3073
Foci EB 2004
-
#232 műfüves, kispályás aréna a 11. kerületben... -
Ramza #231 1 perce gondolkozom, de ötletem sincs, hogy mi az a VSZM :) -
#230 4 évvel ezelött a VSZM-ben volt ilyen lehet, hogy most is lesz, de nem biztos -
#229 most lesz 15:40-kor az mtv1-en valami előzetes -
Ramza #228 A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki Bp-en olyan helyet, ahol nagy kivetítőn lehet majd nézni a meccseket (MOM park kivételével, az fizetős és nem lehet közben sört inni :)
Bocsánat, ha volt már esetleg róla szó, nem akarok visszaolvasni. Köszi -
#227 ahha... akkor mindent bele! :) -
Rudee #226 Raúl Bravo eredeti posztja bal hátvéd, a Realban azért nem tündököl, mert középső védőként kellett jáccania. Mikor RC-t helyettesítette a Bayern elleni BL visszavágón, akkor a csapat legjobbjai közt volt. -
forzajuve #225 "Az előzetes várt kezdőcsapathoz képest máris változtatott egyet az Európa-bajnokság nyitómeccsét játszó portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya, Luis Felipe Scolari. Petit helyett a Porto Bajnokok Ligája-győztes középpályása, a kilencszeres válogatott Maniche (képünkön) lép pályára a görögök ellen."
-
#224 Figo-nak igaza van nem kell honosított játékos, mint ahogy a franciáknál is van... -
#223 A ma délutáni edzés előtt Luis Figo és Fernando Couto tájékoztatta az újságírókat arról, hogyan várja a csapat a holnapi, görögök elleni nyitómeccset.
- Óvok mindenkit attól, hogy lebecsülje a görögöket. A spanyolokat megelőzték a selejtezők során, ez elég figyelmeztető - mondta Figo.
- Fenntartja a véleményét arról, hogy nem kell honosított játékos a válogatottba?- Egy spanyol interjúban beszéltem arról, hogy attól még, hogy valaki két-három éve köztünk él, nem lesz portugál. Nem Deco ellen szóltam, általában ez a véleményem.
- Kik a torna favoritjai?
- Akik általában a nagy tornákon. A franciák, az olaszok, esetleg a spanyolok és a németek. De mindig akad egy meglepetéscsapat is, remélem, ez a portugál lesz.
- A franciákkal négy éve botrányos meccset vívtak. Mit szólna az újabb találkozáshoz?
- Semmi kifogásom ellene. Csak az a "kérésem", hogy ez a döntőben legyen!
-
G_ArchAngel #222
17:45 Telesport - Labdarúgó EB
Portugália - Görögország
Labdarúgó-mérkőzés
Közvetítés Portóból (Portugália)
20:20 Telesport - Labdarúgó EB
- Összefoglaló
- Spanyolország - Oroszország
Labdarúgó-mérkőzés
Közvetítés Faróból (Portugália)
-
G_ArchAngel #221 Holnap ünnepnap, végre nem idióta kisebbségi talkshow-k, valóság-sokk - hanem a SÖR ÉS FOCI ÜNNEPE!!!
majd egy hónap Férfiak Ünnepe!!!
Viva la Football!!! -
#220 FORZA ITALY!!! -
#219 nem tom én nekik szurkolok remélem nyernek:)
a franciákna kem gazt kiváno mmint 2002 be:))))) -
#218 hát ha Trapp nem lenne captain -
#217 OLASZOK NYERIK!!!!!!!!!!!!!!!! -
#216 na már kevesebb mint 24 óra a kezdésig!! -
#215 Forza Azzurri!!! -
#214 cseh, dán, német, horvát, spanyol, orosz, portugál, ejha
mind jók!
a lett lány nem adogat... -
#213 jaja, életveszély
de azért jók a spanyolok!
SPANYOL SPANYOL SPANYOOOOOOOOL! :DDD -
#212 Raul Bravo a balhátvéd?? kár, h ez kell mondjam, de életveszély! nem egy biztos balhátvéd -
#211 Inaki Saez, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya a következő kezdő tizenegyet szerepelteti az Oroszország elleni szombati mérkőzésen. Iker Casillas - Carles Puyol, Carlos Marchena, Ivan Helguera, Raul Bravo - Joseba Etxeberria, David Albelda, Ruben Baraja, Vicente - Fernando Morientes, Raul.
"Már nagyon várjuk a rajtot, az első mérkőzés mindig nagyon fontos - nyilatkozta Carles Puyol a Barcelona labdarúgója. A loboncos hajú hátvéd hozzátette: - A jó rajt nagy lökést adhat, tehát mindenképpen nyernünk kell, úgy vélem, képesek is vagyunk begyűjteni a három pontot az oroszok ellen".
-
#210 nem is a nőiről beszélek :) -
#209 nana
a női csapatban nincs olyan aki nem igazi magyar
Bojana kérdést a kéziben megdumáltuk -
#208 ha mi is tele lennénk Leandro-kal (inkább jobb brazilokkal) mi is simán kintlennénk mindenhol, de legalább a mienk egy tiszta nemzeti csapat...
a kézilabda már máskérdés.. -
#207 vannak újabbak
egy egész oldalas cíkket olvastam róla
kezdve az algériaitól....
volt egyszer egy PLatini nevével fémjelzett csapat -
#206 bár Láma meg néhányan már nem lesznek ott, de 2 éve még ők is a csapathoz tartoztak -
#205 na igen erről beszélek énis... csupa afrikai a gyarmatokról:
Bocs a helyesírási hibákért ebből nem vagyok felkészülve..
Thuram, Viltord , Desalli, Carembu, Henry, Zidane, Djorkaef, Láma stb.. szóval az összes fekete... -
#204 hát igen Dino Zoff jó csapatot csinált
A FRancia csapatban meg érdemes megszámolni hány igazi francia van -
#203 na ma este megnéztem a 2000-es EB összefoglalóját videó kaziról... hát mitmondjak királyvolt, csak az a baj hiába drukkoltam a döntőben az olaszoknak mindig kiegyenlítettek a francok... remélem ez idei EB is minimum ilyen jó lesz, sőt még jobb is -
#202 pedig izgis
van pl a 176-os de ez igazából csak focilistásoknak izgalmas, hisz ott értékelik ki -
#201 milyen van még? :-) ez a 169es vhogy nem kavar fel :-) -
OPM #200 "Miss Latvia - Marian Pahars
Not essentially a woman, but he's Latvian and has a girl's name. Which is the best we can do."
:DDDDDDDD -
#199 ja én meg lemaradok az első meccsről
remélem az estire hazaérek
érdekes a vb első meccséről meg nyelvizsga miatt maradtam le -
#198 holnap kezdődik :) -
#197 #169
de többfajta is van -
#196 hol lehet játszani? :-) -
#195 könnyi itt dumálni
aki mer az játszik és a végén megnézzük ki milyen ügyes volt -
#194 mit izgultok ? portugálok nyernek úgyis! :)) -
#193 horvátok bealáznak O.o