lesz, de nem biztos
  • Matthewpamer
    most lesz 15:40-kor az mtv1-en valami előzetes
  • Ramza
    A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki Bp-en olyan helyet, ahol nagy kivetítőn lehet majd nézni a meccseket (MOM park kivételével, az fizetős és nem lehet közben sört inni :)
    Bocsánat, ha volt már esetleg róla szó, nem akarok visszaolvasni. Köszi
  • Garcia
    ahha... akkor mindent bele! :)
  • Rudee
    Raúl Bravo eredeti posztja bal hátvéd, a Realban azért nem tündököl, mert középső védőként kellett jáccania. Mikor RC-t helyettesítette a Bayern elleni BL visszavágón, akkor a csapat legjobbjai közt volt.
  • forzajuve
    "Az előzetes várt kezdőcsapathoz képest máris változtatott egyet az Európa-bajnokság nyitómeccsét játszó portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya, Luis Felipe Scolari. Petit helyett a Porto Bajnokok Ligája-győztes középpályása, a kilencszeres válogatott Maniche (képünkön) lép pályára a görögök ellen."

• Garcia
    Figo-nak igaza van nem kell honosított játékos, mint ahogy a franciáknál is van...
  • Matthewpamer
    A ma délutáni edzés előtt Luis Figo és Fernando Couto tájékoztatta az újságírókat arról, hogyan várja a csapat a holnapi, görögök elleni nyitómeccset.
    - Óvok mindenkit attól, hogy lebecsülje a görögöket. A spanyolokat megelőzték a selejtezők során, ez elég figyelmeztető - mondta Figo.
    - Fenntartja a véleményét arról, hogy nem kell honosított játékos a válogatottba?- Egy spanyol interjúban beszéltem arról, hogy attól még, hogy valaki két-három éve köztünk él, nem lesz portugál. Nem Deco ellen szóltam, általában ez a véleményem.
    - Kik a torna favoritjai?
    - Akik általában a nagy tornákon. A franciák, az olaszok, esetleg a spanyolok és a németek. De mindig akad egy meglepetéscsapat is, remélem, ez a portugál lesz.
    - A franciákkal négy éve botrányos meccset vívtak. Mit szólna az újabb találkozáshoz?
    - Semmi kifogásom ellene. Csak az a "kérésem", hogy ez a döntőben legyen!

• G_ArchAngel #222

17:45 Telesport - Labdarúgó EB
    Portugália - Görögország
    Labdarúgó-mérkőzés
    Közvetítés Portóból (Portugália)

20:20 Telesport - Labdarúgó EB
    - Összefoglaló
    - Spanyolország - Oroszország
    Labdarúgó-mérkőzés
    Közvetítés Faróból (Portugália)

• G_ArchAngel #221
    Holnap ünnepnap, végre nem idióta kisebbségi talkshow-k, valóság-sokk - hanem a SÖR ÉS FOCI ÜNNEPE!!!

majd egy hónap Férfiak Ünnepe!!!

Viva la Football!!!
  • Matthewpamer
    FORZA ITALY!!!
  • csum666
    nem tom én nekik szurkolok remélem nyernek:)

a franciákna kem gazt kiváno mmint 2002 be:)))))
  • Breki33
    hát ha Trapp nem lenne captain
  • csum666
    OLASZOK NYERIK!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Garcia
    na már kevesebb mint 24 óra a kezdésig!!
  • Bandee1987
    Forza Azzurri!!!
  • Z
    cseh, dán, német, horvát, spanyol, orosz, portugál, ejha

mind jók!

a lett lány nem adogat...
  • Z
    jaja, életveszély

de azért jók a spanyolok!

SPANYOL SPANYOL SPANYOOOOOOOOL! :DDD
  • Garcia
    Raul Bravo a balhátvéd?? kár, h ez kell mondjam, de életveszély! nem egy biztos balhátvéd
  • Matthewpamer
    Inaki Saez, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya a következő kezdő tizenegyet szerepelteti az Oroszország elleni szombati mérkőzésen. Iker Casillas - Carles Puyol, Carlos Marchena, Ivan Helguera, Raul Bravo - Joseba Etxeberria, David Albelda, Ruben Baraja, Vicente - Fernando Morientes, Raul.

"Már nagyon várjuk a rajtot, az első mérkőzés mindig nagyon fontos - nyilatkozta Carles Puyol a Barcelona labdarúgója. A loboncos hajú hátvéd hozzátette: - A jó rajt nagy lökést adhat, tehát mindenképpen nyernünk kell, úgy vélem, képesek is vagyunk begyűjteni a három pontot az oroszok ellen".
  • Garcia
    nem is a nőiről beszélek :)
  • Breki33
    nana

a női csapatban nincs olyan aki nem igazi magyar
    Bojana kérdést a kéziben megdumáltuk
  • Garcia
    ha mi is tele lennénk Leandro-kal (inkább jobb brazilokkal) mi is simán kintlennénk mindenhol, de legalább a mienk egy tiszta nemzeti csapat...
    a kézilabda már máskérdés..
  • Breki33
    vannak újabbak
    egy egész oldalas cíkket olvastam róla

kezdve az algériaitól....

volt egyszer egy PLatini nevével fémjelzett csapat
  • Garcia
    bár Láma meg néhányan már nem lesznek ott, de 2 éve még ők is a csapathoz tartoztak
  • Garcia
    na igen erről beszélek énis... csupa afrikai a gyarmatokról:
    Bocs a helyesírási hibákért ebből nem vagyok felkészülve..
    Thuram, Viltord , Desalli, Carembu, Henry, Zidane, Djorkaef, Láma stb.. szóval az összes fekete...
  • Breki33
    hát igen Dino Zoff jó csapatot csinált
    A FRancia csapatban meg érdemes megszámolni hány igazi francia van
  • Garcia
    na ma este megnéztem a 2000-es EB összefoglalóját videó kaziról... hát mitmondjak királyvolt, csak az a baj hiába drukkoltam a döntőben az olaszoknak mindig kiegyenlítettek a francok... remélem ez idei EB is minimum ilyen jó lesz, sőt még jobb is
  • Breki33
    pedig izgis

van pl a 176-os de ez igazából csak focilistásoknak izgalmas, hisz ott értékelik ki
  • Botond #201
    milyen van még? :-) ez a 169es vhogy nem kavar fel :-)
  • OPM
    "Miss Latvia - Marian Pahars
    Not essentially a woman, but he's Latvian and has a girl's name. Which is the best we can do."

:DDDDDDDD
  • Breki33
    ja én meg lemaradok az első meccsről
    remélem az estire hazaérek

érdekes a vb első meccséről meg nyelvizsga miatt maradtam le
  • cSuwwi
    holnap kezdődik :)
  • Breki33

de többfajta is van
  • Botond #196
    hol lehet játszani? :-)
  • Breki33
    könnyi itt dumálni
    aki mer az játszik és a végén megnézzük ki milyen ügyes volt
  • ÁjjLe BoBBi
    mit izgultok ? portugálok nyernek úgyis! :))
  • Botond #193
    horvátok bealáznak O.o